اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام صبح بخیر
    من به زودانزالی شدید مبتلا هستم.
    خیلی کارها از جمله مصرف قرص و کاندوم استفاده کرده ام ولی هیچ نتیجه ثابتی تا حالا نگرفته ام. لطفا دستور لازم رو بفرمایید.
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فهیمه شنبه ۵ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام من خانمی 37 ساله هستم مدتیه احساس میکنم تکرر ادرار دارم البته مایعات که میخورم فوری باید برم دستشویی و در ضمن پهلوهام درد میکنه میزنه به پشت و کمر و باسن ولی نمیتونم تشخیص بدم به خاطر دیسک خفیف کمرمه یا نه رفتم چکاب کامل و این آزمایشاتم بود البته ازمایش ادرار رو دو روز بعد از پریودی انجام دادم و شب قبلش نزدیکی داشتم و صبح دومین ادرار که خیلی کم بود رو گرفتم البته ساعت 6 صبح ادرار کردم ولی باز ادرار کم بود دوباره 6.5 صبح هم داخل همون ظرف کمی ادرار ریختم اینم ازمایشاتمه زمینه ی بیماری کلیه هم در طرف پدری دارم که سنگ کلیه دارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام ازمایش وچکاب نرمتل است باید نوار مثانه بگیرید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام‌ دکتر
    من چند وقت پیش با ازمایش اسپرم و سونوگرافی مزاحمتون شدم
    ۲۵ سالم هست و فرمودید واریکوسل گرید ۱ به ۲ در سمت چپ دارم
    ایا حتما باید الان عمل کنم یا میتونم به‌تعویق بندازم فعلا؟
    volume.ml 10
    color milky
    viscosity high
    liquefaction ,min 45
    ph 8.0
    mucus none
    rapid progressive (class a) % 0
    progressive (class b) % 26.1
    total progressive (a+b) 26.1
    non progressive (class c) % 19.9
    live ratio(class a+b+c) % 46
    non motile (class d)% 54
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      بیایید معاینه کیفیت کلا پایین است
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با سلام وقتتون بخیر جناب دکتر همسر من چهارسال پیش دچار عفونت شدند و با دارو درمان شدند اما همیشه در ناحیه ی بیضه و کشاله ی ران درد دارند آزمایش ها خوبند اما پروستات کمی التهاب دارد و بعد از ارضا یک رگ در ران چپ بشدت ملتهب میشه و پاشون میگیره در این حالت رگ کاملا قابل دیدن هست و درد ایشون رو از پا میندازه خیلی نگرانشونم و ما هنوز بچه دار نشدیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      ب
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      با سلام جناب دکتر قبلا به شما مراجعه کردند جهت دردی که سالها داشتند و شما فرمودید همیشه این درد رو خواهی داشت اما دارویی تجویز نکردید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      من نظرم را عرض کرده ام
    5. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      ممنون از شما جناب دکتر پاینده باشید متاسفانه ساکن تهران نیستیم انشالله در اولین فرصت دوباره جهت چکاب مراجعه خواهند کرد 🌹ممنون از وقتی که گذاشتید
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      متشکرم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دختر 16 ساله من مدتی (حدود 3 سال) است که دفع ادرار به صورت کامل انجام نمیشه و هر دفعه تا مدتیمقدار کمی ادرار ازش خارج میشه. تست مثانه ای که اخیرا انجام داده نشون میده که بیش از مقدار تخلیه شده، ادرار در مثانه باقی می مونه و سونوی داخل مطب پزشک هم بزرگتر بودن مثانه از حد نرمال و ضخامت جداره رو نشون میده، آزمالش کشت ادرار منفی بوده و اسکن مثانه فرضیه رفلاکس رو رد کرده و ضایعه ی مختصری رو در کلیه چپ نشون میده (موارد ذکر شده برداشت از صحبت پزشک بوده و از واقعیت تخصصی فاصله داره) به تجویز پزشک هر شب یک چهارم قرص 4mg CARDURA و روزانه یک قرص MYOCHOLINE-GLENWOOD 10 mg خورده میشه که بعد دو روز مصرف، عوارض سرگیجه و تهوع زیاد و اسهال رو بروز داده. با توجه به شرح حال امکان متوقف کردن قرص ها هست؟ و چه مسیر درمانی پیشنهاد میشه؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      با مدارک بیایید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
  • تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخير
    جناب دكتر من داراي واريكوسل نوع ٢(طبق نظر پزشك و سونو)هستم با توجه به اينكه شهرستان زندگي ميكنم در مورد عمل جراحي توسط شما چندتا سوال داشتم-
    ١-مدت زمان عمل و بستري ؟
    ٢- نحوه گرفتن نوبت جهت عمل جراحي
    ٣- نياز به ويزيت قبل از عمل دارم يا با ارسال مدارك ميتونم نوبت عمل بگيرم
    4-هزينه هاي عمل و بيمارستان


    ممنونم از لطفتون❤️
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      سرپایی است من روزهای دوسنبه وپنج شنبه عمل دارم
  • تصویر کاربر هادی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من 19 ساله هستم ......من 3 ماه پیش سونوگرافی انجام دادم ...نتیجه اش این جوری بود که ( در پل میانی کلیه چپ کیستی با جدار نازک به قطر 11 میلی وجود دارد و در کف آن اکوژن به طول 5 میلی متر بنفع رسوبات آهکی و یا کلسیفیکاسیون دیده می شود ) آیا من مشکل خاصی درباره کیست و وضعیت کلیه دارم یا نه ؟؟/
    و سوال دومم هم اینکه : سمت چپ زیر شکمم هم کمی تورم کرده است و گهگاهی درد میکند ، به یک متخصص کلیه در شهرمان مراجعه کردم ، گفت که احتمالا تورم فتق کشاله ران داری ..... خواستم بدونم لازم است جهت معاینه کلیه و فتق بیام تهران خدمتتون ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      سونو کنید از نظر فتق
  • تصویر کاربر شهریار سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1983 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده ۱۵ روز پیش بعلت یک سنگ ۶ میلیمتری در حالب راست در بیمارستان جم توسط آقای دکتر ناصحی عمل tul داشتم. ۳ روز پیش طی عمل سرپایی استنت حالب را خارج کردند. در همان روز با سوزش زیاد بعد از خروج خون و لخته (یا احتمالا" ژل های تزریق شده) تعداد ۸ عدد سنگ از ۱ تا ۴ میلیمتر را دفع کردم. سوزش کم کم برطرف شد ولی دفع خون و سنگ متوقف و درد کلیه شروع شد بطوریکه تمام شب تا صبح از درد به خود می پیچیدم. روز گذشته سونوگرافی کردم که هیدرونفروز شدید در کلیه راست را نشان می داد اگر چه وجود سنگ در حالب تشخیص داده نشد. آیا امکان دارد خرده های سنگ یا لخته انتهای حالب را مسدود کرده باشد در آنصورت راه درمان چیست؟ تصویر سونوگرافی را پیوست کرده ام.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      به دکترتان مراجعه نمابید
  • تصویر کاربر mahdi سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    با سلام...آلت بنده به سمت چپ انحراف دارد...حال از جناب دکتر سوال دارم 1) باتوجه به تصاویر پیوست آلتم نیاز به جراحی دارد؟ 2) آیا این عمل حس جنسی را کاهش میدهد؟ 3) مقدار کاهش طول آلت بعد از عمل چقدر است؟ 4) از روی آلت میشود فهمید که جراحی شده است؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴لیایید ببینم
  • تصویر کاربر عسل سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 113494 مشاهده پرسش
    سلام میخاستم بدونم با نامزدم گاهی مثلن ماهی یکی دوبار نزدیکی از عقب دارم و خودم
    هم خیلی لذت میبرم و از روان کننده اسنفاده میکنیم درد ندارم ولی ایندفعه درد زیادی دارم بعد از این عمل میخاستم یدونم آیا اگر مایع منی ایشون داخل مقعد بریزه مشکلی داره چون نوشته بودن توی بعضی سایتا که میکروب وارد بدنم میشه و اینکه عوارض رابطه ی مقعدی رو خوندم بی اختیاری مدفوع و اینا بود آیا ماهی دو یا سه بار نهایتن میتونه باعث این عوارض بشه و ایندفعه که درد زیادی دارم ایا ممکنه مشکلی واسم پیش اومده باشه ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید خیلی تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      اگر زیاده روی نکنید ورعایت بهداشت شود مشکلی نییست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

سرطان پروستات، یکی از شایعترین سرطانها در میان مردان، یک موضوع جدی برای سلامتی است. با وجود…
بسیاری از مردان در مقطعی از زندگی خود، با یک درد مبهم یا احساس سنگینی در ناحیه…
اگر به دنبال عکس بیضه ی سالم و ناسالم هستید، در ابتدا باید بدانید چه بیماری هایی…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب