اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر منصوریار شنبه ۱۸ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 193 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقای دکتر پدر من تاریخ 29 ام پیشتون بیوپسی پروستات انجام دادن و فقط تاوانکس بهشون دادید
    داروی دیسگری از جمله تامسیلوسین نمی خوان و اینکه مراقبت های دوره ایشون چطور باید باشه
    منشی فرمودن از طریق سایت سوالم رو بپرسم
    جواب آزمایش پروستات مربوط به قبل از بیوپسی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      جریان ادرارشون چطوریه؟ علائم ادراری دارند؟
    2. تصویر کاربر منصوریار چهارشنبه ۱۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سلام مجدد آقای دکتر جریان ادراریشون می گن عادیه
      دو روز پیش سنگ هم دفع کردن گویا
      سابقه دفع سنگ کلیه و حتی تعبیه سوند دبل جی هم دارن
      گاهی تند تند هم می رن سرویس بهداشتی البته گاهی
      به جهت کنترل فشار خونشون هم لوزامیکس اچ مصرف می کنند
      در عین حال هم ممنون می شم علاوه بر سوالات بالا
      لطف بفرمایید بگید کی بیان برای معاینات دوره ای
      هر چند وقت یکبار کنترل صورت بگیره
    3. تصویر کاربر منصوریار چهارشنبه ۱۵ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      لازم به ذکر سابقه تعبیه سوند دبل جی دو سال پیش رو داشتن
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      هر ۶ ماه آزمایش psa بدین مصرف مایعات کافی داشته باشند نیاز به مصرف تامسولوسین ندارند
    5. تصویر کاربر منصوریار شنبه ۱۸ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بسیار ممنونم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      🌺
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر نیک جمعه ۱۷ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام مدتی است که به همسر خود علاقه‌مند نیستم اگرهم نزدیکی کنم آلتم شل و چار زودانزالی هستم سنم ۶۲ا ساله که حدودتقریبا نزدیک به دوساله وروز بروز بیشتر میشه لطفا راهنمائی بفرمائید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      چند سالتونه؟ اختلال نعوظ باعث شده علاقه ای به رابطه نداشته باشید؟
    2. تصویر کاربر نیک دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ۶۲سال
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      قرص پروسیال ۵ میلی گرمی قبل از رابطه استفاده کنید
    4. تصویر کاربر نیک سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سلام ازقبل آزمایش گرفتم وام آر آی هم رفتم اگه اشکال تداره براتون ارسال کنم چون میخوام کلی مداوا بشم نه موردی متشکرم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بله بفرستید
    6. تصویر کاربر نیک پنجشنبه ۱۶ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ۴ عکس ارسال شد
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سونوگرافی از آلت با تزریق پاپاورین انجام بشه
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر حدودا دوماه پیش قسمتی از پوست بیضه ام سفید شد و خارش داشت ک بیتوجهی کردم بهش و وقتی میخاروندم مقداری زخم میشد اما حالا پوستش کاملا سفت شده،رنگش سیاه شده و خارش داره، ممنونم از راهنمایی و پیگیریتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      نیاز به اقدامی نداره اون قسمت به اصطلاح بخاطر خارش شدید چرمی شده با وازلین چرب کنید روزانه اون قسمت رو
  • تصویر کاربر مبین سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    پسرم 10 ساله تازه متوجه شدیم برگشت ادرار گرید 4 داره و کلیه چپ 18 درصد کارکرد داره و بیشتر دکترا نظرشون به عمل تا رفلاکس درست بشه و 18 درصد کار کنه .
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      اسکن هسته ای انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر مبین دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بله دوبار اسکن هسته ایی
      ام آریو
      وی سیو جی
      فشار مثانه
      مدارک کامله
      وبرای هفته آینده وقت عمل گذاشتن خواستم راهنماییم کنید
    3. تصویر کاربر مبین دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سلام بله دوبار اسکن هسته ایی انجام داد
      ام آر یو
      عکس وی سیو جی
      انجام شده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      مدارکو بفرستید ببینم
    5. تصویر کاربر مبین دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      چطوری باید متوجه بشم که پیامم دیده شده
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بله حتما باید عمل انجام بشه ترجیحا توسط فلوشیپ اطفال یا جراحی که کیس اطفال زیاد انجام داده
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 144 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب، آقای دکتر پدرم ۹۳ سال سن دارند، اخیرا حدودا سه چهار ماه پیش دچار مشکلات دفع ادرار، ورم در ناحیه پا و مچ پا، شدند و در نهایت شرایط بجایی رسید که احساس ادرار داشتن ولی وقتی روی توالت فرنگی میشستن ادراری نمیومد ولی تو حالت ایستاده احساس شدید ادرار داشتن، با سونوگرافی تخصصی متوجه حضور توده سرطانی در رکتوم روده شدیم که دکتر اورولوژی تشخیصشون این بود که توده داره فشار میاره به مجاری ادراری، چندتا دارو دادن، بتزگا ۲۵، کتالوگ و آولوسین، دوماهی هست که با مصرفش ادرارشون کامل تخلیه میشد و مشکلی نداشتن، امروز مجدد تکرر ادرار، دفع ادرار قطره ای با زور و گاهی همراه با سوزش داشتن، من سوالی که ازحضور شما دارم، میخواستم بپرسم بدون عمل جراحی آیا هیچ طریقی برای بازکردن مجاری ادراری برای پدر ۹۳ ساله ام نیست؟ چون با این تفاسیر توده به مرور حادتر شده و این مشکل تنگی مجاری همیشه خواهد بود، میخواستم بدونم علاوه بر دارو راه درمان دیگه ای وجود نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      میشه سونداژ انجام داد و با سوند زندگی کنند عمل جراحی برای سن ۹۳ سال که همراهی با بدخیمی رکتوم هم داره بسیار پرعارضه خواهد بود
    2. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      دوتر جسارتا از طریق سیستوسکوپی با بی حسی موضعی امکان پذیر نیست انجام استنت گذاری؟ و اینکه سوند باعث عفونت مجاری نمیشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      با ژل انجام میشه خیر عفونت سوند کم ضرر تر از باقیماندن ادرار در مثانه هست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جعفر دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    باسلام در پاسخ سوال قبلی به شماره۷۵۵۸۳۲پرسیده بودید که آیا نعوظ صبحگاهی دارید باید بگویم خیر نعوظ صبگاهی نیز ضعیف می باشد.ضمنا تمایل جنسی نیز کاهش نیافته واین موضوع خیلی عذابم میدهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سونوگرافی از آلت با تزریق پاپاورین انجام شود
  • تصویر کاربر رشیدزاده سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،خسته نباشید
    پدر من ۶۹ ساله هستن،خرداد ماه ۱۴۰۲ عمل پروستاکتومی انجام دادن،هم اکنون میزان psa خون ایشان به عدد 0.24 رسید و برای ایشان دستور انجام pet scan داده شد.این اسکن انجام و هیچگونه مشکلی مطابق با گزارش پیوست وجود نداشت.اما با توجه به اینکه روند افزایشی در psa وجود دارد من تمامی عکس ها را خدمت شما ارسال میکنم.لطفا نظر خود را اعلام بفرمایید🌸🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      جواب pet psma رو بفرستید
    2. تصویر کاربر رشیدزاده دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سلام و خسته نباشید
      خدمت شما آقای دکتر🌸🙏
    3. تصویر کاربر رشیدزاده دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سلام و خسته نباشید
      خدمت شما آقای دکتر🌸🙏
    4. تصویر کاربر رشیدزاده دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      با سلام و‌احترام
      خدمت شما آقای دکتر🌸🙏
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      باید درمان هورمونی تحت نظر جراح معالج/ انکولوژیست ادامه پیدا کنه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رشیدزاده دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،خسته نباشید
    پدر من ۶۹ ساله هستن،خرداد ماه ۱۴۰۲ عمل پروستاکتومی انجام دادن،هم اکنون میزان psa خون ایشان به عدد 0.24 رسید و برای ایشان دستور انجام pet scan داده شد.این اسکن انجام و هیچگونه مشکلی مطابق با گزارش های پیوست وجود نداشت.اما با توجه به اینکه روند افزایشی در psa وجود دارد من تمامی عکس ها را خدمت شما ارسال میکنم.لطفا نظر خود را اعلام بفرمایید🌸🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      جواب pet psma رو بفرستید
  • تصویر کاربر امید دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 175 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.زیر ناف همسرم جای سزارین میگن زگیل درآمده پیش یه متخصص پوست بردم گفته زگیله ازنوع خطرناک سریع باید سوزانده بشه با هزینه بالا.حال همسرم ترسیده میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      حتما باید نمونه برداری بشه مشکوک به بدخیمی هست
  • تصویر کاربر ابراهیمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب واحترام خدمت شما.جناب دکتر من ازسال 92مبتلا به ام اس هستم و داروهای زیادی مصرف کردم.اکتووکس تای سابری و اخیرا قرص سیپومید.حدود 1سال هست پام درناحیه قوزک باد میکنه اخیرا ناحیه ساق پام هم باد میکنه میخواستم بدونم ربط به داروهای ام اس داره یا دراثر استفاده از اون داروها به کلیه آسیب وارد شده یا به چیز دیگه ای ربط داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مرداد ۴( 9 ماه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر اندام تحتانی سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و همینطور آزمایش انالیز و کشت ادرار و کراتینین انجام بدین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب