رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (152 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات
    با توجه به مدارک پیوست لطفا ادامه وضعیت بیمار و روند درمان بیماری را بفرمایید. با توجه به تعطیلات از کی ضرورت دارد که درمان شروع شود. حال عمومی بیما خوب است.
    ضمنا آدرس و شماره تلفن مطب نیکان در سایت شما ثبت نشده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      نمونه برداری پروستات بعد از ام آر آی انجام شده؟
    2. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      بله، با سپاس،2 صفحه گزارش ام آر آی با حاجب و بدون حاجب را هم ارسال کردم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
    4. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      درودها. ببخشید، اونجوری که خودم متوجه سرطان پروستات دارم و متاستاز کرده، از شما درخواست دارم بفرمایید درست فهمیدم؟ ضمنا چه جراحی باید انجام بشه

      دیروز با مطب قلهک برای نوبت تماس گرفتم گفتند اول عکس مدارک را با واتساپ بفرستید برای سال بعد نوبت میدیم. الان موفق شدم فرستادم.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر راجع به متاستاز و سرطان فعلا قطعی نیست نیاز به نمونه برداری مجدد دارد شمارتون به همکاران مطب ارجاع شده با شما تماس خواهند گرفت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    باسلام.جناب دکتر ایا لرز چندین ماه بدن مخصوصا بالای کمر و درد مفاصل پا زانو هم و استخوان های لگن درناحیه نشیمن جزو عوارض التهاب پروستات هسا یا خیر.البته درد و سوزش مقعدی و سوزش خیلی خفیف ادرار هم دارم.چرک یا درد حین انزال ندارم.کم شدن فشار ادرار یا تکه تکه شدن ادرار هم به اون صورت ندارم.کشاله ران زیر شکم هم سمت چپ چندین ماهه درد میکنه ازمایش خون وسونو و کشت ادرار هم دادم اوکی بود همه چیز من جمله سایز پروستات.psa هم 1.36
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر دردهای استخوانی به پروستات مرتبط نیست
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      لرز طولانی مدت از داخل بدن طوری که دمای بدن با دماسنج عادی باشد ولی لرز از داخل شبیه لرزهای عفونی یا انفولانزا چطور دکتر .این علایم التهاب غیرباکتریایی مزمن هست یا خیر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      میتونه از علائم نادر پروستاتیت باشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریم جمعه ۲۵ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    سلام
    ۴۳ سالمه.اندازه پروستاتم ۴۹ سی سی گزارش شده که بزرگ هست.
    علامت خاصی ندارم.
    نظر جنابعالی چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      اگر علائمی ندارید نیاز به اقدامی ندارد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۵ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 146 مشاهده پرسش
    سلام
    آیا خودارضایی میتونه باعث مرگ بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      من یه جا خونده بودم که یه نفر به خاطر ۵۶ بار خودارضایی مداوم ایست قلبی کرده بود، این مطلب درست بوده یا نه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      شما ۵۶ لیتر آب بخورید هم میمیرید ۵۶ کیلومتر بدوید هم احتمال مرگتون هست افراط در هر چیزی باعث آسیب خواهد شد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۵ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    سلام، بیمار چهل و یک ساله هستم، از هفته ی گذشته دارای احساس گرفتگی در سر آلت تناسلی خود هستم، این احساس بدون گرفتگی و احتباس ادرار و درد هست،،، صرفا احساس خالی است،،، در سونوگرافی مقدار خیلی کمی پروستات بزرگ شده و حجم ادرار تا ۴۸ سی سی در مثانه باقی مانده،،، در آزمایش خون میزان PSA طبیعی است و در آزمایش ادرار به مقدار کمی (rare) باکتری دیده شده است. مشکل اصلی بنده در حال حاضر، تنها احساس گرفتگی در قسمت انتهایی آلت است. پنج روز هست که سیپروفلوکساسین ۵۰۰ استفاده میکنم، به مدت چهل و هشت ساعت هم فنازوفریدین استفاده کردم. با تشکر از زحماتتون و پاسخگویی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      فشار ادرارتون تغییری نداشته؟
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      نخیر جناب آقای دکتر، زمان ادرار کردن، هیچ تغییری در فشار ایجاد نمیشه، تنها پس از اانجام تخلیه هست که مقداری ادرار در حد چهار پنج قطره با ماساژ از قسمت پروگزیمال آلت به دیستال از سر پنیس تخلیه میشه، انگار که در نهایت مقداری ادرار داخل میماند و خوب تخلیه نمیشود، باز هم سپاس، خسته نباشید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      تولترودین ۲ میلی گرم هر شب مصرف کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر صائمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده ۵۹ ساله آخرین آزمایشات بنده :
    PSA : 0.76
    Free PSA: 0.31
    حجم پروستات: ۳۶ سی سی
    حدود دو سال است که دچار پروستاتیت مزمن شدم و تاکنون از داروها و انواع آنتی بیوتیک ها ی زیر را با نظر متخصص استفاده کردم:
    تاوانکس ، کوتریموکسازول، جمی فلوکساسین و ...
    تامسوور ، دوتاستراید و فیناستراید.
    التهاب کنترل شد ولی به صورت کامل بر طرف نشده. به همین دلیل دو ماه گذشته به پزشک مراجعه کردم و ایشان با توجه به آزمایشات فرمودند اگر مشکل تخلیه ادرار ندارم ، تامسوور را قطع کنم و برای التهاب باقیمانده آنتی بیوتیک جمی فلوکساسین ۳۲۵ به مدت ۱۵ روز به همراه کپسول تراوکس 0.5 به مدت ۶ ماه برای حجم پروستات تجویز کردند.
    اکنون فقط داروی تراوکس را شب ها مصرف می کنم ، مشکل تخلیه ادرار ندارم ، کالیبر ادرار طبیعی است و شب بیداری برای ادرار هم ندارم.
    اگر مدتی روی صندلی بنشینم کمی درد در ناحیه مقعد و اندکی کز کز در آلت خواهم داشت که البته درد کم مقعد بیشتر آزارم می دهد زیرا باعث اختلال در کارم می شود که بایستی بلند شوم و راه بروم.
    البته پس از خروج مدفوع در صورت فشار درد مقعد شروع می شود. شب ها در رختخواب کیسه آب گرم می برم و به مدت نیم ساعت در ناحیه مقعد و پرینه قرار می دهم و تمامی درد ها بر طرف می شود و تا صبح شکر خدا بدون ناراحتی می خوابم.
    سوال بنده از جنابعالی این است که آیا نیاز هست بابت التهاب کم باقیمانده آنتی بیوتیک مصرف کنم؟
    آیا بایستی پیگیری خاصی انجام دهم؟
    اگر ممکن است توصیه های لازم را بفرمائید.
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر فقط در نظر داشته باشید که احتمال عود علائم بالاست و شاید لازم باشه چندین بار تکرار درمان انجام شود
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 131 مشاهده پرسش
    با سلام ۵۲ سال سن دارم حجم پروستات ۴۲ psa ۳ مشکل تکرر و قطع وصلی ادار داشتم بعد از مراجعه به دکتر قرص سیپرو ۵۰۰و تامسولوسین دادن دوماه مصرف مکنم علایم بهتر شد الان اکثر مواقع احساس گرفتگی کشاله ران سمت چپ دارم حدود چهار روزه مصرف قرص قطع کردم سوزش آنچنانی هم ندارم فقط امروز صبح بعد از ادار حالت مور مور شدن ونبض در الت داشتم مخاستم ببینم دلیلش چیه ایا باید مصرف قرص ادامه بدم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      داروها رو تا یکماه ادامه بدین
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    سلام
    اگه خودارضایی برای چندین سال روزی چند بار و هرروز انجام بشه آیا احتمال بروز هرنوع سرطان در زن و مرد (یا بچه) و یا ایست قلبی رو افزایش میده یا ارتباطی وجود نداره؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر اصلانی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 141 مشاهده پرسش
    ارسال نتیجه پاتولوژی، درخواست تفسیر وراهنمایی برای درمان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      چک سریال psa سه ماه بعد انجام بدین اگر سیر افزایشی داشت باید ام آر آی پروستات انجام شود
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 128 مشاهده پرسش
    سلام بنده سرطان پروستات از نوع گرید ۱ دارم و دکتر گفته ۲ ماه دیگه باید جراحی کنم سوالم اینه آیا روزه برام مضر است یا نه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر ضرری ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 839 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب