اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نجاری شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام همسر بنده حدود یک سال و نیم قبل عمل قلب باز انجام دادن حدود 6 7 ماه بعد از عمل هنگام نعوظ دچار درد میشدن و میل جنسیشون نسبت به قبل کمتر شده الان هم سر التشون خارش داره و کمی سوزش و این اواخر هم میگن که کمی کج شده ایشون 52 سالشونه در سونوگرافی حجم پروستات36 سیاسی شد که و psa 034 هستش از نظر کلیه و مثانه مشکلی ندارن در بین داروهای قلبی داروی اسپیرونولاکتون هم مصرف میکنن ممکنه از عوارض این دارو باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      داروی فشار خون (لوزارتان) هم مصرف میکنند؟ عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر نجاری شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      خیر داروی لوزارتان مصرف نمیکنن
      داروهای که مصرف میکنن آسپرین بیزوپرلول ۵ فروزماید۴۰ رزواستاتین واسپیرونولاکتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      بخاطر درد حین نعوظ باید از نزدیک معاینه شوند داروهای فشار خون میتوانند باعث شلی و از دست دادن زودهنگام نعوظ شوند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    معمولا هفته ای دو شب بی اختیار در خواب منی از من خارج می شود و متاهل هستم معمولا هفته ای دو شب بی اختیار در خواب منی از من خارج می شود و متاهل هستم و زود انزالی هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام قرص سرترالین ۵۰ هر شب یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    دکتر الت تناسلیم روش فشار اومد ویه صدا داد وسیاه شده چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام هر چه سریعتر به اورژانس محل زندگیتون مراجعه کنید تاخیر اصلا جایز نیست
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    با سلام
    ۳۶ سال دارم، حدود ۱ ماه پیش درد بیضه سمت چپ داشتم، با ct scan مشخص شد فتق سمت چپ اینگوینال دارم، عمل فتق لاپاراسکوپی و همزمان یک عمل واریکوسل کوچک روی بیضه چپ انجام دادم و دکتر گفت عمل خوب بوده، الان بعد از گذشت ۱ ماه درد بیضه چپ دارم که فقط ۲۰ درصد کم شده اما مداوم شده، همزمان درد پروستات دارم که وقتی ادرارم زرد باشه سوزش پروستات و درد بیضه بیشتر میشه، حدود سه هفته سیپرو فلاکساسین خوردم، ولی هم چنان درد بیضه سمت چپ دارم که اگرچه زیاد نیست ولی آزار دهنده هست و اگر بیضه چپ رو لمسش کنم همیشه درد میکنه
    لطفا راهنماییم کنید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      تا سه ماه فرصت بدهید درد های بعد از عمل به مرور سیر کاهشی دارند
  • تصویر کاربر نرگس شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 3371 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر من کلیه سنگ ساز دارم که فقط سال ۹۴یه سنگ ۴میلی دفع کرده یعنی اصلا سنک دفع نمیکنه فقط تولید می‌کنه سال قبل به علت تورم کلیه راستم عمل pcnlشد و حدود ۲۲تا سنگ خارج شد الان که برای چکاپ به دکتر مراجعه کردم فرمودن چون سنگا خیلی پراکنده هست نمیشه با pcnl کاری برات کرد و برو تهران عمل rirsانجام بده تهران هم تا جایی که تونستم بفهمم بیمارستان هاشمی نژاد و عرفان این عمل رو انجام میدن که پزشک هاشمی نژاد گفت لازم نیست عمل ریرس برای تو ولی دکتر مجتبی عاملی تو بیمارستان عرفان گفت باید انجام بدی عمل ریرس رو سنگا تو‌بافت کلیه هست و آسیب میزن به کلیه و هزینه عمل رو هم ۱۰۰میلیون گفتن که واقعا زیاده حالا نظر شما چیه عمل ریرس واجبه برام ؟ شما خودتون این عمل رو انجام میدین؟
    اینم در نظر بگیرین که میخام باردار بشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام نیاز به عمل ندارد بارداری تحت نظر پزشک متخصص زنان با چک کراتینین بلامانع است
  • تصویر کاربر یوسفخانی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر
    تماس گرفتم
    برای این که نمیدونم مشکل کجاس
    گفتید قبل از نوبت گرفتن باید سونو گرافی بدید

    سو نو دادم احتمال میدادم فتق باشه

    شکمم ورم داره نمیدونم واسه چیه

    سونو چیزی نشون نداد
    ولی نمیتونم زور بزنم احتباس ادرار دارم
    واریکوسل هم دارم
    ولی ورم بیش از حد شکم چی میتونه باشه
    و در آخر شکمم گاز زیاد داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجددا عکس هارو اپلود کنید
    2. تصویر کاربر یوسفخانی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام
      ممنونم توی واتس آپ تون میفرستم
      توی این سایت آپلود نشد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه و مجاری ادراری هم انجام دادین؟
    4. تصویر کاربر یوسفخانی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      بله سونو انجام دادم
      عکس توی واتس آپ فرستادم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و توضیح مجدد مشکلتون به این شماره در واتس اپ ارسال کنید 09394620321
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Ghaem شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    دکتر من 24 سالمه و از یک ماه پیش خیلی یهویی دچار تکرر ادرار شدم و از شبش ادرار کردن برام خیلی سخت شد
    بعد از دو هفته آزمایش کشت ادرار و سونوگرافی شکمی دادم که همه چی نرمال بود
    بعد از سه هفته خود ب خود خوب شدم اما از هفته چهارم دوباره یه مقدار درد در ناحیه مقعد و پرینه حس کردم بعد از یک ماه قرص افلوکساسین 200 روزی دوتا
    دیکلوفناک شبی یکی و امنیک روزی یکی خوردم
    الان نزدیک ب دو هفته شده مشکل ادراری اعم از سوزش و درد انسدادی ندارم با اینکه مثانم کاملا خالی میشه ولی بعد دو ساعت میرم دستشویی (البته وقتی که فکرم درگیر کار و موضوعات دیگه باشه ممکنه بعد سه ساعت برم)
    اما یه درد خفیفی در مقعد در روز میاد و میره مخصوصا وقتی رانندگی میکنم
    بعضی وقتا هم احساس مدفوع کاذب دارم ولی در کل تا 90 درصد بهتر شدم
    خواستم بدونم همون قرص های بالا رو ادامه بدم یا تغییری ایجاد کنم؟
    تا یک ماه بخورم یا تا وقتی که کاملا علائم از بین بره؟
    من ورزش هوازی شدید هم کار میکنم آیا مشکلی نداره؟
    آیا رابطه جنسی و انزال داشتن مشکلی نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      نه میتونید رابطه داشته باشید هر چقدر بیشتر بهتره براتون عود بیماری بالاست نیازبه درمان طولانی مدت داره به مدت نیم ساعت در تشت آب گرم بنشینید
  • تصویر کاربر 4679622891 شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    مدتی است که از ناحیه پروستات درد و سوزش دارم ،نیروی دفع ادرار ضعیف است،
    سه ماه سیپروفلوکساسین 500
    تامسولوسین و پروستاتان تجویز شده
    Psa 83
    بعد یک ماه شد 67
    ولی مجددا افزایش یافته و 78شد
    بیوپسی پروستات انجام شد که سمت راست 5 نمونه آدنوکارسینوما گزارش شد
    یک نمونه هم از سمت چپ
    سونوگرافی حجم پروستات را 36 سی سی زده، تصویر پاتولوژی را ارسال میکنم
    لطفا راهنمایی کنید چه اقدام پزشکی در اولویت قرار دارد، ممنون میشم کمک کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام Psa شما ۸۳ بود؟ و جواب پاتولوژی آدنوکارسینوم؟
    2. تصویر کاربر 4679622891 جمعه ۷ مهر ۲( 2 سال پیش)
      Psa 8.3
      پاتولوژی آدنوکارسینوم بود.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      حتما باید جراحی پروستات براتون انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر mahmood یکشنبه ۹ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی خدا قوت خسته نباشید.
    چندین ماهی است که هنگام ادرار کردن ادرارم با احتباس وتحت  فشار خارج می شود  و بعضی مواقع بصورت دوشاخه می ریزد. آزمایش دادم psa .65 می باشد .قابل ذکر است هنگام ادرار درد وسوزش ندارم. ( آزمایش داخل فایل فرستادم). از زحمات و راهنمایی حضرتعالی ممنون وسپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجددا آپلود نمایید
    2. تصویر کاربر mahmood یکشنبه ۹ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر
      چرا آقای دکتر جواب سوالم را نمی دهند؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و توضیح مجدد مشکلتون به این شماره در واتس اپ ارسال کنید 09394620321
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدیار شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۱ سالمه بعد از ۲ سال وارد رابطه شدم وقتی میخوام شروع به رابطه جنسی کنیم کاملا میل جنسی دارم و آلتم حالت نعوظ داره ولی وقتی از طرف شریکم لمس میشه یا میخوایم بیشتر پیش بریم حالت نعوظ از بین میره و کم میشه .نعوظ صبح گاهی هم دارم یه مقدار هم آدم مضطربی هستم راهنمایی بفرمایید لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم ۲ ساعت قبل از رابطه مصرف کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب