اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 659 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ادرار کردنم خیلی مشکل شده،باید خیلی زور بزنم و وقت بذارم تا بتونم مثانه مو خالی کنم تازه خالی خالی هم نمیشه خیلی باید زور بزنم تا چند قطره بیاد.چه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      بهتره یک ماه درمان پروستاتیت بگیرید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      تاوانکس ۵۰۰ هر روز یک عدد کپسول تامسولوسین ۰/۴ هر شب یک عدد ژلوفن ۴۰۰ هر ۸ ساعت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. من چن ماهه ک تاولهای ریز رو التم میزنه و کم کم خوب میشه ولی قطع نمیشه ک الان باز رو ی ناحیه دیگش زده خاستم بدونم درمانش چیه مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      تبخال هست پماد آسیکلوویر و قرص آسیکلوویر باید مصرف کنید
  • تصویر کاربر رئوف شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام .
    به هیچ عنوان تمایل جنسی ندارم و اصلا تحریک نمیشم . 38 سال دارم . لازم به ذکر هست قبل از نزدیکی با 25 میلی قرص ارکتو یکبار توان را دارم . آزمایش هورمونی هم دادم . وزن 68 . قد 186. ورزش هم میکنم .
    ممنون از توجهتون .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      مدارک رو ارسال کنید متاهل هستید؟ از کی این مشکل براتون پیش اومده
  • تصویر کاربر هانیه شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید این دونه ها ب نظرتون زگیل تناسلیه؟
    1. تصویر کاربر هانیه شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام ببخشید این دونه ها ب نظرتون زگیل تناسلیه
    2. تصویر کاربر هانیه شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام ببخشید این دونه ها زگیل تناسلیه؟
    3. تصویر کاربر هانیه شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام ببخشید این دونه ها ب نظرتون زگیل تناسلی؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام خیر
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر داود شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشیدباتوجه به اینکه پوماد الدورا را رو یه ماهی هست استفاده کرده ام ..تمام ضایعات روی اعضای تناسلیم از بین رفته ..با توجه به اینکه دوران درمان ۱۶ هفته می باشد ..می خواد هنوز پوماد رو استفاده کنم...ممنونتون میشم پاسخ سوالم رو بدین..و لطف می کنین یه پوماد ترمیم کننده ای خوب معرفی کنین برای درمان التهاب هایی که بر اثر پوماد الدورا به وجود آمده ...ممنونتون میشم هر چه زودتر پاسخ سوالم رو بدین‌
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      پماد رو تا پایان دوره درمان ادامه بدید پماد کالامین دی جهت رفع التهاب ادامه بدید
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سن بیمار 74 سال. دو سال پیش با علایم تکرر و بی اختیاری ادرار، و psa 13 در مطب خدمت شما رسیدیم. به توصیه شما، mri prostate در بیمارستان نیکان انجام شد، و با توجه به تشخیص خوش خیم بودن، دستور بر مدارا و تکرار عکس در دو سال آینده داده شد.
    یکماه پیش، mri prostate اینبار در بیمارستان تریتا توسط دکتر غفوری انجام شد، که نظر ایشان به پیوست تقدیم میشود.
    با توجه به ادامه مشکلات تکرر و بخصوص بی اختیاری ادرار و نتیجه mri جدید، نظر جنابعالی در مورد انجام عمل مثلا پروستاتکتومی یا هرگونه درمانی جهت بهبود علایم بیمار را جویا هستیم. در صورت لزوم، تقاضای وقتی برای ویزیت حضوری. (بنده فرزند بیمار و ساکن خارج از کشور هستم و فقط به مدت یک ماه آینده در تهران حضور دارم تا به ایشان در فرایند درمان و مراقبت یاری رسانم)
    داروهای مصرفی: تامسولوسین، ترازوسین، آسپیرین بچه که از دو سال پیش برای قلب شروع شده. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس ها ارسال نشده مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      با سپاس
      فایلها پیوست شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      باید بیایید معاینه کنم02122642744
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    بنده 24 سالمه تقریبا 10 روزی هست که در بیضه سمت چپم و قسمتی از کشاله ران احساس تیر کشیدن و درد خفیفی دارم که گاهی اوقات در طول روز رخ میدهد و بعد چند ثانیه قطع میشود و قسمت بالایی بیضه رو وقتی لمس میکنم درد خفیفی احساس میکنم خود بیضه ورم نکرده و توده ی اضافه هم خودم چک کردم وجود نداشت
    خواستم ببینم ایا این مشکل جدی و نیازمند پیگیری است ؟( البته قبل از شروع شدن درد یک سری فعالیت های بدن سازی در ناحیه شکم و کشاله ران داشتم )
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه ها انجام بدید یا جهت معاینه مراجعه کنید مطب
  • تصویر کاربر Alireza دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت شما بخیر
    ممنون از وقتی که میذارین .
    من در حقیقت چند مشکل دارم ، اول اینکه چند ماهی هست یه فنجان آب هم میخورم سریع باعث ادرار میشه و واقعا اذیت کننده هست .
    دوم اینکه برخی اوقات ناحیه ی بیرونی مقعد احساس خارش آزاردهنده دارم که فکر میکنم ممکنه انگل باشه و میخواستم ببینم باید چه کار کنم . البته یه آزمایش خون و ادرار چند وقت پیش برای یه چکاپ کلی دادم که اگر اینجا امکان ضمیمه باشه ضمیمه میکنم . من مجرد هستم چند وقتی هم هست میل جنسیم به طرز آزار دهنده ای زیاد شده و اعضابم رو بدجور خرد میکنه . یک مطلب دیگه هم اینکه روی آلت تناسلیم چند تا جوش خیلی کوچیک دقیقا همرنگ پوست هست چند سالی هست ، زیاد هم نشده ، درد هم نداره هیچ عوارضی هم نداشته تا حالا ، فقط میخوام ببینم چیز نگران کننده ای هست یا خیر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس ها و‌ مدارک رو بفرستید
    2. تصویر کاربر Alireza شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام و وقت بخیر
      ضمیمه کردم .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      کوسول فلوکستین ۱۰ هر روز یک عدد برای کاهش میل جنسی بخورید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      آزمایشات خوب هستن
    5. تصویر کاربر Alireza شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      این قرص عوارض خاصی که نداره ؟ تا چند وقت ادامه بدم ؟
      این میل جنسی زیاد آیا میتونن ناشی از تغییر سطح هورمون ها باشه ؟ چند وقتی هست تعریق بدنم هم به طرز عجیبی زیاد شده .
      علت تکرر ادار چه چیزی هست قبلا اینطور نبودم .
      و اینکه گفتم برخی اوقات جداره بیرونی مقعد دچار خارش میشه علتش چی هست ؟
      بازم ممنون از شکیبایی و پاسخ تون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      حداکثر ۳ ماه استفاده کنید عوارض جسمی نداره ولی تغییر روی روحیه بعضی افراد ایجاد میکنه
    7. تصویر کاربر Alireza شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ببخشید جسارتا چند تا سوال دیگه هم پرسیدم که پاسخی ندادین ، اگر برای اون موارد لازم هست وقت بگیرم و حضورا خدمت برسم . آزمایش میزان هورمونها هم شما مینویسید ؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      باید بیایید معاینه کنم02122642744
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر پیام شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین شبتون بخیر آقای دکتر من امروز بعد اینکه رفتم حموم به محض اینکه اومدم بیرون دور آلتم خارش شدید گرفت اولش زیاد جدی نگرفتم ولی بعد چن ساعت نگا کردم دیدم دور آلتم ورم کرد انگاری تاول زده احتمال دادم شاید به لباس زیرم حساسیت نشون داده رفتم آلتمو دوباره با صابون شستم لباس زیرمم عوض کردم خارشش بهتر شد ولی هنوز اون ورمش بهتر نشد،الان بدجور استرس گرفتم بخاطر این مشکلم بی زحمت اگ میشه کمکم کنین مشکلم جدی یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر جم شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    603‪7997185772127
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سوالتون رو بفرمایید
    2. تصویر کاربر جم شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      با احترام
      جناب دکتر من سالهاست دچار سوزش ادرار شدید هستم. چند بار دکتر رفتم برام دارو تجویز کرد و درمان نشدم سوزش ادرارم بقدری شدید ست که میترسم ادرار کنم و ساعتها دستشویی م رو نگه میدارم سوزش ادرارم دردش بشکلی ست که در حین دستشویی انگار تیرهای تیز از محل ادرارم خارج میشه بهمراه سوزش شدید لطفا راهنماییم کنید چطور از شر این درد که سالهاست همراه دارم نجات پیدا کنم
      شایان ذکر می باشد برج 2 دچار کرونا شدم هنگامی که بیمارستان بستری بودم مشکلم رو به دکتر گفتم برام قرصی تجویز کرد یک هفته طول درمانی که در بیمارستان جهت کرونا داشتم با مصرف اون قرص سوزشم از بین رفت ولی وقتی مرخص شدم مشخصات دارو رو پیگیری کردم از در اختیار گذاشتن نام دارو توسط بیمارستان اجتناب کردند و گفتند باید به دکتر مراجعه کنی و چون چند بار به دکتر مراجعه کرده و ترتیب اثری حاصل نشد امیدی به مراجعه مجدد ندارم
      ممنون میشم بنده رو راهنمایی کتید چطور از شر این درد که سالهاست منو همراهی میکنه نجات پیدا کنم 🙏
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سن تون؟جنسیت تون؟
    4. تصویر کاربر جم شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      متولد 1361 زن هستم
    5. تصویر کاربر جم شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      در حین ادرار بشدت سوزش دارم انگار تیر از درونم خارج میشه و در عین حال ادرارم بشدت داغه
      حدود 6 ساله با این درد زندگی میکنم بریدم از شدت درد تمام توانایی و مقاومت جسمانیم رو بلعیده
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی بشید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب