اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت شما
    جناب آقای دکتر حسن کرمی
    من الان نزدیک به ده روز هست که در بیضه سمت چپ خود متوجه یک توده ریز سفت شدم که به بیضه چسبیده که سونو بیضه و آزمایش هورمون انجام دادم که خدمتتون میفرستم ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید که بدونم این توده چی هست و ایا خطرناکه؟! چون میترسم روی باروری هم تاثیر داشته باشه.ممنون میشم جوابم رو بدید.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      باسلام
      مجددا ارسال گردید
    3. تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      باسلام و خسته نباشید
      فایل های سونو و آزمایش آپلود گردید.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      خوبه ، کیست دارید ، اهمیتی نداره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سانازدهقان شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.طی یکسال اقدام به بارداری و دوبار حاملگی پوچ خودم ازمایشات لازم رو انجام دادم و خداروشکر هیچ مشکلی نبود شوهرم ازمایش اسپرم دادن براتون ارسال کردیم فرمودید سرعت حرکت اسپرم کمی کم شده و سونوبیضه انجام بدهید از جهت واریکوسل.حالا سونو انجام شده عکس رو خدمت شما ارسال میکنم لطفا نظر خود را بفرمایید ضمن اینکه قصد بارداری داریم بهترین روش پیشنهادی شما چیست؟دارو یا جراحی؟و درصد موفقیت چقدر هست؟باتشکر
    1. تصویر کاربر سانازدهقان جمعه ۱۶ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      Osh9n221213
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    3. تصویر کاربر سانازدهقان شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام جناب دکتر گرامی.بفرمایید خدمت شما.تشکر فراوان سالم و پیروز و سربلند باشید همیشه.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر ازمایش اسپرمشون مختله ، و یک سال برای بارداری تلاش کردین ، و نشد ، بهتر است واریکوسل عمل شود. چون در سونوگرافی واریکوسل دارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 657 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.
    سن ام 22 سالمه
    آقای دکتر الان حدود دوساله سوزش ادار دارم وچند دفعه آزمایش ادرار خون دادم تشخیص دادن که ورم پروستاتیت و اوایل دارو هارو که خوردم گلودرد حالت تهوع اینا بهم دست داد البته الانم دارم وبعضی موقع سوزش مدفوع هم دارم.
    و چندروز هم موقع ادرار سوزش دردناک دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
  • تصویر کاربر م.ب شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من 5ماه زایمان کردم الان به مدت 4روز به تبخال تناسلی گرفتار شدم پیش پزشک رفتم دارو و پماد آسیکلوویر استفاده میکنم
    ولی به شدت سوزش ادرار دارم با اینکه مایعات فراوان مصرف میکنم
    برای رفع سوزش داروی خاصی وجود نداره
    اگه وجود داره لطفا بفرمایید درضمن نوزادم از شیر خودم تغذیه میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      با توجه به اینکه شیر میدین نمیشه اسیکلوویر خوراکی داد. فعلا همون پماد رو ادامه بدین. برای رفع سوزش قرص فنازوپریدین ۱۰۰ هر ۸ ساعت مصرف کنین. فقط باعث تغییر رنگ قرمز ادرار میشه نگران نشین
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    با سلام. من چند سال بود که متوجه یک نقطه کوچک بغل خروجی ادرار بودم ولی فکر میکردم خال هست و مهم نیست، برای نقاط کوچک روی پوست بیضه هم فکر میکردم که جای جوش های سیاهن. تازگیا نگران شدم درموردشون که شاید علائم بیماری هستن. چون قبلا نبودن و تو این چند سال بوجود اومدن، پسر مجرد ۲۳ ساله هستم. پوستم کلا زیاد جوش میزنه،و جنس پوست بدنم نقاط سفید رنگ هست که رو پوست آلت هم نقاط سفید هستن که چند ماه قبل فهمیدم بدلیل جنس پوستم هست که آلت هم نقطه های سفید رنگ داره. ولی این دو مورد که یه خال بغل خروجی آلت و یسری نقاط سیاه که زیر فلاش تازه دیدم قرمز مایل به سیاهن نگرانم کرده. فک میکردم جای جوش سرسیاهن که بعضی وقت ها با فشار یه چیز ابر مانند سیاه خارج میشد از نقاط روی بدنه آلت،ولی با فشار دادن نقاط روی پوست بیضه، احساس درد میکنم. ممنون میسم کمکم کنید. خیلی این سامانتون خوبه بخدا. ممنون. بدنسا ی هم کار میکنم با وزنه خودم تو خونه، فیناستراید هم برای مو هام میخورم. ولی این نقاط قبل از اینا بودن. باتشکر . لطفا راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      مشکلی نیست ، زگیل نیست
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر پیشاپیش
    ببخشید من هیچ اطلاعی درمورد زگیل تناسلی نداشتم و ندیده بودم،امشب رابطه جنسی داشتم طرف مقابل زگیل تناسلی داشت و یه رابطه بدون دخول داشتیم و تماس آلت با زگیل رخ داده،الان من باید چکار کنم؟میشه الان مشخص کرد که مبتلا شدم یا نه؟واکسن بزنم چطوره؟خیلی استرس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      در مورد زگیل وقتی فرد مبتلا بشه ممکنه بدن بتونه مقابله کنه و ویروس از بدن پاک بشه ، ممکنه در بدن بمونه و عود کنه. بهترین درمان کرایو است. تیغ زدن و لیزر باعث پخش آن می شود. در مورد واکسن ، قبل از ابتلا به زگیل ، در خانم ها موثر است بعد از ابتلا اثر ندارد. در خانم ها باید پس از ابتلا سالانه پاپ اسمیر انجام شود از جهت خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      کار خاصی نیاز نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    من حدود سه هفته است متوجه نقطه های سفید روی ناحیه شرمگاهی خودم شدم. این نقاط هم به این صورت هستند که اگر از نزدیک به آنها نگاه کنیم هر کدامشان در درون خود سه چهار نقطه سفید دیگر دارند که شبیه دانه های چربی هستند.
    هیچ خارش و درد یا سوزشی ندارم و قبلا هم به هیچ عنوان همچین چیزی در بدن من وجود نداشت
    در طول این چند هفته هیچ تغیری در زیاد یا کم شدن این نقاط یا تغیر اندازه شان وجود نداشت اما امروز متوجه شدم چند نقطه ی سفید کوچک دیگر بر روی روی بدنه ی آلت تناسلی من پیشرفت کرده است که باعث نگرانی من شد.
    بنده 27 سال سن دارم و مجرد هستم

    اقای دکتر یک مشکلی دیگر هم من از قدیم داشتم و اینکه کشاله ی رانم به شدت عرق سوز و پوسته پوسته می شود. تصویر کشاله ران هم پیوست کردم. لطفا در این دو مورد من رو راهنمایی فرمایید

    متشکرم از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      برای کشاله ران از پماد کلوتریمازول استفاده شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      همچنین کلوگزاسیلین هر ۶ ساعت خورده شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ارش شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام ویزیت هم گرفتم ولی جواب ندادید یه دونه تبخال کمی بزرگ از التم زده شده لطفا بررسی کنید و جواب دهید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      عکس واضح نیست. عکس با کیفیت بهتر بفرستید و شرح حال خود را کامل بنویسید
  • تصویر کاربر عوض پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من پدرم 67 سال دارد . دو روز است که احساس درد در ناحیه کلیه دارند که پس از مراجعه و سونوگرافی به ایشان گفتند که مشکل از وجود توده ای در داخل مثانه می باشد. مدارک سونوگرافی رو هم خدمتتون ارسال می نمایم. بسیار سپاسگذار می شوم جهت درمان اظهار نظر فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      عکس مدارک را همینجا بفرستید
    2. تصویر کاربر عوض شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      متاسفانه مدارک بارگذاری نمی شود !
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن بدون تزریق کنتراست و با تزریق کنتراست انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. دکتر گاهی یه لحظه به طور ناگهانی فاصله ی بین بیضه تا مقعدم انقدر تیر می‌کشه که مجبورم طرز نشستنم رو عوض کنم. دائمی نیست و به ندرت اتفاق میفته، و علائم دیگه ای ندارم. معمولا دردش ناگهانیه ولی گاهی هم درد خفیفی تا چند ساعت میمونه. اول اینکه می‌خوام ببینم من مشکل پروستات دارم یا نه؟ و اینکه فکر میکنم بعد از دفعات ارضا شدن این موضوع تشدید میشه، آیا اگه این دفعات کم بشه مشکل برطرف میشه؟ من ۲۳ ساله هستم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      ایا پس از ادرار کردن حس میکنین مثانه کامل تخلیه نشده ؟ سوزش ادرار دارین؟
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      سوزش ادرار که ندارم. در مورد عدم تخلیه مثانه هم معمولاً همچین حسی نیست، فقط ممکنه گاهی بعد از ارضا شدن این حس عدم تخلیه ی کامل رو نهایتاً یک شبانه روز به صورت خفیف داشته باشم که در همین مواقع هم هست که درد خفیف نزدیک به مقعد رو برای یک روز حس میکنم. اینا گذراست و به مرور درست میشه یا ممکنه آسیب بزنه؟
    3. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر، عکس آزمایشی رو که تقریباً همین یک ماه و نیم پیش دادم خدمتتون میذارم. یه سونوگرافی کلیه و مثانه هم رفتم که در مورد مثانه در جوابیه نوشته بودن: ضایعه ی جداری یا اینترالومینال در مثانه دیده نشد، سنگی در ناحیه ی UVJ دو طرف دیده نشد.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب