اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    مدت زیادی هستش یک چیزی شبیه به زگیل رو الت تناسلیم هست ، میخواستم بدونم مشکلی هست ؟ خطری داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      نه جناب دکتر ، هیچ رابطه جنسی نداشتم تا حالا و اینکه بله فقط همین یه دونه هستش
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی متشکرم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سپاس
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیه دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    حالت عادی هیچ دردی از کلیه ندارم، وقتی میخابم، نصف شب میخام پهلو به پهلو بشم، هر 2 طرف کلیه ام درد خییییییلی زیادی دارم، صبح که از خواب بیدار میشم درد وحشتناک از هر 2 طرف
    هیچ سابقه ای بیماری کلیه ام در خانواده نداشتم، فقط بعد از زایمانم 5 روز به علت عفونت به سون بیمارستان بستری شدم، که اسم بیماری ام پیلونفر. یه همچنین چیزا بود، البتخ چون بچه کوچیک داشتم رضایت ششخصی دادم و بعد از 5 روز مرخص شدم، تو رو خدا کمکم کنین که این درد چیه؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 35 سالمه. سونوگرافی پروستات انجام دادم نوشته پروستات دارای حجم 19 سی سی و اکوی پارانشیمال هتروژن و حاوی یک کیست بدون اکوی داخلی به دیامتر 8 میلی متر میباشد.
    به نظر جنابعالی نیاز به مراجعه به دکتر هست؟
    کیست بعداز مدتی ازبین میره؟
    پروستات مشکلی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرید یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.من اخیرا شاهد دونه های چرکی سر سفید روی دیواره آلت تناسلیم بودم که همراه با خارش بود.بعد از دو روز و پس از حمام متوجه محو شدنش شدم و از همون ناحیه پوست متوجه حالت بر آمدگی خاصی شدم.من قبلا زگیل های ریزی داشتم که با مراجعه به پزشک و تجویز یک مایع قهوه ای رنگ که باید هفته ای یک بار اعمال میکردم از بین رفت.
    احساس میکنم بعد از خروج منی این جوش های سر سفید بیشتر شدن. من واقعا نگران این مساله هستم و خواهش میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 762 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر عزیز.
    من پسری۲۳ ساله هستم وسه سال هست که پیوندکلیه کردم و داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی از جمله سل سپت و پروگرف مصرف میکنم.۸ماه پیش متوجه زگیل های ریزی شدم که به پیشنهاد دکتر نفرولوژم پیش دکتر ارولژ رفتم و که تشخیصشون وارت بود. البته اون موقع چندتا خیلی ریز زگیل داشتم که راحت دیده نمیشد!و برام محلول ورمولا تجویز کردن که من استفاده کردم و به ظاهر خوب بود! ولی به مرور باز زگیل های جدید در اومد!و به دکتر پوست مراجعه کردم که کرایو رو تجویز کردن! ومن هر بار میرم کرایو باز بعد یه هفته ،۱۰ روز بعدبه واسطه سیستم ایمنی‌ضعیف بدنم دوباره زگیل میزنه و هربار تعدادش بیشتر از قبله!واقلا تو این ۸ ماه از تیغ استفاده نکردم!و هرماه هم کرایو میرم و حدود۷ جلسه کرایو کردم. دکتر نفرولوژم هم پیشنهادی نداره! واقعا دیگه همه چیم مختل شده!!! از یه سمت رشد و تکثیر زگیل های جدید!! از یه سمتم خطر جدی سرطان آلت و مقعد با توجه به سیستم ایمنی بدنم!!! لطفا کمکم کنید! من ساکن مشهدم و به ۲ پزشک حاذق پوست مشهد مراجعه کردم ولی به جز اینکه گفتن برم کرایو چیزه دیگه نگفتن و نمیگن!! در ضمن بهم‌گفتن که نمونه برداری جهت تعیین نوع پرخطر یاکم خطر تاثیری نداره دیگه و من نمونه برداری نکردم! و سوال خیلی مهمی که دارم اینه که ادامه رابطه با کسی که مبتلا به این ویروسه و من از اون مبتلا شدم تاثیری در افزایش ویروس و زگیل من یا عدم جلوگیری از بهبود من داره یا خیر؟؟
    به نظرتون برای جلوگیری و بهبود نسبی علاوه بر کرایو مرتب،تحت نظر متخصص پوست باشم یا دکتر خودم متخصص نفرولوژ؟!؟یعنی‌داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنیمو باید حتما تغییر بدم یا داروهای احتمالی که شما متخصصین پوست تجویز میکنیدو مصرف کنم؟!
    ببخشید طولانی شدو لطفا از پیشنهاد و راهکارهاتون دریغ نکنید 🙏🏻ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر شایان یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام دو‌ عدد خال قهوه ای روی آلت تناسلیم هست می خاستم ببنثینم زیگیل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر نغمه یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر از پاسخ شما...سوال دومم اینه ک با توجه ب توضیحاتی ک فرمودید بنظرشما نیاز ب انجام سیستوسکوپی نیست؟؟قرص تولترودین مصرف نکنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پویا یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    آیا برای مثانه درگیر شده با سرطان که داخل ماهیچه نفوز کرده تنها درمان مناسب جراحی و برداشتن مثانه میباشد؟
    1. تصویر کاربر پویا دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      متاسفانه من هنوز پاسخی پس از گذشت ۷۲ ساعت دریافت نکرده ام.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Abbas یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    بنده گاها دچار درد در ناحیه بالای بیضه سمت راست میکنم که بعد از رابطه جنسی درد بیشتر میشود البته سال گذشته به اورولوژیست مراجعه و معاینه شدم که دکتر گفتند چیزی نیست خواستم علت و اگه درمانی وجود دارد بفرمایید؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام

    من 44 سال سن دارم و زندگی آرامی هم دارم مدت 12 سال پیش در آلتم بافتی سخت تشکیل شده و از آن زمان دکتر هم رفتم هیچ نوع مشکلی برای مقاربت نداشتم اما الان مدتی است که مثل قبل آلتم سفت نمی شود آیا من برای همیشه توان جنسی خود را از دست دادم.
    البته مدتی است بیش از حد به این قضیه فکر می کنم و اعصابم داغان شده.
    لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۵ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکتر لطفا کمکم کنید.با توجه به وضعیتی که توضیح دادم آیا امیدی هست که من خوب بشم یا خیر؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو از الت کنید بفرستید ببینم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 752 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب