اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

یائسگی مردانه چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

یائسگی مردانه چیست؟ آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و 50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه یا یائسگی مردانه هستند. مردم یائسگی را واژه‌ای زنانه و پدیده‌ای فیزیولوژیک می‌دانند که در آن هومونهای زنانه وعادت ماهیانه حول وحوش 50 سالگی قطع می‌شود.

جالب است بدانید که مشابه این روند در مردان نیز دیده می‌شود ولی سیر یائسگی مردانه متفاوت‌تر و بسیار آهسته تر از یائسگی زنانه است طوری که برای مرد محسوس نیست ولی در بعضی از مردان این کاهش آنقدر سریع است که مشکلاتی جسمی و زناشوئی برایشان پدید می‌آورد.

در ادامه گفتگو با دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری چاپ شده در مجله سلامت آمده است. دکتر حسین کرمی فوق تخصص بیمارهای کلیه ومجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر درباره علت یائسگی مردانه ، نشانه‌ها و درمان آن می‌گوید:

چرا مردان یائسه می‌شوند؟

مرد مبتلا به سرطان بیضه

یائسگی مردانه با کاهش هورمون تستوسترون که نوعی هورمون آندروژنی است ظاهر می‌شود. این کاهش بعد از سن 40 سالگی برای همه مردان رخ می‌دهد. البته ترشح تستوسترون روند نزولی را طی می‌کند ولی قطع نمی‌شود و مردان قدرت باروری را از دست نمی‌دهند.

میزان کاهش آندروژن‌ها در هر مردی سالانه حدود یک درصد است. آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه هستند.

کاهش هورمونهای مردانه با چه علائمی در مردان همراه است؟

کاهش میل جنسی ، کاهش حجم عضلات، کاهش تمرکز، اختلال در خواب، ضعف، بی‌حالی وخستگی زودرس می‌توانند از علائم کاهش هورمون تستسترون باشند. البته وجود این علائم صرفا به معنای یائسگی مردانه نیست و باید بررسی آزمایشگاهی انجام شود.

یعنی باید سطح هورمون در آزمایشگاه اندازه گرفته شود؟

در آزمایشگاه سطح هورمون تستوسترون خون اندازه‌گیری می‌شود. اگر سطح هورمون کمتر از 200 نانوگرم در 100 سی‌سی خون باشد؛ آندروپوز یا یائسگی مردانه اتفاق افتاده است ولی اگر بین 200 تا 300 نانوگرم در 100 سی سی خون باشد نشان از کاهش هورمون یا شروع یائسگی دارد.

در مردان یائسه یا در حال یائسگی بیمار از نظر کلسترول و هورمون ال دی ال نیز بررسی می‌شود چون با قطع هورمون مردانه این دو افزایش می‌یابند که عاملی هستند برای تصلب شرائین و احتمال حملات قلبی و مغزی را افزایش می‌دهند. بنابراین جلوگیری از یائسگی زودرس و به تاخیر انداختن آن نقش مهمی در سلامت جنسی و جسمی مردان دارد.

کاهش میل جنسی در مردان

آیا کاهش میل جنسی در مردان همیشه به دلیل کاهش هورمونهای جنسی است؟

کاهش میل جنسی ممکن است ریشه در مسائل روحی روانی مانند افسردگی، اختلالات خلقی یا بیماریهای جسمی مانند دیابت، فشارخون مزمن و… داشته باشد. همچنین مردانی که خواب خوبی ندارند شغل پراسترس دارند و به طور کلی کیفیت زندگی‌شان خوب نیست ممکن است کاهش میل جنسی داشته باشند بدون اینکه سطح هورمون تستوسترونشان پائین باشد. گاهی علت قطع یا کاهش تستوسترون ازجای دیگری است .

ترشح تستوسترون از غده‌ای به نام هیپوتالاموس و با ترشح هورمونی به نام جی ان آر اچ تنظیم می‌شود. این هورمون هیپوفیز را تحریک کرده و هورمون دیگری به نام ال اچ ترشح می‌شود که باعث تحریک بیضه و ترشح تستوسترون می‌شود. اگر به هر دلیل اختلالی در این مسیر وجود داشته باشد ترشح تستوسترون با مشکل مواجه خواهد شد. بنابراین وقتی مردی با شکایت کاهش میل جنسی به پزشک مراجعه می‌کند همه جوانب باید در نظر گرفته شود.

مردان چه کار کنند تا دچار یائسگی مردانه نشوند یا لااقل بتوانند آن را به تاخیر اندازند؟

کاهش تستوسترون خون با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر و جزئی از پدیده فیزیولوژیک بدن است. برای اینکه یائسگی مردانه را خفیف‌تر و شدت آن را به تاخیر بیاندازیم باید سبک زندگی سالم باشد. استعمال دخانیات، الکل، عدم تحرک، اضافه وزن، مصرف غذاهای ناسالم، وجود بیماریهای روحی روانی، وجود بیماریهای زمینه‌ای مانند فشار خون و دیابت کنترل نشده، مصرف داروهای اعصاب و روانگردان به تدریج باعث کاهش هورمون مردانه و ایجاد آندروپوز زودرس در مرد می‌شود.

یائسگی مردانه درمان دارد؟

بهترین درمان برای یائسگی مردان، پیشگیری است و همه مردان باید کیفیت زندگی‌شان را به خصوص بعد از 40 سالگی بهتر کنند. مثلا ورزش کنند، غذاهای خوب بخورند و بیماریهای زمینه‌ای را کنترل کنند، بیماریهای زمینه‌ای مانند دیابت و فشار خون را کنترل کنند.

در مواقعی هم که اختلالی در مسیر ترشحی تستوسترون وجود دارد می‌توان با جایگزین کردن هورمونها جی ان آر اچ یا ال اچ مشکل بیمار را برطرف کرد. اما وقتی برای مردی تشخیص آندروپوز داده شد و هورمون تستوسترون پائین بود بهترین کار این است که درمان آغاز شود.

اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

درمان معمولا با تزریق هورمون تستوسترون است؛ البته تستوسترون به صورت ژل یا قرص هم وجود دارد که حتما باید با نظر پزشک تجویز شود چون تستوسترون زیاد عوارض خطرناکی برای بیمار دارد.چه عارضه‌ای؟ ورزشکاران زیادی را مشاهده می‌کنیم که از هورمون تستوسترون به عنوان داروئی برای عضله‌سازی استفاده می‌کنند.

تزریق این هورمون به داخل عضله و برای حجیم کردن آن دارای عوارضی است. یکی از این عوارض سرطان پروستات زودرس است. متاسفانه ترکیبات هورمونی به راحتی در اختیار مران قرار می‌گیرد و مردان به هیچ وجه نباید بدون نظر پزشک اقدام به استفاده از این هورمونها کنند.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.1/5 - (30 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر م سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آقای دکتر این درست است که این تمرینات کگل باعث بهبود کنترل زود انزالی میشه و ایا تمرین دیگر برای کنترل زود انزالی موجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      كمك كننده است
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام
    37 ساله هستم، مدتهاست که با تغییر در الگوی دفع ادرار مواجه شده بودم اما فکر نمی کردم که عارضه ای باشه. با شروع تکرر ادرار که معمولا تو فصل پاییز به سراغم میومد، به دکتر مراجعه کردم.
    با سونو تشخیص دادند که اندازه پروستاتم 46 سی سی شده. 150 سی سی از حجم مثانه هم تخلیه نشد. احتمال عفونت دادند و دارو تجویز کردند. الان 5 روزه که دارو مصرف می کنم اما گز گز شدن ناحیه داخلی ران و مقعدم هم اضافه شده و محل احنتمالی پروستاتم هم تیر می کشه. دکتر گفته یک ماه بعد مراجعه کنم.
    آیا نیاز به اقدام فوری یا سریع تری نیست؟
    احتمال سرطان می تونه مطرح باشه؟
    تجویز داروی فیناپروست، قبل از تشخیص دقیق تر درست بوده؟
    لیست داروها:
    فیناستراید 5
    ترازوسین
    اسپکتینومایسین
    بتانکول
    نالی دیکسیک اسید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من بايد تست اروديناميك انجام دهيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2475 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۲۳ ساله مجرد هستم دکتر من دوسال پیش tul انجام دادم دوماه پیش یک صبح بیدار شدم سوزش ادرار داشتم ولی ادرار با فشار همیی تا ظهر یک تیکه خون الود افتاد ازم رنگ و سوزش رفت رفتم سونگرافی و ازمایش ادرار گفتن مشکلی نیست ولی از اون روز یک مقدار جا عملم‌سوز میده الانم چندروز یکمممم سوزش گرفتم رفتم دکتر اورولوژی بهم سیپروفلوکسوسالین داد بعد تمام شدنش تا ۳ روز ادرار تیره شده بود ایا مشکلی به وجود اورده؟دکتر من تو ماه رمضان نذری داشتیم خیلی خم راست شدم کشاله رون چپم تیر کشید درد بعد به باسنم زد از اون روز التم نعوظ سفت همیشگیش نداره ولی تو خواب دو شب ارضا شدم جتی او یکس از شبا دوبار ارضا شدم ولی بی بو رقیق بو منی من دکتر ناگهانی اینجور شده نعوظم بعضی وقتام بلند میشه با نامزد تلفنی میحرفم ولی خودم بخوام بلمد نمیشه خیلیییی ترسیدم اختلا نعوظ داشته باشم؟دکتر ممکنه پروستاتیت گرفته باشم اخه یکمم لاپام‌سوز داد چندروز پیش؟توروخدا من سوزش اینا واسم نهم نیست فقط بل این توضیحاتم ممکنه مم اختلال نعوظ داشته باشم ایا کسی که تو خواب انزال داره و بعضی صیح هام نعوظم سفته ولی بیشتر صبح از اون وقتی که کشاله رونم درد گرفت شله اختلال نعوظ گرفتگم?
    1. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      تتفی دکتر الان دوتا بیضم دست میزنم بیضه چپن پایینش فشار میدم درد میگیره ممکنه سرطان باشه؟ایا این مشکل مهمه؟
    2. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر من از اونشبی که کشاله رون چپم درد گرفت نعوظپ سفت نمیشه من قبلا موقع خود ارضایی کاملا سفت نیشد وای الان زمان خود ارضایی بلتد ویشه ولی قبل سفت شدن ارضا میشم مشکل چیه؟
    3. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر شده تو این مدت نعوظ کردم تا ۲۰ دقه بعد خوابیده ولی زمان خود ارضایی مثل قبل سفت نمیشه زود ابم‌میاد یا با نامزدم که حرف میزنم بلتد میشه ولی سفت نمیشه ایشون یک شهر دیگه زندگی میکنن
    4. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر به پهلو کخ دراز میکشم سفایش خیلی بهتر میشه
    5. تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۱ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اقلی دکتر این رگ طبیعیه چرا اونجایی که از شکم وصل شده این رگ با کرده
    6. تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۱ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر توروخدا جوای بدین الان ۵ روز من سوال پرسیدن خیلی نگرانم
    7. تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر واقعا دارم دیونه میشم از نگرانی مگه توسایت نگفتین ۳ روز ج میدین الان شد ۶ روز
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام من قول ميدهم شما كاملا سالميد واين مسائل روحي وتالقين است
    9. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      پس دکتر چرا موقع خود ارضایی مثل قبل سفت نمبشه شله؟منی که سالم‌سالم‌بودم‌ امکان داره یک دفعه نشت وریدی بگیرم؟دکتر اون عکسی که فرستادم اون رگ طبیعی که تهش اینحور باد کرده
    10. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر من تو خواب محتلم میشم دوباری شدم این مدت و نعوظ صبحم‌مثل اول سفت سفت نیست
    11. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر ادن عکسی که فرستاددم رگ باد کرد از بالا گکه میگیرم روبه پایین میام سو چی حرکت میکنه این ورم رگ نیست که خون رسانی با کاهش رووبه رو کنه؟
    12. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر خو حالت ایستاده نعوظم از بین میره زود علت چیه
    13. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام يك ندت طولاني خود ارضائي را ترك كنيد خوب ميشود
    14. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنوت دکتر جان
    15. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      تشکر
    16. نمایش سایر 14 پاسخ
  • تصویر کاربر قادر یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    جواب پاتولوژی بیمار 66 ساله با علایم ادرار در خون منجر به جراحی پروستات TURP شد.
    -Nodular prostatic hyperplasia(both grandular&stromal compenents)with lithiasis and prostatitis.
    لطفاً بفرمائید مشکل خاصی وجود دارد یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      يعني خوش خيم است و سرطاني نيست
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آقاي دكتر ٢٧ سالمه حدود ده روز كه هنگام سكس و دخول آلتم شل ميشه قبلا روزي دوبار هم سكس ميكردم و نعوظ ذاشتم الان دارم ولي حسم كم شده و موقع سكس و دخول التم شل ميشه و نميتونم سكس كنم و اين قضيه منو نگران كرده لطفا راهنماييم كنيد دقيقا حدود ده روز اينجوري شدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بيشتر تلقين وعصبي است ومنشاء روحي دارد
  • تصویر کاربر سیروس شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر.۲۸ سالمه متاهل.یه بچه هم دارم.الان ۱۰ روزی میشه که التم شله و سفت نمیشه.البته برای زود انزالیم از اسپری‌ بی حسی استفاده میکردم تا دیرتر انزال شوم.باید چکار کرد...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      با مراجعه به داروخانه تادالافيل ١٠ يك ساعت قبل ازسكس
  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام چند ماهی که موقع دفع ادرار به صورت کامل ادرار تخلیه نمیشه و بعد استبرا هم انجام میدم ولی بعضی مواقع موقع استبرا خون بیرون میاد و صبح که از خواب بیدار میشم چند قطره ادرار بیرون میاد. دکتر هم رقتم قرص های مربوطه رو مصرف کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و دکتر گفت اگر با این قرص ها خوب نشدی خود ارضایی انجام بده من هم این کار رو کردم ولی هیچ فایده ای نداشت. در ضمن آزمایشی که دادم هیچ عفونتی نداشتم و سونویی که انجام دادم اندازه پروستات نرمال بود و هیچ سنگی هم نداشتم. الان باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما سالميد وپيگيرينكنيد
  • تصویر کاربر ایازی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام خدمت جناب آقاي دکتر کرمي . به استحضار مي رساند بنده هفته گذشته بنا به تجويز متخصص زنان براي بررسي وجود عفونت در مايع مني ازمايش اسپرموگرام نوشتند که بنده در يکي از ازمايشگاههاي مجرب خصوصي در مرکز شهر ازمايش انجام دادم که متاسفانه نتيجه ان عدم وجود اسپرم در مايع مني وغير طبيعي بودن تصوير حاصل از دستگاه اناليز سمينال بدست امده بود. بنا به توصيه مدير و مسئول ازمايشگاه ازمايش را در شرايط مناسب و در منزل با فاصله 4 روز دوباره انجام داده و در عرض 15 دقيقه نمونه را به ازمايشگاه رساندم متاسفانه باز همان نتيجه اول بدست امد. براي بررسي بيشتر نزد دکتر متخصص اورولوژي جناب اقاي دکتر موسي ميرزايي متخصص و جراح کليه ومجاري اداري وتناسلي رفتم ايشان معاينات اوليه را انجام دادند وسوالاتي راجع حوادث گذشته مثل ضربه به اندام تناسلي- افتادن از ارتفاع و مصرف داروهاي خاص پرسيدن وبنده اينطور جواب دا دم که در کودکي از ارتفاع 6 متر افتادم - دو بار در باشگاه ضربه از ناحيه بيضه داشتم اما حاد نبود وداروهاي مربوط به ورم معده عبارتند از قبلا سايميتدين و الان منيزيم و کليدنيوم سي و دايميتيکون و امپرازول 20 مصرف مينمودم و مدت 4 روز است که بعد از نزديکي دچار درد در ناحيه سمت چپ بيضه شدم که امروز درد از بين رفته خوب شدم که ايشان فرمودند که براي مشکل عدم وجود اسپرم مشکل حادي در بيضه ها نميبينم و نيازي به سونو نداريد و براي مسئله درد در ناحيه سمت چپ بيضه اين امر طبيعي است و به مرور زمان خوب مي شود. بنده چندبار به ايشان توصيه سونو گرافي و ازمايش جهت بررسي واريکوسل، برگشت مني به مثانه وغيره نمودم که ايشان فرمودند نيازي نيست و شرايط و وضعيت بيضه و بافت بيضه در معاينات اوليه طبيعي و ضايعه خاصي مشاهده نشده و نيازي نيست و داروها را مصرف کنيد و بعد از دوماه دوباره مراجعه کنيد . بنده اين سوال را دارم داروها مربوط به هورمونهاي گنادوتروپين هستند و براي تحريک نسوج بيضه جهت توليد اسپرم تجويز شده اند؟ از انجاکه داروها بايستي بصورت ازاد تهيه شود و باتوجه به عوارض بعدي داروها در بدن وبخش کنترل هورمونهاي جنسي هيپوفيز وهيپوتالاموس واحتمال اثرات منفي در بلند مدت هست ، ايا انها را تهيه و مصرف کنم؟ از حضرتعالي استدعا دارم ازمايش بنده را ملاحظه نموده و نکات و راهنمايهاي لازم را به بنده بفرماييد که شايد با بکارگيري انها از عوارض بعدي و همچنين راهکار مناسب جهت فرايند تولد فرزند بکار گرفته و مسئله حاد پيش امده را حل نمايم.ضمنا تصاويري از ازمايش اسپرموگرام و نسخه داروهاي جناب آقاي دکتر ميرزايي بپيوست جهت بررسي وتجويز دستورات بعدي تقديم حضرتعالي مي گردد. با تشکر و سپاس از اينکه وقت گرانبهاتون در اختيار حقير قرار داديد . ان شا الله با تجربه و قلم حکيمانه حضرتعالي مشکل بنده حل گردد. والسلام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      مشكل شما با دارو حل نميشود وبايد به مركز ناباروري مراجعه نمائيد
  • تصویر کاربر ولی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده چندین سنگ در کلیه هام 3سنگ کوچک حداکثر 6مم در کالیس فوقانی کلیه راست و سنگ های بزرگ20مم در کالیس فوقانی،12 مم و 6مم در کالیس تحتانی و 6مم در کالیس میانی چپ وجود دارد.3 بار هم سنگ شکن انجام داده بودم که نتیجه رضایت بخش نبود لذا دکتر پیشنهاد pcnlنموده. بنده قلبم را فنر هم کردم.به نظر شما pcnl مناسب من میباشد و هزینه ی آن چقدر است و آیا شما دفتر چه ی خدمات درمانی نیروی مصلح قبول میکنید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد عكس اي وي پي را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی

    با سلام و احترام

    من از بدو تولد سنگ کلیه داشته‌ام. تا قبل از ده سالگی در ایران چندین بار عمل حالب باز و خارج از ایران چندین بار عمل بسته شده‌ام و بعدها سنگ شکن شدم و آخرین بار هم سال 89 به علت هیدرونفروز پی سی ان ال کلیۀ چپ شدم. حدود دو ماه است که کلیۀ چپم گاه درد و احساس سنگینی می‌کند و گاه ادرار زرد است. سی تی اسکن و آزمایش خون و ادرار نشان می‌داد مشکل خاص نیست فقط سنگ‌ها کمی بزرگ شده‌اند. سی تی اسکن و آزمایش خون و سونوگرافی پیوست است. برخی دکترها می‌گویند اگر اذیتت می‌کند می‌توانی دوباره پی سی ان ال کنی و اما برخی می‌گویند بهتر است فقط در صورت ضروت مداخلۀ پزشکی کنیم و داروهای نسخۀ پیوست را پیشنهاد می‌کنند.
    خواستم از خدمت شما هم مشورت بگیرم.
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      با كليه كاري ندارد هر ٦ماه پيگيري
    2. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ببخشید. آیا داروها را مصرف کنم؟ تا به حال در این سال‌ها داروی خاصی مصرف نکرده‌ام.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دارو نميخواهد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر واحد شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی. لطفا راههای درمان زودانزالی رو برام توضیح بدین. ممنون میشم. چه روشهایی انجام بدم که زود انزالی نداشته باشم. واقعا ممنون میشم. پاینده باشی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سایتم کاملا توضیح داده بخوانید
  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده از زمان مجردی با زود انزالی مواجه بودم و کوچکی آلت موقع نزدیکی. با همسرم زود ارضا میشم با 4 بار دخول دارویی هست که بی حس کننده نباشه چون اسپری بی حسی سکس حال نمیده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطالب زود انزالی سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر کوروش دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 947 مشاهده پرسش
    ۱- انزال با کوچکترین تحریک و بدون تماس. با سلام ، علت این نوع زود انزالی چیست و ایا درمان دارد؟ لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی سایتم را بخوانید
  • تصویر کاربر زهراپناهی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما اقای دکتر برای تست سرطان به ازمایشگاه مراجعه کردم اما بعد از یک هفته سوزش پس از مراجعه به دکتر به من گفتن به علت الوده بودن دستگاه دچار تبخال تناسلی شده ام اما روی لب تناول ندارم بسیار درد دارم خواااااااااااهش میکنم بفرمایید, ایا چون دستگاه الوده بوده است میتواند باعث ایجاد ایدز شود؟؟؟ من خانمی ۴۷ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها راه انتقال تب خال جنسی است2-نه باعث ایدز نمیشود
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر کرمی
    اندازه آلت تناسلی من در حالت نعوظ 16 سانت و زخامتش 13 سانته که به نظر خودم کوچیک میاد و دچار انزال زودرس یعنی زیر 2 دقیقه هستم و از این امر خجالت می کشم و به خاطر همین ازدواجم به تاخیر افتاده آیا راهی برای درمان من در هر دو قسمت وجود دارد .
    میشه لطف کنید جوابرو به ایمیلم ارسال کنید .
    از بذل و توجه جنابعالی سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه بالای 12 در حالت نعوظ نرمال است از نظر پزشگی
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    سلام دکنر
    من 26 ساله هستم
    در دوران نوجوانی خود ارضایی شدید داشتم
    از 12 سالگی
    از 19 سالگی دچار عارضه شدم
    به هرجا بدنم فشار بیاد یا دست وسرم رو تکون بدنم دچار لرزش خفیف میشم
    به طوری که فقط خودم میفهمم
    هنگام اضطراب دچار لرزش شدید می شم به طوری که با میزان اضطراب مطابق نیست
    بار اول در دانشگاه به طور داوطلبانه برای حل مساله رفته بودم
    که این اتفاق برایم افتاد و خودم متعجب شدم
    بعدا دچار انزال زودرس هم شدم
    از او موقع تا حالا دکتر زیاد رفتم
    غدد-مغز و اعصاب حتی روان پزشک
    قرص هم خوردم ولی فایده داشت
    ولی راستش هنگام مراجعه به دکتر روم نمی شد اون کاری را که می کردم بگم
    و انزال رو هم نمی گفتم.
    ایا این عوارض ان کار است؟
    درمان دارد؟
    به شما باید مراجعه کنم؟
    ببخشید طولانی شد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید جز مسائل روحی و روانی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب