اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    درد در آلت تناسلی و قسمت بالای دستگاه تناسلی؛ درد در ناحیه لگن و سوزش ادرار .کمی درد پهلو
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      چند سالتونه ؟ سابقه سنگ کلیه داشتی ؟ سونوگرافی تنجام شده ؟
    2. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام . ۲۸سال دارم.بله سونوگرافی و حتی آندوسکوپی ام انجام دادم.ویزی مشاهده نشده فقط بیشتر درد آلت تناسلی دارم و گاهی اوقات درد در پهلو و زیر شکم حس میشود
    3. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام ۲۸سال دارم. بله سونوگرافی و حتی آندوسکوپی ام انجام دادم.موردی مشاهده نشده .در حال حاضر درد آلت تناسلی اذیت کننده هست . و گاهی اوقات درد در پهلو و زیر شکم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      عکس سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری را بفرستید . در ادرار کردن مشکلی ندارید ؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سحر سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    دکتر سلام..من مدتی هست ک یک عارضه گوشتی بگم در دهانه مقعدم حس کردم بعد ک دیدم و تحقیق کردم گفتم شاید بواسیره.خواستم ببینم چیه و راه درمانش چیه..و چ خطری داره و متاهلم اگه بفرمایین چطوری بوجود اومده ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام مشابه فیشر و همورویید است . در حیطه کار جراح عمومی است باید تحت نظر ان ها معاینه شوید
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    ۴۵ساله هستم و ۵سال پیش گارداسیل زدم
    حدود یک ماه هست که یکباره زایده هایی ابدار روی التم ایجاد شده hpvواژینالم منفی بوده و دکتر بهم دارو نداده و دقیق بهم نگفتن مشکلم چی هست ایا تب خاله یا زگیل
    واینکه راه درمانم چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      رابطه جنسی مشکوک اخیر ؟ خارش داره ؟ به نظر تب خال هست هرچند بعضی ضایعات در عکس مشخص نیست
    2. تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خیر رابطه جنسی نداشتم.هیچ درد و خارش و سوزشی نداره
    3. تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      با اینه هایی که دارای بزرگ نمایی هستن وقتی به دونه ها نگاه میکنم شبیه ملوسکوم هستن که در مرکز دونه فررفتگی هست ولی متاسفانه اولا همه دونه این تیپ نیستن و دیگه اینکه تو اینه نمیشه عکس بگیرم و بفرستم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      مشابه هرپس است اسیکلوویر ۴۰۰ هر ۸ ساعت تا ۱۰ روز
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر fb سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر لطفا جوابمو بدین خیلی کلافه شدم از این درد الت حدود دوماه پیش پس از رابطه دچار درد الت و سوزش ادرار شدم که پس از مراجعه به متخصص برام تاوانکس و پرازوسین تجویز کردن که سوزش ادرار خوب شد ولی درد الت (قسمتی که عکس فرستادم)همچنان باقیه پیش متخصص دیگه رفتم چند روز پیش برام سیپروفلووکساسین ۵۰۰ و پروستاباریج و سکلوکسیب برام تجویز کرد و گفت التهاب پروستات داری ،تشخیص شما چیه دکتر؟
    سونو و ازمایش کشت ادرار مربوط به ۴۰روز پیش براتون فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام التهاب پروستات است . شبی نیم ساعت در لگن اب گرم بنشینید . شب ها یک عدد گاباپنتین ۱۰۰ قبل خواب بخورید
    2. تصویر کاربر fb دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      مزمن هستش دکتر یا خیر؟
      نشستن درلگن اب گرم ضرری برای واریکوسل که دارم نداره؟
      فقط همین گاباپنتین رو مصرف کنم دارو های دیگه رو قطع کنم؟
      لطفا جواب سوالامو بدید ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خیر سلکوکسیب و پروستا باریج ادامه یابد . مزمن هست حداقل ۳ ماه بخورید . ضرری برای واریکوسل ندارد
    4. تصویر کاربر fb دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      علت این التهاب چی میتونه باشه اقای دکتر؟
      بنده ۲۱ سالمه ،این درد و التهاب تا چند روز درمان خواهد شد؟
      ممنون بابت پاسخگویی سریع
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      روند مزمن است و نمیشه زمان دقیقی گفت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نفس دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    ببخشید تو سونوگرافی من زده هیدرونفروز جزئی کلیه چپ احتمالا بدلیل سنگ حالب ، درد هم دوروز داشتم که الان خیلی کمتر شده نیاز هست که سی تی اسکن بدم یا با ورزش و مایعات دفع میشه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام اگر درد ندارید و برطرف شده احتمالا سنگ دفع کرده اید فقط مایعات بخورید اگر درد شروع شد سی تی کنید
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    با سلام به طور تصادفی فهمیدیم سال ۹۰ کلیه راست کوچکتر است و آزمایش پزشکی هسته ای عملکرد کلیه راست رو ۱۲ و چپ رو ۸۸ درصد مشخص کرده و سونوی داپلر در همون زمان گرفته شده که تصویر هر دو رو اپلود کردم.در زمان وقت کراتنین ۲ بوده و با چندین سال زیر نظر پزشک بودن الان کراتنین ۹ هست و آخرین سونو هم خدمتتون ارسال شده
    ممنونم بگید دلیلش چی بوده و آیا آنژیوگرافی موثره اگه انجام بشه؟
    راه درمان چی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام باید زودتر انژیو میکردید چون تقریبا کلیه راست از بین رفته و عملکردی نداره الان دیالیز میشوید ؟ کراتینین ۹ هسست ؟
    2. تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      بله در حال حاضر دیالیز میشم تقریبا یک ماهی میشه که کراتینین رو ۹ رفت دیگه و شروع کردم دیالیز رو
      در ضمن برای خلاصی از دیالیز دنبال پیوند هستم
      راهی هست که بشه کلیه چپ فعال بشه؟
      تو همون سال ۹۰ پزشک گزارش نوشته در کلیه راست افتراق کورتیکومدولاری از بین رفته و آنژیو برای رفع تنگی بی معنیه تشخیص واقعا درست بوده؟
      ولی برام سواله کلیه چپ مگه نرمال نبوده پس چرا اونم مشکل پیدا کرده؟
      و سوال آخر واقعا پیوند درمان هست؟ یعنی تمام این مشکلات و دیالیز رو پایان میده؟؟؟؟؟؟
      بهترین ها برای شما🌹
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      کلیه راست دیگه بافتش از بین رفته انژیو معنی نمیده . کلیه چپ باید بررسی بشه توسط نفرولوژیست . اگر علت بیماری زمینه ای پیدا و درمان بشه میشه به کلیه پیوندی امیدوار بود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Shaghayegh دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من تازه متوجه این برامدگی در زیر زبانم شدم میخواستم بدونم زگیله یا نه؟
    مخصوصا وقتی غذایی که ادویه‌ داشته باشه میخورم متورم میشه مثل این عکس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام خیر بافت طبیعی است
    2. تصویر کاربر Shaghayegh یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خیلی ممنونم ازتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خواهش میکنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Ramin دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز
    ۳۱ سالمه و مجرد ، کمبود تستوسترون داشتم ماهی یکی تزریق میکنم، ازمایش نطفه دادم که حرکت و تعداد اسپرم پایین بود. یعنی اسپرم بود ولی کم بود چه دارویی برای درمان تحرک و تعداد اسپرم کم تجویز میکنید؟
    بعد در چه صورتی نیاز به تزریق امپول hcg هست؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام متاهل هستید یا مجرد ؟ تلاش برای بچه دار شدن کردین ؟ از نظر واریکوسل بررسی شده اید ؟
    2. تصویر کاربر Ramin یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      مجرد هستم ، واریکوسل نداشتم
      از نظر LH, FSH, پرولاکتین، MMR مغز و آزمایش کاریوتایپ نرمال بودم، فقط تستوسترون کم بود که ماهی یکی که تزریق میکنم نرمال شده
      هایپوگنادیسم تشخیص دادن
      سوال ۱- خواستم بدونم هایپوگنادیسم اولیه هست یا ثانویه و درصد باروری در کدوم بیشتره
      ۲- برا تعداد و حرکت اسپرم که پایین هست چه دارویی تجویز میشه
      ۳- انزال زودرس هم دارم که سرترالین ۵۰ و بوسپیرون میخورم ،شما چه تجویز یا مشاوره ای برای انزال زودرس دارین؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      برای وضعیت اسپرم داروی بلومکس مصرف کنید . برای زودانزالی سرترالین ادامه دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جابر دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام من مردی ۳۹ساله متاهل که از سال ۹۷ تا حالا دچار تکرر ادرار شدم دکتر نگاه به مثانه کرد گفت سیستیت بینابین داری بعد برام امی تریپلی .تامسولین .وزیکر .ویسول .اکسی بوتین و انتی بیوتیک .... تجویز کرد،فقط در زمان مصرف دارو تکرر و درد کم میشود بعد از قطع تکرر افزایش پیدا میکنه . و بعد از رابطه کمی درد دارم و تکرر بیشتر میشه، بخدا دکتر خسته شدم شب خواب ندارم ،افکار خودکشی فعال شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام این شرایط در افراد استرسی بیشتر دیده میشه . داروهارو نباید کنار بزارید . وقتی به دارو جواب داده ادامه دهید
  • تصویر کاربر مهدیار یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    ۲۳ سال دارم و تا به حال رفتار جنسی هم نداشتم اما چند ماهی میشود به سرعت و با شدت تحریک میشوم و دچار نعوظ طولانی حتی با کوچکترین فکر نخواسته تا پیشاب خارج شود حدودا هر ۳ رور بگونه ای که در حین درس خواندن اصلا تمرکز ندارم و امور روزمره هم مختل شده ..برای کاهش این حالت باید چه کار کرد؟
    متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام توصیه میکنم برای این مورد دارویی مصرف نکنید و بخاطر سن است . ورزش کنید و عملا انقدر خسته باشید و درگیر کار که به این مسائل فکر نکنین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب