اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (175 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی
    اقای دکتر برایدمن ازمایش semen analysis نوشتین سوالی داشتم خدمتتون ایا قبل از انجام ازمایش در ازمایشگاه مثانم ادار را خالی بکنم بعد درون ظرف نمونه اسپرم خالی بکنم ؟یا فرقی ندارد با تشکر
    1. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۳۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر جان چی شد ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      از آزمایشگاه بپرسید کلیه شرایطتشو براتون توضیح میدن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر وحید دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    بنده مجرد و 24 سال دارم و سونوگرافی بیضه انجام داده ام و واریکوسل گرید 3 بیضه چپ تشخیص داده شده است.
    همچنین احساس درد نیز در قسمت زیرین بیضه چپ دارم.
    ازماش اسپرم بنده نیز مقدار 80 milion و grade a 55٪ و grade b 15٪ و grade c 30{e5e8fe01e7e27b1c1318c8dc79de0b604202af16128790fff12a65e6dde08668} می باشد.
    باتوجه اینکه تا 7 سال اینده قصد تولید مثل ندارم ایا عمل جراحی در حال حاضر پیشنهاد می شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر كاوه دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر ، من چند سال پيش متوجه واريكوسل چپ شدم و عمل كردم و عليرغم اينكه بعد از يه سال متوجه شدم واريكوسل برگشته ولي نتيجه آزمايش اسپرم خوب بود و دكتر گفت كه مشكل حل شده ولي بيضه چپ من بعد از عمل به شدت بزرگ شده تقريبا بيش از دو برابر بزرگتر از بيضه راست و خيلي اذيتم ميكنه اين موضوع و ميترسم كه خطرناك هم باشه . ممكنه هيدروسل باشه يا دليل ديگه اي ميتونه باشه ؟ اگه آره در ناباروري تاثير داره ؟ و اينكه راهي هست براي كوچك تر شدنش بدون اينكه خطر ناباروري داشته باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام مجدد
    من کد f5L4B252405 هستم
    صبح ازتون پرسیدم که من نزدیک ۲ماهه عمل واریکوسل انجام دادم. بیضه سمت چپم که گرید ۳ بود. امروز صبح که از روی صندلی بلند شدم دردی تو ناحیه بین مقعد و بیضه ها به وجود اومد و درد به بیضه چپم زد. الان بیضه درد نداره. ولی یه دردی توی یکی از رگ های ناحیه بین مقعد و بیضه سمت چپ که البته نزدیک بیضه چپ هست وجود داره. ناحیه نزدیک بیضه سمت چپ درد داره. میخوام بدونم باید به پزشک مراجعه کنم و آیا واریکوسل عود پیدا کرده؟ لطفا پاسخ سوال بنده رو بدین.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام
    من نزدیک به ۲ ماه است که عمل واریکوسل روی بیضه سمت چپم که گرید ۳ بود انجام دادم.
    امروز که از روی صندلی بند شدم درد شدید و عجیبی از فاصله بین مقعد تا بیضه ها شروع شد و بعد داخل بیضه ها رسید و بیضه چپم درد گرفت. میخواستم بپرسم علت این درد چی میتونه باشه؟ آیا طبیعیه یا نشانه عود کردن واریکوسل هست. دردش نگرانم کرده. ممنون میشم جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اگر خودبه خود بهبود پیدا کرده خطری نداره
    2. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      الان یک دردی در یکس از رگی های بین مقعد و بیضه ها و بیشتر نزدیک بیضه چپ همچنان وجود داره. آیا باید به پزشک مراجعه کنم؟ ممکنه واریکوسل بیضه چپ که عملش کردم عود پیدا کرده باشه؟
    3. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      الان همچنان یه رگی که بین مقعد و بیضه هاست و نزدیک بیضه چپم هست درد داره. آیا این درد طبیعیه یا باید به پزشک مراجعه کنم و احتمال عود پیدا کردن واریکوسل بیضه چپم که ۲ ماه پیش عملش کردم وجود داره؟
    4. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام آقای دکتر
      بنده کد f5L4B252405 هستم
      الان دردی تو یکی از رگ های بین مقعد تا بیضه و نزدیک بیضه چپ دارم. خود بیضه درد نداره. باید به پزشک مراجعه کنم؟ آیا ممکنه واریکوسل بیضه چپ که نزدیک ۲ماه هست عملش کردم عود کرده باشه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام من حدود یک ماه عمل واریکوسل دو طرف انجام دادم‌ تو این یک ماه هم استراحت کردم فقط یکبار بعد از 18 روز بیضه ی راست ملتهب شد که دارو خوردم خوب شد الان فقط بعضی وقتها بیضه ی راست و بعضی وقت ها بیضه چپ درد میگیره آیا موردی داره ؟آیا میتونم سرکار بدم یا پیاده روی کنم‌ کارمم ب صورت نشسته اس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      خیر جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر جناب دکتر کرمی
    بیضه سمت راستم موقع بدنیا اومدن افتادگی نداشته و درسن ۴سالگی عمل کردم و بیضه به کیسه انتقال داده شد.الان در سن ۳۲ سالگی هستم و۳ ساله ک متاهل شدم.چندین بار اقدام کردم ولی بچه دار نشدیم.ازمایش اسپرم دادم و نتیجه ان نداشتن نطفه و عدم حرکت اسپرم بود.ازمایش سونو بیضه دادم و مشخص شد ک واریکوسل سمت چپ و فتق سمت چپ دارم.جواب آزمایش ها رو خدمت شما ارسال میکنم لطفا راهنمایی کنین .نظر شما هم خولستم بدونم ممنون.دکتر بنده آقای دکتر معین الدین قطبی از شیراز هستن.
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۵ تیر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر گفتن فتق خفیف و واریکوسل درجه ۲ دارم.حدود ۵ ماه میشه ک اقدام ب بچه دارشدن کردیم .در ضمن همسر بنده هم دو سال هست ک تنبلی تخمدان دارن و قرص سیپروتن کامپاند میخورن. ۵ ماه پبش ک اقدام ب بچه دارشدن کردیم دکتر سونو واسن خانمم نوشت و تخمک گذاری هم انحام شده بود.لطفا با توجه ب توضیحات قبل و این توضیحات جدید نظرتون بفرمایید ک ایا الان نیاز ب عمل میباشد یا خیر؟!
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه برداری از بیضه براتون انجام بشه
    3. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ممنون جناب دکتر
      میشه حدس و گمانتون رو از وضعیتم شرح بدید.میخام بدونم ک چقدر امید هستش؟ممنون میشم که یکم پر محتواتر توضیح بدید.سپاس
    4. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      جناب دکتر عکس آزمایشات و سونو واستون ترسال شده.از روی آزمایشات و سونو نظرتون رو فرمودید؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      با توجه به آزمایشتون احتمال بچه دار شدن زیاد هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرماهان شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    پسرم رادربیست روزگی ختنه کردیم ولی بعد متوجه شدیم آلتش کج هست آیا شش سالگی سن مناسب برای جراحی کجی آلت هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اوایل بلوغ زمان مناسب تری هست
  • تصویر کاربر بهروز شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خدا قوت. من مشکل واریکوسل دارم گرید 2. چند روز پیش سونوگرافی کالر داپلر انجام دادم با آزمایش اسپرم. نتیجه آزمایشات رو براتون میفرستم نظرتون رو جویا شم. ممنون میشم راهنماییم کنید. من 3 ساله ازدواج کردم و 3 ماه پیش برای بار اول اقدام به بارداری کردیم که برای بار اول شد ولی متاسفانه بچه تو ماه دوم سقط شد و قلبش تشکیل نشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر بهروز جمعه ۲۵ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      واریکوسل دارید تا ۳ ماه دیگه برای بارداری اقدام کنید اگه موفقیت آمیز نبود آزمایش اسپرم انجام بدید
    4. تصویر کاربر بهروز جمعه ۲۵ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اقدام به بار داری کردیم. بچه تو هفته ششم سقط شد دکتر.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      تا ۶ ماه باید اقدام به بارداری کنید و هنوز زوده برای عکل
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عمل
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهران سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من حدود ۲سال پیش عمل واریکوسل چپ گرید ۳ کردم و از دکترم پرسیدم که میتونم بدنسازی برم ایشونم گفتن مشکلی نداره الان حدود یک هفته ای هست زیر شکمم نزدیک ناحیه برش خورده عمل احساس درد میکنم و و حتی زمانی که دست به رگ های بیضه میزنم دردش بیشتر هم میشه .سونو گرافی انجام دادم و نتیجش به این صورت بود که همه چیز نرمال و خون رسانی به بیضم خوب هستش .زمانی که سونوگرافی از من گرفته شد در حالت خوابیده بود واز من نخواستن در حالت ایستاده هم سونوگرافی کنند در حالی که در حالت خوابیده رگ های واریس رفع میشه اما ایستاده رگ های واریس قابل مشاهده هست.ایا ممکنه نتیجه سونو گرافی اشتباه بوده باشه ممنون از توجهتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام ،بايد معاينه شويد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1073 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 689 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب