اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدحسین یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    بنده 26سال دارم و درسال89واریکوسل سمت چپ عمل کردم اما بدلیل عود درسال90باز عمل کردم این هر دو طرف عمل کردم، دوماهی هست احساس کردم باز عود کرده به دکتر مراجعه کردم آزمایش اسپرم دادم دکتر گفت خوبه سونوگرافی هم دادم خوب بود دکتر گفت اصلا اریکوسل مشهود نیست، سمت راست یه مقدار هیدروسل داره امام مهم نیست. به نظر شما با توجه به اینکه به نظر خودم بیضه سمت چپ پاینتر از سمت راست هست و احساس میکنم رگ های بیضه رو حس میکنم نیازی به سونو گرافی داپلر هست یا نه؟ بنده درکرمان ساکن هستم. به نظرم در افرادی مثل بنده مهمترین عامل تشدید بیماری استرس بسیار زیاد است. از وب سایت کامل شما متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      نیاز به هیچ کاری نیست
  • تصویر کاربر ashkan یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام.زگیل بعد از 2 سال میتونه به خودیه خود محو بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممکن اشت
  • تصویر کاربر ابوالقاسم یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وادب : اينجانب ابوالقاسم رستمي با حدود40 سال سن از ارديبهشت سال87 تاكنون دچاربيماري فشارخون شده ام كه در اكثر موارد به صورت حمله ناگهاني با افزايش تپش قلب وبدنبال آن افزايش فشارخون تاحدود 16 روي 10 يا تا18 روي 10 نيز رفته ام ( هميشه احساسم براين بوده است كه كليه هايم چيزي ترشح مي كنند و. بي قراري حاد به من دست مي دهد ) كه با مراجعه فوري به بيمارستان قلب حضرت فاطمه الزهرا (س) در ساري وبا تزريق داروهايي مانند لازيكس يا كاهنده استرس واضطراب به حدود13 روي 8 يا كمتر برگشته وبه منزل مراجعت نموده ام . با پيگيري هاي دقيق تر و مراجعه به متخصص اعصاب و روان ، برايم تشخيص حملات پانيك ديس اوردر ( حملات ترس )راداده اند كه تحت درمان دارويي آسنترا mg100 ,روزي وسط ناهار يكي و كلونازپام 1mg شبي نصف قرص هستم و براي فشارخون تحت نظر دكتر بابك باقري ( متخصص قلب وعروق ) و درمان ارويي لوزارتنان25 mg هر12 ساعت يك عدد و آملوديپين5mg هر12 ساعت نصف قرص هستم واز سال87 تاكنون با چكاپ ساليانه قلب ( اكو وتست ورزش ) يبنابر نظر پزشك محترم ، مشكلي دراين خصوص ندارم و بيشتر عامل اين افزايش فشار رااسترس واضطراب مي دانند .اما باهمه اين درمان ها اندازه فشارخون بنده كمتر مواقع روي 12 روي 8 هست . استدعا دارم راهنمايي فرماييد . اگر تشخيص به نياز به پيگيري نزد حضر تعالي مي باشد ، بنده منتظر اوامرتان هستم . يا علي مدد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه کارها را انجام دادهاید
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    عطف به سوال قبلی
    باسلام سنم 62 سال 20 سال به بیماری دیابت نوع2 مبتلا هستم با قرص وورزش تقریبا تحت کنترول هست اخرین آزمایش fbs 96بوده آزمایش psa 11.9خوشبختانه مشکل ادراری و جنسی ندارم تحت نظر دکتر ارولوژی هستم ولی بزرگی پروستات نگرانم کرده لطفا راهنمایی فرمایید متشکرم
    در ضمن 4سال پیش نمونه برای کردم خوش خیم بوده مجددا در تاریخ تیر ماه نمونه برداری انجام شد خوشبختانه خوش خیم بود حال با توجه باینکه خوش خیمه نیاز بعمل داره یاخیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      بر اساس ادرار باقیمانده و نتیجه نوار مثانه است
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام و تشکر از حوصله ای که دارید وبه سوالات پاسخ می دهید می خواستم اگر ممکن باشه فیلمی در مورد ختنه با روش حلقه در وب سایتتون بگذارید تا مثل عمل دیگر در تصمیمگیری والدین موثر باشد .با تشکر واحترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      چشم
  • تصویر کاربر پروانه یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقاي دكتر. خام 37 ساله هستم مشكلي داشتم كه نگرانم ميكنه. وقتي آب استفاده ميكنم فورا به صورت ادرار دفع ميشود دچار پرادراري هستم. بسيار اهل شيرينيجات هستم. بيماري قند ندارم. لطف ميكنيد راهنمايي كنيد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه کمک کننده است09351142080
  • تصویر کاربر اکبری یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر مادرم دارای یک کلیه است. برای همین برای چکاپ کلیه هر 6 ماه سونوگرافی و ازمایش می دهد. در این سری از ازمایش دو تا سنگ زیر 2 میلیمتر مشاهده شده و همچنین یک کیست پاراشیمال حدود 12 میلیمتر مشاهده شده است آیا این موضوع برای سلامتی این کلیه خطرناک است وما خیلی می ترسیم چون مادرم کلیه چپش را به خاطر سنگ کلیه که به حالب حرکت کرد و به خاطر اشتباه پزشکی و طولانی شدن پروسه درمان و نشت اداری و از بین رفتن حالب از دست داد. سوال بنده چون به سلامتی کلیه راست خیلی حساس هستیم آیا به نظر شما با توجه به نتیجه سونو گفته شده در ابتدای سوال آیا کار درمانی خاصی باید انجام بدهیم ؟ضمن اینکه حضورا خدمت شما هم خواهیم رسید فعلا در نوبت ویزیت هستیم. بینهایت از شما سپاسگزلری می کنم ان شا الله در پناه خداوند همیشه سالم و تندرست باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      با مدارک باید ببینم
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از سایت بسیار مفیدتون
    جوان بیست و هفت ساله ای هستم اهل شهرستان. اولا میخواستم بدونم که درجه واریکوسل چطوری معین میشه و ثانیا در شهرستانها امکان این عمل رو دارند یا توصیه شما انجام جراحی در تهرانه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      با معاینه
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر من واریکسل گرید 3 در سمت چپ و گرید 2 در سمت راست داشتم 19فروردین سمت چپ را عمل کردم در سونو گرافی بعد از 4 ماه پس از عمل در سمت چپ به گرید 1 تبدیل شده و قطر شبکه های وریدی آن ( 2/4 میلی متر) و سمت راست که عمل نشده بود قطر شبکه های وریدی آن (2/8 میلی متر) از آنجایی که فرزندی ندارم و نیت من از عمل جراحی واریکسل فرزند دار شدن بوده از شما عاجزانه خواهش می کنم نتایج ارسالی بعد از عمل را بررسی نموده و ما را کمک کنید. خدا در دو دنیا خیرتان بدهد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      دیگر نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر حسين یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر من واريكوسل گريد٢ دارم كشاله هام و زير نافم تير ميكشه و درد دارم.به رويان مراجعه كردم و ازمايش اسپرم دادم كه صفر بود و بعدش تيكه برداري از بيضه كه جوابش اومد و دكتر گفت تو بيضت اسپرم ديده شد و از راه تزريق ميتوني بچه دار شي(icsi)دوستان و اشنايان گفتن جواب ازماش و بيارم خدمت شما كه نظرتون و بگيد خواستم ببينم امكانش هست از راه طبيعي بچه دار شم!؟؟دومين سوالم اينه واسه مشكل واريكوسل ايرادي نداره فوتبال بازي كردنم!؟؟و ضرر نداره البته عمل تيكه برداري هم كردم ممنون ميشم جوابمو بدين و راهنماييم كنين
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      بهترین روش برای شما ای وی اف است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 753 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب