اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

 درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدنقی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    بنده دوبار به سونگرافی مراجعه کردم در بار اول گفته هر دو کلیه دارای اندازه و شکل و اکوژنسیته پارانشیمی و افتراق کورتیکومدولاری طبیعی می باشد و تصویر یک کیست کورتیکال 9 میلیمتری در کورتکس میانی کلیه چپ مشهود است
    و در بار دوم گفتن که در قطب بالایی کلیه چپ تصویر اکوژن با سایه خلفی به طول 65میلیمتر و در کالیس میانی تصویر اکوژن دیگری به قطر 4میلیمتر دیده میشود و هیدرونفروز یا توده فضاگیر دیده نشد لازم به ذکر است که هردو سونگرافی در یک روز انجام شده لطفا راهنمایی کنید جای نگراتی نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      این سنگها درمان نمیخواهد اب زیاد ونمک کم تستفاده کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام.پیرو سوال شمارهr55xf6143521.فرموده بودید عکس الت بفرستم براتون.دیگه قشنگ تر از این نتونستون عکس بگیرم.سوالمو یک بار دیگه خدمتتون عرض میکنم.۲ماه پیش داخل استخر بودم که یکی از دوستانم به شوخی التم محکم فشار داد.از همون روز به بعد التم هم درد میکنه(دردش اخیرن شدید شده و با خوردن مسکن هم خوب نمیشه)هم التم به سمت چپ کج شده‌.تو عکس ارسالی هم مشخص الت به سمت چپ وای میسته.التم مشکل پیدا کرده؟حالت نعوذ هم نداشت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید
  • تصویر کاربر حیدر شنبه ۱ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر .
    ممنونواز اینکه به خوبی پاسخگوی سوالات هستید.اقای دکتر اقایی هستم ۳۵ساله حدود یک ماه است که روی الت تناسلیم ۵تا۶عدد زگیل زده که با تست Hpvمشخص شد که از تیپ ۱۶و ۱۱است. این خیلی باعث نگرانی من و خانمم شده است...میخواستم ببینم هزینه فریز کردن این زگیلها چقد میشه.
    واینکه شما در بیمارستان نیکان هم این عمل را انجام میدهید.بعد از فریز کردن نیاز به مراقبت برای نزدیکی دارم یا نه؟
    من دو فرزند دختر۱۰ساله و پسر ۸ساله دارم ممکن این مشکل واسه اوناهم.پیش بیاد ؟ نیاز به در مان خاصی دادند یانه؟
    ممنون میشم پاسخ گو باشید.
    اگه هزینه فریز کردن را بفرمایید ممنون میشم تا بتونم خدمتتون برسم.
    سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      درمان طلایی این زگیلها کرایو است بیایید در خدمتم امروز۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر حیدر سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام ممنون از پاسخگویتون.میشه هزینه کرایو راهم بفرمایید
    3. تصویر کاربر حیدر سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام.خدا قوت ممنون از پاسخگویتون.
      اگهکامکانش هست هزینه کرایو کردن هم بفرمایید باتوجه به اینکه ۶عدد زگیل کوچیک روی الت.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۹۷( 7 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سیاوش سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 23 سالمه و مجرد هستم سه چهار سال قبل متوجه شدم که روی گردن آلتم یه زایده خیلی کوچیک گوشتی دارم رفتم دکتر و گفت زگیله اما من هیچ رابطه جنسی نداشتم تا حالا ، دکتر بعدش کرایو کرد اما بعد از چن ماه باز از همونجا در اومد و همون اندازه خیلی کوچیک هست اندازه یه میلی متر، چن روز پیش متوجه شدم که مابین بیضه و مقعدم برآمدگی هایی دارم که بعضی وقتا صاف به نظر میرسه سوالم این بود که آیا اینها زگیلن؟ خیلی نگرانم کرده
    و اینکه در آینده اگر همسرم قبل از ازدواج و رابطه واکسن بزنن باز هم مبتلا میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      زگیل نیست
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    در خواست راهنمای از جنابعالی داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      در خدمتم
  • تصویر کاربر سحر سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام دكتر براى من پيامك امد كه سؤالى جواب داده شده اما پاسخ نيومده در سايت
    1. تصویر کاربر سحر یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام دكتر آيا اين كه روى زبانم هست زگيل تناسلى هست ؟من سه روز پيش كرايو كردم قسمت تناسل را ، دكتر براى همسرم تشخيص زگيل نداده و خيلى عجيبه چون من هيچ رابطه اى نداشتم و ١٠ سال از ازدواجم ميگذره ميتوسم به دهانم انتقال ياقته باشه و پسرم رو خيلى ميبوسم و ترس از اينكه به بچه منتقل شه داره منو ميكشه البته آزمايش دادم كه هفته ى آينده حاضر ميشه من رو راهنمايي كنين ممنونم
    2. تصویر کاربر سحر یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام من ١٠ سال ازدواج كردم متوجه زگيل تناسلى شدم كرايو كردم البته هنوز منتظر جواب آزمايش هستم دكتر همسرم را چك كرد و با وجود دو سه مورد روى آلت تشخيص اسكين تك داد، نگران هستم به زبانم كنقل شده باشد و چون فريند دارم نگرانم از راه بوسيدن به وى انتقال دهم خواهشمندمرراهنمايي كنيد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها زگیل نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شهرام یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر.
    کودک من عدم نزول بیضه داشت و در سن دو سالگی عمل کرد. بیضه سمت چپ قابل رویت بود ولی دکتر گفت که آب اورده الان یکسال است که امل کرده ولی هنوز پس از یکسال هیچیک از بیضه ها نزول نداشته. اخیرا" هم HCG واحد ۵۰۰ به تعداد ۵ عدد هفته ای یکی تزریق شده ولی هنوز نزول نداشته. آیا این در درمان طبیعی است . آیا مجدد باید عمل شود؟ و از همه مهمتر آیا دکتر در عمل کوتاهی نداشنه؟
    با عرض تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      دیگر کاری نمیتوان کرد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما دکتر بزرگوار ، میخواستم یک خواهش از شما داشته باشم. باتوجه به اینکه شما برای بنده عمل جراحی پلی کیشن رو تجویز کردید ، میخواستم یه لطفی بفرمایید و شماره تلفنی از بیمارتون را که دچار انحنای آلت شدید مثل من که حدود 90 درجه به سمت پایین شده است رو که شما عمل پلی کیشن رو برایش انجام دادید و یا در حد و حدود این مشکل ، به من بدید تا بیشتر در مورد این عمل و درد بعد از عمل ، از ایشان چند سوال بپرسم و قدری از این استرس کاذب روح و روان و نفس خویش را رهایی بخشم. و از بابت مزاحمت خیالتان راحت بنده فرهنگی هستم و معلم می باشم. خواهش میکنم اگر میشود این لطف را در حق بنده انجام دهید. اگر هم صلاح نمی دانید ، میتوانید مجوزی را برای ایجاد تماس بنده با فرد مورد عمل واقع شده از خود فرد بیمار بگیرید و بعدش شماره را به من بدهید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      شما که وسواس دارید عمل نکنید بهتر است چون هر عملی عارضه خودش را دارد
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      پس من که نگران سلامتی و ضایع نشدن حق همسر آینده ام هستم ویه خورده حالا کمال گرا هستم ، دیگه نباید عمل کنم ، و هیچ وقت نباید ازدواج کنم و توی این دنیا نباید خوب بشوم ؟!
      با این حساب باید گفت خداوند دردی داده ، که درمون کامل و قطعی نداره ! ولی این گفته توی عدالت خدا نمی گنجد ، او درد داده ، درمان هم داده ولی ما نرفتیم دنبال درمان قطعی و صددرصد مطلوب و کم عارضه !

      یادم باشه به دانش آموزام بگم ، اگر فردا پزشک شدید یکم حوصله به خرج بدید و از خدا بخواهید ، شاید راه حل بهتری برای درمان رو ، خودش یه جوری یادتون داد ، چون او لاحول ولا قوت الا بلله است...

      ممنون دکتر ، یا علی مدد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      بیایید حضوری صحبت کنیم
    4. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      چشم ، ان شاء الله
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۹۷( 7 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    حدودا 3 ماه چند قسمت از سر کلاهک آلت دچار تورم پوستی به حالت خشکی پوست پوست شده و همون نقاط به رنگ صورتی کمرنگ درآمده.با توجه به مراجعه به متخصص اورولوژی و استفاده از پماد های
    هیدرو کورتیزون 1درصد
    کالندولا
    و در مراجعه دوم (بخاطر این که تغییری حاصل نشد)
    پماد آلوویر 5 درصد
    به مدت 1 ماه
    هنوزم تغییری در ضایعه ایجاد شده حاصل نشده.
    جسارتا عکس براتون ارسال میکنم ولی قسمت آسیب دیده شدید تر از تصویری ک تو عکس مشخص میشه هست و قسمت هایی از پوست تغییر‌رنگ به رنگ‌تیره ایجاد شده.
    در ضمن بنده حدودا 2 سال پیش مبتلا به ویروس اچ‌پی‌وی شدم که خدمت خودتون رسیدم فریز کردم که حدودا 4 ماه هیچ ‌عودی نداشتم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من حساسیت است
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      حساسیت به چی میتونه باشه؟
      چه دارویی مصرف کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      به خیای جیزها پیدا کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سپيده یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 629 مشاهده پرسش
    من دختري ٣٠ ساله و مجردم
    مبتلا به اچ پي وي نوع ٣٩ دهانه رحم هستم ، بدون مشاهده زگيل خارج از رحمم ، از طريق شريك جنسيم متوجه شدم و ازمايش دادم ، آزمايش پاپ اسمير طبيعي بوده
    دكتر تجويز آزمايش كولپوسكوپي داده
    سوال از شما اينكه براي درمان بايد چيكار كنم ؟ و اينكه مي خوام با شخصي رابطه داشته باشم ولي ترس ابتلاي اون شخص به ويروس دارم بايد چطور پيشگيري كنم ار ابتلاي شريك جنسيم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      چون طبیعی است سالیانه تکرار کنید کافی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 666 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 636 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 855 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب