اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخيص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخيص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (7 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 702 مشاهده پرسش
    یا سلام و احترام.
    آقای دکتر،من 39 سال سن دارم. نزدیک به 4 ساله داروهای اختلال پانیک از جمله روزی یکی ولبان 75 و پرانول 10 و شبی یکی پاروکستین 20 میخورم. حدود 4 ماه است که دچار کم فشاری ادرار شده ام. البته دفع ادرارم با تاخیر نیست ولی خیلی زود به زود مثلا هر 2 یا ساعت (حتی وقت خواب) باید دستشویی برم و در انتها حالت 2شاخه میشود. مدتی هم هست که انزال همراه با درد دارم که تقریبا بلافاصله پس از اتمام انزال درد در ناحیه کل آلت به مدت یک یا دو دقیقه دارم. لطفا راهنمایی بفرمائید. خیلی نگرانم. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها اغلب روحی وروانی تست ولی اگر قانع نشدید باید نوار مثانه بگیرید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      02122642744
    3. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      عوارض داروهایی که مصرف میکنم هم میتونه بشه؟
      آیا باید داروهام رو عوض کنم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    سنگی در مثانه دارم به ابعاد ۳۵در ۳۹ میلیمتر آیا امکان شکستن ان بصورت لیزری هست ؟
    یعنی بدون عمل باز
    نتیجه سیستوسکپی و سونوگرافی و آزمایش خون و ادرار را هم ارسال میکنم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      باید عمل کنید نوع عمل در اطاق عمل مشخص میشود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      02122642744
    3. تصویر کاربر حسین جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سوالم این بود : آیا بدون عمل باز امکان سنگ شکن هست ؟
      و پروستات هم باید عمل شود؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من یه سنگ تقریبا ۱۸ میلی خاردار توی مثانه داشتم که با tul تا حد زیادی خارج شد و سه روز هم بهم سوند وصل بود . بعد از کشیدن سوند تعداد زیدی خرده سنگ دفع شد و دادم آزمایشگاه گفتن جنسش اگزالات کلسیم صد درد صد هستش . الان دوتا مشکل دارم . یکی عدم تخلیه کامل مثانه و همچنین خونریزی و دفع ادرار بعد از دستشویی اونم تقریبا بدون اختیار و با کوچکترین حرکت حتی خم و راست شدن که خیلی گرفتارم کرده و دوم اینکه بعد از کشیدن سوند و دفع سنگها سونو دادم که توی عکس یک جسم حدود ۹ میل به دیواره مثانه چسبیده بود که دکترم گفت ممکنه یک خرده سنگ باشه یا ممکنه کلسیفیکاسیون باشه .
    ممنون میشم راهنماییم کنید دو تا مشکل چطور حل میشه حتی المقدور بدون عمل مجدد .
    و لطفا بفرمایید کلسیفیکاسیون چرا بوجود میاد و چی هست دقیقا .
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      تنها راه درمان شما رقیق نگاه داشتن ادرار با مصرف زیاد اب است
    2. تصویر کاربر رضا جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      خوب آقای دکتر برای تخلیه ناکامل مثانه آیا مشکل پروستات نیست ؟ من ۲۹ سالمه شاید بودن سوند اونم سه روز باعث التهاب پروستات شده باشه.
      و در مورد کلسیفیکاسیون نفرمودید چطور رفع میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر رضا جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سیستوسکوپی انجام دادم آقای دکتر و تنگی مجرا رو برطرف کردن .
      اما یه هفته بعد از عمل توی سونو متوجه شدیم که یک سنگ حدود نه میل هنوز توی مثانه هست . حالا مشخص نیست خارج نشده یا سنگ جدید هست که از حالب در مثانه افتاده جدیدا .
      نتیجه آزمایش سنگ هم شد صد درصد اگزالات کلسیم .
      جنایب دکتر کرمی من الان دنبال ریشه مشکلم هستم که چرا همچین سنگی توی این سن برای من بوجود اومد . میخواستم راهنماییم کنید ریشه ایجاد این سنگها چی هست که برم آزمایش بدم اون رو برطرف کنم . اگر بحث بهم خوردن میزان کلسیم بدن هست و ارتباط داره به تیروئید چطور باید از این مقوله مطمئن بشم . اگر ربطش به چیز دیگس رو واقعا نمیدونم و این من رو اذیت میکنه .
      میخواستم بفرمایید ریشه مشکل چی هست و با چه آزمایشی میشه این رو فهمید .
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دکتر کرمی مادرمن 3سال هستش مبتلا به عفونت اکلای با تعداد کلنی بالی 100هزار هستن هرماه یک ازمایش ucوuaگرفته میشه و باکتری هر دفعه به یه انتی بیوتیک دیگه حساس و مقاوم میشه سه بار بستری شده ودفعهی اخر دکتر ورشوچی صلاح دونستن دیگه انتی بیوتیک مصرف نشه چون هیچ تاثیری نمیذاشت باقطع انتی بیوتیک مادرم دچار تب و لرز شدید شدن و دوباره بستری شدن ولی دقیقا مثل دفعات قبلی بعد از یه هفته مرخصی از بیمارستان دوباره دچار حالت های قبی مثل سوزش و تکرر شدید ادرار دل پیچه و تهوع شدی شدن و با ازمایش مجدد باکتری دوباره برگشته بود دکتر ورشوچی نظرشون اینه که مادرم دچار بیماری مثانه هستن وباید مثانه شون درمان بشه تا عفونت برنگرده درتبریز پیش دکتر سکینه ابراهیمی بردیم ونوار عصبی گرفته شد و چند جلسه به فیزیوتراپی نوشته شد که در طول درمان دچار خونریزی شد و درمان و قطع کردن دارو نوشت مامانم مجددا بدتر شدن الان هردکتری میبریم خوب نمیشم ازتون درخواست داشتیم تا مدارک مادرم و ببینین ونظرتون و بگین و اگه قابل درمان هستش بیاریم پیش شما .اقای دکتر مادرم خیلی عذاب میکشن تکرر ادرار باعث میشه هی خودشون بشورن واین باعث میشه روماتیسمشون شدت پیدا کنه وپادردشون بیشتر بشه ازتون خواهش مندیم نظرتون اعلام کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید. مدتی هست که قسمتی از سر آلتم بعلت ساییدگی در اثر استمنا پوست پوست شده و به رنگ صورتی پر رنگ درامده. از کرم های مرطوب کننده استفاده کردم ولی فایده نداشته و هربار پوسته جدید خشک میشود و میفتد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پارسا جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر
    بنده ١٨ سال سن دارم
    گاهي اوقات با تحريك و امدن پيشاب بيضه سمت راستم درد ميگيره خودارضايي هم نميكنم خيلي وقته فقط گاهي اوقات نزديكي دارم
    گاهي اوقات هم در انتهاي ادرار مايعي مانند مني خارج ميشود و بعضي وقت ها با درد زير معده و بيضه همراه است
    سونوگرافي هم كردم ١ ماه پيش فقط مشكل واريكوسل داشتم كه ٢ هفته پيش واريكوسل بيضه چپ انجام دادم
    خواستم بدونم اين علاعم خطرناك هستند و مشكلي دارند يا مشكلي نيست
    ممنونم از پاسخگويي شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من شما مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما آقای دکتر کرمی
    در تاریخ 9 مرداد امسال پدرم را جهت ویزیت خدمت شما آوردم و نظر شما انجام نوار مثانه بود که این کار در تاریخ 12 مرداد در محل مطب شما واقع در کلینیک نیکان انجام شد و نظر شما کوچک بودن مثانه بود...داروی ویسول و باکلوفن تجویز فرمودین منتهی ایشان از تکرر و بی اختیاری ادرار و از همه مهم تر وجود لخته خون در ادرار بطور مکرر رنج میبرن...نظر شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو گرافی از نظر غده در مثانه وکلیه انجام دهید ببینم
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد فرموده بودید که چند سال دارم 32 سال و پنجشنبه به اورژانس بیمارستان نیکان مراجعه نمودم ولی متاسفانه پزشک در این خصوص وجود نداشت که دستور به انجام سونوگرافی و آزمایش ادرار دادند و بعد از تزریق سرم به منزل مراجعه نمودم و هیچگونه علائمی دیده نشده است، اگر امکان مراجعه حضوری‌داشته باشم ممنونم شما هستم به دلیل شلوغی نزدیک ترین تاریخ 2 ماه دیگر می باشد سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سونوگرافی کاملا نرمال است
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید امیدوارم همیشه حال شما و خانوادتون خوبه باشه. من چندین سال رفتم دکتر ازمایش های مختلف دادم دوره درمان های مختلفی داشتم که خوبم نکرده و فقط تا حدود کمی روم تاثیر داشته اونم حین خوردن دارو اخرین دکتر و ازمایشی ک رفتم یعنی ازمایش یورودینامیک بهم گفتن که عصب مثانت هم حساسه هم یه نوع مشکل عصبی داری و عصب هیچ جای بدن خوب نمیشه و باید تا اخر عمر دارو بخوری،علائمی که دارم:تکرر ادرار شدید، هست تو یه ساعت چند بار میرم ،هست که میرم ۲۰ دقیقه و قطع نمیشه احساس نیاز فوری ب دفع ادرار دارم بعد از دستشویی ، شب موقع خواب بیدار میشم چند بار میرم دستشویی این حالتا بیشتر نسبت ب چیزایی ک میخورم ، حالت عصبی ک دارم و یا استرس پیش میاد اما ب صورت دائم ادرارم دوشاخه شروع میشه چند بار قطع میشه و اخرشم قطره قطره میاد تا تمام بشه ب اضافه این ک دائم احساس ادرار دارم و احساس میکنم ب رگای اون قسمت فشار میاد و ازارم میده اگر میشه ب من یه اسم بیماریم بدید فقط خیلی ممنون میشم یا بگید این ازمایش اصلا مشکلی رو نشون میده؟چون اگه بشه دو روز دیگه میخوام پرونده معافی پزشکی خدمتم رو ادامه بدم.با تشکر مرسی.
    1. تصویر کاربر محسن شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس ازمایش
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      جواب بدید دیگه لطفا نوشته کمتر ۴۸ ساعت که بخدا ما ب این جواب نیاز داریم ک اعتماد کردیم به شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      بر اسا نوار مثانه مشکل شما بیشتر روحی وتلقین است واز نظر من پیگیری نکنید ورزش ونشاط وشبها در اب کرم بشینید بهتر میشوید
    4. تصویر کاربر محسن شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      تلقین!!!!مگه میشه من با تلقین دائم‌ تکرر بگیرم و دفع ادرارم انقد ب مشکل بخوره اینا رو که دیگه به چشم میبینم،کامل تخلیه نشدن چه ربطی تلقین داره بابا بخدا تلقین مال زمانیه که تو واقعا چیزی نداشته باشی نه اینجوری بت فشار بیاره.هنوز ک هنوز نصف بیماری های دستگاه تناسلی مشخص نیست منو گول بزنید خودتونو ک نمیتونید گول بزنید،اون دستگاه فقط بی اخیتاری رو ثابت میکنه و لا غیر.با تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      تشخیص شما با نوار مثانه داده شده که مثانه حساس است باید با مقاومت ذهنی فاصله دستشویی رفتن را زیاد کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، بنده 2روز قبل به صورت دمر و با حس ادرار فراوان از خواب بیدار شدم و طبق عادت بعد از خوردن یک لیوان آب به دستشویی رفتم ، در همین لحظه متوجه شدم مانند همیشه توانایی تخلیه ادرار خودم را به صورت کامل ندارم و احساس درد در ناحیه بیضه و حس خاص عدم تخلیه را داشتم ، هر چه تلاش کردم به مطب شما مراجعه کنم امکان ملاقات به خاطر عدم تعیین وقت مقدور نشد، به ناچار به یک پزشک دیگر مراجعه کردم ولی ایشان بعد سونو گرافی فرمودند نه مشکل پروستات دارید نه واریکوسل و نه سنگ مثانه ، و 2 دارو برای بنده تجویز نمودند سفکسیم 400 و پرازوسین 1 ولی متاسفانه در بیضه خود احساس حرارت دارم و احساس خوبی در دستگاه تناسلی خود ندارم و امکان تخلیه ادرار به صورت کامل و با فشار وجود ندارد، لازم به ذکر است اینجانب متاهل می باشم و از لحاظ رابطه جنسی و نعوظ هیچ مشکلی ندارم ، در روزهای گذشته صبح ها نعوظ داشتم و در این 2 روز نعوظ صبحگاهی همیشگی به صورت کامل وجود نداشته است جناب اقای دکتر کرمی بنده فقط به جنابعالی اعتقاد و اطمینان کامل دارم لطفا راهنمایی فرمایید و برای گرفتن نوبت چند ماه دیگر اعلام می نمایند فرصت را مغتنم شمرده و احترامات فائقه را اشعار میدارد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سید شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و خسته نباشید باستحضار میرساند اینجانب طی یک دردی که از مثانم گرفت به دکتر رفتم طی آزمایش معلوم شد سنگی در دیستال حالب راست در محل ورود به مثانه مشاهده میشود.حدود 6 میلی.. همچنین از پروستات هم معاینه بعمل امد و کفتند بزرگ و حجم آن 32 سی سی میباشد.. درحالی که اینجانب مشکلی از لحاظ ادراری نداشتم وفقط مورد تکرر داشتم. لطفا در مورد اینکه چه اندازه بزرگی خطرناک است و اینکه با عمل تکرر ادرار از بین میرود با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مداركتان را جهت درمان بياوريد ببينم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    سلام،
    می خواستم بدانم آیا امکان بازیابی توان جنسی پس از برداشتن پروستات وجود دارد؟ شرایط آن چیست؟ چند مدت پس از جراحی می توان درمان آسیب جنسی را شروع کرد؟
    ممنون - طاهری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلات جنسی بهد از جراحی سرطان است نه عمل ساده پروستات
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    آیا نوشیدن آب زیاد باعث جلوگیری از انسداد مجاری ادراری میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر ت دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید . پیشاپیش از جوابتون به سوالم ممنونم .
    پدرم ۷۸ ساله و دیابت دارد و ۲ بار انسولین تزریق میکنه واز حالا به بعد که هوا رو به خنکی و سردی میره , با اینکه تا به حال شبها قرص دتروسیتول ۱ میخوره , ولی باز هم دچار تکرر ادرار بخصوص شبها میشه ضمنا ناراحتی بزرگی پروستات راهم دارد . لطفا بفرمایید داروی بهتری برای این مشکل ( با عوارض کمتر ) هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر منوچهر سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام بر شما..
    جناب دکتر کرمی در تاریخ 19 مردادماه سالجاری جهت ویزیت حضورا به مطب آمدم. احتمال دردی در ناحیه پروستات توسط پزشک عمومی داده شوده بود که شما با معاینه و مشاهده سونوگرافی و آزمایش های بنده داروهایی را به بنده برای درمان دادید. این داروها هم اکنون به پایان رسیده است. اما در طی چند روز اخیر که داروها پایان یافته بعد از دوبار عمل نزدیکی دردی را در ناحیه بین ناف تا بالای آلت یعنی حدودا زیر شکم احساس می کنم. امروز صبح هم این درد هم به سراغم آمد و مجبور شدم سریع از خواب بیدار شوم و مثانه را خالی کنم که این عمل به راحتی سهولت گرفت و بعد از حدود یک ساعت درد آن از بین رفت. لطفا بنده را راهنمایی نمایید که چه باید انجام دهم..؟؟؟ آیا داروهایی دیگری و یا روش درمان دیگری را شما پیشنهاد می کنید؟؟
    با احترام
    منوچهر دین پرست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این درد حساسیت نداشته باشید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 981 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک روزی است که هر از 10یا 20 دقیقه در ناحیه زیر شکم کمی سمت چپ،احساس درد خیلی خفیف و لحظه ای می کنم این درد از 2ساعت بعد از خودارضایی شروع شده و هیچ مشکلی در ادرار ندارم لطفا راهنمایی کنین...چه درمانی رو پیشنهاد میدین؟
    1. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر فراموش کردم بگم من پسری 19ساله هستم و از دیروز عصر این درد را حس میکنم
    2. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من به جز این درد هیچ مشکلی در مجاری ادرار خود ندارم آیا خود به خود این بیماری خوب می شود؟و این که آیا ورزش واسه درمان این بیماری مفید است یا خیر؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 637 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب