اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

 درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    ب علت جراحی ناحیه ادراردرکودکی وختنه وگوشت اضافه درمحیط ب علت امکان بازگشت مشکل اکنون درسن 32 بامشکل کوتاهی آلت و مخفی شدن آلت درهنگام نشستن و راه رفتن مواجه هستم. راهی برای افزایش طول آلت و مخفی شدن آلت درپوست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر arman شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    باسلام.
    پسر دوماه ونیمه دارم از بدو تولد هیدروسل داره درسونو هیدروسل خفیف تا متوسط گفته شده اما بیضه هاش رفته رفته دارن بزرگتر میشن واندازه شون درطول روز متغیر هستن وکم وزیاد میشن بعضی مواقع بالای بیضه ها هم سفت میشه مثل اینکه ورم داره در ضمن بچه اکثرا ارومه و زیاد گریه نمیکنه .پیش متخصص اوروژی اطفال که بردیمش چیز خاصی نگفت وگفت فعلا ختنه نکنید .من خیلی از این بابت نگرانم ممنون میشم اگه لطف کنید راهنمایی کنید وبگید کی ختنه اش کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر پیمان شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    من ۴۷ ساله و از حدود ۴ سال پیش درگیر پروستاتیت مزمن بوده و تامسور مصرف می کنم خرداد ماه پس از ادرار چند قطره خون در انتهای ادرار بود و به توصیه پزشک حدود ۳ ماه قبل سیستوسکوپی با دستگاه فلکسیبل انجام دادم
    در این بازه معمولا psa در محدوده ۱.۵ تا ۱.۷ در نوسان بوده
    در زمان سیستوسکوپی عدد ۱.۷ بود
    نتیجه سیستوسکوپی نشانه جزیی از ضخامت جداره مثانه و اصطلاح کیسینگ در مجرا بود
    حدود ۲ هفته قبل دچار درد در زمان انزال شده و اندکی خون در منی مشاهده شد و چند روز قبل تست psa و cbc دادم که psa رو ۳.۵ و نتایج cbc در محدوده نرمال بود
    حساسیتم به موضوع زیاد شده و بیماری هم هر چند وقت یک شکلی از خودش رو نشان میدهد
    توصیه شما چیست؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      در سن شما جای نگرانی ندارد وهیچ اقدامی نمیخواهد
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من کلیه درد دارم رفتم سی تی اسکن گرفتم دکتر گفت باید عمل شی با لیزر .
    نمیشه با اب زیاد و ورزش سنگ بیفته عمل نخاد
    یه ده روزی میشه درد دارم اولین بار هستش اینجوری میشم اولش درد یک ساعت داشتم سه روز بعد یا ذره روز بعد 7 ساعت درد داشتم هر روز دارم الان دیگه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر مسعود شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      فقط همین دادن کاغذ در رابطه با گزارش ندادن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      ان را بگیرید بفرستید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید جناب دکتر. حدود دو ماه هست که دوتا لکه سفید رنگ روی‌ بدنه آلت تناسلیم ایجاد شده. نه خارش داره نه سوزش. ممنون میشم اگه بفرمایید دلیلش چی هست و اگه پماد مخصوص هست که بزنم خوب بشه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر mohammad شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.جناب دکتر من چند ماهی میشه که روی الت تناسلیم .پوستش پوسته پوسته میشه و کنده میشه و زیرش پوست صورتی پر رنگ هست و گاهی اوقات مثل زخم و قرمز رنگ حتی خون هم کم میاد گاهی اوقات و با سوزش همراهه . از کرم AD و استریل چشمی A هم استفاده کردم که بهتر نشد و فقط سوزش کمتر میکنه و نرم تر میشه ولی داستان از بین نمیره , متاسفانه اول میزان وسعتش کمتر بود ولی هر چند وقت یکبار بیشتر میشه وسعتش و به جاهای دیگه آلت هم انتقال پیدا میکنه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر باور یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1886 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ، با تشکر که سوال ها میخونید و جواب میدید من 30ساله و مجرد وبیکار که دو ساله دارم آزمون میدم یجا قبول شم که شاید زندگیم سروسامان بگیره ماه بعد هم امتحان دارم اما مشکلی هست که اجازه درس خواندن به من نمیده و مجدد زحماتم برای آزمون بعدی داره به باد میده من در حدود یک ماه پیش خودارضایی داشتم که بعد از آن یمدت احساس درد بیضه داشتم و بعضی وقتهام درد در کمر از پشت واحساس سرما (نه لرز شدید) و فشار اندکی در ناحیه مقعد که موجب میشد برا کاهش فشار دسشویی برم (نه ادرار فقط مدفوع)، دکتر رفتم خودشون دستگاه سونوگرافی داشتن سونو کردن (بدون عکس فقط نگاه کردن)گفتن کلیه هات چرا باد داره؟ یکمم رسوب پروستات داری قرصات بخور خوب میشی دارو نوشتن افلوکساسین ۲۰۰ من دوهفته مصرف کردم و در طول این دوهفتع یکبار خودارضایی داشتم یکمم مایع منی زرد خیلی کم رنگ بود و حالم خوب بود و احساس سرما هم نداشتم بعد از چهار پنج روز از قطع دارو یکبار ک خود ارضایی داشتم احساس سرما میکنم بدون هیچ مشکل دیگری طوری که نگرانشم شبا و با همین احساس سرما از خواب بیدار میشم در ضمن نه تب دارم نه سوزش ادرار نه قطعی ادرار نه مشکل دیگر، فقط یمدت ادرارم رو به تیرگی میرفت که با مصرف اب رنگ ادرار هم خوب میشد، ازمایش ادرار هم داشتم عفونتی نبود فقط یک لخته خون کوچک در ادرار بود که دکتر گفت در این حد نیاز به ازمایش مجدد نیست ولی بعد از قطع دارو برا اطمینان ازمایش بده که امروز رفتم هم ازمایش خون دادم هم ادرار و نتیجش چند روز دیگه میاد به نظر شما مشکل من چی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نتایج ازمایش که اومد براتون ارسال می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من اگر چکاب سالم باشد باید به دکتر روانکاومراجعه نمایید
    2. تصویر کاربر باور شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر نتایج آزمایش اومد که براتون میفرستم ، که دکتر گفتن یه لکه خون کوچک در آزمایش ادرار هست که مشکلی نیست احتمالا سنگ ریزس لطف کنید نگاه کنید، بنظرتون آیاپروستاتیک میتواند دلیل لکه خونه باشه؟ چون خودارضایی اخری که داشتم و در بالا توصیف کرده بودم در انتها علاوه بر احساس سرمای اندک یه دردی حس کردم (ضمنا علاوه براین آزمایش ها، آزمایش ادرار دوهفته پبش مجدد دادم باز هم همین لکه خون توش بود) وآیا پروستاتیک احساس سرما نمیده؟ چون همانطور ک قبلا گفته بودم دو سه روز بعد اززمانی که داروهای افلوکساسین شروع به مصرف کردم احساس سرمام تمام شد و تا چهار روز بعد از قطع افلوکساسین هنگام خود ارضایی مجدد یه حس سردی داشتم
    3. تصویر کاربر باور شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      نتایج ازمایشات
    4. تصویر کاربر باور شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      نتیجه آزمایش ۱
    5. تصویر کاربر باور شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      ازمایش ۱
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      ازمایشات نرمال است
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر آرش جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر بنده حدود 2/5 سال پیش، یعنی مرداد ماه سال 95 به شما مراجعه کردم و مشکلم که سوزش ادرار و گاها درد خفیف و تیرکشیدن در ناحیه پایین شکم، به خصوص بعد از تخلیه ادرار یا انزال، بود را با شما مطرح کردم و به درخواست خودم در مطب سیستوسکپی انجام دادید. نظر جنابعالی این بود که بنده مشکل خاصی ندارم و به قول شما باید بی‌خیال قضیه شوم. اما آقای دکتر بنده به خاطر حساسیتی که به موضوع دارم بعد از آن موقع حدودا سه مرتبه دیگر آزمایش PSA و سونوگرافی انجام دادم. سونوگرافی‌ها نرمال بودند. عکس آن سیستوسکپی که جنابعالی در سال 95 انجام دادید و همچنین آزمایشات PSA که در سالهای 96 و 97 انجام دادم را برایتان ارسال میکنم، ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.و اینکه آیا نیاز است کار دیگری انجام دهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      من هنوز به حرف خودم هستم که شما کاملا سالمید
  • تصویر کاربر حشین شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    دکتر کرمی بزرگوار، بنده ده روز قبل توسط جنابعالی عمل تی یو آر پی داشته ام. ضمن سپاس و قدر دانی از شما ، آیا خون آلود و کدر بودن و سوزش هنگام دفع ادرار ده روز بعد از عمل تی یو آر پی طبیعی میباشد؟ لطفا بفرمایید چند روز بعد از عمل این عوارض ادامه خواهد داشت و اگر عیر طبیعی است چه پیشنهاد میفرمایید. سفلکسیم چهارصد را تجویز کرده بودید. با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      طبیعی است اب زیاد میل کنید ارام برطرف میشود
    2. تصویر کاربر حشین جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سپاسگزارم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محیا جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام من ۲۵ سالمه و مجردم و هیچ رابطه جنسی نداشتم ..کف پام دوسال پیش زگیل کوچکی داشت ک درمان نکردم‌بعد از دوسال واژن و مقعدم هم زگیل زد.الان تحت درمان کرایو تراپی هستم و تا الان دو جلسه گذشته.میخواستم بدونم احتنال اینکه باز هم ناحیه تناسلیم زگیل بزنه هست ؟تورو خدا جواب بدید اقای دکتر من خیلی درد دارم اگه واکسن بزنم قطعی درمان نمیشه ؟خواهشا جواب بدید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      عکس را بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 666 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 636 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 855 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب