اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    عدم نعوظ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      مشکل خود را با بیان شرح حال مناسب بفرمایید
  • تصویر کاربر Reza یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد خدمت آقاى دكتر.
    همانطور كه خدمتتون عرض كردم سه سال پيش عمل راديكال پروستاتكتومى انجام دادم. و هيچ مشكلى غير از مسايل جنسى ندارم سه ماه پيش خدمتتون بودم و آمپول ميكرولين سه ماه تجويز فرموديد. و الان psa شده 0053 و free psa شده. 0001 وشكر خدا مشكلى ندارم. كه تصوير آنرا خدمتتون تقديم ميكنم.
    ولى مشكل من كه يك هفته هست حادث شده تنگى مجرا بعد از عمل فتق دو طرفه هست كه ١5روز پيش انجام دادم و دو روز در بيمارستان بسترى بودم و سوند داشتم. بعد از ترخيص هم خوب بودم تا يك هفته پيش كه احساس كردم ادرارم باريك شده. گفتم شايد بر اثر التهاب ناشى از عمل لاپاراسكپى فتق باشه كه به مجرا فشار وارد ميكنه. يا موضوع ديگرى. كه مزاحم شما شدم. سپاسگزارم تصوير را تقديم ميكنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      احتمالا در اثر تعبیه سوند کمی مجرا دچار اسیب شده
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر گرامی. در ادامه پرسش 298377 مزاحمتون شدم. به تجویز آقای دکتر یک ماه اسپریژن مصرف کردم و آزمایش تکرار شد (بهمراه SCSA) گویا یکم امیدوار کننده تر شده. ممنون میشم نظرتون را بفرمایید فایلهای قبلی را اگه نیاز هست بفرمایید مجددا آپلود کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام ترجیحا سریعتر برای بارداری اقدام بشه و اگر بعد از ۶ ماه نتیجه نگرفتید IVF کنید
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم. یعنی این DFI اوکی هست و نیاز به مصرف دارو یا اقدام خاصی نیست؟
    3. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم. یعنی این DFI اوکی هست و نیاز به مصرف دارو یا اقدام خاصی نیست؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سنتون بالاست و اینو کاریش نمیشه کرد روزانه بلومکس بخورید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر افشاری یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام من چندوقت پیش رابطه دهانی با اقایی داشتم
    بدون دخول و بدون ضایع پوستی الان چطور میتونم از ابتلا خود به زگیل اگاه شم چه تستی باید انجام بدم چون دهانی بوده فقط پاپ اسمیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      برای خانم ها فقط پاپ اسمیر اهمیت دارد و یا رویت ضایعه واضح
  • تصویر کاربر مهدیه دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام من خانمی هستم که در مورد سی تی اسکن پدرم با شما صحبت کردم . محدودیت پاسخ اجازه نداد جواب بدم. سونوگرافی پدرم ، بزرگی پروستات و سنگ در دو کلیه و یک کیست در پل فوقانی رو نشون داده که کیست رو ۸ماه قبل متوجه شدیم و خداروشکر رشد نکرده ‌. افزایش مختصر ضخامت جداری مثانه . باقی مانده ادرار ۱۵ سی سی . ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجدد . حتما سیستوسکوپی شوند و با دوربین داخل مثانه رویت بشه
    2. تصویر کاربر مهدیه یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجدد ، بدون بیهوشی امکانش هست ؟ پدرم سابقهdvtدر پا دارن . آیا مشکلی از نظر بیهوشی ندارن ؟ سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      میشه با بی حسی خفیف انجام بشه
    4. تصویر کاربر مهدیه یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سپاس از شما .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      خواهش میکنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رها یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    من چند وقت پیش یسری زائده های رنگ بدنم داشتم براق بودن و نرم رفتم دکتر گفتن زگیل نیست ولی گفت لیزر میکنم یه مدت بعد دوباره همونا روی دو طرف لابیای ورودی واژنم زدن برای شما فرستادن گفتید پاپیلوماتوز و بعد یک ماه ناپدید شدن دوباره یک ماه پیش همچین چیزی دیدم سه روز پیش رفتم متخصص پوست گفت من نمیتونم تشخیص بدم چون مجردی و تست پاپ اسمیرم نمیتونی بدی ولی نمیگم که زگیل گرفت فریز کرد یا همون کرایو الان بعد سه روز دوباره نگاه کردم اینارو دیدم اقای دکتر بالاخره اینا زگیلن یا پاپیلوماتوز ؟ من باید پیگیری کنم بازم ؟ الان برم دکتر میگن نمیدونیم دوباره لیزو کرایو میکنن
    من مجردم ۲۴ سالمه و اخرین ارتباطم یک سال گذشته بوده دو دوز واکسنم زدم
    اون قرمزی هم جای کرایوعه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      از نظر من اینا پاپیلوماتوز است باز هم در معاینه از نزدیک بهتر میشه تشخیص داد
    2. تصویر کاربر رها یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      اقای دکتر متاسفانه تشخیص نمیدن جواب درستی هم بهم نمیدن فقط سریع لیزر میکنن اصلا نمیدونم باید چکاری انجام بدم دچار وسواس شدید شدم دارو هم مصرف میکنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      من نظرم پاپیلوماتوز است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدیه یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . سی تی اسکن شکم و لگن پدرم رو براتون ارسال میکنم . اراک گزارش سی تی نمیدن فقط سی دی میدن .دکتر پدرم تهران هستن و من فعلا از شما کمک میخوام .ببینید چیزی نشون داده یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام این باید فیلمش رویت بشه اینکه فقط یک کات هست چیزی توش نیس
    2. تصویر کاربر مهدیه یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام چطوری میتونم فیلم رو بفرستم براتون ؟ از طریق گوشی میشه مثلا واتس آپ یا جایی ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      مشکلشون دقیقا چیه ؟ شرح حال بفرمایید
    4. تصویر کاربر مهدیه یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      پدرم خونریزی ادرار داشتن ، کشت ادرار و سونو تشخیص عفونت ادراری و سنگ دادن . دخترشون گفتن سی تی هم انجام بدیم از شکم و لگن . من خودمم نگرانم چون علایم سرطان مثانه و عفونت ادراری دقیقا مثل هم هست . میخواستم ببینم توی سی تی اسکن چیزی نشون داده یا خیر . ممنون از شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن اگر بدون کنتراست باشه که کمکی نمیکنه قدم اول سونو باید میکردید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت تون بخیر
    من 32ساله ام ۲بار ازدواج ناموفق داشتم
    مشکلم نعوظ صبح گاهی ندارم از اول نداشتم
    آلت تناسلی راست نمیشه و همین که آلت تناسلی مو لمس میکنم انزال میشم ودخول نمیتونم کنم
    چندماه پیش استرس زیاد بابت همین مشکل خیلی داشتم . ببخشید کمکم کنید خیلی ناراحتم
    من در مشهد زندگی میکنم.
    وکم کاری ترویید دارم تحت درمان هستم و نرمال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      ازمایشات و بررسی های لازم انجام شده ؟
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      نه آزمایشی نه
    3. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      ببخشید چه کار باید انجام بدم . خواهش دارم کمکم کنید.بخدا دارم دیوانه میشم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      ازمایشات LH FSH TESTOSTERONE LIPID PROFILE TSH FBS CBC انجام سونو داپلر الت با تزریق .
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نایبی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت شما من بیست سال پیش عمل سنگ کلیه داشتم وچندوقت پیش دوباره کلیه ام در داشت به دکترمراجعه کردم بعدازآزمایش سونوگرافی گفتندسنگ کلیه دارم واندازشو27میلی مترفرمودندکه باید هرچه سریع تربستری شم وچندین به بیمارستان مراجعه کردم موفق به دریافت ویزیت دکترنشدم لطف میکنید بنده رورهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام دهید . احتمالا نیاز به عمل pcnl باشه
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    دو مورد
    مورد اول این قسمت های آلتم حدود ده روزی هست سفید رنگ شده از چیه و چیکار کنم؟

    مورد دو
    این حالت زخم مانند جلوی کلاهک تناسلیم که سه هفته ای هست
    1. تصویر کاربر امیر شنبه ۲۱ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      تصاویر
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۲۱ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      نوک‌آلتمم از قبلش این قسمتش روشن تر شده بود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      بعد از رابطه جنسی ایجاد شده ؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب