اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علائم سرطان پروستات پیشرفته

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

علائم سرطان پروستات پیشرفته یکی از موذی ترین علائم است که چراغ خاموش عمل می کند.

سرطان پروستات بی علامت

سرطان پروستات به علت اینکه در 70 درصد مواقع از قسمت محیطی پروستات شروع می شود اغلب هیچ علامت و نشانه ای ندارد. در بعضی از موارد بزرگی خوش خیم و سرطان پروستات، همزمان در بیمار ایجاد می شوند که چنین بیمارانی خوش شانس هستند زیرا به علت اختلالات تخلیه ادرار بررسی می شوند و سرطان پروستات آنها در مراحل زودتر تشخیص داده می شود.

نتیجه اینکه ما نباید منتظر ایجاد علائم و نشانه های سرطان پروستات باشیم و در صورتی که شما بالای 50 سال هستید، سابقه خانوادگی سرطان پروستات در پدر و عمو و برادرتان را دارید حتماً جهت چکاپ از نظر سرطان پروستات به دکتر متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

معاینه سرطان پروستات

در حالت کلی به تمام مردان بالای 50 سال که چه علائم مشکل ادراری داشته باشند و یا نداشته باشند و تمام مردان بالای 40 سال که پدر، برادر و عموی مبتلا به سرطان پروستات دارند باید از نظر سرطان پروستات، بررسی شوند. علاوه بر علائم ادراری، سرطان پروستات در مواقعی که پیشرفت بکند اعضای دیگر بدن را درگیر می نماید و ممکن است زمانی علامت دار گردد که کار از کار گذشته است.

شایعترین محل انتشار سرطان پروستات استخوان ها و مخصوصاً استخوان های کمر و ستون فقرات هستند که با درد منتشر استخوان، رنگ پریده گی، شکستگی خودبخود استخوان و یا فشار به اعصاب کمری و فلج شدن و از کار افتادن پاها علائمی است که در بررسی ممکن است تشخیص سرطان پروستات منتشره داده اند.

علائم سرطان پروستات پیشرفته

از علامت های دیگر سرطانی شدن پروستات خون در مایع منی است که در مواقع پیشرفته با درگیری کیسه های منی باعث خونریزی در مایع منی می گردد. در موارد نادری ،سرطان پروستات با انتشار به مثانه سوراخ های حالب را گرفته و باعث نارسایی و از کار افتادن کلیه ها می گردد که همچنانکه عرض کردم این ها علامت سرطان پیشرفته پروستات می باشند و لذا در پایان جمع بندی می کنم که:

  • معمولا و متأسفانه در اغلب موارد در مراحل شروع هیچ علامت و نشانه ای ندارد.
  • همه مردان بالای 50 سال و مردانی که عمو و پدر و برادشان مبتلا به این سرطان بوده اند و بالای 40 سال هستند حتماً باید چکاپ سرطان پروستات انجام دهند.
  • در صورت مشاهده اختلالات ادراری از قبیل: کاهش پرش ادرار، عدم تخلیه و خون در مایع منی، اگر بالای 50 سال سن دارید به دکتر کلیه مراجعه فرمایید .

 جهت اخذ نوبت می توانید با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

2.8/5 - (57 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    بخشید آقای دکتر پسری 25هستم ونسبتا چاق. هر از گاهی مثلا از چندین هفته تا چندین ماه .دچار درد خفیف بیضه ی سمت چپ میشوم.که این درد گاهی از چند ساعت تا یک روز ادامه دارد و بعد کامل خوب میشود. علت این چه میتواند باشد و درمانش؟واینکه مدتی هم هست که یک مقدار دچار تکرر ادرار هم هستم که بیشتر احساس میکنم مثانه ام کامل تخلیه نمیشه. آزمایش خون هم انجام دادم مشکلی نبود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سونوگرافي بكن ونتيجه را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    hamid sh: سلام من35 سالمه ده سالی میشه مشکل نعوظ دارم به هر دکتری رفتم سیلدنافیل و تادالافیل تجویز کردن که فقط مصرف 200الی300میلی سیلدنافیل کمی نعوظ ایجاد میکنه به روان پزشک هم رفتم شش ماهی سرترالین خوردم هیچ بیماری خاصی هم ندارم ولی بدنم ضعیفه 180قد٬ 62وزن ٬آخر سر هم به دکتر احمدی عصر که بهترین دکتر تبریزه رفتم فرستاد داپلر رنگی با تزریق پاپاورین که تزریق هم بعد یه ساعت تحریک یه مدت خیلی کوتاهی نعوظ ناقص ایجاد کرد خلاصه مشخص شد سرخرگهام گرفته و بازم تادالافیل و افرودیت تجویز کرد که هیچ نتیجه ای نداره به درخواست خودم هم شیاف الپروستادیل نوشته که پیداش نمیکنم ٬من به خاطر این مشکل تا الان مجردم اگه راه درمانی داره ممنون میشم راهنمایی کننین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      اين گرفتگي وا بايد دكتر عروق درمان كند
  • تصویر کاربر حمیدرضا دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    آیا کوچکی آلت تناسلی قابل بر طرف شدن هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر همایون دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1941 مشاهده پرسش
    سلام علیکم
    من مردی 36 ساله هستم . از وقتی که یادمه انزال خشک دارم و بعد از ارضا شدن هیچ مایع منی از من خارج نمیشود (البته به اوج لذت میرسم) . پیش یک دکتر شهر کوچک خودمان سونوگرافی انجام دادم ولی گفتند که انسدادی در کار نیست . بعد از ارضا آزمایش ادرار گرفتند ولی گفتند به مثانه هم برگشت نمیخوره . ولی با بیوپسی بیضه مشخص شد که در بیضه اسپرم وجود دارد . سطح تستوسترون من در سه آزمایشی که انجام داده ام عدد 2 که کمی پایین تر از مقدار واقعیست را نشان میدهد ، دکتری در همدان گفتند شاید ضایع نخاعی باشد . حالا آقای دکتر عزیز (1) آیا امکان دارد سونوگرافی انسداد را نشان نداده باشد و باید نزد یک پزشک ماهرتر سونو بدهم ؟ (2) آیا با دستگاههای الکتریکی که مقعد برای انزال استفاده میشود میتوانم انزال رو تجربه کرده و صاحب فرزند شوم ؟ (3) آیا دارو یا هیچ راه حل دیگری به جز IVF برای صاحب فرزند شدن بنده و همسرم هست ؟
    محض رضا خدا جواب بدهید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    بعد عمل نتایج آزمایشم اینطور بوده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام حركت مختل است
  • تصویر کاربر راضيه شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    در ازمايش اناليز اسپرم ٩٩ درصد از اسپرم ها مرده بودن، بعد از معاينه متوجه واريكوسل درجه ٣ شديم، ولي در ازمايشات قبلي هم كميت و هم كيفيت اسپرم خوب بوده تنها دليل نتيجه اين اناليزواريكوسل است؟؟؟! چرا در ازمايشات قبلي اين مشكل نبوده؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر روح شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت شما... اینجانب مدت 7 ماه اقدام به بارداری داشتم که متاسفانه نتیجه نداد، طی ازمایشاتی که انجام دادیم خانم بنده هیچ مشکلی مشکلی نداشتن ولی خودم به واریکوسل مبتلا هستم که حدود 23 سال پیش عمل کرده بودم ولی ظاهرا دوباره عود کرده، 3 تا ازمایش اسپرم هم در 3 ماه اخیر انجام دادم که براتون ارسال میکنم، سوال من ار محضر شما اینه که طبق مطالعاتی که داشتم مواردی بوده که بعد از عمل وضعیت اسپرم ها بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده و درصد کمی رو برای بهبودی کامل برای بارداری طبیعی بیان میکنن، از اونجاییکه من و خانمم سن کمی نداریم و بنا به دلایلی برای فرزنددار شدن عجله داریم بنظر حضرتعالی ایا بهتر نیست که بجای عمل واریکوسل که تا چندین ماه بعدش باید انتظار کشید و ممکن هم هست بعد از ماهها کار نهایتا به ای یو ای یا ای وی اف برسه، همین ابتدائا و قبل از عمل از این روشهای کمک باروری استفاده کرد و بعد از بارداری برای عمل اقدام کرد؟ و اینکه اگر مشکل اسپرم ها به واریکوسل مربوطه پس چرا بعد از عمل درصد کمی رو برای بهبودی گزارش میکنن؟ و ایا کم تحرکی اسپرم درمان دارویی داره؟ و سوال اخر اینکه اگر نظر شما به عمل هست چه نوع عمل واریکوسلی رو ارجح میدونین؟ پیشاپیش از شما بخاطر اینکه این امکان رو فراهم کردین تا امثال من براحتی سوالهای خودمون رو مطرح کنیم نهایت تشکر و قدردانی رو دارم و از خداوند برای شما ارزوی موفقیت روزافزون رو خواستارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    salam aya khode dr karami hatman visit mikonan ya sayer dustan?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    بنده 22 سالمه و مجردم. هر از چند مدتی درد نسبتا شدیدی در ناحیه بیضه ها و به دنبال آن ناحیه پایینی شکم و بالای آلت احساس میکنم. خودم حس میکنم کیسه بیضه سفت میشه و بالا میاد و فضا برای بیضه ها تنگ میشه. بعد از گذشت مدت زمانی خودبخود این درد فروکش میکنه.تا الان هم هیچ وقت خود ارضایی نکردم.
    به نظر شما علت این درد چی مسائلی میتونه باشه؟
    پیشاپیش ممنون از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.
    من چند ماهی هست مشکل دفع دارم (یعنی به راحتی مدفوع از مقعدم خارج نمیشه. نمیشه گفت یبوسته). احساس میکنم چیزی مثل یه غده یا یه گوشت اضافی از داخل جلوی خروج مدفوع رو میگیره.. نمیدونم چیه؟
    بخاطر همین مسئله برای دفع باید زور بیشتری بزنم. اخیر متوجه شدم که یه گوشت خیلی کوچک از دهانه مقعدم به سمت بیرون اومده و درد هم میکنه... فک میکنم بخاطر زور زیاد هنگام دفع دهانه مقعدم برگشته... چیکار باید بکنم.؟ چه دکتری باید مراجعه کنم؟ آیا اول پیش دکتر عمومی برم یا خیر؟ لطفا کمک کنید..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ادوارد جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1120 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آزمایش دادم و نتیجه این بود که psa 13.1 و freepsa 2.4 هست ، دکتر رفتم داروی پروترال دادند که روزی 1 عدد بعد از صبحانه مصرف کنم . اما در این یک هفته ای که مصرف می کنم دل پیچه ، شکم درد و برخی موارد معده درد دارم . مشکل از چیست ؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نمونه برداری کنید
  • تصویر کاربر شاهوردی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 680 مشاهده پرسش
    دکتر سلام.پدرمن 56ساله هستندودرتاریخ24.1.93 که اولین ازمایش پروستات رودادن .psaایشون11.4 بودوبامصرف یکسری انتی بیوتیک ازمایش بعدی psaایشون که تکرارشد درتاریخ27.02.93 اندازه ی psaاشون به 7.3رسید.که برای ایشون بیوپسی تجویز شد که دربیمارستان هاشمی نزاد تهران انجام شد وقبل از بیوبسی یکبار دیگه ازمایش psaتکرار شد که اندازش بازهم تغییر کردوبه8.9 رسید.وگفتن که 10روز دیگه نتیجه ی ازمایش رو بگیریم .میشه لطفا درموردشون یه خورده توضیح بدین واینکه اگر بدخیم باشه باید چیکار کرد؟//
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نتیجه را به من بفرمایید
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام
    ضمن تشکر از حوصله شما
    من 42 سال سن دارم. وزن پروستات من حدود 40 گرم است و هیچ مشکلی مانند دفع ادرار، سوزش و .. هم ندارم و علایم دفع ادرار نیز کاملا طبیعی است. فقط این اعداد در سونو گرافی مشخص شده است. دکتر معالج می گوید با توجه به سن شما پروستات دارای سایز بالایی است و باید بالیزر سایز اضافه را بخار کنم . ولی بنده مقداری به این موضوع در کل مشکوکم. دو سونوگرافی متفاوت در 3 ماه اخیر را نیز پیوست کردم.
    کمک و راهنمایی بفرمایید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا و ابدا نیاز به درمان ندارید هنوز جوانید مشکل پیدا میکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب