اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آذین یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    ببخشین من با اینکه مسیج برام اومد کد رهگیری رو قبول نمیکنه. مجبور شدم سوال رو‌مجددا بفرستم. خانم ۳۷ ساله، مجرد، واکسن گارداسیل هم زدم. پیرو اپیلاسیون الان این زایده رو دارم و فکر کنم چندماه هست مونده. اول مثل یک خونریزی زیر پوستی بود چون دقیقا یادمه بعد از اپیلاسیون ایجاد شد. ایا این وارت هست اقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      وارت نیست نگران نباشید
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام
    اسپرم من 14 هست چه دارویی مصرف کنم
    با سپاس ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش را بفرستید
    2. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      دکتر رفتم ای وی اف بابل کلینیک از من گرفت الان ندارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      باید مدارک رو ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 20404 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر
    پدر من 67 ساله هستند. در سال گذشته سونوگرافی و آزمایش پروستات انجام دادند که اندازه پروستات 65 گرم، و میزان آن در آزمایش خون 7.35 بود و پس از یک دوره پرهیز غذایی و مصرف روزانه یک عدد تامسوور و فیناید5 و مصرف یک روز در میان پروستا باریج ، مجددا آزمایش خون انجام دادند که مقدار پروستات 4.68 نشان داده شد. با توجه به توضیحات بالا و عکس های پیوست آیا ایشان مجاز به روزه داری هستند؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      با توجه به عدد پروستات نمونه برداری از پروستات باید انجام شود
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر
      جسارتا با وضعیتی که دارند آیا روزه داری برای ایشان ضرر دارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      توصیه نمیشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    بنده چند ماهه که بصورت اتفاقی با متورم شدن رگ های بیضه ام هنگام فشار اوردن متوجه بیماریم شدم و الان بعد از بررسی ها بخاطر واریکوسل گرید ۲ تحت درمانم. به تجویز دکتر دارم قرص پنتافین و یه قرص دیگه که کاور نداره دارم میخورم.
    بعد چند ماه یکسری موارد ایجاد شده که نگرانم کرده، مثلا قبلا بیضه ام رو که فشار میدادم پهلوم درد میکرد اما الان فکر می کنم بی حسه و فشار که میدم مثل قبل درد نمیکنه.
    و اینکه قبلا رگ های متصل به بیصه چپم متورم میشد اما الان اصلا نمیشه
    یه مقداری فکر میکنم کیفیت منی هم پایین اومده.
    به نظرتون اینا طبیعیه؟؟ یا نه؟
    و بخوردن دارو هام ادامه بدم یا نه؟
    یه عکس هم براتون میفرستم که مربوط میشه به ازمایش اسپرم قبل خوردن دارو هستش
    ، لطفا نظرتون رو بگید و دکترم میگفت که سر اسپرم هام ضعیفه و قدرت نفوذ نداره.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      ازمایشتون خوبه نیاز به کاری نیست
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    عكس ها توي سوال قبل اپلود نشد
    اينجا فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      کپسول سفالکسین هر ۶ ساعت . اگر بعد یک هفته بهتر نشد مراجعه کنیید
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام دكتر خسته نباشيد
    چند وقتيه ضايعه بدون درد و كوچك و بدون ترشح اما با مقدار كمي خارش روي الت تناسلي به وجود اومده و چند تا مشابه جاهاي ديگ الت هست
    ايا زگيل است
    رابطه پر خطر هم داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      عکس
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۴۰ سالمه و مجردم
    طول آلتم ۴ سانت و دور آلتم هم حدود ۴ سانت هست و زود انزالی شدید دارم از لحظه دخول تا نعوظ حداکثر دو دقیقه هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      طول در حالت نعوظ بین ۹ تا ۱۵ سانت طبیعیه. زمان انزال بیش از یک دقیقه طبیعیه
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی تازگی داخل مجاری ادراری زائده ای درآمده میخواستم ببینم آیا زگیل تناسلی میباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      زگیل است باید برداشته شود
  • تصویر کاربر سپهر یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1509 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید،آقای دکتر کرمی من 7سال است که ازدواج کردم و3ماه است اقدام به بارداری کرده ایم،تعداد اسپرم 900 هزار بود که ازمایش را برایتان میفرستم.پیش متخصص مردان در اصفهان رفتم و داروی نولوامون10،ویتامین ای،ویتامین c250جویدنی دادن که از قرص نولوامون که روز دوم خوردم روی دستم یک توده چربی زد سریع قطع کردم ولی ویتامین ها را مصرف کردم،در این زمان همسرم باردار شیمیایی شد.شغلم راننده تاکسی و35 ساله هستیم. تازه رفتم ازمایش مجدد اسپرم تعداد و کیفیت 4برابر شده بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
  • تصویر کاربر حمزه سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما جناب آقای پروفسور کرمی ببخشید آقای دکتر مزاحم شدم 4 تا سوال از خدمتتون داشتم . سوال 1: چند سالی میشه که روی آلت تناسلیم دانه های سفید رنگ برجسته ای که خیلی هم زیاد هستند وجود دارد چند سال قبل به متخصص پوست مراجعه کردم وگفت درمانی ندارد الان قصد ازدواج دارم وخیلی نگرانم خواستم بدونم که آیا همه آقایون این دانه هارو روی آلت تناسلی شون دارند یا نه و ایا داشتن این دانه ها روی پوست آلت تناسلی طبیعی است یا اینکه فقط من این دانه هارو روی آلتم دارم .
    سوال 2: روی آلت تناسلیم چندین رگ وجودداره اما یه رگ خیلی خیلی بزرگ روی آلت تناسلیم هست خودم داخل اینترنت تحقیق کردم متوجه شدم که بیشتر آقایون این رگ بزرگ رو روی آلت تناسلی شون ندارند خواستم بدونم علتش چیه که بیشتر آقایون این رگ بزرگ رو روی آلت تناسلی شون ندارنداما من این رگ بزرگ روی آلت تناسلیم هست .
    سوال3:روی آلت تناسلیم یه گوشت اضافه هست خواستم بدونم آیا با جراحی برداشته میشه یا باید ختنه مجدد انجام شود .
    سوال 4: آلت تناسلیم چه موقع خوابیده وچه موقع نعوظ به سمت چپ مقداری انحراف داره وکجه خواستم بدونم تا این حد انحراف طبیعی است یااینکه نیاز به جراحی دارد اقای دکتر قصد ازدواج دارم وخیلی نگرانم به نظر شما با این مشکلاتی که روی آلت تناسلیم هست در آیند میتونم ازدواج کنم یا نه خیلی ممنون میشم راهنمایم کنید سپاس گذارم از شما دکتر عزیز .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      دونه ها اهمیتی ندارن چربی زیر پوستن
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      کجی زیاد نیست و مشکل ساز نیست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      برای اون گوشت اضافه به دکتر پوست مراجعه کنید
    4. تصویر کاربر حمزه یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سلام اقای دکتر . اون رگ خیلی بزرگی که روی آلت تناسلیم هست طبیعی است خودم داخل اینترنت تحقیق کردم بیشتر اقایون این رگ بزرگ رو روی آلتشون ندارند میشه بگید چرا من این رگ بزرگ روی آلتم هست .
      و اون دانه های چربی که فرمودید آیا همون فوردایس هست و ایا درمانی دارد و اینکه داشتن این دانه های روی الت طبیعی است
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست اون رگ
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 828 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب