اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    آقای دکتر بی زحمت لطف بفرمایید سوال بنده رو برای نمایش عمومی و در سایت قرار ندید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      سوالتون رو که هنوز نپرسیدید مخفی میکنم
  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، وقت بخیر. من 31 سال سن دارم و مبتلا به مشکل واریکوسل دو طرفه و پروستات بزرگ شده. اخیرا دکتر پوست برای ریزش موی ارثی من قرص finpecia 1mg رو تجویز کردن. میخواستم بدونم این قرص تاثیر منفی روی واریکوسل نداره و باعث کوچک شدن بیضه و اختلال نعوظ نمیشه؟ و اگر من این قرص را مصرف کردم میتونم مقدار اون رو از یک جایی به بعد به جای روزی یک عدد دو روزی یک عدد مصرف کنم برای حفظ نتیجه و اثر گذاری دارو باقی میمونه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      این دارو میتونه منجر به کاهش میل جنسی بشه مصرفشو توصیه نمیکنم
  • تصویر کاربر فرزاد جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    با سلام جناب پروفسور کرمی.بنده آقا ۴۴ ساله هستم.سال ۸۵ ازدواج کردم و بعد از ۱ سال جدا شدیم.تا قبل از طلاق اصلا و ابدا مشکل نعوظ نداشتم و سفت و محکم بود.اما بعد از طلاق به مرور شلی آلت پیدا کردم.بزرگوار تقریبا نعوظ صبحگاهی دارم اما سفت و محکم نیست.با دیدن عکس های زنان لخت تا حدودی نعوظ دارم.بعضی مواقع که رابطه جنسی دارم موقع دخول دچار خوابیدن آلت نمیشم اما بازم سفت و محکم نیست.در ضمن میل جنسیم هم مثل گذشته نیست و کمتر شده.دستور چی میفرمایید بزرگوار؟....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بیشتر علل ذهنی دارد
    3. تصویر کاربر فرزاد پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      جناب پروفسور آرزو دارم درمان اصولی بشم.هر چند سال که طول بکشه و هر چقدر که هزینه بشه.چه دستوری میفرمایید؟...اصلا درمانی داره؟....
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      درمان اصولی شروعش با دارو هست انشاا... که با دارو بهبودی خواهید داشت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام دکتر 8ماه سنگ پنج میل در حالب راست من گیر کرده بود و تو این 8ماه مثانه ام 150س سی باقی مانده داشت و من یک ماه گذشته عمل شدم ولی علائم من خوب نشد اگر هر یک ساعت ادرار نکنم رنگ ادرارم زرد تیره میشه و در سنو همش میزنه دبری آزمایش کشت ادرار هم دادم نشونه ای از عفونت نیست دکتر قبلی می فرمایند که در مثانه رسوب هست چه کنم دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      چه عملی انجام شده؟
  • تصویر کاربر سارا پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خانم هستم 37ساله تست پاپ اسمیر انجام دادم منفی بود ونرمال، ولی hpvنوع54 زده کم خطر دکتر زنان بهم گفت که اصلا خطر ناک نیت فقط سالی یکبار تست پاپ اسمیر انجام بده وسیستم ایمنی تقویت شود خواستم بپرسم واقعا خطر ناک نیست یعنی در اینده به پر خطر تبدیل نمیشه البته من عمل tlهم انجام دادم وهم خودم وهم شوهرم به هیچ عنوان مشکل اخلاقی ندا ریم وبرام سوال هست که از کجا الوده شدم، ایا ممکنه از بدن حذف بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      منبع آلودگی به جز روابط جنسی میتونه پروب سونوگرافی و پروب لیزر و استخر و ... اینا باشه جواب تست hpv,رو ارسال کنید ببینم
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ازحسابم می‌رسد.ولی کدرهگیری برام میومدش..مجدد مزاحم شدم خودتون پیگیری کنید..چند مرحله باشما مشاوره داشتم وقرص افلوکساسین وملوکسیکام وبجای تامسوسولین شربت گیاهی خوردم..بعد دوماه خوب بودم مجدد کمردرد وسرپا زیاد بمونم درد دارم بیضهام درد می‌کنه وکمی سوزش مقعد وسرالتم سوزش داره .روزها خیلی دستشویی میرم قبل شب بود برعکس شدش. افلوکساسین معدمو درد میاره اشتهاندارم.شب میخورم اذیت میشه امکان داره روزی یکی بخورم یا آمپول بزنم.دردام شروع شدش شربتم می‌خوردم نشت نداشتم مجدد همچیز شروع شدش.از کارسنگین هم تاثیر داره چ دستور میفرمایید.قبلا فرمودید عود بیماری بالاست.خسته شدم .
    1. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۲۷ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خرید از
      دکتر حسین کرمی
      مبلغ 500,000
      رمز پویا 9542551.پرداختی اول کد نگرفتم.مهم نیست.درصمن ادارکوچک گیر داره بعد شدت کمی سوزش امروز بیشتر.هرشب آبگرم می‌شینم.منتطر جواب هستم شربت ومجدد بگیرم آقای دکتر یانه.قرصها روزی یکی باشه شبها نخورم عالی احتیاج نیست آزمایش برم برای پروستات
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      سلام همکاران مطب بهتون تو واتساپ پبام خواهند داد تا موردی که گفتید بررسی بشه جواب سوالتان را هم از همان طریق به دست شما خواهیم رساند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بهتون پاسخ داده شده و براتون کد رهگیری هم صادر شده احتمالا مشکل از اینترنت شما بوده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      به جای افلوکساسین از قرص تاوانکس ۵۰۰ تا ده روز به صورت روزانه یک عدد مصرف کنید بیماری شما نیاز به همکاری شخص شما دارد باید تحمل داشته باشید چون درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه است حتما روزانه نیم ساعت داخل تشت آب گرم بنشینید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید.چندین مرحله خدمت شما مشاوره ودارو مصرف کردم .بعد ازدوماه مجدد درد زیر شکم مثانه ودرد بیض وکمی سوزش درمعقد والت احساس میکنم.بجای تامسوسولین شربت گیاهی فرطب خوردم با افلوکساسین وملوکسیکام.خدای شربت جواب گرفتم ریزش ادرارخوب شدش.مجدد بعد دوماه شروع شدش چند روز بالا ذکر کردم شدم .چ دستور میفرمایی.درصمن افلوکساسین خیلی معدم وادیت میکنه واستهاندارم. روزا میخورم خوبم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      دوست عزیز همونطور که قبلا بهتون گفتم نیاز به درمان طولانی مدت داره و با عود بالاست به جای افلوکساسین میتونید ۱۰ روز تاوانکس مصرف کنید سایر اقدامات درمانی رو هم ادامه بدین
  • تصویر کاربر بابایی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر مادرم سونوی شکم و لگن انجام داده توی کلیه کیست کورتیکال ساده به سایز 15 * 13 میلیمتر در زون میانی کلیه چپ رویت شده آیا این کیست خطرناک هست و چه اقدام درمانی باید صورت پذیرد تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      کیست های ساده کلیه به مرور زمان ایجاد می شوند و نیاز به هیچ گونه اقدامی ندارند
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      و خوش خیم هستند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۳۶سال دارم واسه درمان زود انزالی چه دارویی استفاده کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب سرترالین ۵۰ میلی گرم هر روز یک عدد تا یک ماه مصرف کنید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    با سلام:وجود توده سفت متحرک اندازه نخود در داخل روی رگهای وکانالهای خروجی ادرار بدون درد ومزاحمت و ترشحاتی،که با چشم دیده نمی شود مگر اینکه با دقت لمس شود،ایا غدد لنفاوی ممکنه ورم کرده باشد؟با تحریک وفشردن آن در روز احساس تکرار ادرار دارم امر بفرمایید چگونه وکجا پیگیر شوم اگر لازم باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      آیا علائم ادراری دارید؟ منجر به مشکل در رابطه ی جنسی شده؟
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بادرود:علایم اداری ندارم ومشگلی در رابطه جنسی نیست ،با خوردن مایعات تکرارادرار دارم،این توده تقریبا نصف یک هسته خرماست وکشیده وتقریبا نرم است و به موازات رگهای درشت است ومتحرک است وبا فشردن آن دردی ندارم ،هنگامی که آلت شل است بهتر لمس می شود، آیا باسنوگرافی توده مشخص می شود؟
      تا کنون با هیچ دکتر متخصصی مشورت نکرده ام. با سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      موردی که میگید به احتمال بسیار زیاد جزو یافته های نرمال آلت هست برای اطمینان باید از نزدیک معاینه شوید سونوگرافی از آلت هم میتونه کمک کننده باشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب