اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آزواسپرمی شایعترین علت نازایی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه نازا به کسی گفته می شود که اصلاٌ نطفه ندارد و در آزمایش اسپرم انجام شده، اسپرم صفر می باشد. اگر کسی اسپرم داشته باشد نازا نبوده و با روش های کمکی می تواند باردار شود.

هر از چند گاهی زوجینی را می بینیم که به حالت ناامیدی مراجعه می کنند و شدیداً نگران و مضطرب هستند، زیرا  در بررسی های انجام شده در آزمایش نطفه، تعداد اسپرم آنها صفر می باشد.

تولید تستوسترون

در حالت طبیعی هر مردی 100میلیون اسپرم دارد که جهت بارداری باید 40 درصد متحرک و شکل طبیعی داشته باشند. در بسیاری از مواقع وقتی آزمایش اسپرم را مطالعه می کنیم اسپرم هم از نظر تعداد و هم شکل و هم حرکت کاملاً پایین است که به آن الیگو اسپرم گفته می شود.

هر چند کیفیت اسپرم پائین باشد شانس باروری پائین تر خواهد بود. در شدیدترین حالت افت کیفیت اسپرم در آزمایش انجام شده همه صفر هستند که به آن آزواسپرمی گفته می شود.

علت نداشتن اسپرم مرد

وقتی آزمایش اسپرم یک مرد صفر است علت های مختلفی در پشت آن وجود دارد:

ترشح هورمون های تحریک کننده بیضه ها از هیپوفیز مغز مشکل دارد. این اختلال در ترشح که اغلب به علت کاهش ترشح هورمونی به نام FSH است. هورمون FSH وظیفه تحریک سلول های نطفه ساز را به عهده دارد. 

تزریق بی رویه تستوسترون که متأسفانه در باشگاه های بدنسازی و سرخودی استفاده می شود، ترشح هورمون تحریک کننده را شدیداً مختل می کند.

ایجاد شدن تومور در غده هیپوفیز به نام پرولاکتنبوما باعث می شود که بیش از حد پرولاکتین ترشح شده و آن هم هورمون تحریک کننده نطفه سازی یا FSH را مختل می کند.

بیضه محل اصلی نطفه سازی مرد می باشد که سلول های نطفه ساز در آن قرار دارند. شایعترین علت آزواسپرمی مردان اختلال در عملکرد بیضه می باشد که 49 تا 93 درصد آزواسپرمی را تشکیل می دهد.

در این حالت سلول های نطفه ساز یا در بیضه به صورت مادرزادی وجود ندارند که تحت عنوان سرتولی سل سندرم گفته می شود که در این صورت فرد نازا است و راهی برای درمان وجود ندارد. علل دیگر آن بیماری ژنتیکی به نام کلاین فیلتر می باشد که در معاینه بیضه ها کاملاً سفت و کوچک هستند و نطفه تولید نمی کنند.

یکی دیگر از علل دیگر از بین رفتن سلول های نطفه ساز بیضه، بیضه های پائین نیامده و نزول نکرده هستند. اگر بیضه بعد از تولد در داخل شکم بماند به کیسه بیضه نرسد با گذشت زمان سلول های نطفه ساز آن از بین خواهد رفت و اگر این امر دوطرفه اتفاق بیافتد فرد مبتلا به آزواسپرمی یا نطفه صفر خواهد شد و لذا در اینجا به والدین عزیز توصیه می کنم هر نوزاد پسر که در معاینه بیضه خالی باشد و بیضه در مسیر نزول گیر افتاده باشد بلافاصله باید پس از سه ماهگی تحت عمل جراحی پائین آوردن بیضه قرار گیرد تا در آینده نابارور نگردد.

از علل دیگر نازایی با منشاء بیضه، بیماری اوریون می باشد که باعث تورم بیضه ها شده و سلول های نطفه ساز را ممکن است تخریب کند.

ضربه به بیضه ها، شیمی درمانی و رادیوتراپی از عواملی هستند که سلول های نطفه ساز بیضه را خراب می کنند و باعث صفر شدن اسپرم و نازایی مردان می گردند.

واریکوسل که سبب اتساع وریدهای اسکروتوم می شود، نیز می تواند به آزواسپرمی منجر شود.

لوله هایی به نام منی بر اسپرم را از بیضه ها خارج کرده و به مجرا می آورند که با انزال بیرون می ریزد. به هر عللی انسدادی در مسیر خروج وجود داشته باشد اسپرم ساخته شده محبوس می شود و به بیرون نمی ریزد و لذا باعث صفر شدن آزمایش اسپرم می گردد.

شایعترین علت انسداد متأسفانه انجام وازکتومی یا بستن لوله مردان می باشد که با قطع مسیر لوله های منی بر باعث از بین رفتن همیشگی باروری مردان می شود.

عدم وجود لوله های منی بر و یا انسداد مادرزادی آنها از علل دیگر صفر شدن آزمایش اسپرم مردان است.

 

معجزه بارداری با اسپرم صفر

عبارت «معجزه بارداری با اسپرم صفر» شاید در نگاه اول اغراق‌آمیز به نظر برسد، اما با پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه ناباروری مردان، این اتفاق اکنون یک واقعیت علمی است. آزواسپرمی (Azoospermia) یا نبود اسپرم در مایع منی، به معنای ناباروری مطلق نیست.

مهم‌ترین نکته این است که بدانید اسپرم صفر معمولاً دو حالت دارد:

-کارخانه سالم است، جاده مسدود است (انسدادی):

بیضه‌ها اسپرم تولید می‌کنند، اما لوله‌های خروجی به دلیل وازکتومی قبلی، عفونت یا مشکلات مادرزادی بسته‌اند. در این حالت، بارداری تقریباً ۱۰۰٪ ممکن است چون اسپرم‌های سالم در بیضه وجود دارند.

-کارخانه کم‌کار است (غیرانسدادی): بیضه‌ها تنبل هستند یا تولید بسیار ناچیزی دارند که به مرحله خروج نمی‌رسد. حتی در این حالت، در نواحی خاصی از بیضه ممکن است «جزیره‌هایی» از تولید اسپرم فعال وجود داشته باشد.

۱-تکنیک میکروتسه (Micro-TESE): جستجو با میکروسکوپ

این روش همان «معجزه» پزشکی مدرن است. در گذشته، نمونه‌برداری کور انجام می‌شد، اما در روش Micro-TESE، جراح با استفاده از میکروسکوپ‌های بسیار قدرتمند (با بزرگنمایی ۲۵ برابر)، بافت بیضه را اسکن می‌کند.

چرا معجزه؟ جراح به دنبال لوله‌هایی در بیضه می‌گردد که کمی متورم‌تر و سفیدتر هستند (نشانه‌ی وجود احتمالی اسپرم). حتی پیدا کردن چند عدد اسپرم زنده هم کافی است. این اسپرم‌ها استخراج شده و فریز می‌شوند تا برای لقاح مصنوعی استفاده شوند.

۲-قدرت تکنولوژی ICSI (میکرواینجکشن)

در بارداری طبیعی، میلیون‌ها اسپرم لازم است تا یکی به تخمک برسد. اما در آزمایشگاه، قانون تغییر می‌کند. با روش ICSI، جنین‌شناس تنها به یک اسپرم نیاز دارد. او آن یک اسپرمِ استخراج شده از بیضه را مستقیماً به داخل تخمک تزریق می‌کند. بنابراین، مفهوم «تعداد کم» دیگر مانع بارداری نیست.

۳-درمان‌های نوین: سلول‌های بنیادی و PRP

برای کسانی که حتی در بیضه هم اسپرم ندارند، علم در حال باز کردن درهای جدیدی است:

  • تزریق PRP (پلاسمای غنی از پلاکت): خون بیمار گرفته شده، پلاکت‌های آن جدا شده و به بیضه تزریق می‌شود. فاکتورهای رشد موجود در پلاکت‌ها می‌توانند سلول‌های بنیادی بیضه را بیدار کرده و تولید اسپرم را (حتی به مقدار کم) تحریک کنند.

  • درمان هورمونی: در برخی موارد، مغز فرمان تولید اسپرم را صادر نمی‌کند. با تزریق هورمون‌های خاص، می‌توان کارخانه بیضه را دوباره راه‌اندازی کرد.


جدول واقعیت‌سنجی (شانس موفقیت)

نوع آزواسپرمیروش درمان اصلیشانس پیدا کردن اسپرم
انسدادی (لوله‌ها بسته است)PESA یا TESEبسیار بالا (نزدیک به ۱۰۰٪)
غیرانسدادی (مشکل تولید)Micro-TESEحدود ۵۰٪ تا ۶۰٪
غیرانسدادی شدیدPRP + Micro-TESEدر حال افزایش (تجربی)

نکته کلیدی: بسیاری از مردانی که سال‌ها پیش جواب «نه» شنیده‌اند، امروز با تکنیک Micro-TESE صاحب فرزند می‌شوند.

آیا با اسپرم صفر میتوان باردار شد؟

بلی. درمان آزواسپرمی بستگی به علت آن دارد و در هر مورد متفاوت است. در بیمارانی که بیضه های آنها کوچک است و رشد کافی ندارد، از هورمون استفاده می شود. در این موارد درمان تا 95% موفقیت آمیز است و ظرف مدت 6 ماه و حداکثر 3 سال بیضه ها بزرگ شده، اسپرم ظاهر می شود.

در واریس بیضه ( واریکوسل) عمل جراحی 50 تا 60% موارد موفقیت آمیز بوده و معمولاً پس از 1 تا 3 سال نتیجه داده است. در نازائی های انسدادی، عمل جراحی پیوند مجاری منی بر صورت می گیرد که نتیجه بخش است. امروزه با روشهای جدید مثل لقاح خارج از بدن و انتقال جنین به رحم و یا تزریق اسپرم به داخل تخمک – در مواردی که تعداد اسپرم فوق العاده کم بوده است- امیدواری زیادی برای درمان به وجود آمده است. 

اگر سطح هورمون گنادوتروپین شما بسیار پایین باشد، برای بهبود شانس باروری خود و افزایش تعداد اسپرم میتوانید از داروی گنادوتروپین استفاده کنید. گنادوتروپین هورمونی است که تولید اسپرم را تحریک می‌کند.

در روش IVF، یک تخمک از تخمدان زن برداشته می شود و ،در محیط آزمایشگاه با  اسپرم مرد بارور می‌شود. سپس تخمک بارورشده به رحم زن بازگردانده می‌شود.

شایان به ذکر است که اگر تعداد اسپرم شما اندکی پایین باشد و حداقل به مدت دو سال برای فرزنددار شدن به طور طبیعی تلاش کرده باشید و نتیجه ای نگرفته باشید شما کاندید مناسبی برای لقاح مصنوعی هستید.

تزریق درون سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI)، یک نوع تکنیک IVF است. در این روش یک اسپرم واحد به صورت مستقیم به تخمک زن تزریق می‌شود تا آن را بارور کند. تخمک پس از بارور شدن به رحم زن بازگردانده می‌شود.

شایان به ذکر است که اگر حداقل به مدت دو سال برای فرزنددار شدن به طور طبیعی تلاش کرده اید و نتیجه‌ای نگرفته‌اید و یکی از مشکلات ضعیف بودن کیفیت اسپرم و پایین بودن تعداد اسپرم یا فاقد اسپرم بودن مایع منی را داشته باشید، کاندید مناسبی برای این روش درمانی خواهید بود.

اهدی اسپرم به معنی استفاده از اسپرم مرد دیگری برای باروری است که اسپرم خود را اهداء می‌کند.

در صورت داشتن مشکل نازایی جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (102 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عطا جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام.دکتر من 30 سالمه.دو تاسوال داشتم 1-من هر از گاهی(بعضی وقتها 2 ماه بعضی وفتها 2 هفته) سر آلت تناسلیم یه التهاب کوچیک قرمز رنگی پیدا میکنه (اندازه ته سوزن ته گرد) بعد چند روز یه مقدار خشک میشه و روش یه پوست تشکیل میشه و میفته و تقریبا به حالت عادی بر میگرده.این اواخر که پیش میاد ،یکم به نظر زیاد تر شده.میخام ببینم چیکا باید بکنم.خطرناکه ؟کلا پوست سر آلتم انگار خیلی نازک و حساس شده و انگار خیلی جاهاش پوست پوست میشه بعضی وقتها و یه سوزش خفیفی بعضی وقتها در حالت نعوظ پیدا میکنم.
    یه بار یه دکتر پوست رفتم درست معاینه نکرد و فقط گفت یه پماد بتا متازون بزن.
    در صورت نیاز به ویزیت این مشکل مربوط به متخصص اورولوژ میشه یا پوست؟ میتونم بیام شما ویزیت کنید؟2
    -هزینه و شرایط انجام وازکتومی هم میخاستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      از انجا ازمایش دهید
    2. تصویر کاربر عطا جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام.چی متوجه جواب نشدم.
      البته من حضورا هم دو هفته پیش خدمتتون رسیدم و معاینه کردید گفتید اصلا چیز خاصی نیست و بیماریهایی شبیه زگیل و ... نیست و نگران نباشم و کاری نداشته باشم.که من خیلی وسواسی بودم و گفتم اگه نیاز هست دکتر پوست هم برم.(موهای بلندی داشتم ... :D )
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      متخصص پوست بروید 2-من انجام نمی دهم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر الهام. جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    با سلام غده پروستات کاملا برداشته شده ولی همچنان خود ادراری ادامه دارد و بیمارم هر روز لاغر تر میشود تقاضای عاجزانه دارم از آقای دکتر علت لاغر شدن بیمار بعد از جراحی را بفرمایید تا سریعتر اقدامات لازم را انجام دهیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر صادقنیا جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام من در زمان تولد بیضهام بالا بودده عمل کردن اوردن پاین ازدواج کردم فهمیدم اسپرم ندارم رفتم عمل بیو پیسی کردم داخل بیضه هام اسپرم بوده برداشتن میخوام بپرسم عملیس هست انجام بدم طبیعی بچه دار شم مممممممممنون میشم زود جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش اسپرم دهید
  • تصویر کاربر یونس جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    دکتر بنده 22سالم هست و تقریبا سه ساله روی کیسه بیضه م چهارتا حالت دونه داره..هرکدوم به اندازه قطر دومیلیمترهست...
    نه بزرگ شده نه کوچیک شده چندبارم خواستم بکنمشون امانشده دردوخارشی هم نداره
    ممنون میشم بفرماییدچی هست وبایدچیکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما اقای دکتر.بنده ۲۷سال سن دارم.من ازخواب بیدار شدم یه لحضه بیضه سمت راستم درد گرفت هر۵دیقه یه بار درد میگیره.لطفا راهنمای بفرماید باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید ببینم علت چیست02122642744
  • تصویر کاربر arash جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام من پسری ۱۵ ساله هستم بیضه ی سمت چپم پایین است علاوه بر ان کجیه الت هم دارم ' رگ های الت تناسلی هم دیده میشود سوالم این است که آیا درمان این بیماری ها با قرص و دارو حل میشود یا با عمل ? این را هم اضافه کنم که من در مورد مسایل هورمونی هیچ مشکلی ندارم ایا این بیماری هما برایم مشکل افرین خواهد بود?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید از بیضه
  • تصویر کاربر شهاب جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر
    التم در حالت نعوظ ۱۵ سانته وکلفتیشم دورش ۱۳سانته ولی ۵دقیقه بعدنزدیکی خیلی کوچک میشود علتش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید اندازه طبیعی است درمان نمی خواهد
  • تصویر کاربر يزدانفر دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    آقاى كرمى با عرض سلام

    پسر ٥ ساله ام تنگى محل اتصال حالب به لگنچه كليه داشته و يك سال پيش عمل پيلوپلاستى لاپاراسكپى انجام داده ، تنگى حالب به اندازه ٩٠ ٪ بوده، و باعث انباشته شدن ادرار و گشادى لگنچه بوده، راه عبور ادرار از لگنچه با عمل جرايي باز شده، ولى لگنچه به همون اندازه پيش از عمل باقى مانده، و اين باعث ماندن بيشتر زمان ادرار در لگنچه و كاركرد آهسته تر كليه شده است، همچون بادكنكى كه بعد از باد كردن باد آن را خالى كنيد شكل و فرم اوليه خود را از دست ميدهد اين چيزيست كه متخصص اورالژى در اينباره گفته است، آيا چنين چيزى درست است؟ مگر لگنچه ضخامت و قدرت انقباظ و انبساط را ندارد؟ چرا همين جور بزرگ مانده است؟ و اينكه آيا بزرگتر بودن كليه و كاركرد آهسته آن در تخليه ادرار در دراز مدت براى كليه مشكل آفرين است؟ و در اين باره چه نكاتى را بايد در نظر گرفت و چگونه بايد اقدام كرد؟
    با سپاس فراوان از شما و آرزوى موفقيت
    ممنونم از اينكه بتونيم به سوالاتم پاسخ بدهيد

    خدا نگهدار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      مراجعه حضوری با مدارک
    2. تصویر کاربر يزدانفر شنبه ۱۶ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشيد آقاى دكتر ما ساكن انگلستان هستيم براى همين نميتوانيم مراجعه حضورى داشته باشيم و مدارك را بيارم. اگه امكانش هست همينجا به سوالاتم پاسخ بدهيد.
      ممنونم

      يزدانفر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر بعد از عمل اسکنDTPAنشان رفع انسداد باشد دیگر اقدامی نیست
    4. تصویر کاربر يزدانفر دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بعد از عمل، سنوگرافى اتمى گرفتيم و نشان داد كه راه عبور ادرار از لگنچه باز شده است، ولى لگنچه به همان اندازه پيش از عمل بزرگ مانده است و سنوگرافى كه به تازگى گرفته ايم نشان ميدهد كه ادرار در لگنچه ميماند و كم كم خارج ميشود.
      سوال ديگرى كه داشتم چرا به شكل اوليه خود برنگشته است و آيا اين در مرور زمان براى كليه مشكل ايجاد ميكند؟

      با تشكر فراوان

      يزدانفر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      خوشبختانه باز است واقدامی لازم نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر talakian جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام ٢٨سال سن دارم يكباره دچار ضعف جنسي شدم . يا نعوظ نميشود يا اگر شود زود شل ميشه، قبلا خيلي توانمند نبودم ولي خوب بود. وقتي از قرص سيلدنافيل استفاده ميكنم خوبه اما فرداش باز همون ميشه. تازه ازدواج كردم اما يه مدت قبلش اينشكلي شدم،ميل دارم اما توان كم شده، واريكوسل شماره ٢هم دارم نميدونم ربط داره يا نه،ممنون از وقتي كه ميذارين
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر benyamintraz جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻭ ﻋﺮﺽ ﺍﺩﺏ ﻣﺤﻀﺮ ﺩﮐﺘﺮﻋﺎﻟﯿﻘدر
    ﻣﻦ ﻭﺍﺭﯾﮑﻮﺳﻞ ﺩﺍﺭﻡ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺷﻐﻠﻤﻢ ﮐﺎﺭﮔﺮﯾﻪ
    ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﺴﺘﻢ ﻫﯿﭻ ﻫﻤﺮﺍﻫﯽ
    ﻧﺪﺍﺭﻡ . ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻡ ﺑﺎ ﺭﻭﺵ ﻻﭘﺎﺭﺍﺳﮑﻮﭘﯽ
    ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ
    ﺩﺭ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﮐﺪﺍﻡ ﺩﮐﺘﺮ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﻋﻤﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻭ ﺍﺯ
    ﻫﺮ ﺩﮐﺘﺮﯼ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﯼ ﺑﭙﺮﺳﯽ
    ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﺸﯽ ﭘﻮﻝ ﯾﻪ ﻭﯾﺰﯾﺖ
    ﺭﻭ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ. ﺧﻮﺍﻫﺶ
    ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﻫﻢ ﭼﯿﻦ ﺩﮐﺘﺮﯼ ﻣﯽ ﺷﻨﺎﺳﯿﺪ ﺑﻪ
    ﺑﻨﺪﻩ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺩﺭ
    ﻫﻢ ﻣﻮﺭﺩ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﻋﻤﻞ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﺑﯿﻤﻪ.
    ﺳﭙﺎﺳﮕﺰارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      اول معاینه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر من دوسال پیش زیر شکمم درد میکرد رفتم پیش دکتر بدون هیچ سنو گرافی گفتن باد فتخ دارم اما موقع عمل واریکاسل عمل کردن که من بعد عمل متوجه
    شدم البته دوطرف زیر شکمم درد میکرد که فقط یک طرفش عمل شده الان بعد دوسال باز هم همون جا ها درد میکنه و جای عملم موقع خروج منی میسوزه تازگیا بیشتر شده و طرف سمت چپم هم که عمل نشده دردش بیشتر شده ممنون میشم جواب این مشکل مارو بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد طبیعی است
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    دکتر من قراره به امید خدا شهریور ماه به استخدام نیروی انتظامی در بیام.با توجه به اینکه واریکوسل منع استخدامی داره به نظر شما اگر نیازی به جراحی واریکوسل نداشته باشم راه حل این مشکل بزرگی که برام پیش اومده چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن اعلام نکنید
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    آیا واریکوسل ارثی است ؟؟؟ چطور خودمون میتونی تشخیص بدیم ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر توسط پزشگ جراح کلیه مشخص میشود
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر من پانزده تیر خدمتتون رسیدیم گفتین واریکوسل درجه 1 دارم واسم ازمایش اسپرم نوشتید در ازمایشگاه رویانیان میخواستم بدونم با توجه به اینکه من روزه میگیرم الان میتونم ازمایش اسپرم بدم؟یعنی بدنم ضعیف نیست که خطا تو ازمایش رخ بده؟یا بذارم واسه بعده ماه رمضان؟ممنون میشم از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اورزانس نیست
  • تصویر کاربر مهران یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    باعرض درود و خسته نباشيد خدمت جناب دكتر كرمي عزيز
    بنده ٣٧سال سن دارم و حدود ٨-٧ سال است كه از درد بيضه رنج ميبرم و بارها و بارها به دكتر هاي مختلف اورولوژيست مراجعه نمودم ولي متاسفانه به نتيجه نرسيدم اكثر همكاران جنابعالي بعداز رؤيت آزمايشهاي ادرار و خون و سونوگرافي به بنده اعلام ميكردند كه شما در صحت كامل هستيد و همه چي طبيعي ميباشد دكترجان واقعاً ديگه تحمل ندارم ، بدبختانه مدتي است كه درد مثانه هم به دردقبلي اضافه شده و به هيچ عنوان ديگه نعوظ هم نميشوم ، خواهشا و عاجزانه دست استمداد به سويتان دراز ميكنم و بي صبرانه منتظر جواب شما هستم باتشكر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      این دردها عصبی است و با بزگنمایی بدتر میشوند بیخیالی بهترین درمان است
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من یه عکس از انحراف آلتم به سمت چپ دارم خواستم بهتون نشان بدم خواهشا ایمیل خودتون رو برام بذارید تا ارسال کنم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل ضمیمه بفرست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نریمان یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 745 مشاهده پرسش
    باسلام .آیا دستگاه های کشنده مانند اکستندر جهت افزایش طول آلت تناسلی مفید میباشد.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اصلااثر ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب