اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام من امروز قرار بود که آزمایش اسپرم بدم بعد از اینکه اینکارو در خود آزمایشگاه انجام دادم و خودارضایی کردم برای دادن نمونه متوجه شدم نیم ساعت بد که آلت تناسلیم ورم کرده ولی دردی ندارم و اولین باری هم هست که این مورد پیش میاد میخواستم بدونم علت چیه و باید چه اقدامی رو انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر د دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من30 ساله و مجرد هستم سال 94 بدون هیچگونه علامت و دردی با تشخیص متخصص عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم که بعد عمل تازه درد زیادی داخل بیضه شروع شد 3 ماه بعد دوباره واریکوسل دوطرفه برای بار دوم عمل کردم
    که باز خوب نشدم هیچ درد هم خیلی بیشتر شد .
    و ورم هم داشتم تو بیضه ها شش ماه بعد از عمل دوم عمل هیدروسل انجام دادم که ورم خوب شد ولی دردم همچنان موند بعد از یک ماه و نیم سونوگرافی انجام شد و پیچش نشان داد ولی بیضه باز کردن و دکتر گفت پیچش نبود.
    بعد از آن درد شدید در بیضه و کمر و پا داشتم( که البته دیسک کمر و تنگی کانال نخاع هم دارم.)تا دو سال پیش خدمت شما رسیدم که گفتین درد عصبی هست
    بعد از اون یک سال داروی اعضاب( رهایی. ریسپریدون. و ترازوی. )استفاده کردم که دردم خیلی خیلی خیلی کم شد .ولی الان دکتر بعد از خود ارضایی بیضه درد میگیرم حتی پا درد شدید و کمر درد.(حدودا هر روز خود ارضایی دارم)
    میخوام بدونم که این درد قابل درمان هست.
    دوما اگر رابطه جنسی منظمی وجود داشته باشد درد بدتر می‌شود یا کم می‌شود.
    یعنی دردی که بعد از خود ارضایی هست
    بعد سکس هم وجود دارد.
    سپاس دکار میبخشی طولانی بود. البته آقای دکتر تنگی کانال نخاعی و دیسک کمر هم دارم.این برام مهمه که دردی که بعد از خود ارضایی هست بعد از سکس هم هست یا با سکس خوب یا بدتر می‌شود.
    )اگر خودارضایی در حد مثلا دو روز یکبار باشه درد ندارم ولی وقتی زیاده روی کنم دردم بیشتر میشه.اصلا قابل درمان هست یا نه دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر Tohid شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من زگیل تناسلی دارم متاهل هم هستم
    ولی بعد از تزریق واکسن رابطه داشتیم در حین رابطه،رابطه ی دهانی هم داشتیم میخواستم بپرسم این ویروس به دهنمون هم انتقال پیدا کرده؟خطراتش چیه؟
    و اگه نوزادو بوس کنیم یا هر کس یا چیز دیگه انتقال پیدا می‌کنه ممنون میشم جواب بدین خیلی نگرام باید چیکار کنیم
    ممنونخبا تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      خیر نکران نباشید با این راه ها منتقل نمیشه
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    دکتر ، بنده پسر ، مجرد ، 24 سال سن دارم . به دلیل مسائل وسواس فکری و روان ، طبق دستور پزشک قرص آسنترا 50 میلی گرم روزی 1 عدد و پروپرانولول 10 روزی 2 عدد مصرف می کنم ، یکماهی قرص مصرف می کنم .
    من هرماه از نظرجنسی و... مثلا هر 10 روز یا 7 روز حسم بالا میومد و برافروخته میشد ، نعوظ های صبحگاهی داشتم و هر 14 روز یا 20 روز نهایت در خواب محتلم می شدم .

    ولی در این یکماه که قرص مصرف کردم هیچ حس و هیچ چیزی نداشتم برای همین نگران شدم .
    من برای مو قرص فیناسراید 1 هم روزی 1 عدد دو ساله مصرف می کنم و هیچ تاثیری در جنسی من نداشته و خیلی پر قدرت و خوب بوده .

    خواستم نظر شمارو بپرسم که مصرف آسنترا 50و پروپرانولول مشکلی ایجاد نمی کند ؟
    عوارض اش دائمی نیست ؟
    بر روی زندگی آینده ام مثلا شش ماه دیگر اختلالی ایجاد نمی کند ؟
    چه راهکاری ارائه می دهید ، چکار کنم ؟
    قرص دیگری باید مصرف کنم ؟
    به روانپزشک دیگری پرسیدم گفت بوپروپین 75 مصرف کن تا عوارض جنسی را برطرف کند .
    نظر شما چیست دکتر ؟
    باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      آسنترا به تنهایی استفاده کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سایر داروها قطع بشه
    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      باسلام و وقت بخیر خدمت دکتر
      طبق فرمایش شما که سایر دارو ها قطع بشه
      پروپرانولول ۱۰، که روزی ۲ تا می خوردم چگونه قطعش کنم ؟ یک مرتبه قطع کنم مشکلی نداره یا به روزی ۱ عدد و به تدریج قطع کنم ؟
      چون الان تقریبا دو ماهی میشه مصرف می کنم .

      و مطلب دیگر اینکه ، فیناسراید ۱ را کلا مصرف نکنم یا وقتی آسنترا می خورم مصرف نکنم ؟
      فیناسراید را برای مو مصرف می کردم به همراه مولتی ویتامین و محلول موضعی ماینوکسیدیل
      و
      میخواستم بپرسم فیناسراید روی زندگی زناشویی آیا تاثیر میذارد و چه مدت قبل از تشکیل خانواده مصرف نکنم که اثراتی نذارد ؟

      باسپاس
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      از الان قطع کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر آلت تناسبی من کوچک است
    چه کاری می توانم انجام دهم ...
    17 سالمه در خرداد 18 می شود...
    و اینکه دکتر مایع منی وقتی خارج می شود زرد هست و بعد سفید خارج می شود ....
    نتایج را اطلاع بدهید روستا هستم به دکتر نمی توانم بروم دارو یا چیزی مد نظرتون هست کامل با دستور بنویسید ممنونم
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      منتظرتون هستم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام
    من مردی 28 ساله و مجرد هستم که 4 سال پیش واریکوسل دو طرفه عمل کردم . چپ گرید 2 و راست گرید 1 . اما تو این چهار سال رفته رفته تعداد رگ های متورم اطراف بیضه بیشتر شدن اول سمت راست و بعدا سمت چپ طوری که با انگشت گشادی رگ ها کاملا مشخصه و حتی بعضی به نظر 5 میلی متر قطر دارن . چون جایی خونده بودم گشادی رگ ها بعد واریکوسل حتی ممکنه افزایش پیدا کنه زیاد اهمیت نمیدادم تا اینکه از چند روز پیش احساس میکنم دمای کیسه ی بیضه خیلی بالا میره و اذیت کننده ست . در ضمن اندازه ی بیضه هام هم طبیعیه . به نظرتون من چیکار کنم آیا احتمال آتروفی بیضه وجود داره ؟ آیا میتونم برای بار دوم عمل کنم ؟
    1. تصویر کاربر احسان دوشنبه ۱ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام دکتر به سوال بنده پاسخ نمی دید ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    3. تصویر کاربر احسان شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      این ها هم آزمایش اسپرم و سونوگرافی هستن که مربوط به ۱۰ روز پیش هستن
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      نیاز به معاینه از نزدیک هست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان.خسته نباشید.از25سال پیش تاکنون ورم پروستات دارم.وبامصرف دارو سایزش بالاوپایین میره.اکنون 50 سال سن دارم وحدود 8 ساله ادرارم باریک ودوشاخه ای وقطره قطره شده.پرتاب ادرارم کم شده.جهش منی هم ندارم.موقع انزال هم کمی درددارم,, اکنون سیتوسکوپی کردم که دکترم گفت :التهاب پروستات دارم.,برام داروی (تاوانکس500,تامسولوسین وفنازومکس) نوشت,داروهارامصرف کردم هنوزمشکلم برطرف نشده,الان درکلیه یک کیست 22 میلی دارم واندازه پروستاتم 45میلی می باشد.یبوست هم دارم به نظرشما من چکارکنم تامشکلم برطرف بشه؟ شبهاتاصبح دوباردستشویی میرم،چکارکنم تامشکل دوشاخه بودن وعدم جهش منی برطرف شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. خسته نباشید. یه دو ماهی میشه که روی مثانه و روی گردن و سر آلتم جوش های ریزی زده که درحال زیاد شدن هست. اما خارش و سوزش ندارم. ممنون میشم بگید چیه و چه دارویی استفاده کنم که خوب شه؟ ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر مهرداد جمعه ۱۹ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر من حدودا یکماه پیش یک سوال پرسیدم. ممنون میشم پاسخ بدید.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    3. تصویر کاربر مهرداد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام. فرستادم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      این ها زگیل نیست نگران نباشید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر د شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من30 ساله و مجرد هستم سال 94 بدون هیچگونه علامت و دردی با تشخیص متخصص عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم که بعد عمل تازه درد زیادی داخل بیضه شروع شد 3 ماه بعد دوباره واریکوسل دوطرفه برای بار دوم عمل کردم
    که باز خوب نشدم هیچ درد هم خیلی بیشتر شد .
    و ورم هم داشتم تو بیضه ها شش ماه بعد از عمل دوم عمل هیدروسل انجام دادم که ورم خوب شد ولی دردم همچنان موند بعد از یک ماه و نیم سونوگرافی انجام شد و پیچش نشان داد ولی بیضه باز کردن و دکتر گفت پیچش نبود.
    بعد از آن درد شدید در بیضه و کمر و پا داشتم( که البته دیسک کمر و تنگی کانال نخاع هم دارم.)تا دو سال پیش خدمت شما رسیدم که گفتین درد عصبی هست
    بعد از اون یک سال داروی اعضاب( رهایی. ریسپریدون. و ترازوی. )استفاده کردم که دردم خیلی خیلی خیلی کم شد .ولی الان دکتر بعد از خود ارضایی بیضه درد میگیرم حتی پا درد شدید و کمر درد.(حدودا هر روز خود ارضایی دارم)
    میخوام بدونم که این درد قابل درمان هست.
    دوما اگر رابطه جنسی منظمی وجود داشته باشد درد بدتر می‌شود یا کم می‌شود.
    یعنی دردی که بعد از خود ارضایی هست
    بعد سکس هم وجود دارد.
    سپاس دکار میبخشی طولانی بود. دکتر اینکه بعد سکس هم درد وجود داره یا نه یا اینکه بیشتر می‌شود یا کمتر خیلی مهم هست
    به نظر شما لین درد بعد از خودارضایی می‌تواند به دلیل داشتن واریکوسل باشد چون داخل سونو واریکوسل گرید دو بود ولی معاینه بالینی دکار گفتن واریکوسل ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بعد از انجام سونوگرافی رنگی و ازمایش اسپرم مشخص شد که واریکوسل دو طرفه دارم که شدت سمت چپ بیشتره و های گرید دکتر معالج گفتن چون شدید هست امکان داره بعد از عمل مجدد عود کنه در ضمن بچه دار هم شدم قبلا و سنم هم 34 هست میخواستم راهنمایی بفرمایید عمل کنم یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      بهتره عمل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب