اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر جمعه ۷ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 2060 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر سوالم در خصوص مادرم بود با 68 سال سن که دچار بیماری الزایمر هستند ، دو سال پیش دچار بی اختیاری ادرا شدن که پزشکان با توجه به سونوگرافی و مثانه عصبی دو داروی تولترودین و اکسی بوتینین رو تجویز کردند ولی هر دو به دلیل تداخل با داروهای الزایمر(دنپزیل و ممانتین) عوارض شناختی شدید دادند که قطع شد و بعد با قرص کدو و پتاسیم تا حدود زیادی مشکل رفع شد تا الان که دوباره این عارضه تشدید شده است. در حال حاضر داروی سولیفناسین به دلیل عوارض کمتر و داروی تروسپیوم کلراید چون از سدخونی مغزی عبور نمیکنه و داروی میرابگرون به دلیل مکانیزم متفاوت اثر پیشنهاد شده اند می خواستم جنابعالی در اینخصوص نظرتون رو بفرمایید. با سپاس از وقتی که می گذارید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      ادامه دهید دارو ها رو ، مناسب است
    2. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۵ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام مجدد فکر کنم بد سوالم رو طرح کردم در حال حاضر هیچ کدوم از این داروها رو مصرف نمی کنند فقط پیشنهاد شده خواستم بدونم به نظر شما کدوم رو شروع کنند با مطالعه مقاله: Blood–Brain Barrier Permeation and Efflux
      Exclusion of Anticholinergics Used in the
      Treatment of Overactive Bladder
      به نظرم تروسپیوم کلراید به دلیل بیماری الزایمر و عدم عبور از سد خونی- مغزی مادر بهتر باشد ؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سولیفناسین مناسب است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر میثم پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    باسلام
    من در سن 13 سالگی دچار شکستگی الت شده ام و درمان نکردم. الان 33 سال سن دارم و التم کج هست. نمی دانم آیا می توانم ازدواج کنم یا خیر.
    آیا درمانی دارد؟
    ممنون از شما بابت این سیستم پاسخگویی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر آزاده پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر آیا این عکس زگیل تناسلی هست ؟ و اگر زگیل هست بهترین درمان کرایو هست واسه همسرم ؟و اینکه من خودم HPV مثبت شدم نوع ۳۱ اگه واکسن گارداسیل بزنم واسه جلوگیری از نوع ۱۶ و۱۸ مفیده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است. پس از ابتلا به زگیل ، واکسن اثری ندارد
  • تصویر کاربر ahmadi22 پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ۲۹ سالمه ۶ ماهه اقدام به بارداری کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم آزمایش منی هم جند روز پیش دادم واستون ارسال کردم لطفا بررسی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      میتونین باردار شین ، فرصت دهید
  • تصویر کاربر فرشاد پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید بنده ۲۱ سالمه بنده از ۱۸ سالگی شروع به استمنا کردم آقای دکتر نغوظم خیلی خوب بود تا این که ۶ ماه قرص فیناگرو برای مو مصرف کردم بعد از اون در ارتباط با جنس مخالف نغوظ نداشتم فکر کردم از قرصه قرص را قطع کردم ولی این مشکل ادامه ودوباره درهنگام رابطه نغوظم خوابید به دکتر رفتم بعد از انجام آزمایشات خون و سونوگرافی رنگی از آلت گفتن همش خوبه و ۲ بسته تیافیل ۱۰ دادن در هنگام مصرف نغوظم خیلی خوب بود ولی بعد از قطع دوباره به همین مشکل برخوردم.آقای دکتر در رسیدن به نغوظ مشکل دارم و این خیلی منو اذیت میکنه لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      اثرات دارو با قطعش برطرف میشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      مشکلی نیست ، نیم ساعت قبل از رابطه میتونین تادالافیل مصرف کنین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    لطفا با توجه به عکس بفرمایید که نیاز به جراحی هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      نیاز به عمل نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شهرام پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من آزمایش دادم مورفولوژیم ۱۵ عکس آزمایش رو براتون میفرستم و دکتر برام فرتیل سان ام تجویز کرده روزی ۳ تا،،با این شرایط میتوان طبیعی باردار شد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      احتمالش هست ، ولی کمی کمتر از حد طبیعی. سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام دکتر- بنده 28 سالمه - دو سه سال پیش هنگامی که سرباز بودم درد بیضه سمت راست داشتم و یه توده ی متورم کرم شکل توی کیسه بیضه سمت راست داشتم که با دست زدن قابل تشخیص بود البته گاها ظاهر میشد- پیش دو تا دکتر مختصص کلیه رفتم اولی گفت واریکوسل داری و باید عمل کنی سونو دادم تو سونو نشان نداد جواب سونو رو بردم پیش یه دکتر دیگه که گفت واریکوسل نداری دیگه منم بیخیال شدم و دردم هم کمتر و کمتر شد و از بین رفت و اون توده متورم کرم شکل کلا ناپدید شد الان بعد از گذشت دو سال از اون قضیه چند روزه سر کار میرم کار برق کابل کشی کابل های سه فاز که خیلی سنگینه و برای جابجایی خیلی زور می خواد طنابی رو که متصل به سر کابله چند نفری میکشیم از وقتی که این کار رو انجام میدم بازم اون علائم برگشته: درد بیضه فقط بیضه سمت راست- درد زیر شکم سمت راست- شکل گیری توده متورم کرم شکل ماننده یه روده ی پیچ خورده- کیسه بیضه سمت راست که دائم نیست گاهی ظاهر میشه و گاهی ناپدید- درد کشاله ران هم دارم پشت زانو هم درد دارم خواستم راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟ اصلا من واریکوسل دارم یا نه؟ نیاز به عمل دارم یا نه؟ میتونم به این شغل ادامه بدم؟
    ببخشید وقتتون رو گرفتم ممنون میشم کاملا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سونوگرافی هم از بیضه ها و هم از کشاله ران انجام شود
  • تصویر کاربر Spectre چهارشنبه ۵ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام تقریبا 8 9 روز میشه روی کلاهک آلتم به اندازه یه عدس پوسته پوسته میشه و هیچ خارشی نداره اما وقتی انگشتمو میکشم روش جزئی درد میگیره 26 سالمه و تقریبا 2 سال رابطه جنسی نداشتم
    1. تصویر کاربر Spectre چهارشنبه ۵ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      این هم عکس قسمتی که عرض کردم و دچار تغییر رنگ شده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      پماد کلوتریمازول هر ۸ ساعت استفاده شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ارش چهارشنبه ۵ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من در قسمت بالای التم چنتا زیکیل کوچیک به وجود امده ودر ناحیه کلاحک بعضی وقتها خارش دارم متونم بپرسم دلیلش چیه ایا اینها زیگیل تناسلی هستن ممنون میشم راهنمایم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب