اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (171 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر behnam دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی و همشهری عزیز
    بنده حجم پروستاتم 41سی سی هست البته در اخرین سونوگرافی که انجام دادم مدتی تمسولوسین مصرف می کردم که حدود یک سال است مصرف نمی کنم الان مدتی است که مشکل نعوذ پیدا کرده ام و هنگام انزال فکر می کنم فشار تخلیه منی کم شده است می خواستم بدونم چطور می توانم مشکل را حل کنم در ضمن بنده متاهل و50ساله هستم.
    با تشکر از راهنمائی تان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عوارض دارو است با قطع دارو خوب میشود
  • تصویر کاربر محمودمولایی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید.
    پدرم ده روز از عمل جراحی پرستاتشان میگذرد .اماازمحل جراحی ترشح آب زرد رنگ به مقدار خیلی زیاد دارند.
    پدرم قرصهایش رامرتب میخورد.
    ودر دفع ادرار مشکلی ندارد
    اما میگوید آبی ک از شکمش می آید هم رنگ ادرارش هست و قابل ذکر است مقدار خروج آب بسیارزیاد است.واین مارا نگران کرده.دکترجراح هم جواب درستی نداده.
    باتشکرفراوان .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      از دکتر خودتان ببرسید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام
    سه ماه پیش به علت درد در بیضه ها به دکتر متحصص مراجعه کردم
    با سوناگرافی واری کسل خفیف نوع یک تشخیص داده شد و همچنین عفونت پروستات. در ازمایش اسپرم هم تعداد اسپرم ها و حرکت انها کم بود.
    تعدادی قرص انتی بیوتیک به من دادن حدود یک ماه مصرف کردم
    متاسفانه من دانشجو کشور چین هستم و اینجا دکتر ها زیاد خوب نیستند. اینجا هم دوبار دکتر رفتم و دوبار کپسول های انتی بیوتیک هرکدام به مدت دو هفته مصرف کردم اما همجنان درد در ناحیه بیضه ها سوزش در مجاری ادرار و درد خفیف در کلیه ها و سوزش در مقعد هنگام اجابت مزاج دارم. اخرین باری که به پزشک مراجعه کردم با ازمایش مقعدی مایع خروجی را ازمایش کرده و گفتند که میزان WBC بالا هست. با مطالعه وبسایت شما علایمی شبیه تورم پروستات غیر عفونی را دارم. در دفع ادرار و مسایل دیگر مشکلی ندارم تب و لرز هم ندارم.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر لادن سه شنبه ۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ارادت دکتر محترم همسر بنده جانباز قطع نخاع گردنی هستند آزمایش psaاایشان۴.۲۵در تاریخ۱۷/۶ بوده بعد ازمصرف داروی پروترال به۵.۲۵ افزایش پیدا کرده در حال حاضر پزشک دستور بیوپسی داده که ما اینکار رو دو سال پیش انجام دادیم وخوش خیمی محرز بودبه نظر شما باید دوباره انجام شود با توجه به شرایط خاص فیزیکی سخت ایشان چون اصلا حرکت ندارن از لطف شما بینهایت سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      میتوانید صبر کنید
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من مجرد هستم . 27 سالمه و هر وقت که محتلم میشوم پروستاتم چند روز درد میکند. چندین بار به پزشک مراجعه کردم. اما مشکلم حل نشده . دو سال هست که دارو میخورم و لی بهبود پیدا نکردم. تامسولوسین. آنتی بیوتیک و ... . هم خوردم. باید برای بهتر شدن چکار بکنم. اهل همدان هم هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      بررسیب میخواهد
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام پدرم ۸۲ سال دارد و ۱۰ سال پیش عمل باز قلب انجام داده' ایا ایشان میتواند عمل پروستات انجام دهد. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      اگر قلبش اجازه بدهد بله
  • تصویر کاربر کیا شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر با درود فراوان بر شما سوالی داشتم جدیدا پدرم 69 ساله ام آزمایش خون داده و ودر برگ آزمایش پی اس ای عدد 71مشاهده گردید که پیش متخصص اورولوژی رفتیم با انجام آزمایشDra در مطب به مورد مشکوکی بر نخورد وگفت نمیدانم پس چرا پی ای اس اینقدر بالاست و سیتوس کوپی و بیوپسی نوشت که هنوز انجام نداده ایم تارخ بیست روز دیگه بهمان دادن،لطفا نظر شما چیست وآیا شما وبیمارستان شمابا دفترچه خدمات درمانی نیرو های مسلح قرار داد دارید ،ان شاالله با شفا ی از خداوند وکمک شما پزشک بزرگوار سلامتی به پدرمان برگردد, ضمنا الحمدلله از سلامت جسمی کاملی برخوردار هستند ولی مشکلات بزرگی پروستات را دارند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 9 سال پیش)
      مطلب سایت من در مورد پی اس ا را بخوانید 02122642744
  • تصویر کاربر وفایی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    دکترجان پدر بنده حدود 1ماه پیش عمل پروستات باز داشته و تو این مدت بارها ب علت ریزش ادرار از محل زخم ب بیمارستان و دکترش مراجعه کردیم و پاسخشون این بوده ک بخیه های مثانه جوش نخورده.و اینکه چجوری طول ا ماه ک از اول این ریزش ادارار بوده و ادامه داره این زخم خوب نشده و چجوری میتونه الان جوش بخوره
    میخواستم نظر شمارو بدونم و اگر صلاح بدونین خدمت برسیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 9 سال پیش)
      از دکتر خودتان بپرسید بهتر است
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 681 مشاهده پرسش
    درود بر اقای دکتر عزیز.بنده دو سال پیش عمل واریکوسل و بعد شش ماه فتق دوطرفه انجام دادم.ولی یه ساله که علایمی پیدا کردم که ارامشمو بهم زده.سوزش ادرار .سوزش در ناحیه عمل.یبوست.درد کمر.خرش سوزن شدن ناحیه مچ دست و پا.دکتر رفتم و فرقی نکرد.
    یه چند تا دکتر گفتن که استرسی شدی.یکی هم درمان پروستاتیسم رو شروع کرد.چند تایی هم انتی بیوتیک دادن.تا یه بار رفتم ساری دکتر یونسی گفتن با این علایمی که میگی التهاب پروستات داری که قرص و امپول چکورولاک دادن بهتر شدم ولی هر ماه تکرار میشه.هر دستوری شما بفرمایین در خدمتم.با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشیدبن
    پدرم 76سال داره وتکرر ادرارداشت وهمچنین ادرارش کامل تخلیه نمیشدسونوگرافی نشون دادمثانش همیشه3.5لیتر ادرار رونگه میداره وپروستاتش بزرگ شده.مشکل قلبی چربی وقندخون نداره.پارکینگسون وبیماری اعصاب(دوقطبی مزمن)دارد وقرص های ریسپریدون وسدیم والپروات مصرف میکنه.یک ماه پیش عمل چشم با موفقیت انجام داد.بنظرتان ازچه روشی برا درمانش استفاده کنیم.استفاده مرتب از گیاهان دارویی مثله گزنه میتونه درمانشون کنه یا استفاده از داروهای شیمیایی مثله فیناستراید راتوصیه میکنید یا روش جراحی؟خواهشا راهنماییمون کنیدهمچنین وزن متعادلی دارن درحال حاضر ازسوند استفاده میکنن وبه علت بیماری اعصاب نمیتونه باسوند زندگی کنه وممکنه سوندو بکشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید سوند بزنند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 984 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب