اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام من امروز قرار بود که آزمایش اسپرم بدم بعد از اینکه اینکارو در خود آزمایشگاه انجام دادم و خودارضایی کردم برای دادن نمونه متوجه شدم نیم ساعت بد که آلت تناسلیم ورم کرده ولی دردی ندارم و اولین باری هم هست که این مورد پیش میاد میخواستم بدونم علت چیه و باید چه اقدامی رو انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر د دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من30 ساله و مجرد هستم سال 94 بدون هیچگونه علامت و دردی با تشخیص متخصص عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم که بعد عمل تازه درد زیادی داخل بیضه شروع شد 3 ماه بعد دوباره واریکوسل دوطرفه برای بار دوم عمل کردم
    که باز خوب نشدم هیچ درد هم خیلی بیشتر شد .
    و ورم هم داشتم تو بیضه ها شش ماه بعد از عمل دوم عمل هیدروسل انجام دادم که ورم خوب شد ولی دردم همچنان موند بعد از یک ماه و نیم سونوگرافی انجام شد و پیچش نشان داد ولی بیضه باز کردن و دکتر گفت پیچش نبود.
    بعد از آن درد شدید در بیضه و کمر و پا داشتم( که البته دیسک کمر و تنگی کانال نخاع هم دارم.)تا دو سال پیش خدمت شما رسیدم که گفتین درد عصبی هست
    بعد از اون یک سال داروی اعضاب( رهایی. ریسپریدون. و ترازوی. )استفاده کردم که دردم خیلی خیلی خیلی کم شد .ولی الان دکتر بعد از خود ارضایی بیضه درد میگیرم حتی پا درد شدید و کمر درد.(حدودا هر روز خود ارضایی دارم)
    میخوام بدونم که این درد قابل درمان هست.
    دوما اگر رابطه جنسی منظمی وجود داشته باشد درد بدتر می‌شود یا کم می‌شود.
    یعنی دردی که بعد از خود ارضایی هست
    بعد سکس هم وجود دارد.
    سپاس دکار میبخشی طولانی بود. البته آقای دکتر تنگی کانال نخاعی و دیسک کمر هم دارم.این برام مهمه که دردی که بعد از خود ارضایی هست بعد از سکس هم هست یا با سکس خوب یا بدتر می‌شود.
    )اگر خودارضایی در حد مثلا دو روز یکبار باشه درد ندارم ولی وقتی زیاده روی کنم دردم بیشتر میشه.اصلا قابل درمان هست یا نه دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر Tohid شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من زگیل تناسلی دارم متاهل هم هستم
    ولی بعد از تزریق واکسن رابطه داشتیم در حین رابطه،رابطه ی دهانی هم داشتیم میخواستم بپرسم این ویروس به دهنمون هم انتقال پیدا کرده؟خطراتش چیه؟
    و اگه نوزادو بوس کنیم یا هر کس یا چیز دیگه انتقال پیدا می‌کنه ممنون میشم جواب بدین خیلی نگرام باید چیکار کنیم
    ممنونخبا تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      خیر نکران نباشید با این راه ها منتقل نمیشه
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    دکتر ، بنده پسر ، مجرد ، 24 سال سن دارم . به دلیل مسائل وسواس فکری و روان ، طبق دستور پزشک قرص آسنترا 50 میلی گرم روزی 1 عدد و پروپرانولول 10 روزی 2 عدد مصرف می کنم ، یکماهی قرص مصرف می کنم .
    من هرماه از نظرجنسی و... مثلا هر 10 روز یا 7 روز حسم بالا میومد و برافروخته میشد ، نعوظ های صبحگاهی داشتم و هر 14 روز یا 20 روز نهایت در خواب محتلم می شدم .

    ولی در این یکماه که قرص مصرف کردم هیچ حس و هیچ چیزی نداشتم برای همین نگران شدم .
    من برای مو قرص فیناسراید 1 هم روزی 1 عدد دو ساله مصرف می کنم و هیچ تاثیری در جنسی من نداشته و خیلی پر قدرت و خوب بوده .

    خواستم نظر شمارو بپرسم که مصرف آسنترا 50و پروپرانولول مشکلی ایجاد نمی کند ؟
    عوارض اش دائمی نیست ؟
    بر روی زندگی آینده ام مثلا شش ماه دیگر اختلالی ایجاد نمی کند ؟
    چه راهکاری ارائه می دهید ، چکار کنم ؟
    قرص دیگری باید مصرف کنم ؟
    به روانپزشک دیگری پرسیدم گفت بوپروپین 75 مصرف کن تا عوارض جنسی را برطرف کند .
    نظر شما چیست دکتر ؟
    باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      آسنترا به تنهایی استفاده کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سایر داروها قطع بشه
    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      باسلام و وقت بخیر خدمت دکتر
      طبق فرمایش شما که سایر دارو ها قطع بشه
      پروپرانولول ۱۰، که روزی ۲ تا می خوردم چگونه قطعش کنم ؟ یک مرتبه قطع کنم مشکلی نداره یا به روزی ۱ عدد و به تدریج قطع کنم ؟
      چون الان تقریبا دو ماهی میشه مصرف می کنم .

      و مطلب دیگر اینکه ، فیناسراید ۱ را کلا مصرف نکنم یا وقتی آسنترا می خورم مصرف نکنم ؟
      فیناسراید را برای مو مصرف می کردم به همراه مولتی ویتامین و محلول موضعی ماینوکسیدیل
      و
      میخواستم بپرسم فیناسراید روی زندگی زناشویی آیا تاثیر میذارد و چه مدت قبل از تشکیل خانواده مصرف نکنم که اثراتی نذارد ؟

      باسپاس
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      از الان قطع کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر آلت تناسبی من کوچک است
    چه کاری می توانم انجام دهم ...
    17 سالمه در خرداد 18 می شود...
    و اینکه دکتر مایع منی وقتی خارج می شود زرد هست و بعد سفید خارج می شود ....
    نتایج را اطلاع بدهید روستا هستم به دکتر نمی توانم بروم دارو یا چیزی مد نظرتون هست کامل با دستور بنویسید ممنونم
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      منتظرتون هستم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    با سلام
    من مردی 28 ساله و مجرد هستم که 4 سال پیش واریکوسل دو طرفه عمل کردم . چپ گرید 2 و راست گرید 1 . اما تو این چهار سال رفته رفته تعداد رگ های متورم اطراف بیضه بیشتر شدن اول سمت راست و بعدا سمت چپ طوری که با انگشت گشادی رگ ها کاملا مشخصه و حتی بعضی به نظر 5 میلی متر قطر دارن . چون جایی خونده بودم گشادی رگ ها بعد واریکوسل حتی ممکنه افزایش پیدا کنه زیاد اهمیت نمیدادم تا اینکه از چند روز پیش احساس میکنم دمای کیسه ی بیضه خیلی بالا میره و اذیت کننده ست . در ضمن اندازه ی بیضه هام هم طبیعیه . به نظرتون من چیکار کنم آیا احتمال آتروفی بیضه وجود داره ؟ آیا میتونم برای بار دوم عمل کنم ؟
    1. تصویر کاربر احسان دوشنبه ۱ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام دکتر به سوال بنده پاسخ نمی دید ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    3. تصویر کاربر احسان شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      این ها هم آزمایش اسپرم و سونوگرافی هستن که مربوط به ۱۰ روز پیش هستن
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      نیاز به معاینه از نزدیک هست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان.خسته نباشید.از25سال پیش تاکنون ورم پروستات دارم.وبامصرف دارو سایزش بالاوپایین میره.اکنون 50 سال سن دارم وحدود 8 ساله ادرارم باریک ودوشاخه ای وقطره قطره شده.پرتاب ادرارم کم شده.جهش منی هم ندارم.موقع انزال هم کمی درددارم,, اکنون سیتوسکوپی کردم که دکترم گفت :التهاب پروستات دارم.,برام داروی (تاوانکس500,تامسولوسین وفنازومکس) نوشت,داروهارامصرف کردم هنوزمشکلم برطرف نشده,الان درکلیه یک کیست 22 میلی دارم واندازه پروستاتم 45میلی می باشد.یبوست هم دارم به نظرشما من چکارکنم تامشکلم برطرف بشه؟ شبهاتاصبح دوباردستشویی میرم،چکارکنم تامشکل دوشاخه بودن وعدم جهش منی برطرف شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. خسته نباشید. یه دو ماهی میشه که روی مثانه و روی گردن و سر آلتم جوش های ریزی زده که درحال زیاد شدن هست. اما خارش و سوزش ندارم. ممنون میشم بگید چیه و چه دارویی استفاده کنم که خوب شه؟ ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر مهرداد جمعه ۱۹ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر من حدودا یکماه پیش یک سوال پرسیدم. ممنون میشم پاسخ بدید.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    3. تصویر کاربر مهرداد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام. فرستادم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      این ها زگیل نیست نگران نباشید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر د شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من30 ساله و مجرد هستم سال 94 بدون هیچگونه علامت و دردی با تشخیص متخصص عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم که بعد عمل تازه درد زیادی داخل بیضه شروع شد 3 ماه بعد دوباره واریکوسل دوطرفه برای بار دوم عمل کردم
    که باز خوب نشدم هیچ درد هم خیلی بیشتر شد .
    و ورم هم داشتم تو بیضه ها شش ماه بعد از عمل دوم عمل هیدروسل انجام دادم که ورم خوب شد ولی دردم همچنان موند بعد از یک ماه و نیم سونوگرافی انجام شد و پیچش نشان داد ولی بیضه باز کردن و دکتر گفت پیچش نبود.
    بعد از آن درد شدید در بیضه و کمر و پا داشتم( که البته دیسک کمر و تنگی کانال نخاع هم دارم.)تا دو سال پیش خدمت شما رسیدم که گفتین درد عصبی هست
    بعد از اون یک سال داروی اعضاب( رهایی. ریسپریدون. و ترازوی. )استفاده کردم که دردم خیلی خیلی خیلی کم شد .ولی الان دکتر بعد از خود ارضایی بیضه درد میگیرم حتی پا درد شدید و کمر درد.(حدودا هر روز خود ارضایی دارم)
    میخوام بدونم که این درد قابل درمان هست.
    دوما اگر رابطه جنسی منظمی وجود داشته باشد درد بدتر می‌شود یا کم می‌شود.
    یعنی دردی که بعد از خود ارضایی هست
    بعد سکس هم وجود دارد.
    سپاس دکار میبخشی طولانی بود. دکتر اینکه بعد سکس هم درد وجود داره یا نه یا اینکه بیشتر می‌شود یا کمتر خیلی مهم هست
    به نظر شما لین درد بعد از خودارضایی می‌تواند به دلیل داشتن واریکوسل باشد چون داخل سونو واریکوسل گرید دو بود ولی معاینه بالینی دکار گفتن واریکوسل ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بعد از انجام سونوگرافی رنگی و ازمایش اسپرم مشخص شد که واریکوسل دو طرفه دارم که شدت سمت چپ بیشتره و های گرید دکتر معالج گفتن چون شدید هست امکان داره بعد از عمل مجدد عود کنه در ضمن بچه دار هم شدم قبلا و سنم هم 34 هست میخواستم راهنمایی بفرمایید عمل کنم یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      بهتره عمل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 827 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب