اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پویان سه شنبه ۷ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سن: ۲۸ سال
    • مدت زمان درگیری: حدود یک سال و نیم
    • علائم اولیه: درد و گرفتگی بین پاها
    • علائم بعدی: سوزش هنگام ادرار که هنوز ادامه دارد
    • درمان قبلی: مصرف آنتی‌بیوتیک (از جمله سیپروفلوکساسین به مدت ۱۰ روز که بهبود موقت داشته اما علائم پس از قطع دارو بازگشته و مجدد قرص سپترین دی اس به مدت ۴۵ روز و فسفومایسین ۳ ساشه که در بازه زمانی متفاوت مصرف شد ولی هیچ تاثیری نداشتند
    • وضعیت فعلی: درد کمتر شده ولی سوزش ادرار همچنان باقی‌ست؛ بهبودی کامل حاصل نشده
    لازم به ذکر است زمانی که ازمایش ادرار میدهم در آزمایش مشخص نمیشود حتی دکتر پروستاتم را ماساژ داد و بعدش گفتن که ازمایش بده که کمی از مایع پروستات در ادرار ریخته شود ولی بازم هم ازمایش منفی بود و هیچ باکتری وجود نداشت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    2. تصویر کاربر پویان یکشنبه ۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ممنون از پاسخگويي فقط اينكه به مدت چند روز اين دارو ها مصرف بشه؟و خوردنشون باهم تداخلي نداره؟
    3. تصویر کاربر پویان یکشنبه ۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ممنون از پاسخگويي فقط اينكه به مدت چند روز اين دارو ها مصرف بشه؟و تداخلي باهم ندارند؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      خیر تداخلی ندارند حداقل ۶ هفته
    5. تصویر کاربر پویان دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      متشکرم و اینکه رژیم غذایی خاصی را رعایت کنم؟مواد غذایی هست که برای بیماریم خوب نباشه و تشدیدش کنه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      مواد غذایی محرک قهوه و نوشابه و فلفل و ادویه جات برای شما خوب نیستن
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    تب مالت گرفتم و عفونت تب مالت سرایت کرده به بیضه چپ درد و ورم داره
    باید عمل کنم یا با مصرف آنتی‌بیوتیک که دارم میخورم خوب میشه
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      باید بستری بشید درمان آنتی بیوتیکی بگیرید اگر منجر به تشکیل آبسه شد یا درد از بین نرفت عمل جراحی لازم خواهد بود
  • تصویر کاربر عبداله سه شنبه ۷ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، بنده سونوگرافی شکم و لگن انجام دادم و پروستات با حجم ۶۰ سی سی بوده است و مثانه پس ازتخلیه ۶۵ سی‌سی لطفا برای درمان راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      آزمایش psa انجام شده؟
    2. تصویر کاربر عبداله یکشنبه ۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بله انجام شده دو روز دیگر جواب می گیرم.
    3. تصویر کاربر عبداله یکشنبه ۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بله انجام شده تا دو روز دیگر جواب می گیرم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      جواب psa آماده شد همینجا بفرستید
    5. تصویر کاربر عبداله دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سلام. جواب آزمایش آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      باید ام آر آی پروستات انجام بشه
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر ببخشید من دیروز متوجه اینی که عکسشو دادم روی تنه التم شدم منو حساس کرده ایا زگیل یا مورد خاصی هست ،دلیل حالت کبودی دست کاری کردنم بوده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      زگیل نیست به نظر میاد دستکاری شده
  • تصویر کاربر عزت دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    مدت ۳ ماه هست الت بنده کج شده وکوتاه هم شده ونعوظ هم ضعیف شده علت چیه؟آیا درمان داره؟
    سن بنده هم ۵۴ هست.لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سونوگرافی از آلت انجام شود
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    با سلام. پزشک 58 ساله هستم. از چند ماه پیش یکی دو عدد خال سیاه کوچک روی اسکروتوم من پدیدار شده و امروز متوجه شدم تعدادش داره زیاد میشه. اندازهٔ اونا زیر 2mm هست و به اندازهٔ نیم میلی‌متر از سطح پوست برآمده‌تر. خارش نداره. هیچ بیماری زمینه‌ای ندارم و بجز امپرازول (بیش از ١٠سال) و Procial 5mg (از دو سال پیش بطور متناوب) داروی دیگری نمی‌خورم.
    این خال‌ها منو نگران کرده. میتونه ملانوم باشه؟ عکس اونو می‌تونم براتون بفرستم؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر جعفر دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ۵۳سال دارم مدت ۱۵سال است دیابت نوع ۲ دارم دیابتم کنترل شده است دارو مصرف می کنم مدت ۳سال است به تدریج دچار اختلال نعوظ شده ام هنوز به دکتر مراجعه نکرده ام مشکلات زیادی برام به وجود آورده تقریبا بر کل زندگیم تاثیر گزاشته تقا ضای راهنمایی وتجویز دارو دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      نعوظ صبحگاهی دارید؟
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 169 مشاهده پرسش
    ادرار دوشاخه دارم موانع کامل تخلیه نمیشه و فشار ادرار کم شده سنم ۶۰ سال م
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سونوگرافی از کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام شود آزمایش psa هم انجام بدین
  • تصویر کاربر A دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام دیروز سوال پرسیدم گفتید که اگه رابطه نداشتم تست hpv تایپینگ بدم چرا؟
    و اینکه اون عکس زیر بیضه نیست همون عکس ضایعات روی الت هست منتهی در حالت نعوظ نکرده
    دوباره عکسارو میزارم یعنی عکس که گفتید زیر بیضه نیست و همون ضایعات هست در حالت نعوظ نکرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      همین عکسی که دو دایره قرمز کشیدین مشکوک به زگیله
    2. تصویر کاربر A شنبه ۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      خب 2عکس از یک ضایعه هست یکیش در حالت عدم نعظه
      و اینکه گفتید اگه رابطه نداشتید تست تایپینگ بدید مگه مشکوک به نوع خطرناکه
    3. تصویر کاربر A شنبه ۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      اینم زاویه دیگه یکی از همکاراتون گفت ضایعه ختنه هستش امکان داره اصلا
    4. تصویر کاربر A شنبه ۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      تست میدین چون ممکنه زگیل نباشه عرض کردم ضایعات سما مشکوک به زگیلن همین دو تا که کنار هم هستند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ثمین دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب خدمت آجناب پروفسور کرمی
    مادر بنده 72 سال سن داره و سالهاست که از بی اختیاری ادرار رنج میبره. بالاخره حدود 6سال پیش توسط یه جراح، عمل شد و دکترهر ماه یه سونوی مثانه پروخالی میخواست و بعدش دارو( سولیفناسین و لووفلوکساسین و ....) میداد و خلاصه وضعیتش بهتر نشد و بعد از اینکه جراحی شد تازه فهمیدیم کولپورافی انجام شده! بهرحال داروهای پزشک رو مصرف کرد و همچنان نتیجه نگرفت تا به الآن و دیگه پیش اون پزشک نبردیمش. با وضعیتی که داره نه میتونه مسافرت بره و نه حتی بیرون از خونه. مگر اینکه قرص اکسی بوتینین 5 رو کامل مصرف کنه تا بتونه 2 تا 3 ساعت یه مهمونی بره و اون هم با نگرانی و باز هم به محض رسیدن به خونه، نمیتونه کنترل کنه. البته که میگن این قرص عوارض بدی داره. ضمنا چشمهاش به آب سیاه هم به مبتلا شده. این رو هم بگم که بعضی چیزها مثل چای، خیار، آب، سیر و... و بخصوص استرس، مستقیما باعث بی اختیاریش میشه. در ضمن تو شهر ما هیچ جایی نوار عصب مثانه نمیگیرن. از شما خواهش میکنم لطفا یه دارویی به مامانم بدید که حداقل بتونه با خیال راحت از خونه بره بیرون و یا بتونم ببرمش مسافرت. لطفا طریقه مصرف رو هم بفرمایید. ایشون فشارخون و دیابت نداره اما چاق هست و چربی شکمی زیادی داره.
    ممنونم. زنده باشید و سلامت...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ابتدا باید نوار مثانه انجام بشه واسه ایشون میتونید تشریف بیارید مطب؟
    2. تصویر کاربر ثمین شنبه ۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      آقای دکتر فاصله شهر ما تا تهران 12 ساعت هست و مامانم براش امکان نداره.
    3. تصویر کاربر ثمین شنبه ۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      آقای دکتر فاصله شهر ما تا تهران 12 ساعت هست و برای مامانم امکان نداره.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ببینید یک عمل جراحی انجام شده شما باید به پزشک معالج خودش مراجعه کنید اگر به ایشون مراجعه نمیکنید باید نوار مثانه رو انجام بدین معاینه واژینال انجام بشه بهتره پیش فلوشیپ های ترمیم کف لگن مراجعه کنید
    5. تصویر کاربر ثمین یکشنبه ۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بله درست میفرمایید آقای دکتر. اما درحال حاضر، بیشتر بی اختیاری های مامانم استرسی هست. ضمنا شبها هم خیلی دیر و البته کم می‌خوابه. گفتم شاید با دارویی که بتونه سیستم عصبی مثانه اش رو کنترل کنه امکانش باشه که هم بی اختیاری کنترل شه و هم شبها بیشتر بخوابه چون با این وضع بی خوابی، حس میکنم تمرکز و حافظه اش هم کمتر شده. البته تاجاییکه من مطالعه کردم و میدونم کولپورافی ای که انجام شده اصلا ربطی به مثانه نداشته.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      با توجه به سن مادرتون شروع تجربی دارو میتونه اثر بدی داشته باشه ابتدا نوار مثانه رو انجام بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب