اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

یائسگی مردانه چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

یائسگی مردانه چیست؟ آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و 50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه یا یائسگی مردانه هستند. مردم یائسگی را واژه‌ای زنانه و پدیده‌ای فیزیولوژیک می‌دانند که در آن هومونهای زنانه وعادت ماهیانه حول وحوش 50 سالگی قطع می‌شود.

جالب است بدانید که مشابه این روند در مردان نیز دیده می‌شود ولی سیر یائسگی مردانه متفاوت‌تر و بسیار آهسته تر از یائسگی زنانه است طوری که برای مرد محسوس نیست ولی در بعضی از مردان این کاهش آنقدر سریع است که مشکلاتی جسمی و زناشوئی برایشان پدید می‌آورد.

در ادامه گفتگو با دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری چاپ شده در مجله سلامت آمده است. دکتر حسین کرمی فوق تخصص بیمارهای کلیه ومجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر درباره علت یائسگی مردانه ، نشانه‌ها و درمان آن می‌گوید:

چرا مردان یائسه می‌شوند؟

مرد مبتلا به سرطان بیضه

یائسگی مردانه با کاهش هورمون تستوسترون که نوعی هورمون آندروژنی است ظاهر می‌شود. این کاهش بعد از سن 40 سالگی برای همه مردان رخ می‌دهد. البته ترشح تستوسترون روند نزولی را طی می‌کند ولی قطع نمی‌شود و مردان قدرت باروری را از دست نمی‌دهند.

میزان کاهش آندروژن‌ها در هر مردی سالانه حدود یک درصد است. آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه هستند.

کاهش هورمونهای مردانه با چه علائمی در مردان همراه است؟

کاهش میل جنسی ، کاهش حجم عضلات، کاهش تمرکز، اختلال در خواب، ضعف، بی‌حالی وخستگی زودرس می‌توانند از علائم کاهش هورمون تستسترون باشند. البته وجود این علائم صرفا به معنای یائسگی مردانه نیست و باید بررسی آزمایشگاهی انجام شود.

یعنی باید سطح هورمون در آزمایشگاه اندازه گرفته شود؟

در آزمایشگاه سطح هورمون تستوسترون خون اندازه‌گیری می‌شود. اگر سطح هورمون کمتر از 200 نانوگرم در 100 سی‌سی خون باشد؛ آندروپوز یا یائسگی مردانه اتفاق افتاده است ولی اگر بین 200 تا 300 نانوگرم در 100 سی سی خون باشد نشان از کاهش هورمون یا شروع یائسگی دارد.

در مردان یائسه یا در حال یائسگی بیمار از نظر کلسترول و هورمون ال دی ال نیز بررسی می‌شود چون با قطع هورمون مردانه این دو افزایش می‌یابند که عاملی هستند برای تصلب شرائین و احتمال حملات قلبی و مغزی را افزایش می‌دهند. بنابراین جلوگیری از یائسگی زودرس و به تاخیر انداختن آن نقش مهمی در سلامت جنسی و جسمی مردان دارد.

کاهش میل جنسی در مردان

آیا کاهش میل جنسی در مردان همیشه به دلیل کاهش هورمونهای جنسی است؟

کاهش میل جنسی ممکن است ریشه در مسائل روحی روانی مانند افسردگی، اختلالات خلقی یا بیماریهای جسمی مانند دیابت، فشارخون مزمن و… داشته باشد. همچنین مردانی که خواب خوبی ندارند شغل پراسترس دارند و به طور کلی کیفیت زندگی‌شان خوب نیست ممکن است کاهش میل جنسی داشته باشند بدون اینکه سطح هورمون تستوسترونشان پائین باشد. گاهی علت قطع یا کاهش تستوسترون ازجای دیگری است .

ترشح تستوسترون از غده‌ای به نام هیپوتالاموس و با ترشح هورمونی به نام جی ان آر اچ تنظیم می‌شود. این هورمون هیپوفیز را تحریک کرده و هورمون دیگری به نام ال اچ ترشح می‌شود که باعث تحریک بیضه و ترشح تستوسترون می‌شود. اگر به هر دلیل اختلالی در این مسیر وجود داشته باشد ترشح تستوسترون با مشکل مواجه خواهد شد. بنابراین وقتی مردی با شکایت کاهش میل جنسی به پزشک مراجعه می‌کند همه جوانب باید در نظر گرفته شود.

مردان چه کار کنند تا دچار یائسگی مردانه نشوند یا لااقل بتوانند آن را به تاخیر اندازند؟

کاهش تستوسترون خون با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر و جزئی از پدیده فیزیولوژیک بدن است. برای اینکه یائسگی مردانه را خفیف‌تر و شدت آن را به تاخیر بیاندازیم باید سبک زندگی سالم باشد. استعمال دخانیات، الکل، عدم تحرک، اضافه وزن، مصرف غذاهای ناسالم، وجود بیماریهای روحی روانی، وجود بیماریهای زمینه‌ای مانند فشار خون و دیابت کنترل نشده، مصرف داروهای اعصاب و روانگردان به تدریج باعث کاهش هورمون مردانه و ایجاد آندروپوز زودرس در مرد می‌شود.

یائسگی مردانه درمان دارد؟

بهترین درمان برای یائسگی مردان، پیشگیری است و همه مردان باید کیفیت زندگی‌شان را به خصوص بعد از 40 سالگی بهتر کنند. مثلا ورزش کنند، غذاهای خوب بخورند و بیماریهای زمینه‌ای را کنترل کنند، بیماریهای زمینه‌ای مانند دیابت و فشار خون را کنترل کنند.

در مواقعی هم که اختلالی در مسیر ترشحی تستوسترون وجود دارد می‌توان با جایگزین کردن هورمونها جی ان آر اچ یا ال اچ مشکل بیمار را برطرف کرد. اما وقتی برای مردی تشخیص آندروپوز داده شد و هورمون تستوسترون پائین بود بهترین کار این است که درمان آغاز شود.

اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

درمان معمولا با تزریق هورمون تستوسترون است؛ البته تستوسترون به صورت ژل یا قرص هم وجود دارد که حتما باید با نظر پزشک تجویز شود چون تستوسترون زیاد عوارض خطرناکی برای بیمار دارد.چه عارضه‌ای؟ ورزشکاران زیادی را مشاهده می‌کنیم که از هورمون تستوسترون به عنوان داروئی برای عضله‌سازی استفاده می‌کنند.

تزریق این هورمون به داخل عضله و برای حجیم کردن آن دارای عوارضی است. یکی از این عوارض سرطان پروستات زودرس است. متاسفانه ترکیبات هورمونی به راحتی در اختیار مران قرار می‌گیرد و مردان به هیچ وجه نباید بدون نظر پزشک اقدام به استفاده از این هورمونها کنند.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.1/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر said چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام دكتر من كرايو كردم ولي داره بازم تكثير ميشه چه كار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      بهترین درمان باز کرایو است
  • تصویر کاربر فریدی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر کرمی عزیز.
    30ساله هستم و مجرد.
    از اوایل بلوغ خودارضایی دارم که خداروشکر خیلی کمتر شده نسبت به اوایل.از روزی چند مرتبه رسیده به ماهی یک مرتبه.بیشتر وقتی عصبی و بی حوصله میشم.
    به دلیل مشکل وسواس فکری و عملی شدید از اوایل بلوغ داروی ضد افسردگی و ضد وسواس مصرف میکنم.
    سیگار هم مصرف میکنم.
    به فاصله تقریبأ دو سال،دو مرتبه و به مدت هر مرتبه تقریبأ سه ماه، بعد از ادرار کردن و انجام استبرا ادرار به صورت قطره قطره و متوالی ازم خارج میشه.حتی با وجود نشستن طولانی و بشین پاشو برای تخلیه کامل باز هم خروج ادرار دارم.
    دوبار به فاصله دو سال از هم به ارولوژیست مراجعه کردم.
    سونوگرافی از کلیه ها،بیضه ها،پروستات و مثانه گرفتم که گفتن پسماند کمی از ادرار در مثانه دارید و واریکوسل خفیف سمت چپ دارید که به عمل جراحی نیازی ندارید و دلیل خروج ادرار قطره قطره پروستاتیت مزمن غیرباکتریایی هست و نیاز به مصرف دارو هم ندارید و مشکل خاصی نیست و ازدواج کنید حل میشه.
    آزمایش کشت ادرار هم عفونت نشون نداد.
    مشکل شب ادراری ندارم.
    سوزش ادرار هم ندارم.
    این مشکل زندگیمو فلج کرده و افسرده شدم،خصوصأ که نجاست ادرار روی لباسام وسواسم رو شدیدتر کرده.
    راهنمایی بفرمایید لطفأ.
    ازتون صمیمانه سپاسگزارم.
    خداخیرتون بده....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      مشکل شما وسواس است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر روانکاو بروید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Saied چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام
    من يكسال نيم پيش شما كرايو كردم
    ٣ ماه پيشم ويزيت كردين عود نداشتم و گفتين سالمم
    حين اصلاح اندازه نوك انگشت از روى التم بوسيله ماشين كنده شد
    دو شب بعد با نامزدم
    رابطه لاپايى در حين اينكه شورتش هم تنش بود داشتم
    ميخاستم ببينم ايا احتمال انتقال ويروس از قسمت كنده شده پوستم هست ؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر فرشته چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2101 مشاهده پرسش
    💖₣£ℜ₤$Ħt£💖:
    با سلام
    من دختر مجردی هستم
    طی روابطی زگیل تناسلی و دهانی گرفتم ،
    اما نمی‌دونم دچار زگیل معقدی هستم یا نه...چون رابطه معقدی هم داشتم..
    رابطه ی من یک ماه پیش بوده برا اولین بار ومن ده روزه متوجه این مریضی شدم و در پی درمان آن رفتم یه بار فریز تناسلی انجام دادم وفردا بازم نوبت فریز دوم من هستش و مدتی قرص آسیکلوویر خوردم اما بدنم ب لرزش افتاد وقرص رو قطع کردم و قرصایی مثل آزیترومایسین وسفالکسین استفاده کردم و میکنم
    داخل گلوی من زگیل زده این منو خیلی نگران کرده
    واین که چند تایی برآمدگی رو صورتم ب وجود اومده واینکه
    گوشه ی چشمم مدام خارش داره...
    البته سفیدک هایی داخل دهانم بود که ب مرور پاک شد
    که اگه اشتباه نکنم تبخال دهانی بود
    خواهش میکنم کمکم کنید میخام این بیماری از بدنم خارج بشه
    واینو بدونم آیا برا همیشه میتونم اینو از بدنم خارج بکنم یا نه ؟! 💖₣£ℜ₤$Ħt£💖:
    خیلی نگران ایندم هستم یا وقتی بخوام ازدواج کنم واین سلامتیم رو بخطر انداخته و اینکه مجبورم از خونواده پنهانش کنم ولی در پی درمانش هستم
    و اینکه نمیتونم فعلا تست پاپسمیر یاسرطان بدم چون هنوز دخترم واین منو بیشتر نگران می‌کنه...راه دیگه ای برای تشخیص نوع این ویروس هست؟!؟!
    واین که خواستم بپرسم آیا برا تحریک شدن جنسی یا سرما خوردن یا هر چیزی دیگه ای بازم این ویروس فعال میشه؟!
    آیا اصلا میشه برا همیشه اینو بیرون کرد از بدن چون من در اینترنت خوندم که داروی قطعی نداره...
    به هر دکتری ام نمیتونم اعتماد کنم
    ازتون خواهش میکنم راهنمایی کامل و واضح رو بهم بگید چون خیلی آشفته ام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      بهترین درمان ان کرایو است۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر فرشته چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      آهان...دکتر عزیز گلوم چی اونم کرایو باید بشه!!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر بود بله
    4. تصویر کاربر فرشته شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر من حس میکنم گلوم داره بزرگ میشه ...البته با درد خیلی کمی...نگرانم ...مسیرم دوره کرمانشاهم ..ودکتر گوش و حلق وبینی رفتم آزمایش نوشته فعلا...تروخدا بهم بگید ممکنه گلوم خوب نشع؟؟؟
    5. تصویر کاربر فرشته شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر امروز دکترم گفت که باید نمونه برداری بشه از گلوت...باید بیهوش بشی...آیا این کار رو بکنم؟!
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر شک دارید انجام دهید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر تمنا چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام عرض شد جناب آقای دکتر کرمی من خانم هستن و 33 ساله . هفته پیش روی دستگاه تناسلی زگیل کوچک دیدم و آزمایش دادم HPV مثبت بود و از گرید 16
    خیل خیلی خیلی ترسیدم و نگران هستم چون هر چی مطالعه کردم دیدم خطرناکترین نوع همین گرید 16 هست و عامل سرطان هست .
    من میخواستن ببینم این به معنی سرطان هست ؟
    الان دکتر زنان به من گفته باید کلوپوسکپی کنم و بی اوبسی کنم تا نتیجه مشخص بشه.
    الان میخواستم به من راهنمایی بدین این موضوع خیلی خطرناک هست ؟
    و اینکه در مطب شما برای خانم ها هم کرایو انجام میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      بله 02122642744 تماس
  • تصویر کاربر سیاوش چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    با سلام و ادب. من جوانی 30 ساله هستم. چند سالی هست که هنگام رفتن به دستشویی و بعد از دفع ادرار احساس میکنم که ادارم کاملا تخلیه نمیشه و بعد از اینکه میخوام بلند شم و مثلا دستامو بشورم متوجه میشم که بصورت یک تا دو قطره ادرار در موقعی که بلند شدم ازم خارج میشه و این مساله باعث نگرانی من شده مخصوصا وقتی میخوام وضو بگیرم خیلی باعث ناراحتی ام میشه چون چندین بار مثلا پنج بار در هر بار که به دستشویی میرم مجبورم مجددا طهارت بگیرم و از نو وضو بگیرم. حالا به نظر شما من مشکل پروستات دارم یا نه و راهکار چی هست و باید چیکار کنم؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      دچار ویواس شدید وادامه ندهید بعد از استبرا پاک است
  • تصویر کاربر سیاوش چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    با سلام و ادب. من جوانی 30 ساله و مجرد هستم و چند سالی هست که بعد از دفع ادرار در دستشویی، وقتی از رو کاسه بلند میشم و مثلا میخوام دستامو بشورم بصورت قطره ای ادرارم خارج میشه و این مساله مخصوصا وقتی میخوام وضو بگیرم خیلی برام ناراحت کننده است چون چندین مرتبه مثلا پنج مرتبه در هر بار که به دستشویی مراجعه میکنم این مشکل رو دارم و مجبورم چندین بار از نو طهارت بگیرم و از نو وضو بگیرم. حالا به نظر شما علت چی میتونه باشه و چیکار باید بکنم؟ آیا ربطی به بحث پروستات داره یا نه و راهکار چی هست. خیلی ممنون میشم کمک و راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      به این اهمیت مدهید
  • تصویر کاربر تمنا جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من خانم هستم و تست HPV دادم و جواب مثبت بود و از گرید ۱۶ بوده . متاسفانه هرجا خوندم این خطرناک ترین نوع هست و من فکر میکنم این یعنی من در شرف سرطان هستم ؟. الان قرار شده کولوپوسکپی انجام بدم تا مشخص بشه رحم درگیر شده یا خیر .
    و اینکه میخواستم بپرسم شما برای خانم ها هم که در ناحیه تناسلی زگیل دارن کرایو انجام میدین ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر تیت پاپ اسمیر دهید ومنفی باشد جای نگرانی نیست سالی یک بار تکرار کنید
  • تصویر کاربر سجاد جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    باسلام
    چند وقته یه ضایع خیلی کوچیک اندازه یه ارزن (هیچگونه ترشحی نداره کاملا خشکه کنار آلتم در اومده )خواستم بدونم ممکنه زگیل باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر تاولی است تبخاله وگرنه رگیل است
  • تصویر کاربر مهدیه جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکتر همسر بنده در ناحیه ختنه گاه دو عدد دانه ب اندازه یکی شکر یکی کمی دیگر بزرگتر همرنگ پوست و جنس پوست هست میخواستم ببینم زگیل تناسلی هست 3ساله ازدواج کردیم ن بزرگتر شدن ن زیاد تر و ب منم منتقل داده نشده ایا زگیل تناسلیع ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      این مهم نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر واحد شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی. لطفا راههای درمان زودانزالی رو برام توضیح بدین. ممنون میشم. چه روشهایی انجام بدم که زود انزالی نداشته باشم. واقعا ممنون میشم. پاینده باشی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سایتم کاملا توضیح داده بخوانید
  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 717 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده از زمان مجردی با زود انزالی مواجه بودم و کوچکی آلت موقع نزدیکی. با همسرم زود ارضا میشم با 4 بار دخول دارویی هست که بی حس کننده نباشه چون اسپری بی حسی سکس حال نمیده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطالب زود انزالی سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر کوروش دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 964 مشاهده پرسش
    ۱- انزال با کوچکترین تحریک و بدون تماس. با سلام ، علت این نوع زود انزالی چیست و ایا درمان دارد؟ لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی سایتم را بخوانید
  • تصویر کاربر زهراپناهی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما اقای دکتر برای تست سرطان به ازمایشگاه مراجعه کردم اما بعد از یک هفته سوزش پس از مراجعه به دکتر به من گفتن به علت الوده بودن دستگاه دچار تبخال تناسلی شده ام اما روی لب تناول ندارم بسیار درد دارم خواااااااااااهش میکنم بفرمایید, ایا چون دستگاه الوده بوده است میتواند باعث ایجاد ایدز شود؟؟؟ من خانمی ۴۷ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها راه انتقال تب خال جنسی است2-نه باعث ایدز نمیشود
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر کرمی
    اندازه آلت تناسلی من در حالت نعوظ 16 سانت و زخامتش 13 سانته که به نظر خودم کوچیک میاد و دچار انزال زودرس یعنی زیر 2 دقیقه هستم و از این امر خجالت می کشم و به خاطر همین ازدواجم به تاخیر افتاده آیا راهی برای درمان من در هر دو قسمت وجود دارد .
    میشه لطف کنید جوابرو به ایمیلم ارسال کنید .
    از بذل و توجه جنابعالی سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه بالای 12 در حالت نعوظ نرمال است از نظر پزشگی
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 735 مشاهده پرسش
    سلام دکنر
    من 26 ساله هستم
    در دوران نوجوانی خود ارضایی شدید داشتم
    از 12 سالگی
    از 19 سالگی دچار عارضه شدم
    به هرجا بدنم فشار بیاد یا دست وسرم رو تکون بدنم دچار لرزش خفیف میشم
    به طوری که فقط خودم میفهمم
    هنگام اضطراب دچار لرزش شدید می شم به طوری که با میزان اضطراب مطابق نیست
    بار اول در دانشگاه به طور داوطلبانه برای حل مساله رفته بودم
    که این اتفاق برایم افتاد و خودم متعجب شدم
    بعدا دچار انزال زودرس هم شدم
    از او موقع تا حالا دکتر زیاد رفتم
    غدد-مغز و اعصاب حتی روان پزشک
    قرص هم خوردم ولی فایده داشت
    ولی راستش هنگام مراجعه به دکتر روم نمی شد اون کاری را که می کردم بگم
    و انزال رو هم نمی گفتم.
    ایا این عوارض ان کار است؟
    درمان دارد؟
    به شما باید مراجعه کنم؟
    ببخشید طولانی شد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید جز مسائل روحی و روانی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب