اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیدپولادی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من یک پسر 7 ساله دارم که دور کلاهک تناسلی اش ملتهب و متورم و قرمز شده ممنون میشم که راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام لطفا عکس را مجدد بفرستید اپلود نشده ختنه شده ؟ از کی ایجاد شده ؟ تب و لرز ؟
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید ی چند وقتیه رو التم ی سری زائده های خیلی ریزی زده نمیدونم چیه سربازم هستم تو مرز اب الوده شده ده روزم ب خاطر نبود اب نتونستیم دوش بگیریم یا اینکه از ژیلت استفاده کردم یهو دیدم همچین داستانی پیش اومده ب ی دکتر پوست مراجعه کردم درجا تا ندید گف اره زیگیل تناسلیه باید بیای فریز کنیم معلوم نیس چند جلسه طول بکشه طول درمان نخواه ازین حرفا.خیلی روحیمو خراب کرده الانم وقت عمل زانو دارم تا چند روز دیگ نمیدونم چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام مجدد عکس بفرستید اپلود نشده . ببینم راهنمایی کنم
    2. تصویر کاربر علی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      فرستادم الان دکتر
    3. تصویر کاربر علی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      نمیاد براتون دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام عکس رویت شد زگیل است و باید کرایو شود جهت کرایو مدارک خود را به واتس اپ شماره ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰ بفرستید . شماره خود را نیز اینجا بگذارید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رحمان دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر

    من پسری ۳۲ ساله هستم که یک بار سابقه سنگ کلیه داشتم بعد از یک سال الان حدود دو روزی هست که تکرار ادرار دارم هر دفه مقدار کمی دفع میشه. چای زیاد مصرف میکنم و فعالیت بدنی زیادی ندارم.دفه قبل دکتر قرص تامولیکس بهم داد. برای درمان این پر تکراری ادرار چکار کنم خواهش میکنم اگر ممکنه راهنمایی کنید
    در ضمن سوزش ادرار ندارم.تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام یک سونوگرافی کلیه ها و مجاری بررسی باقیمانده ادرار و یک ازمایش ادراز و کشت ادراز در بررسی اولیه انجام دهید
  • تصویر کاربر ع دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من ۳۰سالمه از وقتی ک رابطه برقرار کردم متوجه شدم ک دچار زود انزالی شدم کمتر از۳۰ثانیه طول میکشد و التم برای بار اول رابطه سفت است ولی بعد از ارضا شدن دچار شلی میشود ودیگر نعوظ ندارد در واقع در روز فقط یکبار نعوظ دارد،ب دکتر هم مراجعه کردم ۳ماه تحت درمانم بهبودی ندیدم به من قرص دی ای ای و ریورمد و روغن پپونن دادن این ماه و مصرف میکنم،لطفا راهنماییم کنیید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام عدم نعوظ مجدد بستگی به توان فرد و وزن و وضعیت غذایی دارد . ورزش کنید و کاهش وزن داشته باشید و رژیم غذایی مناسب داشته باشید . برای زود انزالی قدم اول رفتار درمانی است که در سایت کامل توضیح داده ام . پس از اون مصرف داپوکستین
  • تصویر کاربر ص.ف دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    من دو سه روزه موقع شستن خودم در داخل ناحیه مقعد احساس جوش داشتم، روی مقعدم نیست، وقتی فشار وارد میکنم و دهانه مقعدم باز میشه اطرافش حس میشه میخواستم بدونم چه زاـٔده ای ممکنه باشه؟ ربطی به زگیل تناسلی داره یا نه، مجرد هستم ،من شهرستان هستم امکان ویزیت حضوری ندارم
    این عکسارو با زور زدن خیلی زیاد تونستم بگیرم جوری که پوست مقعدم یکم خراش برداشت منظورم اینه که این زاـٔده بیرون مقعدم نیست با زور زدن و داخل کردن انگشت حس و مشخص میشه ،اون نقطه های سفید منظورمه ،عکس رو برای خانم دکتر متخصص زنان ارسال کردم گفتن بظاهر چیز مهمی نمیاد شاید همورویید خفیف باشه..چون اطلاعی ندارم که چه چیزی هست خیلی نگران شدم ممکنه ربطی به زگیل داشته باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام لطفا مجدد بفرستید اپلود نشده
    2. تصویر کاربر ص.ف دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      کجا باید مجدد آپلود کنم؟
    3. تصویر کاربر ص.ف دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      کجا باید مجدد آپلود کنم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام در حد عکس زگیل نیست هرچند بهتر است توسط جراح عمومی یکبار از نزدیک از نظر همورویید بررسی شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر شعیب یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.. بنده بعد از رابطه جنسی دیدم یه ناحیه از الت تناسلیم رنگش سفید شده و بعد چن روز چیزی شبیه سفت اندازه عدس زیر پوست در اومده خاستم.. خارش هم نداره.. لطفا راهنماییم کنین..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر رضایی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من تقریبا ۱۵ساله تکرر ادرار دارم یک ساعت به یک ساعت دفع دارم ولی بی اختیاری ندارم که چکه کنه یا نتونم نکهدارم ..باریک وکم فشارم هست ومقدارش زیاد نیست و چندتا دکتر رفتم ولی فایده نداشته کسی برام نوار غضله تجویز نکرد ولی فرصایی که ددادند بدتر بند میومد وروزانه میانگین ۱۵ مرتبه میرم دسشویی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر ادرار باریک و دو شاخه میاد بهتر است بررسی مجرا شوید چند سالتونه ؟ سونوگرافی باقی مانده حجم ادرار دارید ؟
    2. تصویر کاربر رضایی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      نه آقای دکتر فقط چند سال پیش سونگرافی مثانه وکلیه دادند خوب بود یه دکتر داخلی تشخیص دیابت بی مزه داد ولی حجم ادرارمن توی ۲۴ساعت زیر سه لیتر بود ودکتر غدد گفت نه دیابت بی مزه نیست ومن الن ۴۸سالمه وخانم شب ادراریم ندارم ۱۲ میخوام تا هشت صبح ممکنه یه دفعه یا اصلا نرم دسشویی ولی چقتی بیدارم شدم یک رب به یک رب میرم تا سه الی چهار مرتبه بعد دوباره یه ساعت یا بعضی وقتا دوساعت یه دفعه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      دارو چی خوردین ؟ وزیکر ۵ میلی گرم روزانه بخورید یا تولترودین ۲ میلی گرم ببینیم چطور میشه
    4. تصویر کاربر رضایی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      تولتورودین خوردم بدتر شد قطع وصل میشه وباریکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      زایمان طبیعی داشته اید ؟ از نظر زنان بررسی شدین ؟
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۳۴ سال سن دارم ۱۱ ساله ازدواج کردم مشکل انزال سریع زیر ۳۰ ثانیه دارم انواع قرص داپوکسیتین ویاگرای چندنوع دیگر مصرف کردم اصلا تاثیری نداشته خیلی عذاب می کشم وبعد از انزال آلتم شل میشه تورو خدا کمکم کن البته کیست پروستات هم دارم وحجم پروستات ۳۰ سی سی می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام ارتباطی به پروستات ندارد قدم اول رفتار درمانی است که به طور کامل در سایت توضیح داده ام . از تکنیک های ذکر شده حین سکس استفاده کنید . قدم بعدی مصرف داپوکستین و اگر جواب نداد به دوز بالا سراغ سرترالین بروید
  • تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام.من بعد سکس تا دو‌روز سوزش دارم یا احتباس ادراری.ادرارم قطره ای میاد.یه وقتایی منی هم خارج نمیشه موقع ارضا.
    بعدش اوکی میشه
    تنگی مجرا هم دارم و باید دیلاتاسیون انجام بدم
    این علتش چیه بعد سکس؟ قرص مترونیدازول و سپروفلوکساسین هم‌میخورم اوکی میشه
    عکس انداختم‌بابت تنگی مجرا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      لطفا عکس را مجدد اپلود کنید نیامده است
    2. تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      عکس و ریپورت
    3. تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      عکس
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام نیاز به عمل دارید یک نوبت سیستوسکوپی و دیلاتاسیون احتیاج است . مشخصات و شماره تلفن خود را بگذارید اینجا و همین طور بفرستید واتس اپ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ هاهنگ کنیم برای عمل قبلا که عمل نشدید ؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام من بعضی از اوقات بخاطر سرفه و ورزش توی بیضه سمت چپم احساس درد دارم آیا این ربط داره به این بیماری واریکوسل دارد؟ اگر ربط دارد در کدام نوع واریکوسل قرار میگیره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام واریکوسل معمولا درد ایجاد نمیکند مگر در گرید بالا معمولا اگر با سرفه درد و بیرون زدگی دارید از نظر فتق بررسی شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب