اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

یائسگی مردانه چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

یائسگی مردانه چیست؟ آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و 50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه یا یائسگی مردانه هستند. مردم یائسگی را واژه‌ای زنانه و پدیده‌ای فیزیولوژیک می‌دانند که در آن هومونهای زنانه وعادت ماهیانه حول وحوش 50 سالگی قطع می‌شود.

جالب است بدانید که مشابه این روند در مردان نیز دیده می‌شود ولی سیر یائسگی مردانه متفاوت‌تر و بسیار آهسته تر از یائسگی زنانه است طوری که برای مرد محسوس نیست ولی در بعضی از مردان این کاهش آنقدر سریع است که مشکلاتی جسمی و زناشوئی برایشان پدید می‌آورد.

در ادامه گفتگو با دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری چاپ شده در مجله سلامت آمده است. دکتر حسین کرمی فوق تخصص بیمارهای کلیه ومجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر درباره علت یائسگی مردانه ، نشانه‌ها و درمان آن می‌گوید:

چرا مردان یائسه می‌شوند؟

مرد مبتلا به سرطان بیضه

یائسگی مردانه با کاهش هورمون تستوسترون که نوعی هورمون آندروژنی است ظاهر می‌شود. این کاهش بعد از سن 40 سالگی برای همه مردان رخ می‌دهد. البته ترشح تستوسترون روند نزولی را طی می‌کند ولی قطع نمی‌شود و مردان قدرت باروری را از دست نمی‌دهند.

میزان کاهش آندروژن‌ها در هر مردی سالانه حدود یک درصد است. آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه هستند.

کاهش هورمونهای مردانه با چه علائمی در مردان همراه است؟

کاهش میل جنسی ، کاهش حجم عضلات، کاهش تمرکز، اختلال در خواب، ضعف، بی‌حالی وخستگی زودرس می‌توانند از علائم کاهش هورمون تستسترون باشند. البته وجود این علائم صرفا به معنای یائسگی مردانه نیست و باید بررسی آزمایشگاهی انجام شود.

یعنی باید سطح هورمون در آزمایشگاه اندازه گرفته شود؟

در آزمایشگاه سطح هورمون تستوسترون خون اندازه‌گیری می‌شود. اگر سطح هورمون کمتر از 200 نانوگرم در 100 سی‌سی خون باشد؛ آندروپوز یا یائسگی مردانه اتفاق افتاده است ولی اگر بین 200 تا 300 نانوگرم در 100 سی سی خون باشد نشان از کاهش هورمون یا شروع یائسگی دارد.

در مردان یائسه یا در حال یائسگی بیمار از نظر کلسترول و هورمون ال دی ال نیز بررسی می‌شود چون با قطع هورمون مردانه این دو افزایش می‌یابند که عاملی هستند برای تصلب شرائین و احتمال حملات قلبی و مغزی را افزایش می‌دهند. بنابراین جلوگیری از یائسگی زودرس و به تاخیر انداختن آن نقش مهمی در سلامت جنسی و جسمی مردان دارد.

کاهش میل جنسی در مردان

آیا کاهش میل جنسی در مردان همیشه به دلیل کاهش هورمونهای جنسی است؟

کاهش میل جنسی ممکن است ریشه در مسائل روحی روانی مانند افسردگی، اختلالات خلقی یا بیماریهای جسمی مانند دیابت، فشارخون مزمن و… داشته باشد. همچنین مردانی که خواب خوبی ندارند شغل پراسترس دارند و به طور کلی کیفیت زندگی‌شان خوب نیست ممکن است کاهش میل جنسی داشته باشند بدون اینکه سطح هورمون تستوسترونشان پائین باشد. گاهی علت قطع یا کاهش تستوسترون ازجای دیگری است .

ترشح تستوسترون از غده‌ای به نام هیپوتالاموس و با ترشح هورمونی به نام جی ان آر اچ تنظیم می‌شود. این هورمون هیپوفیز را تحریک کرده و هورمون دیگری به نام ال اچ ترشح می‌شود که باعث تحریک بیضه و ترشح تستوسترون می‌شود. اگر به هر دلیل اختلالی در این مسیر وجود داشته باشد ترشح تستوسترون با مشکل مواجه خواهد شد. بنابراین وقتی مردی با شکایت کاهش میل جنسی به پزشک مراجعه می‌کند همه جوانب باید در نظر گرفته شود.

مردان چه کار کنند تا دچار یائسگی مردانه نشوند یا لااقل بتوانند آن را به تاخیر اندازند؟

کاهش تستوسترون خون با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر و جزئی از پدیده فیزیولوژیک بدن است. برای اینکه یائسگی مردانه را خفیف‌تر و شدت آن را به تاخیر بیاندازیم باید سبک زندگی سالم باشد. استعمال دخانیات، الکل، عدم تحرک، اضافه وزن، مصرف غذاهای ناسالم، وجود بیماریهای روحی روانی، وجود بیماریهای زمینه‌ای مانند فشار خون و دیابت کنترل نشده، مصرف داروهای اعصاب و روانگردان به تدریج باعث کاهش هورمون مردانه و ایجاد آندروپوز زودرس در مرد می‌شود.

یائسگی مردانه درمان دارد؟

بهترین درمان برای یائسگی مردان، پیشگیری است و همه مردان باید کیفیت زندگی‌شان را به خصوص بعد از 40 سالگی بهتر کنند. مثلا ورزش کنند، غذاهای خوب بخورند و بیماریهای زمینه‌ای را کنترل کنند، بیماریهای زمینه‌ای مانند دیابت و فشار خون را کنترل کنند.

در مواقعی هم که اختلالی در مسیر ترشحی تستوسترون وجود دارد می‌توان با جایگزین کردن هورمونها جی ان آر اچ یا ال اچ مشکل بیمار را برطرف کرد. اما وقتی برای مردی تشخیص آندروپوز داده شد و هورمون تستوسترون پائین بود بهترین کار این است که درمان آغاز شود.

اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

درمان معمولا با تزریق هورمون تستوسترون است؛ البته تستوسترون به صورت ژل یا قرص هم وجود دارد که حتما باید با نظر پزشک تجویز شود چون تستوسترون زیاد عوارض خطرناکی برای بیمار دارد.چه عارضه‌ای؟ ورزشکاران زیادی را مشاهده می‌کنیم که از هورمون تستوسترون به عنوان داروئی برای عضله‌سازی استفاده می‌کنند.

تزریق این هورمون به داخل عضله و برای حجیم کردن آن دارای عوارضی است. یکی از این عوارض سرطان پروستات زودرس است. متاسفانه ترکیبات هورمونی به راحتی در اختیار مران قرار می‌گیرد و مردان به هیچ وجه نباید بدون نظر پزشک اقدام به استفاده از این هورمونها کنند.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.1/5 - (30 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    Mat Adn:
    سلام آقای دکتر ،روی ختنه گاه من نقاطی هست که قرمز رنگ هستند مثل جای سوختگی هست ،یکم متورم هست و شدیدا حساس به لمس .با لمس این نقطه پوست اون قسمت می سوزه و من حس می کنم که زیر این قسمت ها شاید زخم های زیر پوستی باشه .گاهی اوقات این قسمت ها با جا به جا کردن آلت تیر می کشن .و بعد از خود ارضایی شدیدا قرمز می شوند و متورم ،من تا حالا رابطه جنسی نداشتم و برای خود ارضایی از صابون یا چیز دیگه ای استفاده نمی کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      احتمالزياد مال تحريك ودستكاري است
  • تصویر کاربر واراز دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    درد در ناحیه کلیه داشتم به درمانگاه رفتم دستور سی تی اسکن دادند که مشخص شد سنگ کلیه دارم و اعلام کردند باید عمل tul انجام شود

    سو ال من این است که
    1 هزینه عمل حدودا چه مقدار است
    2ایا شما در بیمارستان دولتی فعالیت دارید که من بتوانم از بیمه استفاده بکنم تشکر از همدلی و توجه شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد عكسها وا ببينم فيلم تي يو تل مندر سايتم را ببينيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام من 35 سالمه.
    1.چند سالی هست وقتی مثانه پر میشه میرم دستشویی ادرارم نمیاد و باید مثانه رو با فشار دادن تحریک کنم تا ادرار خارج بشه .
    2.بعد فشارش پایینه.
    3.دچار تکرر ادرارم هستم چون وقتی از دستشویی میام بیرون دوباره بعد از چند دقیقه ادرار دارم.
    دکتر رفتم سنوگرافی همه چیز عالی بود .
    از مجرا هم عکس گرفت تنگی نداشت.
    دکتر یه سری قرص داد ولی نتیجه نگرفتم.
    4.یه مقدار یبوستم دارم...
    اراک زندگی میکنم.
    اگه ممکنه کمکم کنید دیگه خیلی دارم اذیت میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      با معذرت از تاخير در جواب بايد نوار مثانه بكنيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام
    6 ماه پیش برای تورشن نزد پزشک رفتم که با معاینه و سونوگرافی گفتند که مشکلی ندارم اما دیروز متوجه شدم یکی از بیضه هایم کمی بالا تر از دیگریست و درد خفیفی دارم(درد درناحیه بالا تر از بیضه ها بود)الان که یک روز تقریبا گذشته درد رفع شده ولی هنوز بیضه به حالت طبیعی خودش برنگشته... این میتونه نشانه تورشن باشه یا باید حتما درد شدید و تورم و...هم رخ بده؟؟
    باز هم برای معاینه به پزشک مراجعه کنم؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      نه نگراني پزشك برو
  • تصویر کاربر مهری دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    پدرم در سال 92 به علت وجود تومور بدخیم کلیه از نوع کروموفوب رادیکال نفرکتومی انجام داد که تومور ایشان از نوع کروموفوب بود و تا کنون علامتی از متاستاز آن مشاهده نشده عکس ریه و سونو گرافی شکم و لگن سالم است.اخیرا در آزمایش psa بالا بود که دستور MRI دادند که برایتان ارسال میکنم
    خواستم ببینم وجود cancer پروستات مورد تایید است یا خیر و این که در چه مرحله ایست یا اینکه متاستاز داشته یا نه؟
    آیا انجام بیوپسی را ضروری میدانید یا لازم است پروستات سریعا خارج شود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد نمونه برداري كنيد از پروستات
  • تصویر کاربر سحر شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    با سلام
    من آزمايش دادم نوشته مثبت هست ولي هيچ كدوم از انواع ويروس رو ندارم. اين جواب يعني چي؟ من الان ميتونم واكسن بزنم؟ خانم 32 ساله هستم.
    1. تصویر کاربر سحر چهارشنبه ۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      فقط اين رو هم اضافه كنم كه 9 ماه پيش يك ضايعه كوچيك داشتم كه ليزر كردم. و ديگه نداشتم بعد از اون. رابطه با شخص ديگري امكان انتقال به اون رو داره؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر ضابعه برجسته نداريد حساسيت نسان ندهيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیما شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،همسرم 5سال پیش به دلیل ناباروری عمل واریکوسل انجام دادن که بعد از 6ماه صاحب ی دختر شدیم،الان مجددا تصمیم به داشتن فرزند دوم داریم و دوست داریم پسر باشه،ولی خیلی شنیدیم که ميگن کسایی که عمل واریکوسل انجام دادن به دلیل ضعیف بودن اسپرم نميتونن صاحب فرزند پسر بشن ميخواستم ببینم شما هم تایید میکنید؟؟؟؟و ضمنا 2ماه پیش آزمایش اسپرم انجام دادن 18میلیون بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      ارتباطي با كيفيت اسپرم ودختر ويا پسر بودن نيست تبايغات درغند
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 25701 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ؛ با تمام وجود به خاطر پاسخگویی از شما تشکر می کنم.
    من جوانی 23 ساله و مجرد هستم . از حدود 18-19 سالگی متوجه دردی در ناحیه بالای بیضه سمت راست شدم . از همون موقع قشنگ یادمه که به خاطر این مسئله به سایت شما مراجعه کردم ولی چون درد شدیدی نداشتم پیگیر نشدم. این درد به همراه تورم به مرور زمان هی بیشتر می شد تا اینکه این اواخر چند مرتبه به خاطر بلند کردن جسم سنگین درد و تورم در ناحیه گفته شده بیشتر شد. به خاطر همین نگران شدم و ابتدا شروع به تحقیق در اینترنت کردم و حدسم این بود که من یا واریکوسل دارم یا فتق !!
    به هرحال برای تشخیص بیماری تصمیم گرفتم به پزشک متخصص مراجعه کنم . در هنگام معاینه حضوری ، دکتر هیچ اثری از فتق یا واریکوسل مشاهده نکرد ولی وقتی از درد و تورم براش گفتم ، برام سونوگرافی تجویز کرد و این کار رو انجام دادم.
    همینطور که در نتیجه سونگرافی مشاهده می کنید نوشته شده: یافته ها به نفع واریکوسل گرید 3درسمت چپ و گرید 1 در سمت راست هست.
    در حالی که من اصلا درد و تورم خاصی در ناحیه سمت چپ احساس نمی کنم و این حرف شما تو ذهنمه که همیشه می فرمایید واریکوسل باید با معاینه مشخص بشه نه سونوگرافی .
    لذا با توجه به اینکه در معاینه دکتر هیچ اثری از واریکوسل دیده نشد و درد و تورمی در ناحیه سمت چپ احساس نمی کنم و همچنین با در نظر گرفتن نکاتی که شما استاد گرامی بارها گفتید ؛ احتیاطا اگر در زمان بارداری مشکلی پیش اومد به سراغ آزمایش اسپرم می رم.
    بعد از اینکه نتیجه سونو رو برای پزشکی که معاینم کردم، بردم ، گفت برای نتیجه واریکوسل گرید 3 سمت چپ ، آزمایش اسپرم باید انجام بدی !
    اما برای پیدا کردن علت درد و تورمی که در ناحیه بالای بیضه سمت راست آزارم میده ، مجددا معاینه ام کرد !
    بهش گفتم در کنار بیض سمت راست درد دارم . وقتی به این ناحیه دست گذاشت ، من درد نسبتا زیادی احساس کردم !
    بعد بهم گفت باید یه مدت استراحت کنی ، کارهای سنگین انجام ندی و داروهایی که برات می نویسم رو مصرف کنی . تا اینکه بهم گفت کار سنگین نکن منم گفتم بله دوبار جسم سنگین بلند کردم درد و تورم در ناحیه بیضه ام بیشتر شد.
    ( جناب دکتر من در تصویر number 4 ناحیه درد (رنگ قرمز) و تورم بیضه (رنگ آبی) رو براتون مشخص کردم)
    (تصویر نسخه ای که برام نوشته رو هم براتون ارسال کردم البته ممکنه دارویی هم برای معده ام نوشته باشه از این جهت که بهش گفتم من در پشتم احساس یه فشاری می کنم که اذیتم می کنه بعضی وقتا نمی ذاره بخوابم و با تغذیه ای که مصرف می کنم ارتباط مستقیم داره اگر غذای چرب بخورم تحریک می شه – تصویر این ناحیه ام که مشکل دارم براتون ارسال کردم-)
    نکته بسیار مهمی که در مورد من وجود داره این بود که هیچ اثری از تورم در حالت عادی ، ایستاده و خوابیده وجود نداره و فقط هنگامی که در حالت دستشویی قرار می گیرم تورم نسبتا زیادی اتفاق می افتد. متاسفانه در حالت نعوذ در نواحی که مشخص کردم دردم بیشتر میشه !!
    جناب دکتر ! من جوان با این درد و تورمی که دارم چه باید بکنم در سونو و معاینه هیچ اثری از واریکوسل ، هیدروسل ، فتق و ... مشاهده نشد !
    در پایان از استاد و دکتر گرامی خواهش می کنم با توجه به گزاراشاتی که بیان کردم لطفا پسرتان را راهنمایی کنید و بفرمایید علت چیست؟؟ و راه درمان چیست؟؟
    با تشکر و سپاس فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      درد بيضه بيشتر كنشاء عصبي دارد با عمل بدتر ميشود٢-واريكوسل درج ٣ بهتر است تمل كنيد
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام.. من دردر پهلو داشتم رفتم دکتر گفتن که سنگ کلیه داری من هنوز سونوگرافی نگرفتم بفهمم.. چند روزی ورزش و آب خوردن زیاد داشتم که دردم اومد نزدیک مثانه و تقریبا شکم.. الان دیگه ادرارم به سختی دفع میشه.. یه سال پیش دچار سنگ کلیه 4 میلی شده بودم که اونو دکترا گفتن دفع شده.. الان میخوام بدونم با آب خوردن زیاد و ورزش این راه ادرارم بازتر میشه ادرارم بیشتر میشه تا با ادرار دفع کنم؟؟؟ آخه من 10 لیوان آب بخورم به صورت قطره قطره دفع میکنمش ؟ میشه یه راهی بگین بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو جديد كنيد وبفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر افشار شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با سلام ازمايش اسپرم همسرم به اين صورت است :تعداد اسپرم ٢6 ميليون تحرك AB 5٠ درصد شكل اسپرم سالم ٣درصد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      خوب است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر واحد شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی. لطفا راههای درمان زودانزالی رو برام توضیح بدین. ممنون میشم. چه روشهایی انجام بدم که زود انزالی نداشته باشم. واقعا ممنون میشم. پاینده باشی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سایتم کاملا توضیح داده بخوانید
  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده از زمان مجردی با زود انزالی مواجه بودم و کوچکی آلت موقع نزدیکی. با همسرم زود ارضا میشم با 4 بار دخول دارویی هست که بی حس کننده نباشه چون اسپری بی حسی سکس حال نمیده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطالب زود انزالی سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر کوروش دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 947 مشاهده پرسش
    ۱- انزال با کوچکترین تحریک و بدون تماس. با سلام ، علت این نوع زود انزالی چیست و ایا درمان دارد؟ لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی سایتم را بخوانید
  • تصویر کاربر زهراپناهی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما اقای دکتر برای تست سرطان به ازمایشگاه مراجعه کردم اما بعد از یک هفته سوزش پس از مراجعه به دکتر به من گفتن به علت الوده بودن دستگاه دچار تبخال تناسلی شده ام اما روی لب تناول ندارم بسیار درد دارم خواااااااااااهش میکنم بفرمایید, ایا چون دستگاه الوده بوده است میتواند باعث ایجاد ایدز شود؟؟؟ من خانمی ۴۷ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها راه انتقال تب خال جنسی است2-نه باعث ایدز نمیشود
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر کرمی
    اندازه آلت تناسلی من در حالت نعوظ 16 سانت و زخامتش 13 سانته که به نظر خودم کوچیک میاد و دچار انزال زودرس یعنی زیر 2 دقیقه هستم و از این امر خجالت می کشم و به خاطر همین ازدواجم به تاخیر افتاده آیا راهی برای درمان من در هر دو قسمت وجود دارد .
    میشه لطف کنید جوابرو به ایمیلم ارسال کنید .
    از بذل و توجه جنابعالی سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه بالای 12 در حالت نعوظ نرمال است از نظر پزشگی
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    سلام دکنر
    من 26 ساله هستم
    در دوران نوجوانی خود ارضایی شدید داشتم
    از 12 سالگی
    از 19 سالگی دچار عارضه شدم
    به هرجا بدنم فشار بیاد یا دست وسرم رو تکون بدنم دچار لرزش خفیف میشم
    به طوری که فقط خودم میفهمم
    هنگام اضطراب دچار لرزش شدید می شم به طوری که با میزان اضطراب مطابق نیست
    بار اول در دانشگاه به طور داوطلبانه برای حل مساله رفته بودم
    که این اتفاق برایم افتاد و خودم متعجب شدم
    بعدا دچار انزال زودرس هم شدم
    از او موقع تا حالا دکتر زیاد رفتم
    غدد-مغز و اعصاب حتی روان پزشک
    قرص هم خوردم ولی فایده داشت
    ولی راستش هنگام مراجعه به دکتر روم نمی شد اون کاری را که می کردم بگم
    و انزال رو هم نمی گفتم.
    ایا این عوارض ان کار است؟
    درمان دارد؟
    به شما باید مراجعه کنم؟
    ببخشید طولانی شد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید جز مسائل روحی و روانی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب