اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر کرمی
    بنده در سال ۸۶ در خدمت سربازی بودم که واریکوسل گرفتم و همون موقع در مشهد بیمارستان امام حسین عمل جراحی کردم توسط دکتر وحید دایی و دردم خوب شد و دیگه پیگیری نکردم که مشکل ناباروری دارم یا خیر ،،، حدود سال ۹۲ بود که توسط یکی از همکارانم که آزمایش اسپرم انجام داده بود و به بنده پیشنهاد داد که برای چکاپ تو هم انجام بده و رفتم و انجام دادم و جواب که دادن نوشته بود اسپرم صفر و بعد از مراجعه به همان دکتر ایشان گفتند که باید نمونه گیری انجام بشه از بیضه ها که مشخص شود اسپرم سازی انجام میشود یا خیر ، دوباره بستری شدم و نمونه گیری انجام گردید و نتیجه رو به بنده اعلام کردند که شما از طریق طبیعی بچه دار نخواهید شد و باید لقاح انجام شود ... در همان ایام داروهای متفاوتی تجویز کردند و استفاده میکردم برای بهبودی تا همان مقداری که اسپرم توسط بیضه ها تولید میشد خراب نشود و باز پیگیری ادامه داشت تا سال ۹۷ دوباره به یک پزشک دیگر مراجعه و اسناد قبلی رو به ایشان نشان دادم و فرمودند که یک بار دیگر میبایست تست اسپرم بدی تا ببینیم وضعیتت چطوره و دوباره اینکار انجام شد و دوباره با صفر بودن اسپرم مواجه شدم و گفتنو دوباره میبایست نمونه گیری انجام بشه و اینبار اگر اسپرم تولید میشد برایتان فریز میکنم تا در آینده مشکلی نباشد و بنده نمونه گیری رو انجام دادم و اینسری دکتر گفت که حتی بیضه ها هم تولید اسپرم سازی ندارند و شما کلا دیگر بچه دار نخواهید شد .... حالا با این تفاصیلی که برای جنابعالی نوشتم آیا راهی هست یا خیر ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      اگر در نمونه برداری بیضه اسپرم باشد باید فریز کرد ، وگرنه راهی نیست
  • تصویر کاربر معين دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 759 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر ٣٠سالمه ٨ماه ميشه اقدام به بارداري كرديم كه ازمايش اسپرم دادم بهمن ماه و مشكل مورفولوژي ١٪؜داشتم كه ده عدد ساشه الكارنتين ٣٠عدد كلوميفن يك شب در ميان و ١٢٠عدد اسپيمن دي سي استفاده كردم و دوباره چند روز پيش ازمايش دادم كه تغييري تو مورفولوژي نبوده و ذكر شود دوبار هم سونو دادم و واريكوسل مشاهده نشده،واين دوره قرص ويتامين سي،سلنيوم،تاموكسيفين ،الكارنتين تجويز شده عكس دو دوره ازمايش ها رو براتون ارسال ميكنم ،و از نظر غذايي هم معجون شير،موز،گردو،كنجد،شيره انگور،دارچين،موز استفاده ميكنم دم كرده دارچين
    و البته گياه خرنوب و البته از كمپرس يخ به مدت ٢٠دقيقه هر روز
    ميخواستم بدونم امكان داره كه با اين همه دارو و تقويت فرقي در اين مورد نباشه،و اين كه لازمه كه ازمايش هورموني داده بشه ،و اينكه دارو ديگري استفاده كنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      تا یک سال برای بارداری تلاش کنید اگر نشد iui انجام شود
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام
    به دکتر مردان مراجعه کردم برایم آزمایش اسپرم نوشت توی رویان آزمایش دادم، درصد اسپرم های سالم 1 بود، برایم تاموکسیفن نوشت و 3 ماه خوردم، یک آزمایش دیگر دادم درصد اسپرم هایم صفر شد. جواب هر دو آزمایش را می توانید مشاهده کنید.

    تصمیم گرفتم به روش داروی گیاهی درمان کنم. این موارد را پیدا کردم:
    - شیره خرنوب
    - ماکا
    - آشواگاندا

    این دو تا هم هستند:
    - پودر آندروفرتی
    - فرتیل اید

    لطفا راهنمایی کنید:
    1. چرا با مصرف داروی تاموکسیفن همان 1 درصد اسپرم سالم هم از بین رفت؟
    2. مصرف داروهایی که لیست کردم هزمان با هم مشکلی دارد؟ نظر شما چیست؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    ناباروری مردان سلام یکی ازبیضه هاکوچک باشدونطفه ای داخل اسپرم نباشداحتمال باروری وجوددارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس ازمایش اسپرم و سونوگرافی بفرستید
    2. تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      سلام فرستاده شد
    3. تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      208601
    4. تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      من قصد به اشتراک گذاری '1623788729327' با شما را دارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      احتمال باروری پایینه با این ازمایش ، یک سال جهت بارداری فرصت دهید اگر نشد در صورت واریکوسل در سونوگرافی ، عمل کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر بنده ۵۰ سالمه تعیین جنسیت مراجعه وآزمایش دادم مشخص شد ضعف اسپرم دارم مشکلم قابل برطرف شدن است مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شه
  • تصویر کاربر رسول چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    مابیش از یکسال اقدام به بارداری داشتیم که موفق نبوده دومرتبه آزمایش اسپرم انجام شده که عکس ان را خدمتتان ارسال خواهم کرد،بیضه ها از جهت واریکوسل بررسی شده و نرمال بوده ، لطفا ازمایش من را بررسی نمایید. باتشکر
    1. تصویر کاربر رسول دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      سلام دکتر لطفا پاسخ بدین من خیلی نگران هستم نرمال مورفولوژی ۳ میباشد آیا امکان باروری وجود دارد یا خیر و‌درمان چیست؟ باتشکر
    2. تصویر کاربر رسول دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      🌺
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس ازمایش را اینجا بفرستید
    4. تصویر کاربر رسول دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس به ضمیمه ارسال گردید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      اگر تا یکسال بچه دار نشدید iui انجام شود
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN برای آقا و مولتی ویتامین WELLWOMAN برای خانم پودر اندروفرتی هر ۱۲ ساعت
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ا،ل شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشد خدمت شما، دو ساله ازدواج کردم، همسرم میل جنسی پایین و زودانزالی دارن، تازگی آزمایش اسپرم دادن، مورفولوژی و حرکت پیش رونده صفر بود،مشکل واریکوسل ندارن و بعد به بخش جنین شناسی منتقل شد، دکتر جنین شناسی تشخیص دادن که میشه از روش icsi استفاده کرد، حالا سوال من از خدمت شما اینه که میزان موفقیت icsi چقدره؟ و آیا با مصرف دارو میشه مورفولوژی و حرکت اسپرم رو افزایش داد تا امکان استفاده از روش ivf که خطرانش کمتره فراهم بشه؟ نتیجه آزمایش جنین شناسی رو به صورت عکس براتون ارسال کردم، نتیجه آزمایش اول:
    Appearance: white& gray, Viscosity: normal, Volume: 3ml, ph: 7.5, Sperm Conectration: 40 000000, total sperm count: 120 000000, Motility: Rapid ...: 0%, slow...:30%, non...: 20%, Immotile: 50%, Morphology: norrmal: 0%, abnormal: 100%,
    Head Defects:87%, pin: 2%, pyriform: 55%, Round: 0%, Tapered: 30%,
    Tail Defects: 5%
    short: 0%, Bent: 0%, Coiled: 5%, Neck or midpiece defects: 4%
    , Bent: 4%, other: 0%, cytoplasmicdroplets: 4%, Vitality: staining procedure: 100% live, Round cell: white blood cell: 150000, Immature germ cells: 0%, Agglutination: 0%.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      اگر واریکوسل ندارن راهش همان است در مورد موفقیت نمیشه پیش بینی کرد
  • تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1868 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر،
    آقای دکتر، دکتر اورولوژ برای درمان کم بودن اسپرم همسر بنده ۶ عدد آمپول hcg تجویز کردن، و از زمان تزریق این آمپول ها ایشون اختلال نعوظ پیدا کردن، آیا ارتباطی بین آمپول hcg و نعوظ هست؟ یا مشکل از جای دیگری است،
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      ارتباطی ندارد
  • تصویر کاربر بهمن شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،من باید چیکار کنم با این مورفولوژی پایین،یک راهی جلو نام بذارید،یک دنیا سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام خدمت جناب دکتر وقت بخیر
    من ۲۷سالمه ازواسپرم هستم ۴سال پیش از ۲طرف بیضه هام نمونه برداری شد اما جواب نگرفتم چند ماه پیش ازشما پرسیدم گفتید اگه با نمونه برداری جواب نگرفتید پس راهی نیست برای درمان ساکن شهرستان هستم ازتون نوبت گرفتم برسم خدمتون ایا با اومدنم شرایط بهتری برای درمانم وجود داره ممنون میشم جواب بدید باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      اگر در نمونه برداری اسپرم پیدا شه میشه از همون برای بارداری استفاده کرد ، غیر اون نمیشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب