اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نگار دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر
    من اين ضايع رو سه سال دارم و دكترمم گفت نيازي نيست اين يه سلول مرده است
    من ميخواستم ازتون بپرسم اين ضايعه زگيل تناسلي محسوب ميشه يا خير ؟
    براي از بين بردنش چيكار ميتونم بكنم و يا خطرناكه هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      به نظرم زگیل نیست ، با متخصص پوست جهت برداشتن ان مشورت شود. سالانه پاپ اسمیر داده شود
  • تصویر کاربر Ali دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 31 سالمه مجرد رابطه جنسی هم نداشتم بعد ادرار نوک آلتم خیس یعنی دو یا سه قطره ادرار شاید بیاد رفتم دکتر سال پیش آزمایش خون برای پروستات و آزمایش ادرار دادم که اکی بود و سونوگرافی کردم که حجم مثانه بعد از تخلیه 1سی سی بود که دکتر کفت اکی و مشکلی نداری بیخیال شدم و مدتی احساس کردم خوبم ولی باز الان بعد ادرار حتی یک ساعت بعد هم وقتی شرتمو‌ نگاه می‌کنم یه کوچولو خیلی کم خیسه اونم همیشه نیست گاهی از اوقات استرس گرفتم رفته تو مخم آقای دکتر چی کار کنم ممنون تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      استبرا انجام دهید ، مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام من آلتم به سمت چپه میخواستم ببینم زاویش چقدره آیا نیاز به عمل داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر میثم دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    خواستم نتیجه آزمایش رو خدمتون ارائه کنم در مورد پروستات سن بیمار 58 سال در ضمن بیمار کانسر روده بزرگ دارند.
    0.68:(PSA(CL
    0.19: (FREE P.S.A(CL
    28%: FREE PSA/PSA
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر کتی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید کتایون دلپاک هستم ببخشید آقای دکترمن سال 98باردارشدم 3 ماه سقط کردم پیگیری که کردیم مشخص شد همسرم اسپرمش خیلی ضعیف 97 درصد حرکت نداره 2 بارهم ای وی اف کردم نشد دکتررفتیم آزمایش داده سونوگرافی کرده الان دارو استفاده میکنه اسم داروFerilsan هستش ممنون میشم راهنمائی کنید میتونم جواب آزمایش وسونورو بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر همسرتون واریکوسل داره باید عمل شه. در غیر این صورت راهش ivf هست
  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 10925 مشاهده پرسش
    سلام. پسری ۱۸ ساله ام. ۷ ماهی میشه که خودارضایی میکنم. گاهی کم و گاهی زیاد. میخوام ترک کنم و الان سه چهار روزه که بعد خودارضایی بیضه راست و اطرافش درد میگیره. بعضی وقتا فاصله بین بیضه و مقعد درد میگیره. دکتر قبل و بعد از کنکور اولم هم خودارضایی داشتم ولی دردی نه. الان که دارم برای کنکور دوم میخونم سه چهار روزیه که بعد خودارضایی درد خفیفی دارم. فکر کنم مشکل روانیه. تو خودارضایی های بعدی دردش کمتر شد. من کلا به ناحیه تناسلیم حساسم و بیض هامو زیاد لمسشون میکنم و میمالمشون. بیضه راست کمی حساس هم شده به لمس و بعدش کمی درد خفیف میگیره. وقتی به این موضوع فکر نمیکنم دردش کمتر میشه ولی وقتی روش تمرکز میکنم دردش بیشتره و تیر هم میکشه. نمیدونم مشکلی دارم یا اینکه عصبیه. کمکم کنید لطفا.
    1. تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر من در تلاشم که خودارضاییمو ترک کنم ولی این موضوع که ببینم بعد خودارضایی بیضه راست درد میگیره یا نه باعث میشه دوباره خودارضایی کنم. بعد از اخرین خودارضایی دردش بعد دو ساعت خوب شد( خودمو زدم به بی خیالی) ولی بعد که دوباره رفتم دربارش تو اینترنت خوندم و روش حساس و نگران شدم و لمسش کردم دوباره دردش بیشتر شد و تا همین الان هم ( که فردا صبح اون روز هستیم) درد خفیفی داره که با حرص خوردنم درموردش بدتر میشه. یه کمی احساس داغی تو بیضه ها هم دارم. ایا بعدا هم بعد از انزال( چه رابطه جنسی چه خودارضایی) این جوری میشم؟ خیلی نگرانم دکتر.روانم ریخته بهم. در ضمن این تفکرات اصلا نمیذاره درس هم بخونم.
    2. تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      الان فاصله بین بیضه ها و مقعد درد دارم( یه دردی مثل گرفتگی عضله) ( فکر کنم درد این ناحیه است که تو بیضه ها هم احساس میشه)دکتر وقتی تو جای خنک راه میرم و درس میخونم درد کم و حتی از بین میره. واقعا شرمنده پیامم زیاد شد. نگرانم. جای نگرانی هست؟ مشکلی دارم؟
    3. تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر بین مقعد و بیضه ها درد دارم ( مثل گرفتگی عضلات) فکر کنم اونه که دردش و تو بیضه هم احساس میکنم. وقتی تو فضای خنک راه میرم و درس میخونم دردش کاهش و حتی ناپدید میشه. ببخشید زیاد نوشتم. نگرانم. ایا مشکلی دارم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر در بیضه ها درد دارید باید سونوگرافی شوید. برای ترک خودارضایی با روانپزشک مسایل جنسی مشورت شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسام دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت پرفسور عزیز
    بنده دوتا سوال داشتم
    ۱_من یک هفته پیش وقتی التم کاملا سفت بود ناگهان قلنجش شکست هیچ درد و هیچ مشکلی هم ندارم قبلا هم خیلی کم پیش آمده میخواستم ببینم مشکلی نیست؟؟

    ۲_آقای دکتر من ۱۶ سالمه و تازه وارد ۱۷ سال شدم چند ماهی هست که با معاینه ی پزشک دچار واریکوسل نوع ۳ شدم
    و جایی خواندم که واریکوسل اسپرم را در بدن کم میکنه و فرد دچار کوتاهی الت و ناتوانایی جنسی میشه
    بنده در این سن التم در حالت کاملا راست ۱۷ سانت و دور ۱۴ سانت است
    و کاملا هم میل جنسی دارم ولی چند ماه یک بار به مدت چند روز(۲یا۳) کمی ناتوان میشم

    میخواستم ببینم مشکلی نیست

    ممنون میشم هر دو سوال را جواب بدید
    خدا پشت و پناه شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      برای سوال اول حتما سونوگرافی از الت انجام شه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      واریکوسل ربطی به طول الت نداره ، میتونه در ادامه باعث ناباروری شه. برای بررسی قدرت باروری باید ازمایش اسپرم داده شه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    بعد رابطه ارضا میشم ولی انزالی صورت نمیگیره.میخام بدونم مشکل انسداد دارم یانه بیضه ها نطفه تولید نمیکند؟ اگر ازمایشی لازمه بفرمایید انجام بدم مدارک ارایه بدم خدمتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      ابتدا باید ازمایش ادرار بعد از انزال جهت بررسی retrograde ejaculation انجام شه
  • تصویر کاربر مهرنوش یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    من ۴۶ساله هستم تقریبا ده سال پیش متاسفانه با پیشنهاد دکترم عمل لابیاپلاستی برای لبه ها واژن کردم،چند سال بعد عمل همش سوزش داشتم تا دوسال پیش متوجه شدم دور واژنم از قسمت بیرون زخم به خاطر زیاد از حد برداشت لبه دکتر رفتم بعد معاینه اورژانسی مورد عمل قرار گرفتم،دو سال پیش عمل شدم ،یکسال بعد عمل فهمیدم زگیل تناسلی دارم و مشکوک به سرطان رحم ،مجدد عمل شدم رحم خارج کردن،،سوال و نگرانی من اینه دو سال پیش که دور واژنم زخم بود و عمل کردم نمی دونستم زگیل تناسلی دارم ایا به خاطر اون زخم دور سوارخ واژن منظورم قسمت بیرون واژن و عملی که انجام دادم امکان داره واژنم هم درگیر زگیل تناسلی شده چون دوسال پیش هم زخم و هم عمل واژن کردم و نمی دونستم زگیل تناسلی داشتم یکسال پیش فهمیدم که رحم خارج کردن امکان داره واژنم هم درگیر زگیل شده هست در ضمن چهار سال هیچ رابطه ندارم و جدا شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر از قبل زگیل داشتین ، امکان پخش ان بوده
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    به مدت یک ماه هست که یک ضایعه ای که عکسش رو ضمیمه کردم روی پوست آلت تناسلیم ایجاد شده و بسیار نگران هستم . اگر لطف کنین و راهنمایی بفرمایین که اگر جدی هست بنده به متخصص مراجعه کنم. البته بنده در عمرم رابطه جنسی نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      چیز مهمی نیست نگران نباشید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب