اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علائم سرطان پروستات پیشرفته

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

علائم سرطان پروستات پیشرفته یکی از موذی ترین علائم است که چراغ خاموش عمل می کند.

سرطان پروستات بی علامت

سرطان پروستات به علت اینکه در 70 درصد مواقع از قسمت محیطی پروستات شروع می شود اغلب هیچ علامت و نشانه ای ندارد. در بعضی از موارد بزرگی خوش خیم و سرطان پروستات، همزمان در بیمار ایجاد می شوند که چنین بیمارانی خوش شانس هستند زیرا به علت اختلالات تخلیه ادرار بررسی می شوند و سرطان پروستات آنها در مراحل زودتر تشخیص داده می شود.

نتیجه اینکه ما نباید منتظر ایجاد علائم و نشانه های سرطان پروستات باشیم و در صورتی که شما بالای 50 سال هستید، سابقه خانوادگی سرطان پروستات در پدر و عمو و برادرتان را دارید حتماً جهت چکاپ از نظر سرطان پروستات به دکتر متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

معاینه سرطان پروستات

در حالت کلی به تمام مردان بالای 50 سال که چه علائم مشکل ادراری داشته باشند و یا نداشته باشند و تمام مردان بالای 40 سال که پدر، برادر و عموی مبتلا به سرطان پروستات دارند باید از نظر سرطان پروستات، بررسی شوند. علاوه بر علائم ادراری، سرطان پروستات در مواقعی که پیشرفت بکند اعضای دیگر بدن را درگیر می نماید و ممکن است زمانی علامت دار گردد که کار از کار گذشته است.

شایعترین محل انتشار سرطان پروستات استخوان ها و مخصوصاً استخوان های کمر و ستون فقرات هستند که با درد منتشر استخوان، رنگ پریده گی، شکستگی خودبخود استخوان و یا فشار به اعصاب کمری و فلج شدن و از کار افتادن پاها علائمی است که در بررسی ممکن است تشخیص سرطان پروستات منتشره داده اند.

علائم سرطان پروستات پیشرفته

از علامت های دیگر سرطانی شدن پروستات خون در مایع منی است که در مواقع پیشرفته با درگیری کیسه های منی باعث خونریزی در مایع منی می گردد. در موارد نادری ،سرطان پروستات با انتشار به مثانه سوراخ های حالب را گرفته و باعث نارسایی و از کار افتادن کلیه ها می گردد که همچنانکه عرض کردم این ها علامت سرطان پیشرفته پروستات می باشند و لذا در پایان جمع بندی می کنم که:

  • معمولا و متأسفانه در اغلب موارد در مراحل شروع هیچ علامت و نشانه ای ندارد.
  • همه مردان بالای 50 سال و مردانی که عمو و پدر و برادشان مبتلا به این سرطان بوده اند و بالای 40 سال هستند حتماً باید چکاپ سرطان پروستات انجام دهند.
  • در صورت مشاهده اختلالات ادراری از قبیل: کاهش پرش ادرار، عدم تخلیه و خون در مایع منی، اگر بالای 50 سال سن دارید به دکتر کلیه مراجعه فرمایید .

 جهت اخذ نوبت می توانید با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

2.8/5 - (57 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حبیب جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 974 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    آقای دکتر لطف کنید با مشاهده سونوگرافی نظر خود را شفاف درباره ی وضعیت بیضه ها و مخصوصا واریکوسل بیضه ها بفرمایید!
    ممنونم مثل همیشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من خوب تست
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    .:
    سلام
    دختری هستم 29ساله
    مجرد
    سه چهار سال میشه که نشت ادرار دارم
    کار میرم محل کارم توالت نداره
    تا ظهر خودم را نگه میدارم
    از وقتی که کار رفتم اینجور شدم
    حالا وقتی دسشویی دارم و حجمش هم زیاد نیست کلیه هام سوزش پیدا میکنه
    سنو مثانه پر و خالی انجام دادم
    دکتر گفت که مثانه کامل انجام نمیشه
    سیستوسکوپی انجام بده
    که چون دختر بودم انجام ندادم
    حالا دکتر سنو از حالب نوشته
    نظر شما چیه
    چه سنویی انجام بدم
    یا چه درمانی در پیش بگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس براي تست عصب مثانه بگيريد تا علت مشخص شود
  • تصویر کاربر سایه شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    سلام من متاهل ۲۶ سالمه وزایمان هم نداشتم.یکساله که هردوماه درمیون عفونت ادرارمیگیرم که درازمایش ادرارباکتریfew است وخودسرانه باسیپرو وافلوکساسن خوب میشم.ولی بعدیکی دوماه دوباره سوزش پیشابراه میگیرم .سونوسالم بود وباقیمونده ۲۵ سیسی بود.خیلی به این موضوع فکرمیکنم وقتایی که
    ذهنم سمت مثانه وحجم ادرارم میره حجم ادرارمثلا ۲۵۰ یا۳۰۰ روبایدخالی کنم بعضی وقتا تا۴۰۰ یا۵۰۰ سیسی . ولی تکررندارم.سابقه عفونت رحم دارم که توهمین یکساله هست وتاحدودی خوب شده.یه دکتری میگفت اعصابه.ولی فک میکنم مشکلی هست به خاطر عفونت و سوزش پیشابراه..ایااحتمال تنگی مجراهست ؟؟؟چون احساس میکنم قبلا راحتترتخلیه میشد والان کمی باریکه ادرارم.وایا لیزرزخم دهانه رحم به مثانه یاپیشابراه اسیب میزنه؟؟چون پارسال زخم دهانه رحم روسوزونددکترم.وبعداون سوزش گرفتم.یکی ازپزشکا گفت به خاطرلیزرزخم تحریک شده مثانت ولی چراسوزش میگیرم همیشه؟؟اگه تنگی باشه کاملا درمان میشه؟؟لطفا بفرمایین مشکلم چیه وچون واقعا ذهنم درگیرشده وافسرده شدم.
    1. تصویر کاربر سایه پنجشنبه ۱۱ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکترخواهش میکنم جواب بدین ممنونم.ویه سوال دیگه اینکه اب روزی ۴یا۵ لیوان میخورم .این کافیه برای جلوگیری ارعفونت ادراری؟؟یابیشتربشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سید شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من مردی 45 ساله هستم . حدود دو ساله که در حین ادرار مشکلی ندارم . فشار و کلفتی ادرارم طبیعیه بعد از اتمام ادرار و بعد از خارج شدن از دستشویی احساس سوزش در ناحیه آلت تناسلی و کیسه بیضه و گاهی اوقات در صورت شدید بودن کناره های ران پا میکنم و تا حدود دو ساعت این حالت میماند گاهی اوقات در ناحیه پروستات درد دارم.
    گاهی اوقات در ناحیه پروستات احساس مور مور شدن دارم . دو سال پیش آزمایش PSA و ادرارم سالم بود . دوبار سونوگرافی کردم اندازه پروستاتم 25 و 27 بود . چندین دکتر رفتم حدود یک ماه قرص سفیکسیم 200 خوردم و10 روز تاوانکس 500 خوردم فرقی نکرد در طول این دو سال 3 بار به مدت چند روز این علائم کاملا قطع شد اما مجددا برگشت این علائم خیلی آزارم میده و افسردگی گرفتم .
    زمانی که اب زیاد میخورم اگر بعد از یک ساعت دستشویی دوم را بروم این علائم شدید تر میشود. در کل بعضی روزها این علائم زیاد و بعضی کمتر است.
    بعضی از دکترها میگویند عصبی است و اخرین سونوگرافی مال 3 ماه پیش است .

    لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دوسال هست اقدام کردیم ولی نشد آزمایش اسپرم دادیم اسپرم 73 درصد بسیار پایین کیفیت و تحرک صفر بود سه بار آزمایش دادیم اسپرم صفر بود،سو نو رفتم یه دکتر گفت عفونت داری یکی دیگه گفت که باید جراحی بشی لطفا راهنمایی کنید ما رو،چی کار کنیم، با جراحی خوب می شود یا بی نتیجه هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر Alimalmir شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 18 سالم است الت من به سمت چپ انحراف دارد زاویه حدودا 30درجه است میخواستم بدونم به عمل نیاز دارد خیلی حساس شدم رو این موضوع
    ممنوم اگه پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید،ما 2سال اقدام به بارداری کردیم ولی موفق نشدیم،همسرم آزمایش اسپرم را سه بار تکرار کرد که جوابش صفر بود،بعد سو نو داد که دکتر سو نو گفت عفونت با قرص حل میشه اما دکتر معالج گفت نیاز به عمل داره،خواهشن شما راهنمایی کنید ما رو.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    بنده از 2ساله قبل چندین بار دچار سنگ کلیه شدم ولی در حال حاضر حدود یکسال مشکل سنگ ندارم ولی بعضی وقتا درد خفیف کلیه راست دارم که امروز رفتم سونو گرفتم و گفتند کلیه راست هنوز التهاب داره و نوشته فلونس متوسط تا شدید بهمراه دیلاتاسیون خفیف پلویس کلیه، واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من نوع خفيف مهم ميست
  • تصویر کاربر فرزاد شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    با سلام.من سونوگرافی انجام دادم و توی جواب سونو گرافی نوشته تصویر یک سنگ به دیامتر 3 میلیمتر در کالیسهای وسطی کلیه چپ دیده میشود.
    لطفا راهنمایی کنید ممنون و با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر شهاب شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من به زگیل تناسلی مبتلا نیستم اما می ترسم که مبتلا بشم سنم هم 24 سال هست واکسن مناسب هسا و حدود قیمت واکسن چقدر هست؟ ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ادوارد جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1109 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آزمایش دادم و نتیجه این بود که psa 13.1 و freepsa 2.4 هست ، دکتر رفتم داروی پروترال دادند که روزی 1 عدد بعد از صبحانه مصرف کنم . اما در این یک هفته ای که مصرف می کنم دل پیچه ، شکم درد و برخی موارد معده درد دارم . مشکل از چیست ؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نمونه برداری کنید
  • تصویر کاربر شاهوردی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 670 مشاهده پرسش
    دکتر سلام.پدرمن 56ساله هستندودرتاریخ24.1.93 که اولین ازمایش پروستات رودادن .psaایشون11.4 بودوبامصرف یکسری انتی بیوتیک ازمایش بعدی psaایشون که تکرارشد درتاریخ27.02.93 اندازه ی psaاشون به 7.3رسید.که برای ایشون بیوپسی تجویز شد که دربیمارستان هاشمی نزاد تهران انجام شد وقبل از بیوبسی یکبار دیگه ازمایش psaتکرار شد که اندازش بازهم تغییر کردوبه8.9 رسید.وگفتن که 10روز دیگه نتیجه ی ازمایش رو بگیریم .میشه لطفا درموردشون یه خورده توضیح بدین واینکه اگر بدخیم باشه باید چیکار کرد؟//
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نتیجه را به من بفرمایید
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    با سلام
    ضمن تشکر از حوصله شما
    من 42 سال سن دارم. وزن پروستات من حدود 40 گرم است و هیچ مشکلی مانند دفع ادرار، سوزش و .. هم ندارم و علایم دفع ادرار نیز کاملا طبیعی است. فقط این اعداد در سونو گرافی مشخص شده است. دکتر معالج می گوید با توجه به سن شما پروستات دارای سایز بالایی است و باید بالیزر سایز اضافه را بخار کنم . ولی بنده مقداری به این موضوع در کل مشکوکم. دو سونوگرافی متفاوت در 3 ماه اخیر را نیز پیوست کردم.
    کمک و راهنمایی بفرمایید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا و ابدا نیاز به درمان ندارید هنوز جوانید مشکل پیدا میکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب