اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پ شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر.
    می خواستم بدونم این کجی باعث ایجاد مشکل در رابطه می شود یا خیر؟
    آیا راهی به غیر از جراحی وجود دارد که بتوان حتی چند درجه این کجی را بهتر کرد؟ مانند دستگاه های کشش.
    1. تصویر کاربر پ چهارشنبه ۸ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      یک عکس دیگه هم ارسال شد.

      تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      به نظر کجی شما زیاد هست و بهتر است عمل شود
    3. تصویر کاربر پ شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      آیا با وجود اینکه تو رابطه تا الان مشکل ساز نبود باز هم باید عمل بشه؟
      نیاز به مراجعه برای معاینه کامل تر هست یا نظر قطعی شما عمل هست؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر در رابطه مشکلی ندارید میتونین عمل نکنین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ali پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر آقای دکتر.من مدتیه که یک زیگیل کمی بالا تر از ناحیه تناسلیم به وجود اومده. البته اینم باید اضافه کنم از بچگیم یکی هم زیر بغل دارم که البته سایزش کوچکتر از این هست. خودم احساس میکنم به دلیل استفاده از تیغ آلوده چند بار استفاده شده به وجود اومده اما ویروس اچ پی وی رو هم رد نمیکنم! در 95% موارد روابط جنسیم هم با کاندوم بوده و چون فقط این هست و اینم بالا تر از آلت هست احساس میکنم به خاطر تیغ هست. میشه لطفا راهنمایی کنید تا اگه ممکنه با پماد یا محلول تو خونه از بین ببرمش؟
    ممنونم اگه راهنماییم بکنید خیلی موضوع ناراحت کننده ای شده واسم
    1. تصویر کاربر ali چهارشنبه ۸ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      باید کرایو شود ، در منزل میشود محلول پدوفیلین زد ، ولی باید دورش پماد زینک زد که پوست اسیب نبیند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام و تشکر از محبت شما
    بنده 67 سالمه و بزرگی پروشتات دارم ، مدت یکسال پیش به دکتر ارولوژ مراجعه نمودم و قرص پرازوسین تجویز نمودند . اوایل تاپیر داشت و مقداری سوزش و تکرر ادرار کم شد . چند وقت استفاده نکردم و الان سوزش و تکرر ادرار دارم بطوریکه نمیتوانم کارهای معمولی را در بیرون از منزل انجام دهم و دارای تکرر ادرار هستم . ممکن است لطف بفرمایید جهت جلوگیری از چه داردویی استفاده کنم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      Psa چک کنید ، سونوگرافی تعیین حجم پروستات انجام دهید ، به جای پرازوسین از کپسول تامسولوسین شبی یک عدد استفاده کنید
  • تصویر کاربر بهاره شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام من نامزدم و با همسرم رابطه دارم اخیرا متوجه یه ضایعاتی در ناحیه بیرونی واژن شدم که خیلی زیاده
    یه سری برجستگی هایی که هم در اطراف هم ورودی واژن زیاده و حدود یه ماهه ترشحات خیلی زیاد همراه با سوزش دارم
    خیلی استرس گرفتم و نمیدونم زگیل تناسلی هست یا نه
    ممکنه همسرم هم از من گرفته باشه!؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      مشکوک است ، پاپ اسمیر و تست hpv انجام شود
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 897 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر -- من حدود ۲ ماهه آنتی بیوتیک تاوانکس ۵۰۰ روزی ۲ عدد و سیپروفلوکساسین ۵۰۰ خوردم به علت پروستاتیت و عفونت پروستات دکتر ارولوژی داده بود لرز داشتم و تیر کشیدن مجرای ادرار و به پشت میزد ولی هنوز بهتر نشدم بعد از انزال درد دارم در مجرای ادرار و خارش مجرا و مقدار حجم منی هم خیلی کم شده و قبل از این آزمایش ادرار دادم و نرمال بود و سونوگرافی کلیه و مثانه و پروستات دادم و نرمال بود قرص مولیکسیکام ۱۵ و ناپروکسن ۵۰۰ هم خوردم و چند سال هست کشاله ران سمت راستم درد میکنه که سونوگرافی که دادم ورم غده لنفاوی ذکر شده بود و دکتر قرص پردنیزولون ۵ داد ۱۰ عدد ولی خیلی خوب نشد و متاهل و ۳۹ ساله و روده تحریک پذیر دارم سالهاست و قرص سرترالین ۵۰ و تری فلوپرازین ۱ میلی شبها میخورم میشه راهنمایی کنید بابت حجم منی چیکار باید بکنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    2. تصویر کاربر حسین شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام -- آقای دکتر قرص افلوکساسین ۵۰۰ خوردم ولی تاثیری نداشت مجرای ادار و مقعدم تیر میکشه و بعد از انزال درد دارم -- حجم منی هم کم شده -- آقای دکتر تکرر ادرار زیاد دارم هر نیم ساعت باید برای تخلیه برم ولی آزمایش ادرارم نرمال بود و عفونت نبود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      داروهایی که گفتم همه با هم مصرف شود به همراه دستورات ذکر شده
    4. تصویر کاربر حسین شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر لطف کردید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      🙏
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من تازه ازدواج کردم تعدا د اسپرم ها هم کم هم ضعیف هم از روی آلت تناسلیم جهش ندارن زودتر از خانمم ارضا میشم.خانمم ارضا شدنش یه خورد طول میکش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      عکس ازمایش اسپرم را بفرستید
  • تصویر کاربر فيضيان پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    من 36 سال سن دارم از 95/12 متوجه شدم دفع پروتيين دارم در بيمارستان هاشمي نژاد بيوپسي شدم و در اين سالها دارو استفاده كردم ولي بعد از چندماه استفاده از هر دارو بدن مقاومت نشون ميده و بايد دارو عوض بشه و دوباره دفع پروتئين به 3000 ميرسه . سوالم اينه آيا بيماري من درمان داره ؟
    داروهاي استفاده شده پردينزون -پروگراف - در حال حاضر سل سبت است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      بیماری شما در حیطه ی ارولوژی نیست. با دکتر نفرولوژی صحبت کنید
  • تصویر کاربر جلال شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با درود خدمت آقای دکتر بنده 44 سالمه جدیدا بعد از ادرار احساس میکنم که ادرار دارم و همچنین بعضی از شبها هم یه بار باید از خواب بلند شم برم دستشویی لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      Psa چک شود ، سونوگرافی تعیین حجم پروستات انجام شود. شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود
  • تصویر کاربر JM شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.من حدود ۳ساله آلتم به طرف راست مقداری انحنا پیدا کرده.ولی اخیرا قسمت سر آلتم به نوعی میشه گفت چرخش و برگشتن به سمت بالا پیدا کرده.یعنی قسمت پایین سر آلتم به مقدار کمی چرخش به سمت راست کرده و متمایل به بالای سر آلتم شده.آیا نگرانی نداره که این چرخش ادامه پیدا کنه؟واینکه آیا اختلال در سینوس های آلت ربطی به این داره که فردی با کدوم دست خودارضایی بکنه یا نه؟ممنون از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام .علت چروک شدن و گود شدن پوست بیضه در اطراف انتهای دستگاه تناسلی در سن 31 سالگی چیست؟
    ببخشید در جواب پاسخ شما چگونه سوال بفرستم که نیاز به ثبت سوال جدید نباشد. در قسمت پاسخ عکس ثبت نمیشد. البته گودی با پوشیدن لباس گشاد به جای شورت تنگ بهتر شده .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر هادی پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      بااترزز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب