اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۲۷ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. لطفا تصاویر رو ببینید و نظرتون رو بگید. خیلی نگرام که واریکوسل داشته باشم، مخصوصا تو بیضه راست. اگه مشکل دیگه ام هست بگید. باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام جهت تشخیص واریکوسل باید سونوگرافی شوید
    2. تصویر کاربر حمید جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      از رو عکسایی که فرستادم چیزی معلوم نمی شه؟ اون رگ های باریک برجسته مشکوک نیستند؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سونوگرافی شوید احتمالا واریکوسل دارید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سحر جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    لیزر کردن زگیل تناسلی اسیبی به پرده بکارت وارد میکند ایا؟محل زائده در کشاله ران است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر سحر جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    لیزر کردن زگیل تناسلی اسیبی به پرده بکارت وارد میکند ایا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    اقای دکتر می خواستم ازمایش اسپرم منو تفسیر کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      کمی سرعت حرکت اسپرم پایین است ، از جهت واریکوسل سونوگرافی شوید
  • تصویر کاربر ناصر شنبه ۲۷ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وقت بخیر خدمت شما سرور گرامی، بنده ۵۰ سالمه الان ۴ الی ۵سال که بعلت تکرر و شروع با تاخیر ادرار قرص فیناستراید ۵ وتامسوسلین۰/۴ استفاده می کنم و تا حدودی مشکل برطرف شده،و میزان اولیه psa از۴/۰۸۶ به۱/۶۹ ظرف دو سال کاهش یافته و همچنین آخرین وضعیت free psa و f.psa/t.psa بترتیب ۰/۳۹ و۰/۲۳ میباشد و برابر آخرین سونوگرافی پیوستی حجم پروستات ۹۷ سی سی و هموژن می‌باشد مع الوصف با عنایت به شرایط موجود پیشنهاد حضرتعالی برای درمان چه میباشد آیا درمان دارویی ادامه بدهم یا برای عمل جراحی توسط شما اقدام نمایم قبلا از الطاف وبذل توجه شما کمال امتنان وتشکر را دارم. لازم به ذکر است که بنده از شهرستان مزاحم اوقات شریف میشوم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر با مصرف دارو ، علایمتون خوبه نیاز به عمل نیست. در غیر این صورت اگر علایمتون کنترل نیست ، باید عمل شوید
    2. تصویر کاربر ناصر جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      ضمن تشکر، آقای دکتر با توجه به شرایط بالا آیا امکان سرطانی شدن پروستات وجود دارد؟و یا امکان صدمه به کلیه ومثانه چطور؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر psa زیر ۴ باشد سرطان نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Amirt78 جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    خسته نباشید
    من یک سوال داشتم
    خیلی ترسیدم که مشکلی برام آلتم به وجود آمده باشه.
    من شب ها کف زمین میخوابم به صورت دمر و آلتم زیرم میمونه تا صبح میخواستم ببینم این ورم رگ آلتم که در قسمت چپ هست یک رک خیلی کوچیک یکم ورم کرده و سفت شده و اصلا درد و سوزش نداره وقتی نبینیش انگار که وجود نداره
    میخواستم ببینم به مرور زمان خوب میشه و پمادی هست که بشه باهش به نرم شدنش و خارج شدنش از حالت سفتی کمک بکنه
    لطفا جوابمو بدید خیلی ترسیدم
    ممنون دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر Amirt78 جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سمت چپ پایین آلتم هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      مشکلی نیست نگران نباشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت به استاد کرمی عزیز پدر اینجانب ۸۵ سال سن دارای احتباس ادرای و چند وقت اخیر تخلیه با سونداژ انجام دادن دوسالی بود تامسولوسین مصرف می کردن شبی یک عدد و مشکلی نداشتن ولی یک ماه گذشته احتباس ادرار و با مراجعه به اورولوژ دوز تامسولوسین را دو برابر کردن جواب آزمایش و سونو گرافی پیوست می باشد . ممنون میشم از راهنمایتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر با مصرف تامسولوسین دچار احتباس ادراری شدند نیاز به عمل هست
  • تصویر کاربر جوان جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    با سلام . آقای دکتر من اقلا ده سال هست که اغلب اوقات بعد دفع ادرار ، نود درصد اوقات وقتی از توالت بیرون میام و راه میرم کمی ، یه قطره ادرارم چکه می کنه. و باعث سختیم میشه مخصوصا بحث نجاست و نماز که خیلی اذیتم مکنه...
    خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید بطور مشروح.
    آیا اشکال از پروستات هست یا عضلات کف لگن یا مجاری ادرار
    درمان چی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      استبرا کنید ، ازمایش ادرار انجام دهید
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    التهاب پروستات دارم... دکتر افلوکساسین و تامسولوسین تجویز کرن ..میخواستم بدونم چند وقت باید بخورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای سیپروفلوکساسین و تامسولوسین و ملوکسیکام استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    2. تصویر کاربر حسین شنبه ۲۷ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      چند وقت؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      یک ماه
    4. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر عزیز واقعا ازتون ممنونم که در اینترنت پاسخگو هستین...خداوند متعال خیرتون بده ...اما یه نکته رو عرض کنم محضرتون...من حدودا چند بار سوال پرسیدم ...استدعا میکنم اگر دارو ذکر کردین ،دوزش رو هم بفرمایین و مدت مصرف چون من دیشب رفتم ملوکسیکام بگیرم و سیپرو فلوکساسین واقعا به مشکل خوردم ...باز هم از شما ممنون...زحمت میکشین...خدا خیرتون بده
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر احمدی سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام.آقای دکتر حدود ۲ماه است بیضه راستم درد میکنه. سونوگرافی کامل ازبیضها کلیه مثانه پروستات انجام دادم مشکلی نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سونوگرافی را در مرکز دیگری تورار کنید. از کشاله ی ران نیز سونوگرافی انجام شود
    2. تصویر کاربر احمدی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      یعنی جای دیگری برم سونوگرافی.احتمال عفونت وجودداردآقای دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      شاید فتق باشه ، شاید علت دیگری باشه
    4. تصویر کاربر احمدی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام.بازهم معذرت میخوام .میشه ازکارسنگین باشه.باید چکارکنم.چه داروی استفاده کنم.یعنی این درد برا سلامتیم خطرناک نیست
    5. تصویر کاربر احمدی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام. چه داروی مصرف کنم آقای دکتر.میشه از کارسنگین باشه .چون یه چیز سنگین بلند کردم .بعد ش شروع به دردکردن کرد.میترسم بیضم درد میکنه خطری داشته باشه
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      فعلا دارویی نیاز نیست ، کاری که گفتم انجام شود
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب