اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (173 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر تينا سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخير اقاي دكتر من در طي يك ماه دو بار داخل لابياي مينورم ي برامدگي دراومد
    ك بار اول ك دراومد فشارش دادم خون بيرون زد
    و دوهفته بعد ك دراومد فشار دادم چرك بيرون زد
    ايا اين ضايعات جوش هستند يا تبخال؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      نبخال ابكي وطاولي است من چيزي نميلينم
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما . جناب اقای دکتر بنده دقیقا کنار مجاری ادرارم روی کلاهک آلت یدونه خال دارم که شبیه به خال گوشتیه آیا امکان لیزر یا برداشتن این خال وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      این کراتو انژیوم است با کرایو خوب میشوید
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    ریز و سفید
    1. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام و احترام یکسالی میشه این لک های ریز از الت مشاهده میشه بعضی وقتا بیشتر و بعضا کم تر و در قوزک پا خیلی کم و در دست هم خیلی ریز مشاهده میشه مشابه هستن البته در دست و پا سفید نیست بلکه براق و برجسته خیلی ریز به تعدادی کنار هم ولی نزدیک دو هفته ای است در الت سفید مشاهده میشه قبلا با دست و پا مشابه بود دمانش و علتش ممنون میشم با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      اینها را روزی سه بار با سرکه سیب بشورید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سپیده چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من چن وقت پیش‌ دچار خارش شدم و متوجه حساسیت های پوستی توی اون ناحیه شدم میشه توی عکس‌ببینید مشکلش چی هس تا حالا رابطه نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Xyz چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند وقتی میشه که پوست لوله آلتم (ختنه گاه به بالا) نازک شده ، حتی در حالت نعوظ بصورت خفیف خون هم میومد.
    بعد از استفاده از کرم کلوتیرومازول کمی بهتر شد.
    ولی نمیدونم مشکل اصلی چیه و دسترسی به هیچ پزشکی ندارم.
    به ضمیمه عکس خدمتتون ارسال میشه
    لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مبین جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر. من 5 ماه قبل رابطه داشتم 1 روز بعد از رابطه خارش وسوزش در پوست بیضه کشاله ران پوست باسن وداخل مقعد گرفتم از اون اول پیاده روی کرد م 2 لکه پوست بیضه ام زخم شد و ازش چرک عفونت میومد رفتم دکتر داخلی قرص سفکسیم داد در یک هفته خوب شدم آزمایش جنسی کامل گرفت همش منفی بود و من الان 5 ماه اینطوریم هیچ ضایعه ای ندارم فقط پوست بیضه ام قرمز وخارش وسوزش دارم من 5 ماه دکتر میرم عفونی پوست .ولی نتیجه نگرفته ام یکی میگه اگزما یکی میگه مشکل عصبی یکی میگه قارچ یکی میگه گال یکی میگه مال رابطه نیست واخرین دکتر که رفتم آزمایش HSVگرفت گفتی یکیش مثبت یکی منفی اونی که مثبته تبخال غیره تناسلی اون یکیم ممکنه هر فردی مثبت بشه الان کمکم کن مشکل من چیه ممنون بدونه ضایعه هستم داخل مقعدممم یکم درد داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر مبین چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      من ضایع ندارمم ممکنه کسی مبتلا بشه تا 5 ماه هیچ ضایعه ای نداشته باشه جواب ازمایشم ا جی جی مثبته ای جی ام منفی
    3. تصویر کاربر مبین چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      جواب آزمایش اجی جی مثبت ای جی ام منفی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      اگر نداری بیخیال شو
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکتر 44سال سن متاهل ،یک ماه پیش دور کلاهک آلتم به رنگ بنفش شده بود والان سفید و پوستش حالت خشکی داره ولی خارش نداره البته الان با روغن بادام چرب کردم کمی بهتر شده علت ودرمان چیه ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      من مشكلي نميلينم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      نمي بينم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر salma جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام. من گاهی تبخال میزنه لبم. اکثرا مواقعی که بسیار عصبانی یا استرسی میشم اینبار قبل از به وجود امدن تاول، در مرحله ای که لب فقط گزگز میکنه و خارش و سوزش داره سکس دهانی داشتم ایا ممکنه به نامزدم انتقال داده باشم و موجب تبخال تناسلی در ایشون بشه؟ البته من اچ پی وی نوع کم خطر هم دارم و به محض اطلاع ایشون رو بردم دکتر معاینه شدند و دکترشون گفتن باید ازمایش کشت منی بدید تا الان که مشکلی ندارید.
    1. تصویر کاربر salma دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ضمن اینکه اقای دکتر من برای زگیل تناسلی هم خیلی مصیبت کشیدم. الان هم که باید میرفتم برای ازمایش دوباره بعد از چند ماه خوردیم به کرونا، میخاستم ببینم که چقدر احتمال داره نوع کم خطر تبدیل به نوع پر خطر سرطان زا بشه؟ و چند وقت طول میکشه این پروسه؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      عكس زگيل را بفرستيد ببينم
    3. تصویر کاربر salma دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      من اچ پی وی دارم و داخل بدنم هست. زگیل نزدم و هیچ ضایعه پوستی ندارم ولی ازمایش اچ پی وی و کولوپوسکوپی دادم و بیوپسی نشون داد که اچ پی وی دارم. اقای دکتر لطفن سوال اولم رو هم جواب بدید، من گاهی تبخال میزنه لبم. اکثرا مواقعی که بسیار عصبانی یا استرسی میشم اینبار قبل از به وجود امدن تاول، در مرحله ای که لب فقط گزگز میکنه و خارش و سوزش داره سکس دهانی داشتم ایا ممکنه به نامزدم انتقال داده باشم و موجب تبخال تناسلی در ایشون بشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      اگر ضایعه پوستی ندارید پس به زگیل فکر نکنید اگر ندارید پس بیخیال
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده الان به مدت 5 روز هست که یه سری جوش ریز(کنار بیضه ها و روی محل چین خورگی پا و بیضه) که سر آن به تاول شبیه هست که تو خالیه و براحتی پوستش(تاولی) کنده میشه و چیزی نمییمونه جز جای اون پیدا کردم و شک دارم که این چه بیماری هست و درمانش چی هست
    از شما خواهش دارم که کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      اين مشكلي ندارد
  • تصویر کاربر سیامک جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر،،خسته نباشید،،روی کلاهک الت تناسلی دوتا تاول ریز دیدم که خارش نداره ،،،روی الت تناسلیم جوش های رنگ پوست قهوه ای هم مشاهده کردم که بعد از خارش سفید رنگ میشه ولی چرکی نیست،زمان نعوض و رابطه کمی احساس درد دارم،به نظرتون باید چیکار کنم،،اما از صابون ضد حساسیت و للاس زیر نخی استفاده کردم بهتر شدم،باز نظر شما چیه ممنونم،
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      عکس؟
    2. تصویر کاربر سیامک دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      دوتا عکس براتون فرستادم،روی کلاهک خارش نداره،اما روی الت بعضی مواقع خارش داره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      من موردي نميبينم
    4. تصویر کاربر سیامک دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ممنون از راهنمایی شما،،واسه اون تبخال روی کلاهک و سفیدی روی الت چه درمانی پیشنهاد میدید؟نیاز به پماد و دارویی نیست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      شما مشکلی ندارید
    6. تصویر کاربر سیامک جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ممنون از لطفتون
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سپاس
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1066 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 679 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب