اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسام شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    29 شهریور ماه دو هفته پس از ارتباط جنسی به دلیل سوزش ادرار و تکرر مداوم و خارج شدن ترشح از آلت به دکتر مراجعه داشتم که با تجویز داروهای جنتامایسین 80 به تعداد 3 عدد و پنی سیلین 1200000 دو عدد و سازولین 3 عدد و مصرف قرصهای مترونیدازول به بهبودی نرسیدم و پس از دوروز با همین شرایط با مراجعه دکتر متخصص دیگر با مصرف 2عدد سفتریاکسن وریدی و مصرف سیپرو فلوکساسین 500 و داکسی سایکیلین 100 بعد از حدود ده روزبه بهبودی رسیدم مجددا بعد از گذشت 3 الی 4 هفته از اولین رابطه و 2 هفته بعد از بهبودی به دلیل ارتباط مجدد به همان وضعیت دچار شدم و همچنان پس از گذشت یک ماه علاوه بر درمان های متعدد مانند سیپرو و داکسی و سفتریاکسون همچنان دارای تکرر ادرار با حجم کم و فشار تخلیه کم و احساس به تخلیه مداوم در ناحیه آلت دچار هستم کلیه آزمایشهای ادارا هم انجام دادم ولی همه نرمال بودند حتی آزمایشات هپاتیت bو c و ایدز هم دادم که نگاتیو بودند مجددا با مراجعه به دکتر متخصص دیگر داروهای سیفیکسیم 200 روزانه دوعدد و ویزیکر بطور روزانه 1عدد مصرف کردم (حدود 8 روز مصرف میکنم )و لی باز هم به بهبودی نرسیدم از زمانیکه دفغه دوم به اتکرر دچار شدم برای جلوگیری از کادوم استفاده کردم در آزمایش کشت ادار هم چیزی مشاهده نشده در ضمن با کسی هم که رابطه جنسی داشتم به دکتر مراجعه کردیم و در آزمایش کشت ادرار ایشون هم چیزی مشاهده نشده و از نظر انواع هپاتیت و ایدز سالم هستند آیاممکن در بدن من و ایشون باکتری باشه که نست به درمانهای متعددی که من انجام دادم مقاوم شده باشه در قسمت بیضه و آلت احساس سردی میکنم 6روز پس از استفاده ویزیکر رو قطع کردم و فقط در جال حاضر سیفیکسیم 200هر دوازده ساعت مصرف میکنم آیا ممکنه کلامیدیا باشه؟ انگار ادار از ابتدای آلت به سمت نوک آلت حرکت میکنه ولی و عذاب دهنده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر كرمي
    من به راحتي تحريك ميشم و معمولا نعوظ طولاني مدت دارم.
    بعد از نعوظ زير شكم و بالاي آلت تناسليم به شدت دچار درد ميشه.
    لطفا راهنمايي كنيد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۵ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام
    من یه شکستگی جزئی در الت داشتم که دکتر ویتامین E تجویز کردن
    حالا یه سوالی داشتم که من به خاطر حساسیت پوستی از قبل قرص ستیریزین و یک پماد ساختگی برای محل های خارش و همچنین لوسین مصرف میکردم
    میخواستم ببینم الان مصرف اینا با اون ویتامین e تداخلی که نداره؟؟یا کلا ممکنه تاثیری روی روند بهبود بزاره؟مصرف اونهارو قطع کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      مرسی اقای دکتر
      قرص ستریزین هم مشکلی نداره که بخورم؟؟
    3. تصویر کاربر علی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      مرسی اقای دکتر
      قرص ستریزین چی؟اشکالی داره بخورم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      خيلي موثر نيست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام ،امیدوارم همیشه تندرست باشید.63 سال سن دارم سال 95 عمل رادیکال سرطان پروستات
    ( Radical prostatectomy +Bilateral pelvic lymphadenectomy ) انجام دادم.
    پس از عمل میزان پی.اس آ ،ده صدم بود ،اما آخرین آزمایش که درتاریخ 95/5/13 انجام شد،پنجاه صدم ،می باشد.برای درمان که میزان پی .اس آ.کنترل شود .چه کارکنم.متاسفانه ایران نیستم که خدمت شما برسم،آیا اگر 10 ماه دیگر ،بتوانم خدمت برسم ،مشکلی من راتهدید نخواهد کرد؟مرا راهنمایی فرمایید.بسیار بسیار ممنون ومتشکر از الطاف شما. صائب
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهرسا شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    با سلام. نوزاد ما 7 ماه سن دارد. در 3 ماهگی به دلیل اشتهای کم به شیر مادر تست عفونت ادرار دادیم. نتیجه  عفونت متوسط بود (آزمایش 9.5.97 ). برای دو هفته انتی ییوتیک مصرف کرد. آزمایش بعدی بدون عفونت بود (30.5.97 ). و سونوگرافی کلیه نیز نرمال بود. پس از قطع دارو به مدت یک ماه کشت مجدد دادیم دوباره نتیجه مثبت شده بود (1.7.97 ). سپس برای یک ماه سفالکسین مصرف کرد و دوباره آزمایش دادیم که نتیجه پیوست شده است (17.8.97 ). پزشک پیشنهاد vcug داده است. سوال این است که اولا خطر چقدر جدی است و ثانیا انجام گرافی چقدر برای این نوزاد لازم است و اگر ضروری است با توجه به مدت زمان زیاد و شدت تشعشع رادیواکتیو در vcug آیا روش تشخیصی بدون تشعشع برای ریفلاکس ادرار وجود دارد و اگر نه از بین روشهای موجود کدام یک خطر کمتری دارد و قابل جایگزینی برای مورد ما است؟
    اصولا اگر کشت ادرار فقط پیگیری شود و اسکن انجام نشود تا بعد از یکی دو سالگی اگر مشکل برطرف نشد آن وقت اقدام به عکسبرداری کنیم اشکالی دارد؟
    لازم به ذکر است در حال حاضر مصرف سفالکسین ادامه دارد و بجز یکی از آزمایشها در بقیه نمونه بدون قطع آنتی بیوتیک گرفته شده است.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام پس من یک سال و سه ماهه بود به خاطر عدم نزول بیضه وفاق عمل شد الان بعد از سه هفته هنوز هم بیضه ها پایین نیستند خواستم ببینم آیا این طبیعی هست و باید چه کار کنم؟درضمن بیضه‌ها وقتی به دنیا آمد پایین بودند بعد از سه ماهگی رفتند بالا تا 15 ماهگی صبر کردیم دکتر گفت باید عمل بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    پس من یکسال و سه ماهه بود به خاطر عدم نزول هردو بیضه فتق عمل شد الان بعد از سه هفته هنوز هم بیضه ها پایین نیستند خواستم ببینم آیا این طبیعی هست و باید چه اقدامی کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ناصر شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام اگه عکس ازمایشاتو بفرستیم نظرتونو میفرمایید؟ ونتیجه را اعلام میگنید؟
    1. تصویر کاربر ناصر پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      س
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      كيفيت اسپرم پايين است
    3. تصویر کاربر ناصر پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      ایا امکان بارداری وحود داره بااین وضعیت
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      مشکل چی هست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر عادل پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بع از کلی عمل فتق و واریکسول و هیدروسل آزواسپرم شدم
    در حال حاضر
    lh 13.23 ,fsh 36.59 tesost 3.96
    سوال من اینه با این اوصاف اصلا بیوپسی بیضه رو توصیه میکنید ؟
    1. تصویر کاربر عادل چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      کلی دکتر رفتم هیچ کدوم نتیجه نگرفتم یعنی از وضعیت آزو بودن اصلا رهایی نداشته بشه مثلا یک میلیون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      بايد بيوپسي كنيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    باسلام ،آقای دکتر این بثور قرمز در نوک آلتم ،آیا زگیل است،سکس داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      اين زگيل نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب