اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (175 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من ورزش و لاغری رو انجام میدم من بندرعباس هستم و دکتر خوب اینجا واقعا نداریم لطفا هر چی آزمایش لازمه بگین تا من انجام بدم تا اونهارو هم خودتون بررسی کنید یا آزمایش هارو بگیرم بیام خدمت خودتون... چون الان نعوظم هرروز ضعیف تر میشه و از زندگیم خیلی میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      قند و چربی و تیرویید و هورمون ها بررسی شوند
  • تصویر کاربر امین شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    باسلام
    آقای دکتر من ۳۰ سال دارم و مشکلی از بابت نعوظ نداشتم اما الان یک سال هست که حین سکس یا خود ارضایی نعوظ بین ۷۰ الی ۱۰۰ درصد متغیر هست یعنی گاهی اوقات نعوظ کامل دارم گاهی ۷۰ گاهی ۸۰ درصد و ...
    گاهی اوقات حین سکس نعوظ ضعیف میشه یا اگر وقفه بیفته شدت نعوظ خیلی کم میشه
    میل جنسی زیاد دارم و حجم منی خوب و نسبتا زیاد
    و با غلظت خوب هست
    نعوظ صبحگاهی و شب رو به دفعات و اکثرا با شدت خوب دارم و از این بابت مشکلی ندارم
    میخواستم بدونم چون نعوظ صبحگاهی خوب هست و میل جنسی هم خوب هست آیا علت جسمانی منتفی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      بله مشکل جسمانی مطرح نیست
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر تستسترون تزریق کردم فرقی نکرد ولی الانم یه 20 کیلو اضافه وزن دارم الان چکار کنم اگر آزمایشاتی لازمه بگیرم بفرستم خدمتتون اگر نه اول باید وزن کم کنم که اول وزن کم کنم... لطفا راهنماییم کنین من همونم که مشکل نعوظ داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      با کاهش وزن وضعیت نعوظ بهتر می شود و تستوسترون بالاتر می رود
  • تصویر کاربر ایوب پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    سلام من 29سال دارم چند ماهی هست میل جنسیم خیلی کم شده ولی قبلا میل بالای داشتم اول نعوظ کامل نداشتم الان کمی بهتر شدم اما سریع نعوظ رو از دست میدم اما میلم کم هست ودر انزال مشکلی ندارم همین باعث اظطراب واسترس شدید است ممنون میشم از راهنمایتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر مشکلات روحی و جسمی و اضطراب دارین ، مربوط به همان میشه در غیر این صورت ابتدا ازمایشات کامل داده شه
  • تصویر کاربر دانیال پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید من 23 سال دارم خود ارضایی میکنم اونم خیلی زیاد شاید درشب دو با سه بار اینکار انجام بدن اما یک شب این کار کردم روز بعد رابطه جنسی داشتم الارغم اینکه زیاد جذاب نبود اولش نعوظخوب بود البته اولین رابطه جنسی من بعداز تقریبا 50 دقیقه نعوظم از بین رفت ارضا نشدم مشکلی دارم به نظرتون ترو خدا جواب بدین نمیدونم چیکار کنم ترم کنم درست مبشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      نه مشکلی نیست نگران نباشید
  • تصویر کاربر جواد یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی.
    من 35 ساله هستم و 4 سال که طلاق گرفتم تا قبل جدایی هیچ مشکل جنسی نداشتم بعد طلاق هم با هرکی بودم مشکلی نداشتم حتا طرف مقابل خیلی راضی بود ولی الان یک سال هست که مشکل ناتوانی جنسی دارم و چون نمیتونستم طرف مقابل رو راضی کنم مجبور شدم دیگه خود ارزاعی کنم و دیگه نمیتونم با کسی باشم چون وقتی میخام دوخول یا سکس کنم هرکاری میکنم هیچ حرکتی نمیکنه؟ از یکطرف افسردگی گرفتم که چرا نمیتونم التمو حرکت بدم در صورتیکه شهوتم به طرف مقابل و طرف مقابل به من خیلی خوبه و زیاده ولی نمیتونم حرکتش بدم؟؟ جدیدا بسکه خود ارزاعی کردم وست التم درد میکنه و بعضی وقتا یک سوزش کمی هم همون قسمت داره و صبح که بیدار میشم یکم ترشو داره و موقع ادارم هی قعطوصل میشه ؟
    یک شب که خود ارزاعی کردم صبح وقتی رفتم دستشویی یک درد زیر نافم گرفت که بعد چند دقیقه انقد زیاد شد که افتادم و بزور خودمو رسوندم کنار بخاری و تا یک ربع درد شدیدی داشت فقط دو دستی زیر نافم رو فشار میادم تا اینکه گرم شد و یک دفعه دیدم هیچ دردی ندارم؟ اگه میشه آقای دکتر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    درضمن رنگ پوست الت و سرش تیره تر شده و زیرش همیشه خوشکی و پوس پوس میشه و خارش؟ روی بیضه یک جوش قرمز تیره بود که الان چندتا شده و سیاه رنگ که یکی شو فشار دادم انگار توش خون مرده داره؟ بیشتر وقتا هم زیرش زیاد خارش داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایشات کامل داده شود، با روانپزشک مسایل جنسی مشورت شود
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
    آقای دگتر من 26 سال دارم
    یک سال و نیمه ازدواج کردم
    الان نزدیک یک ساله نعوظ خیلی پایینی دارم
    دکتر هم رفتم گفتن هیچی نیست ولی کلا نعوظم نابود شده میل جنسیمم صفر شده
    توی آزمایش‌ها هم فقط تستسرونم یکم پایین بود که اونم دکتر گفت از اون نیست
    آقای دکتر من تو زمان دبیرستان هم ی بار حس کردم که نعوظم ضعیف شده ولی اون خودش درست شد بعد ی مدت
    الان ی مدت حالم خوب میشه نعوظ دارم هفتاد هشتاد درصد کامل نمیشه اونوقتا نعوظ شبانه هم دارم تو شب هم کامل نمیشه نعوظم ولی بعضی وقتا مثل الان کلا نعوظم صفر میشه و نمیتونم نزدیکی کنم نمیدونم چکار کنم آقای دکتر اگر آزمایشی چیزی لازمه من انجام بدم توروخدا کمکم کنید آقای دکتر... وزنم زیاد بود یکم کمش کرده بودم یکم بهتر شده بود ولی الان دوباره خراب شده ولی آقای دکتر همون وقتم که نعوظ دارم از بیخ آلتم شل هست و مثلا صورت رو در نمیارم و با کش شرت سربالا نگه میدارم ولی کلا از قسمت انتهایی آلت سفت نمیشه حتی وقتایی که بقیه آلتم سفت میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر تستوسترون پایینه باید تزریق شه و بررسی کاملتر شه. اضافه وزن هم باید برطرف شه
  • تصویر کاربر عبدالله شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    عرض سلام وخسته نباشید.دوسال پیش رفتم پیش دکتر قلب به خاطر تپش اضافی قلب انژیو دادم یکی از رگهای قلبم 50 درصد گرفتگی داشت گفت فعلا لازم نیست هیچ کاری انجام بدم چند نوع قرص نوشت از وقتی اینا رو مصرف می کنم هم میل جنسیم کم شده هم نعوض خیلی ضعیفی دارم لطفا کمکم بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      شاید عوارض دارو باشد. باید ازمایشات کامل داده شود ابتدا
  • تصویر کاربر bit چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 656 مشاهده پرسش
    سلام من یه پسر 25 ساله هستم از کودکی خود ارضای میکردم هر روز روزی سه الا چهار بار که خیلی وقتا اصلا هیچی مایع منی ازم خارج نمیشد , نا توانی جنسی شدید دارم هیج نعوظی وقتی با جنس مخالف هستم ندارم حتا خود ارضای میکنم کمتر از 10 سانی ارضا میشم زودارزای شدید دارم اکه یکی دو هفته خود ارضای نکرده باشم با اولین لمس ارضا میشم در حالی که هیچ نعوظی ندارم و مایع منی من خیلی کم است چند قطره اونم به آرامی ازم خارج میشه هیچ پرشی ندارد, بعضی وقتا اصلا هیچ مایع منی موقع ارضا شدن ازم خارج نمیشه , ولی از خواب بیدارم میشم یا دمر میخوابم نعوظ کامل و بعضی وقتا ناقص دارم که خیلی زود از بین میره , بعضی وقتا درد بیضه دارم , خیلی سعی کردم ترک کنم ولی نتونستم , الان درآمد و کار خیلی خوبی دارم , از این وضعیت خیلی خستم افسردگی شدید دارم , ایا راه برای خوب شدن من هست من میتونم ازدواج کنم بچه دار بیشم تو رابطه زناشوی به مشکل نمیخورم ؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ابتدا بررسی ازمایشگاهی کامل و هورمونی انجام شود
  • تصویر کاربر جواد چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من قبلاً به مطب جنابعالی مراجعه کرده ام و برایم آزمایش نوشتید و این جواب آزمایشم است که تستوسترونم کم است و منشاء آن احتمالاً غده هیپوفیز و هیپوتالاموس یا همان هیپومگادیسم ثانویه باشه. حقیقتا من شهرستان هستم و با این مشکلات امروز کرونا به تهران آمدن برایم سخت است. سوالم این است که جنابعالی برای این رنج پایین از تستوسترون، چه نوع درمان یا دارویی پیشنهاد می دهید که بی خطر باشه؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      امپول تستوسترون تزریق شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1070 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 735 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 683 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب