اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (171 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حافظ سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر،خسته نباشید،روزتان مبارک.
    اقای دکتر ببخشید در پروگزیمال حالب سمت چپ در فاصله تقریبی ۷۰ میلی متر تا لگنچه کلیه چپ،یک سنگ به قطر ۷/۶میلی متر،دارم!
    نظرتون در باره درمان چیه؟؟دارو چی بخورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      بهتره سنگ شکنی بشه
  • تصویر کاربر عرفان شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    سلام. سمت راست پهلو درد دارم.البته همیشگی نیست مثلا یک دقیقه درد دارم ولی رب ساعت دردی حس نمیکنم.هیچ حالت تهوع ندارم تب و لرز ندارم اشتها خوبه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      در صورت تداوم درد سونوگرافی کلیه ها انجام بدید
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام و خداقوت خدمت شما پزشک حاذق. بابای من نارسایی کلیه داره. اسفند ماه 99آزمایش داد که اور ه 251و کراتین 32بود که با دارو حل و به کمتر از میزان مجاز رسید. الان حدود 10روز میشه که نمیتونه داروهاشو بخوره. هیچی از گلوش پایین نمیره بیشتر وقتا هم خوابه. تکونم نمیتونه بخوره. اوردیم بیمارستان. اوره 137وکراتینش31هست میگن باید دیالیز بشه. چون 88سالشه و فشارش از 9بالاتر نمیره خطر رو هم بهمون گوشزد میکنند. میخواستم راهنمایی بفرمایید چه دارویی داخل سرم یا امپول استفاده بشه که اوره و کراتینش بیاد پایین. ازمایش اسفند 99و الانشو میفرستم خدمتتون ممنون میشم زودتر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      فعلا با این Cr با دارو‌ خوب نمیشه و باید حتما دیالیز بشه
    2. تصویر کاربر حسن شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر فشارش پایینه. زیر ۹ایا میشه با این فشار دیالیز بشه.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      باید ببرید بیمارستان و تحت کنترل براشون اقدام به دیالیز بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرجنگجو شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من هیچ رابطه جنسی نداشتم 6 ساله این روی پوست آلتم هست و سفیده!!! گفتم ببینم خطرناک هست یا نه و چطور باید رفعش کنم.نمیدونم خوب دیده میشه یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      خشکی پوستی هسا
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی و پماد ویتامین آ موضعی استفاده کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر آریا شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،پسرم ۴ سالشه و تو عکس رنگی و اسکن هسته‌ای مشخص شد که تو کلیه راست کیست پاراپلویک داره،عمل شد،جراح گفت که کیست و خارج نکرده فقط تخلیه کرده،گفتن اگه خارج بشه کلیه خونریزی میکنه و باید کلیه برداشته بشه چون کیست داخل کلیه قرار گرفته،حالا بعد از ۲ ماه که عمل شده کیست برگشته،تصویر اسکن هسته‌ای که براتون فرستادم مربوط به قبل از عمله و تصویر سونوگرافی مربوط به بعد از عمل..قبل از عمل کیست به اندازه 39در41 میلی بوده،بعد از عمل که عود کرده شده 15در16میلی...نظر شما چیه?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سی تی اسکن با تزریق انجام بده و بیاره مطب
  • تصویر کاربر آریا شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،پسرم 4 سالشه و تو عکس رنگی و اسکن هسته‌ای مشخص شد که تو کلیه راست کیست پاراپلویک داره،عمل شد،جراح گفت که کیست و خارج نکرده فقط تخلیه کرده،گفتن اگه خارج بشه کلیه خونریزی میکنه و باید کلیه برداشته بشه چون کیست داخل کلیه قرار گرفته،حالا بعد از 2 ماه که عمل شده کیست برگشته،تصاویر آی وی پی و اسکن هسته‌ای که براتون فرستادم مربوط به قبل از عمله و تصویر سونوگرافی مربوط به بعد از عمل...نظر شما چیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      اسکن هسته ای فرستاده نشده
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت استاد کرمی جوان ۲۹ ساله هستم که ۵ روزی هست به گفته دکتر بعلت کراتین بالا جفت کلیه ها را از دست داده ام والان ۳ نوبت دیالیز شده ام قرار شنبه عمل فیستول انجام آیا امکان داره با این سه بار کلیه ها مجددا بطور عادی کار کند ومن عمل فیستول را انجام ندهم.ممنون میشم را هنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      آزمایشات و سونوگرافی بفرستید
    2. تصویر کاربر مرتضی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      باسلام خدمت دکتر قبلا ارسال کردم
    3. تصویر کاربر مرتضی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      با سلام خدمت شما دکتر گرامی آزمایش و سونوگرافی ارسال شد.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      عدد Cr خیلی بالا هست حتما حتما زیر نظر دکتر نفرولوژی باشید
    5. تصویر کاربر مرتضی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سپاس از شما آیا کراتین خون با دارو کنترل میشود ،جناب علت بابا رفتن کراتین چی میتونه باشه .ودر اینجا من الان ۴ بار دیالیز شدم آیا ممکن هست من با دیالیز هاکلیه ها بتونن بکار خودشون ادامه بدهند که نیاز به پیوند کلیه نباشد وآیا لازم هست من نزد شما ویزیت بشم.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      با این عدد با دارو کنترل نمیشه
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رشيدي چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام. جناب دكتر. بنده بعد از عرق كردن به واسطه كولر ماشين و يخ كردن كل دور كمر و مثانه حالت تيغ كشيدن درد خفيف و حالت بي حسي دور مثانه دارم عذر ميخوام مزاحم شدم حالت خاص هر زماني يك جاي بدنم هست بعضي وقتا خود مثانه بعضي وقتا دورمثانه و بعضي وقتا كليه ها
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها برای اطمینان انجام بدید
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام دکتر روی دیواره الت تناسلی اینجانب یک منطقه قرمز که سرش سیاه است پدیدار شده و کمی درد دارد ایا انژیوکراتوم است و برای درمان بجز لیزر چکاری میشه کرد و ایا ممکن است پخش شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      خیر از عوارض ختنه هست
  • تصویر کاربر ناهید چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    چند روزی کلیه و پهلو وشکم سمت راستم درد دارد ک ازمایش هم چیزی نشان نداده
    و امشب از ورم شکمم خواب ندارم
    یادم از قرص زغال فعال اومد ولی تاریخ۲۰۱۸ هست نمیدانم زمان استفاده اش گذشته یا نه؟؟؟
    چیز دیگر ک اسان در دسترسم باشد چیست؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه جهت بررسی سنگ کلیه انجام بدید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 984 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب