اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر
    خدمتتان عرض کنم سه ما پیش برای انزال از طرف شما ویزیت شدم که سرترالین 50 شبی یک عدد استفاده کردم که کمی بهتر شدم و لی الان 10 روزی هست که دارو تمام شد استفاده نکردم
    دارم به همان روال قبل بر میگردم لطفا اگر چیزی بهتری هست که باید مصرف کنم مشکلم بر طرف بشه از شما ممنون میشم راهنمای کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      اخرین خط درمان همان سرترالین است
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    بنده 40 سال هستم متاهل.در حدود سه ماه پیش اول یه سوزش و قرمزی و التهاب خاصی روی الت تناسلی حس میکردم که بعد از چند روز نیاز به دفع ادرار بیشتر.تعداد دفع زیاد شده بود و گاهی ادرار داشتم میومد و گاهی احساس بود و کمتر و با تخلیه ضعیف و کم
    رفتم دکتر و با معاینات و آزمایشات و سونو فرمودن التهاب پروستات دارم.تاوانکس500 دیکنوفلاک25 وامنیک گفتن مصرف کنم.تقریبا دو ماه مصرف کردم.قرمزی و تورم و التهاب سر الت تا حدود زیادی بهتر شده و نیاز مکرر و سریع به تخلیه کمتر شده و از طریق سوال که قبلا از شما پرسیدم فرمودین تاوانکس رو حذف و بقیه رو ادامه بدم.ولی آقای دکتر چند روز که همیشه احساس پر بودن مثانه دارم ولی حتما احتیاج به تخلیه نیست.درست بعد چند دقیقه تخلیه دوباره انگار در مثانه احساس ادرار دارم.نمیدونم چه جوری بگم.همین احساس ادرار داشتن اذیت میکنه.مخصوصا شب قبل خواب یا هنگام نزدیکی.که باعث شده دفعات نزدیکی خیلی کم یا نباشه.شبها یک یا دو بار بیدار میشم بابت تخلیه.لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      این علایم تا ۳ ماه یا بیشتر طول میکشه که برطرف بشه . شب ها در لگن اب گرم بنشینید به مدت نیم ساعت
    2. تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      ممنون از پاسخ شما.ببخشید.دارویی نیست که تسکین دهنده مثانه باشه که از فرمان دادن به تخلیه جلوگیری بشه؟تا زمان واقعی تخلیه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      وزیکر ۵ روزی یک عدد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شهریار چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    باسلام
    پیرو سوالات قبلیم درمورد رابطه تبخال تناسلی و تورم غدد لنفاوی..
    خیر من فقط پس از همان رابطه به مدت دوهفته تورم غدد لنفاوی داشتم...الان میخاهم مطمین شوم ک علت تورم من تبخال تناسلی بوده و بیماری دیگری نبوده تا خیالم راحت بشه و به زندگی ام ادامه بدم چون واقعن همش استرس و اظطراب دارم...ایا با گزشت این مدت نمونه برداری از غدد لنفاوی من نشان میدهد ک علت تورم غدد من چ بوده؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      خیر اگر برای مدت ها قبل بوده و الان تورم ندارید احتیاجی نیست علت همان هرپس بوده
    2. تصویر کاربر شهریار چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      یعنی عفونت اولیه تبخال تناسلی ممکن است تا دوهفته سبب تورم غدد لنفاوی شود؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محیا چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من تومور مثانه داشتم که با روش سیستوسکوپی turbt برداشتن برام و جواب پاتولوژی رو ارسال کردم خواستم بدونم از نوع خوش خیم هست یا بدخیم؟ادامه درمان به چه صورته؟ب ث ژ ایا نیاز هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام همه تومورهای مثانه بدخیم هستند ولی برای شما گرید پایین است ب ث ژ هم نمیخواد
  • تصویر کاربر پال چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام من یه دختر ۲۰ ساله هستم که یه جسم سخت ۳ سانتر رو وارد مجاری ادراریم کردم و حالا بیرون نمیاد. میخواستم ببینم کلا برای رفعش باید چیکار کرد و چه مسائلی ممکنه پیش بیاد کمک کنین😭
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      وارد مثانه کردید یا واژن ؟ حتما هرجا وارد کردید باید خارج بشه
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۸ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دکتر من شهرستان هستم میخوام برای عمل کجی آلت مزاحمتون بشم خواستم بپرسم چه زمانی میتونم بیام ؟بعد از عمل موقع سکس احساس درد نداره؟و اینکه هزینش چقد میشه؟آلت من به سمت چپ انحراف داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      عکس در حالت نعوظ از الت بفرستید
    2. تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      دکتر خانمم مشکل داره.نمیشه رابطه داشت
    3. تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      دکتر خانمم مشکل داره نمیشه رابطه برقرار کرد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ تیر ۲( 2 سال پیش)
      اگر فقط در انحراف به چپ مشکل دارید قابل حل است اما بالا خیر.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ تیر ۲( 2 سال پیش)
      انحراف به چپ هم انقدر شدید نیست البته عکس ها تناقض دارد یک عکس انحراف خفیف به چپ است یک عکس بیشتر از ۳۰ درجه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    دکتر پیرو سوال قبلی
    کدام یک از زائده ها مشکوک به زگیل هست زائده های رنگ روشن یا زائده تیره(سیاه) رنگ
    ممنون میشم کامل برام توضیح دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      تیره باید از نزدیک معاینه بشه
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    باسلام، بنده دوسال پیش واریکوسل دو طرفه داشتم سمت چپ گرید سه سمت راست گرید دو که به علت درد شدید عمل کردم، اون موقع با وجود واریکوسل شدید که داشتم تعداد اسپرمم 30 میلیون در هر میلی لیتر بود، 4 ماه بعد از عمل آزمایش اسپرمم به 10 میلیون بر میلی لیتر رسید که گفتن به خاطر شوک عمل طبیعیه بگذره درست میشه به مرور زمان، تا اینکه الان بعد از گذشت 2 سال از عمل مجددا احساس درد و سنگینی در بیضه چپم دارم و سونوگرافی داپلر انجام دادم نشان از عود مجدد واریکوسل سمت چپم داره، الان آزمایش اسپرم دادم شده 27 میلیون بر میلی لیتر که این سیر نزولی تعداد اسپرم بنده در این 2 سال به شدت نگرانم کرده، دکتر نظر شما چیه آیا نیازی به عمل مجدد واریکوسل هست؟ با این تعداد اسپرم امکان بچه دار شدنم به صورت طبیعی وجود داره؟
    1. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      الان تعداد اسپرم شده دو و هفت دهم میلیون بر میلی لیتر( 2.7) بالا به اشتباه ۲۷ نوشته شده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام عمل مجدد کمکی نمیکنه .متاهل هستید یا مجرد ؟
    3. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      متاهل هستم ولی الان حداقل تا یکسال دیگر قصد بچه دار شدن نداریم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سریعتر اقدام کنید فاکتورهایی مثل افزایش سن سیگار میتونه موثر باشه . اگر بعد از ۶ ماه تلاش برای بپه دار شدن موفق نبودید از روش کمک باروری استفاده کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبری چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیراقای دکتر
    همسربنده سال ۹۴پیوندکلیه شدن اقاو۳۰سال سن دارن داروهای ایمونورال وسل سپ مصرف میکنن الان قصدبچه دارشدن داریم ولی متاسفانه به مشکل برخوردیم دکترخودشون درشهرستان ازشون سوال میکردیم که این داروهاتاثیرگذارهستن یانه همیشه میگفتن نه مشکلی نداره واینکه من خوندم باید داروسل سپ ۳ماه قبل ازبارداری قطع بشه حالامیخوام ببینم امکانش هست که این داروحذف بشه داروی جایگزین بشه که عوارض نداشته باشه ولطفاراهنمایی کنیدچ کاری بایدانجام بدیم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام جایگزین کردن این داروها با مشورت نفرولوژیست است . با یک نفرولوژیست جهت بررسی وضعیت کراتینین و در صورت امکان جایگزینی یا قطع ان مشورت کنید
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    با عرض سلام.
    برادرم امین باقری 18 سالشه،
    3 سال گذشته مشکلی تنگی مجرا داشت که اینترنال کرد. در بیمارستان هاشمی نژاد.
    گفتن اوایل یک روز در میون و به تدریج هفته ای یکبار سوند نلاتون بزنه.
    برادرم پشت گوش انداخت ولی گهگاهی که ادرارش مشکل داشت،سوند میزد و حل میشد.
    به مرور هی سخت تر شد سوند زدن براش.
    درد داشت .
    تا اینکه الان دوماهی هست خیلی سخت تر شده.مجدد رفت دکتر ؛
    عکس هم انداخته .
    دکتر ها گفتن استنت بذاره که متاسفانه  توان مالی نداریم .
    نوشتن براش تنگی مجرای عود شده هست.
    خواستم بپرسم چه کاری براش بهتره؟
    میتونی موقتی دوباره اینترنال کنه یا ضرر داره؟
    عمل باز هم گفتن آخرین مرحله هست ولی با توجه به سن پایینش و عوارضش گفتن انجام نشه اصلا .
    در حال حاضر چه کنیم.
    خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      در کل عود تنگی مجرا بسیار شایع است . بهترین اقدام عمل باز است البته باید محل تنگی رویت بشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب