اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1889 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر بزرگوارآیا بعد از عمل هیدروسل هیچ دردی احساس میشود؟ درد ناشی از عمل و چقدر هست این درد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر نسرين سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    ‎سلام آقاي دكتر
    ‎من ٣١ سالمه مجرد و باكره هستم و مدت يكسال هستش كه براي ليزر مو زايد به مركزي ميرفتم كه متاسفانه از اونجا به زگيل مقعد دچار شدم من دو هفتست كه اين موضوع رو فهميدم دو يا سه ماه ديگه ميخام عقد كنم توو شهرستان خودم به دكتري مراجعه مردم و
    ‎ايشون به من گفتن شما نبايد تا يكسال ازدواج كنيد و من از استرس اين موضوع مريض شدم لطفا راهنماييم كنيد كه بايد چيكار كنم و اگه خدمتتون برسم طول درمانش چقدر طول ميكشه؟؟ و اينكه توو چه مرحله اي نياز به تيكه برداري و يا واكسن هستش؟؟ عكس زيگيل رو كه دكتر تشخيص دادن براتون فرستاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد اينها را كرايو كنيد منعي براي ازدواج نداريد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      ٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوذر یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام من چند وقت هست دونه های سفید زیر پوست التم در امده هیچ درد و خرشی هم نداره ولی خیلی زیاد هستن نگرانم کرده چند دونه زگیل تناسلی هم دارم ولی این دونه ها با اونا فرق دارن میترسم اینا هم زگیل باشن متاسفانه تو شهر ما متخصص پوست نیست پیش یه دکتر عمومی رفتم نمیدونت چی هستم ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      اگر بزرك شدند ازمايش پوستي دهيد
    2. تصویر کاربر ابوذر سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      خیر بیشتر از ۶ ماه هست که سایزشون تغیر نکرده
    3. تصویر کاربر ابوذر سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      روی دستم هم در امده چند وقته
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      فعلا درمان نميخواهد
    5. تصویر کاربر ابوذر سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      ممنون از پاسختون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      تشكر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    دفع سنگ کلیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام هر دو ساعت ليوان اب ونمك كم
  • تصویر کاربر مهلقا سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر چندماهه متوجه شدم سر مقعد زگیلهایی رشد کرده برای درمان اقدام کردم در طول یک ماه چهار بار کریو انجام دادم الان چند روزه پماد ایمی کیمود و قرص زینک مصرف میکنم ولی فعلا زیگیلها درمان نشده ایا درمان کریو و هر هفته انجام بدم؟ در حالی که ناحیه رشد زگیل به شدت درد داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد كرايو كنيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام. آلت تناسلی من رو به پایین هست یعنی تقریبا از قسمت شروع آلت رو به پایین هست و حتما میخواهم عمل کنم. اما چیزی که هیچ جا درمورد آن صحبت نکردید هزینه تقریبی عمل هست. در نرخنامه وزارت نیز چیزی پیدا نکردم.من بیمه ندارم لذا باید آزاد هزینه کنم. من میخواهم حدود هزینه را بدانم. مثلا یک میلیون؟ پنج میلیون؟ ده میلیون؟ چون بنده شهرستان هستم و نمیتوانم حضوری مراجعه کنم لذا نرخ را به من بصورت تقریبی اعلام فرمایید. و اینکه عمل در مطب شما انجام میشود یا بیمارستان؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام عكسش وا بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام و عرض ادب
    من اهل اردبیل و 42 سال سن دارم . متاسفانه در سنین 25 تا 30 سالگی که اوایل استخدامم بود ادرارم را در مدتهای طولانی نگه میداشتم که بعدها برایم مشکلاتی در مثانه و دفع ادرار پیش آمد . بعد از تولد فرزند دومم در سال 1387 عمل وازکتومی انجام دادم . و بعد از آن بود که احساس میکردم بعد از دفع ادرار چند قطره ای ریزش ادرار دارم و نمازم اشکال دارد که به پزشک مراجعه کردم و تازه فهمیدم که حجمی از ادرار خالی نمیشودو به وازکتومی مربوط نیست . تا الان چهارتا متخصص عوض کرده ام . از سونوگرافیهای مختلف گرفته تا عکسهای رنگی و حتی عمل سیستوسکوپی انجام شده و داروهای مختلف هیچکدام نتیجه نداده . بعد از سیستوسکوپی که حدود 5-6 سال قبل بود ، گفتند هیچ چیز مشاهده نشد و دلیل مورد را عصبی عنوان کردند اما باز داروها نتیجه نداد . تا اینکه یک هفته قبل در سیستوگرافی جدید، مشخص شد که رفلاکس کلیه گرید 2 دارم و برایم باکلوفن 10 ، افلوکینول 200 و پروترال 0.4 تجویز نمود ( که در این پنج روز فشار دفع ادرام کمی بیشتر شده اما همچنان گرفتگی محسوسی در هنگام دفع دارم ). و همچنین تاکید نمود فرزندانم نیز سونوگرافی شوند . که در سونوگرافی دخترم نیز دیواره مثانه نامنظم بودو سونوگرافی خودم نیز حجم باقیمانده ادرار 170cc میباشد و واریکوسل نیز در دو طرف بیضه مشاهده شد و دردناک بودن اخیر آن ناحیه را سبب گردیده است . اکنون علاوه بر ناخوشی خود نگران مشکل فرزندم نیز هستم .
    از آنجا که پارسال تابستان علیرغم سفارش تلفنی یکی از منشیهایتان ( دختر خانم جوانی بودند ) در یکی از روزهای سه شنبه به مطبتان مراجعه نمودم و بعد از 6-7 ساعت انتظار بدلیل عدم امکان اسکانم و ... و خانم منشی بزرگتری که مجرب و سختگیر و قانون مداربودند امکان شرفیابی فراهم نگردید ، لطفا در صورت امکان محبت فرموده مرا راهنمایی فرمایید. در صورت صلاحدید و نیاز به معاینه ، در هر زمانی که تعیین فرمایید . حضورا در مطبتان حاضر خواهم شد . باسپاس فراوان و پوزش از بابت طولانی شدن شرح حالم . م .ص
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام در يك كلمه همه مشكلات شما وسواس وحساسيت بيش از حد است وگرنه سالميد
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر! آقای دکتر از دیروز عصر به دلیل آماده نبودن و انجام ناصحیح تمرین زیر شکم، درناحیه پایین ناف احساس درد خفیف به شکل تیر کشیدن دارم.بعد از انجام حرکت به مدت 4-5 دقیقه در همان ناحیه مقداری ورم ایجاد شد که از بین رفت. خواستم بپرسم این مربوط به فتق میشه و آیا مشکی قابل توجی وجود دارد؟ البته 2-3 روز هم رنگ ادرارم زرد پر رنگ شده که فکر می کنم به خاطر مصرف قرص ویتامینه. ممنون از شما استاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام سونو كنيد از نظر فتق
  • تصویر کاربر ن دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    بنده 27 سالمه در ازمایش hpv که انجام دادم چندین نوع مثبت بود البته نوع 18 و 16 منفی بود دکتر زنان دارویی ندادند و فقط گفتند در صورت تمایل واکسن بزنم و عارضه ای در پوستم ندارم لطفا راهنمایی کنید واکسن را تایید میکنید و ایا راهی برای دفع ویروس هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر مرضیه سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1386 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    پسری 10 ساله دارم که متوجه توده ای مانند رگ های پیچ خورده در بیضه سمت چپ او شدم . با توضیحاتی که در صفحه شما خواندم متوجه واریکوسل شدم . آیا در این سن نیاز به جراحی دارد؟ آیا قابل درمان است؟ آیا می تواند فعالیت ورزشی انجام دهد؟
    هیچگونه درد یا تورمی ندارد. خواهشمندم راهنمایی کنید من خیلی نگران هستم. من ساکن آبادان هستم و دسترسی به پزشک حاذق در این شهر بسیار دشوار است .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد سونو از بيضه بدهيد بفرستيد ببينم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 842 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب