اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آرش سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام
    زیر کلاهک آلتم لک سیاه میبینم خواستم ببینم ب چه علت هست؟
    1. تصویر کاربر آرش یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      زیر کلاهک آلتم لک سیاه میبینم خواستم ببینم ب چ علت هست ؟
      ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 713 مشاهده پرسش
    سلام.من مدتیه چند خال مشکی رنگ رو ناحیه الت تناسلی خود شدم ک منو نگران کرده و اندازه تقریبا بزرگی دارن.ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر دلسا سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دو روز ته گلوم حس میکنم دونه هست خشکی گلوهم دارم خلط پشت بینی هم دارم نگاه کردم برجستگی هایی ته حلقم بود اینا زگیل تناسلی هستند؟ رابطه دهانی داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
  • تصویر کاربر H سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    من الان 20 سالمه و یک ذره کجی آلت دارم
    البته یه 2 یا 4 سال درگیر خود ارضای بددم که تو ترک هستم
    به نظرتون نیاز به جراحی داره
    1. تصویر کاربر H شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      این هم عکسش هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر میوه سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام
    چند روزی بود که با سوزش در هنگام ادرار و تکرر ادرار مواجه شده ام .
    با احتمال اینکه دچار عفونت شده ام داروی سفکسیم ۴۰۰ به مدت ۶ روز استفاده کردم، بهتر شدم و مشکل برطرف گردید.
    سن بنده ۵۱ سال هست . از سه روز پیش دچار نب خفیفی شده ام . از دو روز پیش درد در ناحیه بالای آلت تناسلی و اخیرا در بیضه چپ حادث شده است . شب گذشته با پیش فرضرعفونت مجرای تناسلی درمان مجدد با سفکسیم ۴۰۰ را شروع کردم ، امروز درد نایب بیضه چپ کمتر شده ولیکن دچار دفع خون پس از ادرار در دو مرحله اخیر شده ام.
    لازم به ذکر است که به نظرم بیضه چپ دچار تورم و بزرگی نسبت به بیضه راست شده است.
    لطفا راهنمایی فرمایید اقدام بنده در خوردن سفکسیم مناسب بوده و یا تشخیص شما له مصرف چه دارویی می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند روزی هست یچیزی مثل جوش زیر پوستی روی آلتم بوجود اومده میخواستم بدونم زیگیل هست یا خیر و راه درمان چیه
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی و تریامسینولون هر ۸ ساعت
  • تصویر کاربر مبین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 954 مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیر
    من به پسر 20 ساله هستم
    حدود 20 روز قبل تمرینات کششی آلت رو برای افزایش طول اون انجام میدادم . همه چی خیلی خوب پیش میرفت و حتی 1 ساعت افزایش طول داشتم ولی از هفته دوم متوجه شدم که پوست زیر کلاهک دچار گشادی شده و بعد از تمرینات ،مایع میان بافتی به اون ناحیه نشت می کرد ، اگرچه بعد از مدتی درست میشد ولی همچنان این مشکل وجود داشت . خودم حدسم آسیب مویرگ های موضعی در اثر افزایش جریان خون بود که کامل طبیعی هست ولی بعد از مدتی حس کردم که ورید پشت آلتم دچار سفتی شده و مثل یک رباط سفت شده و حتی در زیر کلاهک هم ، دچار گشادی وریدی شدم که وقتی تمرین میکنم کاملا این برجستگی مشهود هست .
    از طرفی همین چند روز پیش یعنی شاید حدود 2 روز پیش ، حس کردم که دیگه در اثر تحریک شدن ، آلتم راست نمیشه ، البته وقتی تمرین میکنم راست شدن آلت رخ میده ولی ، بعد از تمرین یا در طول روز دیگه چندان نعوظ رخ نمیده .
    پس اگه بخوام جمع بندی بکنم 3 تا مشکل برام پیش اومده
    اولی نشتی مایع میان بافتی
    دومی سفتی ورید پشتی آلت
    سومی اختلال نعوظ در زمان تحریک

    به نظرتون من باید چیکار کنم که از این شرایط خلاص بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر مبین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      سلام آقای دکتر فکر کنم یه مشکلی توی ربات ایجاد شده چون بنده تا الان در ۳ سوال مختلف تصاویر رو بارگزاری کردم ولی گویا تصاویر برای شما قابل دسترسی نبودند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      عکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی.ت سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1421 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت‌بخیر آقای دکتر
    بنده متاسفانه چند سالیه بواسیر دارم که نمی‌دونم چرا متاسفانه روی دستگاه دفع ادرار هم تاثیر میذاشت و اجازه نمی‌داد ادرار به طور کامل دفع بشه و همیشه احساس می‌کردم یکی دو قطره‌ای باقی مانده و بعضی وقت‌ها هم که چک می‌کردم می‌دیدم این رطوبت خارج شده. و با اینکه بارها استبرا هم می‌کردم ولی فایده‌ای نداشت.

    از 6ماه پیش تا امروز چند جلسه حجامت پشت و کمر و ساقین انجام دادم و خدا را شکر خیلی بهتر شدم و دیگه احساس باقی ماندن ادرار وجود نداره ولی حالا حساس شدم و بعد از ادرار و استبرای چندباره موضع را خشک می‌کنم و هر از گاهی چک می‌کنم و گاهی اوقات رطوبتی خیلی کم می‌‌بینم. یا چند ساعت بعد از ادرار وقتی نوک آلت را فشار میدم رطوبتی کمتر از یک قطره خارج میشه که با توجه به کم بودنش معلوم نیست ادرار هست یا نه. ضمن اینکه این رطوبت لزج نیست و کاملا مثل ادرار آبکی هست.
    حالا سوالم اینه که این رطوبت چیه آقای دکتر؟ ادراره یا رطوبت طبیعی مجراست؟ و آیا در افراد کاملا سالم هم این حالت وجود داره؟ چون من زمانی که سالم بودم طبیعتا توجهی نداشتم و همانطور که گفتم بعد از بیماری حساس شدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
    2. تصویر کاربر علی.ت سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      احتمال نداره رطوبت طبیعی مجرا باشه؟ چون اکثر مواقع در صورت فشار دادن نوک آلت و به مقدار خیلی کم بیرون میاد و در مواقع عادی هم یا رطوبتی نیست یا اگر باشه از نوک آلت هم بیرون نمی‌زنه.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریم سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب متولد 1329، با تشخیص بزرگی پروستات خوش خیم اقدام به جراحی TUR prostate در تاریخ 29 بهمن ماه کردم.
    بعد از انجام عمل یکروز در CCU و یکروز در بخش بستری بوده و با نظر پزشک بعد از آن ترخیص شدم.
    فردای روز ترخیص با علایم درد زیر شکمی و مشکل ادراری و دفع خون به اورژانس مراجعه نموده و در آنجا اقدام به گذاشتن سوند از مجرا کردند که متاسفانه شبانه بدلیل حجم بالای خونریزی و لخته شدن خون، در عملکرد سوند مشکل بوجود آمده و نهایتا با مراجعه مجدد و نظر پزشک اقدام به بستری اورژانسی نمودند.
    متعاقب آن در بررسی اولیه پزشک متوجه پارگی مثانه بر اثر حجم خونریزی و لخته‌های خونی شده و بصورت اورژانسی اقدام به عمل باز نموده و نسبت به ترمیم مثانه اقدام نمودند و در این عمل دو مورد سوند یکی از شکم و بالای مثانه و دیگری از مجرا کار گذاشتند.
    بعد از عمل مدت دو شبانه روز با رژیم ناشتا و کلا در حد نصف لیوان آب در ICU بستری نمودند و روز سوم اجازه مصرف مایعات را دادند. بعد از 3 روز بستری در ICU به بخش منتقل شده و در اولین روز آن اقدام به خارج کردن سوند مجرا نمودند.
    بعد از 3 روز از بیمارستان مرخص شده و همچنان سوند شکمی برقرار بود.
    بدستور پزشک روز سوم بعد از ترخیص، سوند شکمی مسدود گردید تا جریان ادرار از طریق مجرا بجریان بیفتد، در ساعات اولیه مشکل وجود نداشت ولی پس از گذشت حدود 10 ساعت، سوزش‌های شدید و عدم امکان دفع ادرار پیش آمد و این کار بحدی بود که جریان ادرار از کنار سوند شکمی نشت میکرد.
    با تماس پزشک سوند مجددا برقرار گردید و حجم زیادی از ادرار بوسیله آن دفع شد و قرص تول‌ترودین 2، برای هر 12 ساعت تجویز گردید.
    مجددا یک روز بعد همان کار انسداد انجام شد و متاسفانه همان نتیجه سوزش شدید، دفع قطره قطره و عدم تخلیه کامل انجام گردید.
    با توجه به شرح حال
    1.آیا بسته ماندن بیش از حد سوند شکمی باعث مشکل در روند ترمیم مثانه و خدای نکرده پارگی مجدد نمیشود؟
    2. با توجه به اینکه به محض برقراری سوند شکمی، حجم 300cc از ادرار دفع میشود، آیا احتمال انسداد مثانه و مجرا بدلایل مختلف میتواند باشد که امکان دفع را با اختلال مواجه میکند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام 22 سالمه چند روزی‌ هست که درد شکمی شدیدی (در ناحیه سر معده تا بالای ناف) دارم به اورژانس بیمارستان مراجعه کردم آزمایش خون و سونو برام نوشتن داخل سونو نوشته fullness در کلیه چپ مشهود است که بعد از تخلیه ادرار fullness کاهش یافت ولی از بین نرفت در صورت اندیکاسیون بالینی ct scan شکم و لگن بدون کنتراست توصیه میشود دکتر گفتن ربطی به این دردم نداره ولی باید به اورولوژیست مراجعه کنم آیا این موضوع نگران کنندس و اورژانسی باید انجام بشه؟
    همچنین برای مثانه ام نوشته حاوی مختصر دبری میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 827 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب