اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (171 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2380 مشاهده پرسش
    سلا م آقای دکتر 45 سال دارم تا ششماه پیش وضع سکسم عالی بود اندازه آلت در حالت نعوذ طبیعی وسفت و شق بود سایز کلفتیش هم خوب بود الان قبل اینکه به حالت نعوذ آلت برسم پیش آبم خارج میشه شلوارم را خیس میکنه یا حتی اگه به فکر سکس بیفتم این حالت پیش میاد اون سفتی قبل رو ازدست دادم کلفتیش هم همین طور قرص متفورمین 500 میخورم دیابت نوع 2 دارم تکرر ادرار داشتم آزمایش psa دادم و سونوگرافی پروستات دادم تشخیص پزشک تورم پروستات بود قرص ترازوسین تجویز نمود استفاده کردم قوای جنسی ام تحلیل رفت طوریکه صبح ها آلتم بزرگ میشد الان بزرگ نمیشه و همسرم بهم میگه نسبت به گذشته سایز آلتت کوچکتر و باریگتر شده خواستم نظر تون رو بدون و راه درمان و بازگشت به سابق چیه؟سپاس از شما
    در ضمن الان قرص magniforte و پرگابالین 75 و باکلوفن 10 و سلکسیب 200 بخاطر درد گردن استفاده میکنم به مدت 2 ماه هست که پزشک گفته روی قوای جنسیت اثر نداره خواستم شما هم بدونید
    از عرق بوقناق و متفورمین هم جهت کاهش قند استفاده میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سن 48 سال از 44 یالگ باسلام.از 44 سالگی پروستاتم بزرگ شده و حالا به 58 سی سی رسیده یکسره سوزش دارم عدم تخلیه کامل تکرر ادرار در سونو حجم ادرار باقی مانده 44 سی سی می باشد دکتر افلوکساسبن 200 شبی یک عدد و پرازوسین 1 شبی یک عدد سلکسیب 100 روزی دو عدد تجویز کرده حدود دو ماه مصرف کردم ولی اصلا بهتر نشدم خیلی سورش مدام دارم لطفا راهنمایی فرمایید ضمنا پسودیاریس و آرتریت رماتیت دارم و پردنیزولون 14 سیتو گان یک عدد مصرف می کنم و کلوفاک - نورتریپتیلین برای آی بی اس به صورت اسهال مصرف دارم و کراتینین کلیه 12 است . مزید امتنان است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    آقای دکتر یکی از فامیل های ما عمل پروستات باز رو انجام دادن چندین سال پیش، اخیرا دوباره پروستات عود کرده، آیا این امکان هست که پروستات رو دوباره عمل کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر اصغر سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1182 مشاهده پرسش
    سلام
    من پیش دکتر نوروزیان رفتم برای رویش مو خودم ایشان یه محلول به من دادن + یکسری از قرصهای ویتامین + قرص فیناستراید 1
    من موهایم رشد کرده و به خوبی در آمده ولی میگویند تا یکسال باید قرص فیناستراید 1 باید بخورم خواستم نظر شما را جویا شوم که آیا این قرص هورمونی مشکلی برایم بوجود نمیاورد؟ در ضمن سن من 43 سال است لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سمیرا.م سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.پدر بنده ۷۱سالشه و ازمایش پروستات داده psa10.5 و در سونو حجم پروستات۱۲۰ccاندازه گیری شده.و مشکل خاصی نداره و در حدی که شبا فقط یک بار دستشویی میرن فقط یه چند روز تکرر ادرار داشتن که دکتر دارو داده و بعد چند روز بهتر شدن.به نظر شما الان نمونه برداری نیاز هست.یا اینکه بعد از مصرف داروها دوباره ازمایش تکرار بشه؟؟ و اینکه چقدر احتمال بدخیم بودن سرطان پروستات وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    با سلام
    من از 15 سالگی تا 18 سالگی و از 25 تا همین اواخر خودارضایی داشتم و از همون 15 سالگی تا به الان دفع منی با ادرار و یا بدون ادرار داشتم و در ناحیه بیضه درد داشتم و همچنین قسمت پایین شکم و تکرر ادرار هم داشتم به چنتا دکتر مراجعه کردم و گفتن نرماله اولا تو ادرار خون دیده میشه ولی الان آزمایش دادم چیزی نیست آزمایش سونوی مثانه و بیضه هم نرمال بود تو این سالها که این ترشحات بی اختیار از من خارج شده باعث ضعف بدن و درد مفاصل شده به نظر شما باید چه کرد ؟
    تشخیص شما چیست ؟
    درد زیر شکم و بیضه و شب ها درد لگن و خروج بی اختیار ترشحات غلیظ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    باسلام بنده 42سال سن دارم دوسال است بخاطردردوتکرره ادار دارومصرف کرده وگاهن خوب ودوباره عودت پیدا میکنه نظرپزشک عفونت پروستات است لطفآ راهنمای میخواهم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من اباید نوار عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر فرساد شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب جناب استاد
    بنده 39 سال دارم.به دليل استمنايي كه در دوران جواني و نوجواني انجام مي دادم.دچار علائمي نظير دوشاخه شدن ادراردر سالها پيش شدم.بدون درمان خاصي و به خصوص بعد از ازدواج بهبود پيدا كردم.مجددا پس از 6 سال و داشتن 2 فرزند علائم مشابهي گاهي بروز مي كند.كه عمدتا احساس عدم تخليه كامل مثانه است.هيچگونه درد ي ندارم.شبها به ندرت ممكن است يك بار به دستشويي مراجعه كنم.يك دوره سيپروفلوكساسين مصرف كردم كه تقريبا تاثير خاصي نداشت.دوبار سونوگرافي انجام دادم حجم پروستات و اكو نرمال بود.PSA نرمال بود.آزمايش كشت و ادرار نرمال بود. IBS خفيف هم دارم كه بعضي مواقع آزار دهنده است.در ضمن همسر بنده پزشك است و تمام اين مسايل را روحي مي داند .تنها مشكل و نگراني كه ذهنم را درگير كرده خطر ابتلا به مشكلات بدخيم پروستات در سالهاي آتي است و نگران اين هستم كه در آينده پروستاتيت تبديل به مشكلات بدتري شود.وگرنه علايم ادراري آزار دهنده و دايمي نيستند.همچنين احساس مي كنم جهش مني اخيرا كاهش داشته است .خواهش مي كنم اعلام نظر بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من با توجه به سن شما کاملا سالمید وبیخیال باشید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    ۸۲سال سن دارم حدود یک ماه است پروستادم اذیتم می کند.ازطریق تلگرام آزمایش وسونو گرافی برایت فرستادم.احتیاج به عمل دارم.اگر احتیاج به عمل دارم.برام شرح بده چه نوع عمل برام بهتر است (عمل باز.یالیزر...)اگر بیام خدمت شما بیمارستان خیلی می مونم اگر جوابم دهید سپاسگذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام پدرمن در سن هشتاد سالگیبعد ازبرداشتن پروستات و سنگ مثانه .درروزهای سوم تا ششم بعد از عمل کلیه ها یش از کارافتادند و امبولی ریه به کما رفت خوشبختانه بعد از دوبار دیالیز برگشته اما بعد از گذشت دو هفته هنوز خونریزی شدید دارد به حدی که راه سوند را لخته خون بند میاورد و احتیاج به تزریق خون پیدا کرده
    ایا این طبیعی است ممنون میشم از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 989 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب