اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخيص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخيص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (7 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1560 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خوب هستید خسته نباشید. ببخشید آقای دکتر من یه 5 سالی میشه ک یه لکه سفید رنگی روی پوست آلت تناسی ام و دو تا لکه سفید رنگ اطراف بیضه هام هست ک همونجوری موندن طی این مدت و ن بزرگ شدن و ن کوچیک الان اقای دکتر من باید چیکار آیای ویتیلیگو هستش ؟ آیا امکان داره کل بدنمو در بر بگیره در آینده؟ بنده 20 سال سن دارم. با تشکر آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    ازمایش اسپرم جهت بار داری دادم جوابش alive sperm concentration count:2.4m و تمام پارامترهای بعدی نظیر مولتیلیتی و مورفولوژی صفر ثبت شده ایا نیاز هستش این ازمایش تکرار بشه ::لازم به ذکر خانمم دفعه قبل بعد از سه ماه که اقدام کردیم برای بارداری حامله شد ولی جنین سقط شد به دلیل ایست قلبی در هفته هشت بارداری میخواهیم دوباره برای بارداری اقدام کنیم نتیجه این ازمایش خیلی باعث تعجبم شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر پ شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام روزتون بخیر مدت 2 سال هست که روی صورتم زگیل های ریزی دارم شبیه skin tag و تحت درمان هستم با سوزاندن و استفاده از نیتروژن ولی مجدد عود می کنه چکار باید بکنم الان هم پماد imiquimod گرفته ام ولی هنوز استفاده نکرده ام .آیا با مصرف این پماد ریشه کن می شه ؟ و نحوه صحیح مصرف و تعداد دفات مصرف به چه صورت می باشد؟ واز صورتم به طرف گردن و سینه ام امده ونگران انتشار هستم ؟اگه به طرف پایین بدنم بیاد میشه زگیل تناسلی؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بهترین درمان کرایو است
  • تصویر کاربر ساناز شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 3734 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    حدود سه هفته ای هست تغریبا کلیتوریسم لرزش داره . البته امتحان دانشگاه داشتم اینقدر استرس داشتم که حتی پریودم حدود ده روز عقب افتاد.
    سال نود گفتن ام اس دارم و فقط سه تا انگشت دست چپم لرزش داشت و سرم و دولا می کردم . 4 سال دارو مصرف کردم بعد گفتن اصلا ام اس نداشتی و اشتباه کردیم.
    ممکن هست این ویبره مال همون ام اس باشه یا فقط عصبی هست.
    سرم مشغول کار میشه و بهش فکر نمی کنم از بین می ره.
    ممنون از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      عصبی است اهمیت ندهید
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من الت تناسلیم بسیار خشک میشه و پوست پوست میشه بشدت و جدیدا سر الت تناسلیم دونه های قرمز ایجاد شده و دو نقطه سفید هم وسطای التم دیده میشه
    خارش شدید هم دارم
    رو بیضم هم احساس میکنم قارچ داره
    تورو خدا بگید چکار کنم نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها زگیل نیستند
    2. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه آقای دکتر زگیل نیستند مثل زخمن
    3. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه آقای دکتر زگیل نیستند مثل زخمن
    4. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه آقای دکتر زگیل نیستند مثل زخمن
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      پماد ad بزنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کیانی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید
    دو ماه هست که ایودی را دراوردم و زمان پریودی از ۷ روز به ۳ روز با خونریزی شدید تبدیل شده.بعد از ۳ روز در حد یک قطره لکه بینی دارم.ایا جز زمان پریودیم هست؟آیا باید به پزشک مراجعه کنم؟نزدیکی در دوره لکه بینی جایز می‌باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر زنان بروید
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من میخوام که الت تناسلیم رو به پایین باشه باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      عکسش رت بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      در حالت نعوظ بفرستم یا عادی؟!
      بعد اینکه من الت تناسلیم کاملا صاف میشه مثل خط راست میخوام وقتی حالت نعوظ میشه سرش ب سمت پایین خمیده باشه نه صاف ممنون میشم اگه کمکم کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      در حالت نعوظ
    4. تصویر کاربر علیرضا شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      فقط اقای دکتر لطفا کمکم کنید ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بیایید با عکس ببینم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ميثم دوشنبه ۱ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 818 مشاهده پرسش
    مدت يك ماه هست يك سمت كلاهك الت تناسلي چندين رگ ورم كرده و برجسته شده بخصوص در حالت نعوذ برجستگي خيلي زياد هست و قابل لمس ميخواستم بدونم چ مشكلي هست و راه درمان چيه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ديدم اين. مهم نيست
    2. تصویر کاربر ميثم جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      خب ببخشيد ولي ميخوام بدونم در اثر چي اينطور شده تا از تكرار جلوگيري بشه
      و چطوري بايد بر طرف بشه منظورم اگه پماد قرص يا چيزي بايد تجويز بشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      به احتمال بالا حساسیت است
    4. تصویر کاربر ميثم شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ب نظر شما نيازي ب استفاده از دارو نيست؟هر چند ك الان برجستگي كمي كمتر شده. من براي نظافت و از بين بردن موهاي زائد از ژل مو و ژيلت استفاده كردم بعد از اينكه ژل مو روي كلاهك موند اينجوري شد
    5. تصویر کاربر ميثم شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ب نظر شما نيازي ب استفاده از دارو نيست؟هر چند ك الان برجستگي كمي كمتر شده. من براي نظافت و از بين بردن موهاي زائد از ژل مو و ژيلت استفاده كردم بعد از اينكه ژل مو روي كلاهك موند اينجوري شد
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      دستکاری نکنید درست مسشود
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر شهرام چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    برای جلوگیری از این پوسته انداختن کلاهک ورنگ صورتی زیر ش راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      عكسش وا بفرستيد
  • تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام. حدودا پانزده روز هستش که در کشاله ران(سمت راست) دردی مبهم، متوسط ولی آزار دهنده داره و این درد از کشاله شروع میشه و گاها تا خط کناری بیضه راست ادامه داره. با باد سرد بدتر میشه. با پیاده روی بهتر میشه. با رانندگی بدتر. راستی ،یک ماه پیش سونو از بیضه ها و رانها گرفتم، وضعیت بیضه ها نرمال بود ، زیر بیضه راست واریکوسل خفیف گرید 1 و زیر بیضه چپ واریکوسل گرید 1-2 گزارش شد. وضعیت ران نرمال بود. فقط چند reactive lymph node در ایگنوال چپ بقطر 5.5-11.5 دیده شد.بفرمایید این درد چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر ميتوانيد بياييد ببينم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سید شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و خسته نباشید باستحضار میرساند اینجانب طی یک دردی که از مثانم گرفت به دکتر رفتم طی آزمایش معلوم شد سنگی در دیستال حالب راست در محل ورود به مثانه مشاهده میشود.حدود 6 میلی.. همچنین از پروستات هم معاینه بعمل امد و کفتند بزرگ و حجم آن 32 سی سی میباشد.. درحالی که اینجانب مشکلی از لحاظ ادراری نداشتم وفقط مورد تکرر داشتم. لطفا در مورد اینکه چه اندازه بزرگی خطرناک است و اینکه با عمل تکرر ادرار از بین میرود با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مداركتان را جهت درمان بياوريد ببينم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام،
    می خواستم بدانم آیا امکان بازیابی توان جنسی پس از برداشتن پروستات وجود دارد؟ شرایط آن چیست؟ چند مدت پس از جراحی می توان درمان آسیب جنسی را شروع کرد؟
    ممنون - طاهری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلات جنسی بهد از جراحی سرطان است نه عمل ساده پروستات
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    آیا نوشیدن آب زیاد باعث جلوگیری از انسداد مجاری ادراری میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر ت دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید . پیشاپیش از جوابتون به سوالم ممنونم .
    پدرم ۷۸ ساله و دیابت دارد و ۲ بار انسولین تزریق میکنه واز حالا به بعد که هوا رو به خنکی و سردی میره , با اینکه تا به حال شبها قرص دتروسیتول ۱ میخوره , ولی باز هم دچار تکرر ادرار بخصوص شبها میشه ضمنا ناراحتی بزرگی پروستات راهم دارد . لطفا بفرمایید داروی بهتری برای این مشکل ( با عوارض کمتر ) هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر منوچهر سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    سلام بر شما..
    جناب دکتر کرمی در تاریخ 19 مردادماه سالجاری جهت ویزیت حضورا به مطب آمدم. احتمال دردی در ناحیه پروستات توسط پزشک عمومی داده شوده بود که شما با معاینه و مشاهده سونوگرافی و آزمایش های بنده داروهایی را به بنده برای درمان دادید. این داروها هم اکنون به پایان رسیده است. اما در طی چند روز اخیر که داروها پایان یافته بعد از دوبار عمل نزدیکی دردی را در ناحیه بین ناف تا بالای آلت یعنی حدودا زیر شکم احساس می کنم. امروز صبح هم این درد هم به سراغم آمد و مجبور شدم سریع از خواب بیدار شوم و مثانه را خالی کنم که این عمل به راحتی سهولت گرفت و بعد از حدود یک ساعت درد آن از بین رفت. لطفا بنده را راهنمایی نمایید که چه باید انجام دهم..؟؟؟ آیا داروهایی دیگری و یا روش درمان دیگری را شما پیشنهاد می کنید؟؟
    با احترام
    منوچهر دین پرست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این درد حساسیت نداشته باشید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 967 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک روزی است که هر از 10یا 20 دقیقه در ناحیه زیر شکم کمی سمت چپ،احساس درد خیلی خفیف و لحظه ای می کنم این درد از 2ساعت بعد از خودارضایی شروع شده و هیچ مشکلی در ادرار ندارم لطفا راهنمایی کنین...چه درمانی رو پیشنهاد میدین؟
    1. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر فراموش کردم بگم من پسری 19ساله هستم و از دیروز عصر این درد را حس میکنم
    2. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من به جز این درد هیچ مشکلی در مجاری ادرار خود ندارم آیا خود به خود این بیماری خوب می شود؟و این که آیا ورزش واسه درمان این بیماری مفید است یا خیر؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب