اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر هاوری چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام من 18سالم هست و وقتی به دستشویی میروم و اخر ادرارم به خود فشار میارم مایعی سفید رنگ که با زور بیرون میاد ولی بعد از این مایع که از دستشویی بیرون میام سر الت تناسلی سوزش زیادی دارم به دکتر مراجعه کردم ازم سنوگرافی پروستات . کلیه و تخلیه ادرار گرفت که هیچ مشکلی نداشتم و باقی مانده ادرار در مثانه هم در محدوده طبیعی بود و گفت که ان مایع سفید از ترشحات طبیعی پروستات هستش در نهایت دو بسته آنتی بیوتیک بهم داد که مصرف کردم خوب شدم اما بعد از اینکه یک یا دو هفته ای از اتمام این قرص ها گذشت ان مایعه و سوزشه دوباره برگشت دوباره رفتم پیش دکتر و ازم آزمایش خون و ادرار گرفت که هیچ مشکلی هم نداشتم و بهم گفت که مشکلی ندارید و توصیه کرد بهم که آب زیاد بنوشم
    و اقای دکتر ایا من تنگی مجرای ادرای دارم یا مشکلی ندارم و فقط مربوط به همون ترشحات پروستاته
    البته اقای دکتر این هم بگم من الان نزدیک به 4ماه هستش که خودارضایی نکردم و وقتی مثلا یه تحریک کوچیک میشم مقدار ان مایع سفید رنگ زیاد میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      بعد از هربار دفع ادرار استبرا انجام دهید
  • تصویر کاربر 666 چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    دکتر خسته نباشید من 17 سال سن دارم یک ماه پیش گاهی کمی در بیضه راستم احساس درد داشتم احساس کردم واریکوسل هستش و هم اکنون درد ندارم ولی بیضه راستم کمی پایین تر از بیضه چپ هستش بنظر شما مشکل چیه؟ نیاز به عمل داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      باید سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من42 سال سن دارم سه ماه پیش متوجه خون در منی شدم و بعد از اون دچار درد در ناحیه لگن کشاله ران و بیضه شدن. سونو گرافی کلیه مثانه و پروستات انجام دادم و اندازه پروستات ۲۶ سی سی و حجم باقی مانده ادرار ۹ میل بود و آزمایش کشت ادارهم مشکلی نبود. دکتر تشخیص عفونت پروستات داد و به مدت دو هفته قرص سفیکسیم ۴۰۰ تجویز کرد و بعد اون خوب شدم و بعد از تقریبا یک ماه و نیم دوباره علایم برگشت و قرص آنفوکساسین ۳۰۰ روزی دو عدد به مدت ۱۵ روز مصرف کردم که به تازگی کمی تب و کف دستام سوزن سوزن می شه احساس نا خوشایند در دور نافم دارم و الان یک روز هست قطع کردم. آقای دکتر به نظر شما من عفونت پروستات دارم و آیا این قرص رو با این علایم ادامه بدم و اگه نه چه قرصی بجاش بخورم. وقتی سفیکسیم خوردم عوارضی نداشت و زود علایم برطرف شد و لی آنفوکساسین این علایم و دارم. در ضمن من به قرص مترونیدازول به شدت حساسیت دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      اخیرا خون در منی دیده شده؟
    2. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله ولی کمتر از قبل شده. قبلاً کلا خون بود ولی الان رگه خون هست و علایم هم کمتر شده
    3. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله دیده شده ولی نسبت به قبل که همش خون بود الان رگه های قهوه ای دیده میشه و اینکه علایم درد کشاله ران و بیضه و لگن بهتر شده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      نیاز به اقدامی نداره اگر تا ۳ ماه چندین نوبت تکرار شد باید ام آر آی انجام شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر انشا الله در پناه قران باشید .
    بنده مرد ، ۵۲ ساله ،۷ ماه پیش عمل واریکوسل گ۳ و فتق انجام دادم که حدود ۲ هفته است درد شدید مقطعی در راه رفتن،سرپا ایستادن و... در محل عمل فوق دارم لطفا بفرمایید علت عود مجدد و درد ان چیست و چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      پیش بنده عمل شدین؟
    2. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      نه خیر،دکتررحمانی درشهرزنجان عمل کرده،میخواستم ببینم الآن چکارکنم آیاباآن سونوگرافی که خدمتتان فرستادم بازهم عمل فتق و واریکوسل نیازاست مخصوصا لاپاراسکوپی، شمابه حقیروقت میدهید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      چون عمل قبلی رو جراح دیگری انجام دادن بنده عمل نخواهم کرد با توجه به عود هرنی و واریکوسل باید عمل بشین
    4. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      جناب دکترجراح اولی اورولوژ بوددر نیروهای مسلح وطرف قرارداد، در زنجان لاپاراسکوپی نیست من به افرادمؤمن خیلی اطمینان دارم برا همین حضرتعالی راکه قاری بزگوار و...هستید...
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      شما لطف دارید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر .آقای دکتر این ویروس زگیل تناسلی که شما گفتید به آن مبتلا هستم و در حال ابتلا به شریک خود میباشید .من همسرم تست دادند و نداشتند و من ۳ماهه رابطه جنسی کلا با همسرم نداشتم و کرایو هم دو جلسه کردم و اثری از زگیل روی آلت تناسلی نیست حالا میخواستم بدانم مورد من که نتیجه آزمایش را برایتان فرستادم آیا نوع بد ویروس که نیست و قابل درمان بصورت کلب هست یا خیر و امکان بچه دار شدن دیگه کلا منتفی هست درسته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      بچه دار شدن شما رو تحت تاثیر قرار نمیده
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام.چند ساله که فشار ادرار کم شده و تو سو نو مشخص شد که پروستات کمی بزرگ شده تا اینکه کنسر روده بزرگ گرفتم و روده بزرگم. را برداشتند.بعد از آن هنگام ارضائ شدن منی به مثانه ام بر میگردد .در ضمن ادرارم هم از قبل از عمل روده بزرگ خیلی کف دارد و احساس میکنم که داخل ادرار چیز دیگری هم وجود دارد دیابت نوع 2 دارم و از 100 تا 130 در نوسان میباشد لطفا راهنمایی بفرمائید.66ساله میباشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی و آزمایش psa رو بفرستید دیابت تحت کنترله؟
  • تصویر کاربر اشرفی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    من یک ماه میشه توده های کنار زبونم در اومده
    5 بار دکتر رفتم ازمایش چکاپ دادم بهم گفتن الرژیه
    ولی خب هنوزم خوب نشده و به توده ها داره اضافه میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر اشرفی سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجدد خدمت شما
      عکس ضایعات رو‌ اپلود کردم
    3. تصویر کاربر اشرفی سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجدد خدمت شما
      عکس ضایعات رو اپلود کردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست موارد عفونی و التهاب مد نظره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من زگیل تناسلی داشتم کرایو کردم ولی از دوبار قسمت محل کرایو زگیل به وجود آمده از دوباره رفتم کرایو این سری دکتر بهم گفته برو واکسن بزن و همچنین خانمم تست داده از نوع ۶ گرفته آیا واکسن پاپیلوگارد جواب میده بزنیم یا باید حتما گارداسیل تهیه کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش)
      بهتره گارداسیل تزریق بشه جهت کرایو مجدد مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش)
      چگونه میتوانم واکسن گارداسیل تهیه کنم هر داروخانه ای میرم ندارند هلال احمر هم ندارد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      از طریق واسطه ها میتونید سفارش بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امینی سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    باسلام
    خدمت جناب دکترعرض کنم من یک سنگ کلیه سمت چپ به ابعاد۲۱میل داشتم که یک بارسنگ شکن کردم که ۴تکه شده ویک تکه آن درحالب گیرکرده ومابقی درکلیه مانده است بنده خیلی تلاش کردم که دفع بشه ولی متاسفانه بعدازیک ماه دفع نشدودرحال حاضرهیچ دردی هم احساس نکردم لطفاراهنمابی کنیدچطوری درمان شوم سی تی اسکن خدمتان ارسال می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش)
      عکس واضح نیست
  • تصویر کاربر شامرادی سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام و خداقوت روز 30 آذر ماه به دلیل وجود سنگ در حالب (1.14سانت) دکتر برام سنکشکن با لیز انجام دادند و گفتند سنگ بسیار سخت است و دو قسمت بیشتر نشده و فنر گذاشتند چون کلیه راستم هم عفونت کرده بود بعد از دو روز سوند رو در آوردن، تا یک روز حالت عادی داشتم ولی بعد از اون ادرار با سوزش بسیار شدید خارج می شود تعداد دفعات نیاز به سرویس بهداشتی زیاد است طوری که می ایستم چند دقیقه بعد حتما باید برم سرویس بهداشتی و در این مدت ادرار خونی بوده و قطع نشده، این حالت بسیار آزار دهنده است و چون دکتر گفتن تا یک ماه باید فنر بماند، نمی توانم سر کار برم، لطفا راهنمایی بفرمایید
    داروهای مصرفی رنانکس، سفالکسین 500، سیپروفلوکساسین 250،آلفن_ایکس ال 100 این آزمایش برای قبل از جراحی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ دی ۲( 2 سال پیش)
      عارضه و علامت دبل جی در سیستم ادراری است باید تحمل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب