اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رها جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    ۲۴ سالمه و مجردم حدود ۹ ماه پیش به تبخال تناسلی مبتلا شدم همون موقع متوجه زائده های پرز مانندی شدم همرنگ بدنم که براق بودن دو طرف لبه های کوچک واژنم به پزشک مراجعه کردم گفتن زگیل نیست ولی نگفتن چیه لیزر کردن حدود ۳ ماه پیش به اندازه نوک سوزن از همون پرزا مشاهده کردم که بعد یه مدتی از بین رفتن انگار الان حدود چند روزه دوباره از همون پرزا دیدم فقط هم تو همون قسمت بدنم سوزش و خارش قابل توجهی هم نداره یه مقدار حس تحریک داره که متوجه نمیشم به این مربوط میشه یا نه ماه گذشته هم عفونت قارچی گرفته بودم الان شدیدا نگرانم نکنه این زگیل بوده باشه اونقدری هم واضح نیست که عکس بگیرم فقط با نور گوشی مشخصه خیلی ریز هستن یه عکس ناواصحی دارم همونو براتون میذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      خیر زگیل نیست پاپیلوماتوز است
    2. تصویر کاربر رها جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      اقای دکتر ممکنه این مسئله سوزش هم داشته باشه گاهی ؟ میخوام بدونم به این مسئله مربوط میشه یا ناشی از تبخال گذشتست چون برام درد وسواس مونده درد عصبی
    3. تصویر کاربر رها جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      اقای دکتر این مسئله سوزش هم داره گاها؟ میخوام بدونم به این مربوط میشه یا ناشی از تبخال چون من درد وسواسی یا درد عصبی داشتم و قرص اعصاب مصرف میکنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      بله تبخال گذشته میتونه سوزش بده . توسط متخصص زنان ویزیت شوید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رها جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    ۲۴ سالمه و مجردم حدود ۹ ماه پیش بعد از ابتلا به تبخال تناسلی متوجه یسری زائده های پرز مانند همرنگ بدنم که براق هستند دو طرف لبی های کوچک واژنم شدم به پزشک مراجعه کردم گفتن زگیل نیست ولی نگفتن چی هست لیزر کردن برام حدود ۶ ماه بعد دوباره به اندازه نوک سوزن از همون زائده ها دیدم که بعد یک ماه انگار از بین رفتن الان دوباره مشخص شدند یه مقدار بیشتر همونجوری براق هستند مشخص نیستند فقط با نور از براق بودن متوجه میشم سوزش و خارش خاصی ندارن یه احساس کمی بغضی وقتا میگیرم که نمیدونم مربوط به این میشه یا نه خیلی نگرانم که نکنه اینا زگیل بوده باشن اونقدری هم واضح نیستن که توی عکس بیوفتن یه عکس ناواضحی دارم که براتون میذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست پاپیلوماتوز است
  • تصویر کاربر ایدا جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    اقای دکتر دختر مجرد 30 ساله باکره  هستم. 
    رابطه داشته ام. 
    بابت مشکلی به دکتر زنان مراجعه کردم که در هنگام معاینه به گفتند دچار زیگیل تناسلی هستم در ناحیه داخل لابیا فرج که  باید نمونه بدید. 
    بعد مجدد به دکتر متخصص پوست و بیماری های اجتماعی مراجعه کردم پس از معاینه با قطعیت گفتند ویستوبلار هستش و نمونه نیاز نیست.
    بعد مجدد به   زنان مراجعه کردم گفتند زگیل هست داروی تقویتی تجویز کردند
    و از ورودی معقد نمونه گرفتند،  جهت بررسی مولکولی که نتیجه تست منفی بود
    بعد برای من سوزاندن که بعد از یک ماه مراجعه کردم جهت معاینه گفتند مجدد   زگیل زده و مجدد سوزاندند گفتند دیگه ریشه کن شد. و دو ماه دیگه بیا برای معاینه مجدد. 
    ولی الان حس میکنم مجدد ضایعه هایی ایجاد شده
    روی لایه های بیرونی فرج حس برامدگی هایی میکنم که واضح نیستن انگار زیر پوست هستن.
    ایا اینها زگیل هستن؟
    اقای دکتر امکان داره نره از بدنم،  دائم استرس دارم.
    یا اینکه بعد مدتی امکان داره بدنم جواب بده و ویروس رو پاک کنه با این وضعیت؟
     ویه سوال دیگه اینکه رابطه واژنی نداشتم امکان زگیل داخلی هست؟
    ترو خدا راهنماییم کنید.
    قرص هایی که تبلیغ میکنن قرص ahcc
    پاور فیت و کورکومکس خوبه که تهیه کنم. 
    درحال حاضر قرص اکتی ومن مصرف میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      عکس بفرستید
  • تصویر کاربر اهورا جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    دکتر من بر روی آلت خود و بیضه ا تعدادی لکه به شکل قهوه‌ای تیره مدتی هست مشاهده میکنم میخواستم بدونم آیا زگیل هست و از چه نوعی هست و روش درمان چیست آیا با این شرایط با وجود متاهل بودن رابط داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      قطعا زگیل است و راه درمان کرایو است . در صورت رابطه انتقال میدهید اگر درمان نکنید . در صورت تمایل بفرمایید نوبت بدیم
  • تصویر کاربر سیما جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    من یک تایم طولانی هست که خارش ناحیه بیرونی واژن دارم در سمت راست در حدی که رنگ قسمت سمت راست نسبت به سمتی که خارش نداره سفید تر و متورم شده کمی هم از خارش داخل سمت راست هست. حدود ۵.۶ سال پیش رابطه بدون دخول داشتم. میخواستم ببینم آیا مبتلا به زگیل شدم بعد از اینهمه سال؟ داروهای عفونت قارچی رو مصرف کردم بهتر نشدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      در تصاویر زگیل نمیبینم ولی باید از نزدیک توسط متخصص زنان ویزیت شوید و دارو با توجه به ترشحات مصرف کنید
  • تصویر کاربر فرزاد جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما آقای دکتر
    بنده ۲۳ سال سن دارم ولی متاسفانه آلت تناسلیم خیلی خیلی کوچک هستش یکی از بیضه هام بیضه سمت راستمم نسبت به بیضه سمت چپم کوچک تر هستش خیلی اعتماد به نفسم آورده پایین و نمیتونم رابطه جنسی برقرار کنم به نظر شما بنده باید چیکار کنم آیا قرصی دارویی تزریق چربی چیزی هستش بنده برم انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      در حالت نعوظ چند سانتی متر است ؟
    2. تصویر کاربر فرزاد جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      تا ۱۰ سانتی متر میرسه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      راه بزرگ كردن الت تناسلي هنوز در دنيا وجود ندارد همه تبليغات دروغند وعملهاي جراحي پر عارضه وغير قابل برگشت
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      طول آلت تناسلی در نعوظ بین ۹ تا ۱۵ سانت طبیعیه و نیاز به اقدام خاصی ندارد
    5. تصویر کاربر فرزاد جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      احتمال اینکه مال اضافه وزنم باشه هم هست یا خیلی مهم نیس
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      قطعا اگر چاق هستید تاثیر میزاره
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر، تصویر سونو و آزمایش رو خدمت شما ارسال میکنم لطفا نظر خود را بفرمایید، درضمن بعد از سونو سنگ تقریبا ۷ میلیمتر دفع شده ممکنه همونسنگی باشهکهدرمثانهدیدهشده، ممنون از وقتی که اختصاص میدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام حتما باید سیستوسکوپی شوید تا نظر دقیق داد . این پروستات نیاز به عمل داره
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام ۳۱ سال سن دارم. با احساس سنگینی و درد در بیضه سمت چپ، البته نه همیشگی، به پزشک مراجعه کردم پس از سونوگرافی و معاینه تشخیص واریکوسل گرید ۲ در بیضه چپ رو داشتن. ۱ سال هست ازدواج کردم ولی برای فرزند آوری اقدام نکردیم. دکتر فرمودن اقدام کنید اگر موفق نشدین باید جراحی بشی.
    سوال من اینه آیا امکان داره واریکوسل در نهایت منجر به از کار افتادگی کامل بیضه و عقیم شدن بشه؟
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      و اینکه آیا نیاز به آزمایش اسپرم دارم؟
      راستش نگرانیم از اینه که تا الان دیر نشده باشه یا گذر زمان شرایط رو غیر قابل بازگشت نکنه.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام شما سریعتر اقدام کنید ولی یک ازمایش انالیز اسپرم دهید سپس تصمیم گیری میشه کرد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر NavidB جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    لطفاً، نام و نام خانوادگی زا از انتهای این پیام پاک کنید: https:drkarami.comfaq?read=w87h912002
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سوال را بپرسید
  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام . سالها قبل مبتلا به پروستاتیت شدم ، از سال ۹۶ تکرر و سوزش و درد شدت گرفت .در سال ۹۸ ، سه نوبت عمل شدم ، اول لایه ضخیم و سفتی که کف مثانه تشکیل شده بود را برش زدند ، افاغه نکرد ، پروستات را تراشیدند ،افاغه نکرد ، دوباره برش گردن مثانه را تراشیدند که فیبروز شده بود . عملها بیثمر بود . الان شبها هر ساعت یکبار میروم دستشویی. روز هم بدتر از شب . میگویند مثانه نوروژنیک دارید . ویزیکیر و تولترودین و ترازوسین هم جواب نمیدهد . همان علائم پروستاتیت هست (تحریک به دفع مدفوع و ادرار همراه با سوزش و درد در ادرار و آمیزش پر درد )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      نوار مثانه داده اید ؟
    2. تصویر کاربر مسعود جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و سپاس
      بله آخرین نوبت سال قبل نوار مثانه هم گرفته ام . حجم مثانه هم در آخرین سونو سال قبل ۱۲۰ سی سی با رزیدو ۴۰ بود .
    3. تصویر کاربر مسعود جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      آقای دکتر عزیز ،سن من ۶۱ سال است و ساکن مشهد هستم .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      با مصرف داروها علایم کم تر شده ؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب