اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (175 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر زینب چهارشنبه ۱۶ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من 24سالمه و4ماهه عقد کردم در اولین برخوردی که با الت تناسلی همسرم داشتم یه دونه قرمزی رو ساق التشون بود گفتم چیه گفت از خاروندن زخمش کردم واینکه خوب میشه هر چن وقت یه بار وقتی نعوظ پیدا میکنه میره لا شرتم وتنگه وزخمش میکنه حالا من میترسم چون دوران عقدیم فعلا تماس سطحی داشتیم ولی دخول انجام نشده خواستم ببینم در درجه اول این عکسایی که میفرستم زگیلن ودر درجه دوم ایا منم مبتلام ؟؟
    1. تصویر کاربر زینب یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      چرا سوال منو جواب ندادین اقای دکتر من ۴شبه خواب ندارم از استرس خواهش میکنم جواب بدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      از نظر تب خال ازمايش دهيد
    3. تصویر کاربر زینب دوشنبه ۱۴ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      یعنی زگیل نیست دکتر اورولوژی رفتن گفتن احتمالا بیماری پوستی باشه ازمایشگاه پارسم ازمایش دادن گفتن منفی بوده باز بیاین دوباره ازش بگیریم نمونه اون تب خال خطرناکه ایا مثل پاپیلوما سرطان میده ایا ؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      ازمایش دهید
    5. تصویر کاربر زینب سه شنبه ۱۵ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      چقد ممکنه زگیل باشه؟؟ اقای دکتر ببخشید اینقد میپرسم اخه جواب ازمایش یه بار منفی شده بار دوم شنبه میاد استرس دارم ..
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      احتمتلش كم است
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مطهره شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ،اقای دکتر همسر بنده نزدیک به سه سالی میشه که زگیل تناسلی دانه دانه روی آلتش داره و اینکه به دو تا دکتر مجاری ادرار هم مراجعه کرد و گفتن که چیزی نیست تا اینکه با بیماری hpvآشنا شدم ما با وجود زگیل تناسلی همسرم بدون کاندوم رابطه جنسی داشتیم امکانش هست که منم داشته باشم ؟من یک پسر 4 ماهه هم دارم خیلی نگرانم آقای دکتر ،تمنا میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد بياايند از نزديك ببينم شما بايد توسط متخصص زنان معاينه شويد 02122642744
  • تصویر کاربر سما شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر...روزتون بخیر
    من دختر 26 ساله ای هستم که مجردم و و فعالیت جنسی ندارم...چون شنیدم که ویروس hpvخیلی شایع هست تصمیم دارم که واکسن گارداسیل بزنم برای اینکه احیانا در آینده اگر همسرم مبتلا به این ویروس بود و خودش و من متوجه این قضیه نشدیم،بعد از ازدواج من مبتلا به این ویروس نشوم..ایا شما هم صلاح میدانید که من این واکسن را بزنم؟
    اگر به نظر شما نیاز است که واکسن گارداسیل را بزنم باید کجا به زدن این واکسن مراجعه کنم و هزینه این واکسن چقدر است...آیا خود شما واکسن را تزریق میکنید؟..ممنون میشم جواب بدید
    ممنون 🙏🌷
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      بزنيد ضرر ندارد
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    من 19سالمه و تا به حال هیچ گونه رابطه ای نداشتم ولی چند سالی هست که در ناحیه ی خروج ادرار ، زگیل دارم و در سن خیلی پایین یعنی خردسالی سوزش شدید ادرار به علاوه خون داشتم و به پزشک مراجعه کردم و گفتند که عفونت ولی هنوز این زگیل از بین نرفته ...باید چه کار کنم؟؟؟؟ برای از بین بردن مو های زاید از تیغ استفاده کردم و روی الت تناسلی ، دانه های سفید رنگ خیلی کوچک زیر پوستی درامد و تعدادش بیشتر از قبل شد...
    اقای دکتر این زگیل عوارض داره و در اینده سرطان زاست ویا درمان میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر سلام دوشنبه ۱۴ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    مدت يك سال است زگيل الت تناسلي گرفته ام ابتدايك دانه بزرگ سپس دودانه كوچك درامدديگرمدت شش ماه است كه درنيامده ايانيازبه ازمايش ونمونه گيري ميباشديافقط روش كاريوزگيلهاراازبين ببرم كفايت ميكندچگونه متوجه شوم خانوم بنده زگيل داردياخير؟باتشكرعكس زگيل هارانيزبرايتان ارسال مينمايم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام بیایید کرایو کنم سریع از بین میرود۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر خورشيد شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام دكتر خسته نباشيد من پارسال واكسن زدم و بعد با نامزدم رابطه داشتم واسه معاينه پيشه دكتر زنان رفتم تست hpv دادم كه نوع 45 و 6 رو نشون داد با توجه به اينكه واكسن زدم و الان ٣٠ سالمه نوع 6 از كجا اومده و من واكسن 4 گانه زدم دكتر حتي به اصرار من كلوپوسكپي انجام داد و گفت هيچ موردي نيست و نياز به نمونه برداري از داخل نيست بعد كه گفتم اخه من واكسن زدم تايپ6 از كجا اومده روش خط كشيد گفت اصلا مهم نيست جواب پاپ اسميرت و كلوپوسكپيت عاليه امشب متوجه اين ٢ تا دونه شدم البته روي يكيشو كندم نميدونم موي زير پوستي بود چون من با دستگاه اپيليدي موهاي ناحيه تناسليم رو از بين ميبرم و امكان موي زير پوستي زياده نميدونم چي بود كه اين شكلي شد اين زگيل هستش؟؟؟ البته فقط شكل كبودي سطحي بود وقتي كندمش اين شكلي شد تروخدا بگيد دارم سكته ميكنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      بياييد معاينه٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مرضیه شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    m. p:
    با سلام، متوجه زگیل تناسلی خود شدم تقریبا 20دانه در اطراف ناحیه تناسلی و بالای مقعد و اطراف خود ناحیه تناسلی و سه دونه کشاله های ران، به تشخیص متخصص زنان hpv هست و دستور جراحی داد، که با مشورت با متخصص دیگر گفتن فریز انجام بده، جلسه اول فریز پیش متخصص پوست انجام دادم و دکتر گفته تا چهار هفته هر هفته باید برم برای فریز، برای آزمایش ایدز و هپاتیت، سفلیس فرستادم که همه منفی بود، دکتر زنان گفت عفونت قارچی داری و قرص نیستات داد هر هشت ساعت مصرف کنم با توجه به اینکه من مجردم گفتن که آزمایش پاپ اسمیر نمیتونم بدم، حالا سوالم این چه درمان دیگه ای باید انجام بدم، چطور نوع hpvمشخص بشه، چند درصد احتمال این در خونم هست و ناقل بیماری هستم، آیا احتمال سرطان هست، آینده ازدواجم چی میشه، درمان قطعی وجود داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      منتشر است بياييد سريعا كرايو كنيمتماس٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ زگيل واضح است
  • تصویر کاربر محمدرضا جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام‌دکتر جان
    وقتتون بخیر

    ببخشید مزاحم‌میشم ایا امکان داره تصاویری که براتون میفرستم رو مشاهده کنید و‌ببینید ایا من دچار زگیل شدم یا خیر یا اصلا بیماری گرفتم یا نه
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      از نظر من زگيل نستند
  • تصویر کاربر کاوان جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    خسته نباشید
    من سه عدد زگیل تناسلی دارم فکر میکردم گوشت اضافه هستش, چند ساله بی توجه بودم بهش مشکلی پیش نمیاد چون همیشه یه سایز بوده بزرگ نشده, ایا برای زندگی زناشویی مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      زگيلند بياييد كرايو٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ ٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
  • تصویر کاربر ارش جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    یک چندتا ضایعه کوچک بر روی الت تناسلی خودم و همسرم مشاهده شده و ایجاد نگرانی کرده..خواستم کمک بفرمایید جهت پیگیری امکان ارسال تصویر هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      اين زگيل نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1076 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 741 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 690 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب