اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخيص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخيص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (7 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ازحسابم می‌رسد.ولی کدرهگیری برام میومدش..مجدد مزاحم شدم خودتون پیگیری کنید..چند مرحله باشما مشاوره داشتم وقرص افلوکساسین وملوکسیکام وبجای تامسوسولین شربت گیاهی خوردم..بعد دوماه خوب بودم مجدد کمردرد وسرپا زیاد بمونم درد دارم بیضهام درد می‌کنه وکمی سوزش مقعد وسرالتم سوزش داره .روزها خیلی دستشویی میرم قبل شب بود برعکس شدش. افلوکساسین معدمو درد میاره اشتهاندارم.شب میخورم اذیت میشه امکان داره روزی یکی بخورم یا آمپول بزنم.دردام شروع شدش شربتم می‌خوردم نشت نداشتم مجدد همچیز شروع شدش.از کارسنگین هم تاثیر داره چ دستور میفرمایید.قبلا فرمودید عود بیماری بالاست.خسته شدم .
    1. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۲۷ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خرید از
      دکتر حسین کرمی
      مبلغ 500,000
      رمز پویا 9542551.پرداختی اول کد نگرفتم.مهم نیست.درصمن ادارکوچک گیر داره بعد شدت کمی سوزش امروز بیشتر.هرشب آبگرم می‌شینم.منتطر جواب هستم شربت ومجدد بگیرم آقای دکتر یانه.قرصها روزی یکی باشه شبها نخورم عالی احتیاج نیست آزمایش برم برای پروستات
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      سلام همکاران مطب بهتون تو واتساپ پبام خواهند داد تا موردی که گفتید بررسی بشه جواب سوالتان را هم از همان طریق به دست شما خواهیم رساند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بهتون پاسخ داده شده و براتون کد رهگیری هم صادر شده احتمالا مشکل از اینترنت شما بوده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      به جای افلوکساسین از قرص تاوانکس ۵۰۰ تا ده روز به صورت روزانه یک عدد مصرف کنید بیماری شما نیاز به همکاری شخص شما دارد باید تحمل داشته باشید چون درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه است حتما روزانه نیم ساعت داخل تشت آب گرم بنشینید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید.چندین مرحله خدمت شما مشاوره ودارو مصرف کردم .بعد ازدوماه مجدد درد زیر شکم مثانه ودرد بیض وکمی سوزش درمعقد والت احساس میکنم.بجای تامسوسولین شربت گیاهی فرطب خوردم با افلوکساسین وملوکسیکام.خدای شربت جواب گرفتم ریزش ادرارخوب شدش.مجدد بعد دوماه شروع شدش چند روز بالا ذکر کردم شدم .چ دستور میفرمایی.درصمن افلوکساسین خیلی معدم وادیت میکنه واستهاندارم. روزا میخورم خوبم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      دوست عزیز همونطور که قبلا بهتون گفتم نیاز به درمان طولانی مدت داره و با عود بالاست به جای افلوکساسین میتونید ۱۰ روز تاوانکس مصرف کنید سایر اقدامات درمانی رو هم ادامه بدین
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    پسرم ۱۴سالشه شب ادراری دارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      از اول بوده یا جدیدا ایجاد شده؟
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۲ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    باعرض سلام واحترام خدمت شما دکتر بنده ۲۲سالمه به دلیل کم فشاری ادرار وچکه کردن در اتمام تخلیه مثانه سنوگرافی انجام دادم حضرتعالی لطف کنید در این باره بنده رو راهنمایی کنید.به مدت سه سالی میشه که فشار ادرار مثل گذشته نیست ودر اخر هم باید فشار بیشتری به مثانه وارد کنم به شدت از این مشکل خسته شده ام . تصاویر سنوگرافی رو پیوست خدمتتان ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      عکس از مجرا RUG/VCUG انجام بدین
    2. تصویر کاربر سینا پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با عرض پوزش دکتر عکس از مجرا روکجا انجام بدم . بدون نسخه انجام میشه؟ سر همین مشکل با تجویز دکتر مربوطه قرص ترازوسین مصرف کردم هیچ اثری نداشته به نقل از ایشان به دلیل ضخامت مثانه باید سنوگرافی قبل وبعد ادرار انجام بشه اما من پیگیری نکردم .لطفا بیشتر راهنمایی کنید ایا امیدی به خوب شدن هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اگر تهران هستید مرکز گلستانها انجام میشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر دنیا سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر حدودن سه ماه پیش عمل فیبروم رحمی انجام دادم بعد عمل باز با طب بالا و عفونت بستری شدم طبق برسی هایی که داشتن جای فیبروم که دقیقا پشت مثانه بوده دچار هماتوم شده بوده و انگار همون باعث عفونت شد یک هفته در بیمارستان انتی بیوتیک گرفتم و بعد هم یک ماه و نیم خوراکی مصرف کردم بعد از قطع دارو دچار سوزش درناحیه واژن و مجاری ادرار هستم و الان یک ماه بیشتر که همش احساس میکنم ادرار دارم و کلا احساس سوزش دارم سونو گرافی‌کامل انجام دادم هیچ مشکلی نیست نه در مثانه نه رحم ازمایش هام هم خوب هستش کاملا و عفونت ادرار و زنان ندارم ولی هیچ دکتری متوجه این سوزش ناحیه تناسلی و تکرر ادرار نمیشه و فقط باز بی دلیل انتی بیوتیک و قرص های دیگه میدن این احساس ادرار و سوزش ناحییه تناسلی که دارم زمانی که ادرار میکنم بیشتر میشه بعد از نیم ساعت یه مقدار کمتر میشه این حالت ها
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      کشت ادرار انجام دادین؟
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    با سلام و ادب..پدرم سال گذشته درگیر سرطان مثانه شد..با شیمی درمانی و 30 جلسه پرتو درمانی مثانه را حفظ کردیم..
    بعد از 6 ماه
    به علت خون در ادرار سیستوسکوپی تشخیصی انجام شد
    مشخص گردید علاوه بر کف مثانه
    ابتدای لوله حالب چپ هم تقریبا با غده سرطانی مسدود شده است...
    تمام مدارک و سی اسکن و ام ار آی و آزمایشات تکمیلی موجوده است...خواهشمند است راهنمایی بفرمایید در حال حاضر بهترین اقدام چیست؟؟؟با تشکر فراوان با توجه به اورژانسی بودن وضعیت بیمار
    و دفع لخته و خون
    خواهشمند است در صورت امکان
    جهت بررسی حضوری به شکل اورژانسی
    راهنمایی های لازم را بفرمایید..با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      باید به همکاران اروانکولوژیست مراجعه کنید احتمالا نفروستومی تعبیه خواهد شد و پلن برداشتن مثانه مطرحه
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سپاس فراوان
      اقای دکتر امکانش هست برای بررسی بیشتر حضوری خدمت شما برسیم...و اینکه شما این عمل را انجام میدهید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خیر بنده انجام نمیدهم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر ، بنده حدود ۵ ماه پیش ، دردهای مبهمی زیر قفسه سینه ، اطراف کلیه و پشت کمر داشتم و دردها جابجا می شدند ، دو سه روز هم پیوسته سوزش نوک آلت خفیف داشتم ولی هنگام ادرار سوزشی نداشتم و این سوزش پیوسته بود ، دو مرتبه سونوگرافی کلیه و کل شکم انجام دادم سنگی دیده نشد، آزمایش کشت ادرار انجام دادم عفونتی نداشتم و خود به خود بعد دو هفته تمام دردهام خوب شدن، چند روز پیش مجدد اون سوزش پیوسته نوک آلت خفیف شروع شد و به شما پیام دادم گفتید ، آزمایش کشت ادرار بدم که مجدد دادم و نتیجه رو پیوست کردم. الان هم داره سوزش پیوسته بعد ۵٫۶ روز از بین می ره مثل سری قبل ، به نظر شما دکتر مشکل من چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      عفونت ادراری تدارید به نظر میاد مشکل ارولوژیک ندارید
    2. تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      امکان داره دکتر مشکل تلقینی و یا بخاطر اعصاب و روان باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سحر دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب.اقای دکتر دختر من تقریبا هشت و نیم سالشه و سه سال هست که شب ادراری داره .به وقتا چهار پنج روز شب ادراریش:قطع میشه ولی بعضی اوقات هرشب جاشو خیس میکنه و مجبور شدم مای بی بیش کنم که نمیدونم کار درستیه یا نه.یه مدت دکتر بهش قرص مینیرین میداد که خارجی بود بهتر شده بود ولی باز بعضی شبا جاشو خیس:میکرد .لازم به ذکره که یبوست هم داره.
    تند تند عفونت ادراری میگیره الان دکتر بهش قرص نیترو فورانتوئین ۱۰۰ داده که نصف صبح و نصف شب میخوره ولی دل درد میگیره و بعد پنج روز خوردن امشب حالش هم بهم خورد.دکتر گفته ۱۰ روز باید بخوره نمیدونم بهش بدم ۱۰ روز رو یانه .چون دکترش:گفت فقط عفونتش با این قرص یا امپول جنتامایسین رفع میشه .و این دو سه سال هم امپول جنتاماسین زده هم قرص نیترو رو خورده .
    نمیدونم دلیل این عفونت ها چیه ؟ممکنه از یبوست باشه و اینکه ایا سنوی رنگی مثانه لازمه ؟یبوستش هم این چندسال که انتی بیوتیک خورده بوجود اومده .ممنون میشم منو راهنمایی کنید که کلا چکارش کنم که این مشکلاتش حل بشه .بسیار سپاسگزارم از توجه و پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      مشکل ابتدا از شماست که به پزشک معالج فرزندتون اعتماد ندارید و سیر درمان رو کامل نمیکنید هم عفونت ادراری و هم یبوست هر دو میتونن منجر به شب ادراری بشن اگر این دو مشکل حل شدن و همچنان فرزندتون شب ادراری داشت باید تحت نظر روانپزشک اقدامات رفتاری تشویقی انجام بشه که همکاری بالای شما و فرزندتون رو میخواد پوشک هم نبندین به بچه
  • تصویر کاربر ستایش سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من ۲۱ سالمه و نزدیک یک ساله عقد هستم چند ماهیه دچار سوزش ادرار شدم و حس میکنم ادرارم کامل تخلیه نمیشه اینجا رفتم دکتر بهم آمپول gentadic80 و قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ داد.
    گفتن ک اکثر خانم های ک تازه ازدواج کردن دچار این مشکل
    میشن از نظر شما دارو ها رو مصرف کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    2. تصویر کاربر ستایش یکشنبه ۱۷ تیر ۳( 1 سال پیش)
      آها چشم
      بعد میخاستم بدونم از چی میتونه باشه
      خوب میشم؟ خیلی نگرانم کرده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      احتمالا عفونت ادراری دارید
    4. تصویر کاربر ستایش دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      دکتر خوب میشم؟؟؟😢😢
    5. تصویر کاربر ستایش دوشنبه ۱۸ تیر ۳( 1 سال پیش)
      ینی همسرم عفونت داره؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      افرادی که تازه ازدواج میکنن بخاطر بهم خوردن فلور میکروبی دچار عفونت ادراری و علائم ادراری میشن
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    زیر ختنه گاه زیر آلت حالت بریدگی داره که انگار چیزی هست که چند ماه اما نمیشه درآورد چون پوست به خودش پیچیده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سید شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و خسته نباشید باستحضار میرساند اینجانب طی یک دردی که از مثانم گرفت به دکتر رفتم طی آزمایش معلوم شد سنگی در دیستال حالب راست در محل ورود به مثانه مشاهده میشود.حدود 6 میلی.. همچنین از پروستات هم معاینه بعمل امد و کفتند بزرگ و حجم آن 32 سی سی میباشد.. درحالی که اینجانب مشکلی از لحاظ ادراری نداشتم وفقط مورد تکرر داشتم. لطفا در مورد اینکه چه اندازه بزرگی خطرناک است و اینکه با عمل تکرر ادرار از بین میرود با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مداركتان را جهت درمان بياوريد ببينم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    سلام،
    می خواستم بدانم آیا امکان بازیابی توان جنسی پس از برداشتن پروستات وجود دارد؟ شرایط آن چیست؟ چند مدت پس از جراحی می توان درمان آسیب جنسی را شروع کرد؟
    ممنون - طاهری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلات جنسی بهد از جراحی سرطان است نه عمل ساده پروستات
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    آیا نوشیدن آب زیاد باعث جلوگیری از انسداد مجاری ادراری میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر ت دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید . پیشاپیش از جوابتون به سوالم ممنونم .
    پدرم ۷۸ ساله و دیابت دارد و ۲ بار انسولین تزریق میکنه واز حالا به بعد که هوا رو به خنکی و سردی میره , با اینکه تا به حال شبها قرص دتروسیتول ۱ میخوره , ولی باز هم دچار تکرر ادرار بخصوص شبها میشه ضمنا ناراحتی بزرگی پروستات راهم دارد . لطفا بفرمایید داروی بهتری برای این مشکل ( با عوارض کمتر ) هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر منوچهر سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    سلام بر شما..
    جناب دکتر کرمی در تاریخ 19 مردادماه سالجاری جهت ویزیت حضورا به مطب آمدم. احتمال دردی در ناحیه پروستات توسط پزشک عمومی داده شوده بود که شما با معاینه و مشاهده سونوگرافی و آزمایش های بنده داروهایی را به بنده برای درمان دادید. این داروها هم اکنون به پایان رسیده است. اما در طی چند روز اخیر که داروها پایان یافته بعد از دوبار عمل نزدیکی دردی را در ناحیه بین ناف تا بالای آلت یعنی حدودا زیر شکم احساس می کنم. امروز صبح هم این درد هم به سراغم آمد و مجبور شدم سریع از خواب بیدار شوم و مثانه را خالی کنم که این عمل به راحتی سهولت گرفت و بعد از حدود یک ساعت درد آن از بین رفت. لطفا بنده را راهنمایی نمایید که چه باید انجام دهم..؟؟؟ آیا داروهایی دیگری و یا روش درمان دیگری را شما پیشنهاد می کنید؟؟
    با احترام
    منوچهر دین پرست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این درد حساسیت نداشته باشید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 959 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک روزی است که هر از 10یا 20 دقیقه در ناحیه زیر شکم کمی سمت چپ،احساس درد خیلی خفیف و لحظه ای می کنم این درد از 2ساعت بعد از خودارضایی شروع شده و هیچ مشکلی در ادرار ندارم لطفا راهنمایی کنین...چه درمانی رو پیشنهاد میدین؟
    1. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر فراموش کردم بگم من پسری 19ساله هستم و از دیروز عصر این درد را حس میکنم
    2. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من به جز این درد هیچ مشکلی در مجاری ادرار خود ندارم آیا خود به خود این بیماری خوب می شود؟و این که آیا ورزش واسه درمان این بیماری مفید است یا خیر؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب