اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجید چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر 2 سوال از حضورتان داشتم سوال اول: من به علت کمر درد در ناحیه انتهایی کمر به پزشک متخصصرارتوپدی مراجعه کردم و برای فیزیو تراپی به اضافه لیزر برای درمان کمر دردم تجویز کردند چون ما فرزندی نداریم و برای باروری هم اقدام کرده ایم آیا لیزر اثر منفی بر روی اسپرم و باروری ام دارد ؟ سوال دوم می توانم در طی 10 جلسه ای که این لیزر درمانی را انجام می دهم برای بارداری رابطه (آمیزش) داشته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      جواب هر دو نه
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید .من هیدروسل داشتم و عمل کردم در تاریخ 24 شهریور 94 و دوباره اب اورده و تابستان سال بعد موقعیت دارم واسه عمل .ایا امکا ن داره خودش تا اون زمان خوب بشه ؟ من فیلم های جراحی هیدروسل شما رو دیدم شما خیلی بیضیه رو پاره میکنید چرا ؟ اگه اونوقت پیش شما بیام طوری عمل میکنید ک 100 در 100 خوب بشه ؟ ایا میشه با سوزن برام خالی کنید ؟ببخشید ک جسارت کردم امید وارم درکم کنید اوضاع روحی من بعد از عمل واقعا بهم ریخته بازم عذر میخوام دکتر.بنظر شما الان چیکار کنم ؟ خواهشا بمن راهی نشون بده .همه میگن شما کارت حرف نداره . چه چیزایی برای من خوبه یا بد خواهشا جواب بده دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون از پاسخی که به سوال بنده دادید با توجه به سونوگرافی و ازمایش خون فرموده بودید که وضعیت پروستات برای سن 60 سال طبیعیه اندازه 41در45در41بود و psa2/3 اما نکته ای که یادم رفته بود عرض کنم این بود که در 18 ماه اخیر این شاخص 1/7 بعد 1/8 واخیرا 2/3 رو نشون میده ایا این پیش روندگی هم طبیعیه؟ممنون از زحمتی که برای پاسخ متحمل میشید و شرمنده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      در اين حالت نمونه برداري بهتر است
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام


    پسر 25 ساله و مجرد هستم.تاکنون با هیچ شخصی رابطه جنسی نداشته ام. چنتد وقتی است که متوجه شدم در قسمت پوست زیرین آلت تناسلی من دانه های ریزی در کنار هم قرار دارد که نه درد دارد و نه سوزش و بیشتر شبیه پوست بدن بعد از اگزما می باشد .نه بزرگ شده اند و. نه کوچک .لطفا راهنمایی بفرمایید .
    آیا اینها عارضه پوستی ناشی از حساسیت یا تعریق و امثالهم هستند ؟
    لطفا در صورت امکان پمادی را جهت رفع آنها اعلام بفرمایید .

    نکته: بنده آلرژی نسبت به بعضی خوراکی های گرم دارم.
    دو تصویر زیر از این قسمت گرفته شده است.

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر abbas چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    باسلام...
    ایا روغن زالو در رشد الت تاثیر دارد؟
    جدیدا تبلیغات آن را زیاد دیدم....
    ممنون....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      أساسا از نظر علمي دروغ است
  • تصویر کاربر saeid چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    دلایل نازایی درمردان ازچیست؟
    بعدازانجام عمل واریکوسل آیادلیلی برای نازایی درمردان وجوددارد،راه حل های بعدازعمل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سايت من را بخوانيد
  • تصویر کاربر سیدعلی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    بنده یک بار عمل واریکسل کردم و بعد عمل بیضه متورم شده و بعد سنو متجه شدم بیضه اب اورده.
    بعد دؤ سال مجددا عمل تخلیه اب بیضه انجام در خواست دادم اما چون دوباره واریکوسل برطرف نشد و بیضه اب داشت مجبور شده همون جای قبلی عمل واریکوسل کمی پایین تر عمل کنه و دوباره واریکوسل عمل شد و اب بیضه را از بالا به مقدار ۲۰۰سی سی تخلیه شده.
    اما دوبت ه ببضه بعد دوماه همون حالت قیلی را دلرد و ورم داد و متوجه شدم در قسمتی از بیضه سمت چپ انگار چیز اضافه ای اویزون هستش
    ایا این امکان هست با عمل دوباره همه چیز به حالت قبلی برگرده یعنی اندازه بیضه به حالت قبلی
    اگه وجود داره من حضوری بیام تهران چون بنده ساکن شهرستانم
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      بعد از ٢ عمل طبيعي است
  • تصویر کاربر جعفر چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام بنده از خانم اولم یک فرزند پسر سالم دارم . از همسر دوم ام یکبار دختری با ناهنجاریهای قبل و روده و.... بدنیا آمد که بعد از یکماه بستری در ان آی سی یو فوت شد و یکبار جنین با علایم طبیعی 2.5 ماهه در رحم فوت شده و با آزمایشات همسرم به نتیجه قابل قبولی نرسیدیم آیا آزمایش اسپرم به ما کمک میکند ؟ با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر هادی.ا چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    باسلام.دکتر عزیز بنده واریکوسل دارم و خودم که در حالت ایستاده میتونم رگهارو ببینم فکر کنم درجه ۳ هستش .من مجردم 23 سالمه و قراره اول اردیبهشت 95 اعزام سربازی بشم.میخواستم ببینم ایا اگه واریکوسلمو عمل کنم تا اونموقع مشکلی پیش نمیاد؟یعنی اگه عمل کنم و برم سربازی حدودا ۴ ماه دیگه موقع سربازی برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟ممنون میشم جوابمو بدید
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر دو. روش را ميتوانيد
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    با سلام
    حسینی هستم 32 سال. متاهل. مهندس کامپیوتر.
    چند روزی هست حداقل روزی یکبار دردی در حدود یک الی دو دقیقه به بیضه سمت چپم وارد میشه که خیلی ادیتم میکنه. البته در حالت نشسته این حالت بهم دست میده. اینم بگم بیضه سمت چپ در حالت عادی بالاتر از بیضه سمت راست قرار میگیره و بالانس نداره با اون یکی دیگه. نمیدونم طبیعی هست یا نه؟
    مووع بعدی اینه که حدود 1.5 سال پیش عفونت در مجاری ادراری داشتم که رفتم پیش متخصص و پس از سونوگرافی مشخص شد کلیه سمت راستم یه سنگ 4 میلی هست و سمت چپ هم سنگش حرکت کرده و در لوله حالب خراش ایجاد کرده و باعث عفونت شده. با دارو رفع شد و اون سنگ از طریق ادرار دفع شد. حالا نمیدونم این درد ممکنه مربوط به سنگ باشه یا نه؟
    ممنون میشم به ایمیلم جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نيست أب زياد بخوريد درست ميشود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 755 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب