اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

یائسگی مردانه چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

یائسگی مردانه چیست؟ آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و 50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه یا یائسگی مردانه هستند. مردم یائسگی را واژه‌ای زنانه و پدیده‌ای فیزیولوژیک می‌دانند که در آن هومونهای زنانه وعادت ماهیانه حول وحوش 50 سالگی قطع می‌شود.

جالب است بدانید که مشابه این روند در مردان نیز دیده می‌شود ولی سیر یائسگی مردانه متفاوت‌تر و بسیار آهسته تر از یائسگی زنانه است طوری که برای مرد محسوس نیست ولی در بعضی از مردان این کاهش آنقدر سریع است که مشکلاتی جسمی و زناشوئی برایشان پدید می‌آورد.

در ادامه گفتگو با دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری چاپ شده در مجله سلامت آمده است. دکتر حسین کرمی فوق تخصص بیمارهای کلیه ومجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر درباره علت یائسگی مردانه ، نشانه‌ها و درمان آن می‌گوید:

چرا مردان یائسه می‌شوند؟

مرد مبتلا به سرطان بیضه

یائسگی مردانه با کاهش هورمون تستوسترون که نوعی هورمون آندروژنی است ظاهر می‌شود. این کاهش بعد از سن 40 سالگی برای همه مردان رخ می‌دهد. البته ترشح تستوسترون روند نزولی را طی می‌کند ولی قطع نمی‌شود و مردان قدرت باروری را از دست نمی‌دهند.

میزان کاهش آندروژن‌ها در هر مردی سالانه حدود یک درصد است. آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه هستند.

کاهش هورمونهای مردانه با چه علائمی در مردان همراه است؟

کاهش میل جنسی ، کاهش حجم عضلات، کاهش تمرکز، اختلال در خواب، ضعف، بی‌حالی وخستگی زودرس می‌توانند از علائم کاهش هورمون تستسترون باشند. البته وجود این علائم صرفا به معنای یائسگی مردانه نیست و باید بررسی آزمایشگاهی انجام شود.

یعنی باید سطح هورمون در آزمایشگاه اندازه گرفته شود؟

در آزمایشگاه سطح هورمون تستوسترون خون اندازه‌گیری می‌شود. اگر سطح هورمون کمتر از 200 نانوگرم در 100 سی‌سی خون باشد؛ آندروپوز یا یائسگی مردانه اتفاق افتاده است ولی اگر بین 200 تا 300 نانوگرم در 100 سی سی خون باشد نشان از کاهش هورمون یا شروع یائسگی دارد.

در مردان یائسه یا در حال یائسگی بیمار از نظر کلسترول و هورمون ال دی ال نیز بررسی می‌شود چون با قطع هورمون مردانه این دو افزایش می‌یابند که عاملی هستند برای تصلب شرائین و احتمال حملات قلبی و مغزی را افزایش می‌دهند. بنابراین جلوگیری از یائسگی زودرس و به تاخیر انداختن آن نقش مهمی در سلامت جنسی و جسمی مردان دارد.

کاهش میل جنسی در مردان

آیا کاهش میل جنسی در مردان همیشه به دلیل کاهش هورمونهای جنسی است؟

کاهش میل جنسی ممکن است ریشه در مسائل روحی روانی مانند افسردگی، اختلالات خلقی یا بیماریهای جسمی مانند دیابت، فشارخون مزمن و… داشته باشد. همچنین مردانی که خواب خوبی ندارند شغل پراسترس دارند و به طور کلی کیفیت زندگی‌شان خوب نیست ممکن است کاهش میل جنسی داشته باشند بدون اینکه سطح هورمون تستوسترونشان پائین باشد. گاهی علت قطع یا کاهش تستوسترون ازجای دیگری است .

ترشح تستوسترون از غده‌ای به نام هیپوتالاموس و با ترشح هورمونی به نام جی ان آر اچ تنظیم می‌شود. این هورمون هیپوفیز را تحریک کرده و هورمون دیگری به نام ال اچ ترشح می‌شود که باعث تحریک بیضه و ترشح تستوسترون می‌شود. اگر به هر دلیل اختلالی در این مسیر وجود داشته باشد ترشح تستوسترون با مشکل مواجه خواهد شد. بنابراین وقتی مردی با شکایت کاهش میل جنسی به پزشک مراجعه می‌کند همه جوانب باید در نظر گرفته شود.

مردان چه کار کنند تا دچار یائسگی مردانه نشوند یا لااقل بتوانند آن را به تاخیر اندازند؟

کاهش تستوسترون خون با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر و جزئی از پدیده فیزیولوژیک بدن است. برای اینکه یائسگی مردانه را خفیف‌تر و شدت آن را به تاخیر بیاندازیم باید سبک زندگی سالم باشد. استعمال دخانیات، الکل، عدم تحرک، اضافه وزن، مصرف غذاهای ناسالم، وجود بیماریهای روحی روانی، وجود بیماریهای زمینه‌ای مانند فشار خون و دیابت کنترل نشده، مصرف داروهای اعصاب و روانگردان به تدریج باعث کاهش هورمون مردانه و ایجاد آندروپوز زودرس در مرد می‌شود.

یائسگی مردانه درمان دارد؟

بهترین درمان برای یائسگی مردان، پیشگیری است و همه مردان باید کیفیت زندگی‌شان را به خصوص بعد از 40 سالگی بهتر کنند. مثلا ورزش کنند، غذاهای خوب بخورند و بیماریهای زمینه‌ای را کنترل کنند، بیماریهای زمینه‌ای مانند دیابت و فشار خون را کنترل کنند.

در مواقعی هم که اختلالی در مسیر ترشحی تستوسترون وجود دارد می‌توان با جایگزین کردن هورمونها جی ان آر اچ یا ال اچ مشکل بیمار را برطرف کرد. اما وقتی برای مردی تشخیص آندروپوز داده شد و هورمون تستوسترون پائین بود بهترین کار این است که درمان آغاز شود.

اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

درمان معمولا با تزریق هورمون تستوسترون است؛ البته تستوسترون به صورت ژل یا قرص هم وجود دارد که حتما باید با نظر پزشک تجویز شود چون تستوسترون زیاد عوارض خطرناکی برای بیمار دارد.چه عارضه‌ای؟ ورزشکاران زیادی را مشاهده می‌کنیم که از هورمون تستوسترون به عنوان داروئی برای عضله‌سازی استفاده می‌کنند.

تزریق این هورمون به داخل عضله و برای حجیم کردن آن دارای عوارضی است. یکی از این عوارض سرطان پروستات زودرس است. متاسفانه ترکیبات هورمونی به راحتی در اختیار مران قرار می‌گیرد و مردان به هیچ وجه نباید بدون نظر پزشک اقدام به استفاده از این هورمونها کنند.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.1/5 - (30 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر reza_soleimani.70 سه شنبه ۹ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام دکتر از گچساران پیام میدم من آزمایش اسپر گرفتم گفتن ضعیف،هست و سونوگرافی کردم که گفت بیضه هات کوچک هستن چه کار کنم برای بچه دار شد تو پیوست دوتا ازمایش اسپر که تو 10 روز گرفتم بوده و دارو ها که دکتر نوشته هست الان دارم استفاده می کنم و سونوگرافی آیا راه درمان داره عمل و...30 سالم هست و خانم 28 سال اگه اسپرم تا چند بره بعد آمپول ها شانس بچه دار شدن دارم و راهی برای درمان بیضه کوچکم هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده مجدد بقرستید
    2. تصویر کاربر reza_soleimani.70 دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      عکس ها در پیوست
    3. تصویر کاربر reza_soleimani.70 دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      در تلگرام ارسال کردم دوباره در پیوست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      همون داروهایی که تجویز شده باید استفاده کنید و پاسخ به درمان رو ببینید چطور میشه و در نهایت ممکنه نیاز به نمونه برداری از بیضه جهت انجام IVF بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فرناز سه شنبه ۹ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    واکسنhpv
    1. تصویر کاربر فرناز دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سلام وقتتون به خیر باشه آقای دکتر من میخوام واکسن hpv بزنم آزمایش هم دادم منفی بوده
      شما انجام میدید و اینکه واکسن رو خودم باید بگیرم چون مثل اینکه گیر نمیاد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      از هلال احمر واکسن رو تهیه کنید
    3. تصویر کاربر فرناز سه شنبه ۹ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      ممنونم ازتون
      از زمانی که آزمایش دادم چقدر زمان دارم که واکسن رو بزنم؟!
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      محدودیت زمانی نداره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Roya دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    ده روزه پوماد زينك زدم خوب نشده پسرم ٢٠ ماهشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      باید بیایید معاینه کنم02122642744
  • تصویر کاربر رز دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام.وقتتون بخیر
    حدود ۱ ماه پیش متوجه شدم ۱ سنگ ۴ میل در ۱ سانتیمتری مثانه م هست که دکتر گفتن با مصرف مایعات زیاد و ورزش دفع میشه
    متاسفانه هنوز دفع نشده
    باتوجه به شرایط قرمز کرونایی از بستری شدن وجراحی وحشت دارم
    میخواستم بدونم چقدر دیگه میتونم صبر کنم که شاید خودش دفع بشه؟؟
    ممنون از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      مصرف مایعات زیاد داشته باشید که ادرارتون زیاد بشه و سنگ بزرگتر نشه
  • تصویر کاربر رويا دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    دكتر جان اين برجستگي در ناحيه تناسلي پسر 20 ماهه من چيه؟ ده روز پماد زينك زدم تاثيري نداشت، زگيل رنگ پوسته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر توحید دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    من چند وقتیه پوست آلتم زخم میشه اندازه نوک ناخن من سابقه اگزما دارم روی صورتم و کمرم حالا نمی‌دونم این بخاطر پوستم هست یا چیز دیگری هست ، زیر آلتم هم یه حالتی شده شبیه زگیل تناسلی حالا نمی‌دونم زگیله یا نه ، بعد سمت کلیه سمت چپم یکم درد دارم به از سوراخ مقعد تا بیضه هم کمی درد دارم چیکار باید کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      عکسش رو بفرستید
    2. تصویر کاربر توحید دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      این عکسش هست
    3. تصویر کاربر توحید دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      این عکس زخم هست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      پماد ویتامین آ موضعی هر ۸ ساعت
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      استفاده از صابون کرمدار
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      رعایت بهداشت و استحمام روزانه
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام

    بنده 33 سال دارم از ایلام. فروردین 99 ناگهانی دچار تکرر ادرار شدید شدم بدون هیچ علائمی. (قبلا در سال 91 دچار شده بودم ولی با خوردن قرص عفونت دو سه روزه رفع شد.) اما این بار در مدت 2 تا 3 هفته روزی تا 15 بار و همچنین شب‌ها چندین بار دچار تکرر می‌شدم. 10 روز قرص سیپروفلوکساسین خوردم بی‌فایده بود. قرص تولترودن هم خوردم دو هفته اونم بی‌فایده بود.

    بعد از یک ماه تکرر ادرار شدیدم رفع شد ولی احساس تکرر ادرار همچنان تا امروز به شکل یکنواخت باقی مانده است و زندگی را برایم دردناک کرده است. آزمایش عفونت و قند خون را در مرداد 99 دادم نرمال بود.



    وضعیت تکرر ادرارم از آن وقت به یک شکل بوده است. به این صورت که از زمان خواب تا بیداری هیچ‌وقت برای دفع ادرار بیدار نمی‌شوم. اما بیداریم معمولاً همراه با دفع ادرار است. در طول روز هم سعی کردم هر 4 تا 5 ساعت یک بار برای دفع ادرار بروم ولی هر بار بعد از یک ساعت تا دو ساعت احساس دفع ادرار سراغم می‌آید ولی شدید نیست که مجبور بشم برای دفع برم. به طوری که اگر مشغول کاری باشم و یادم برود، می‌توانم تا 4 و 5 و گاهی شش ساعت برای دفع آن نرم. همان طور که گفتم در تمام این مدت علامت دیگری مثل درد، سوزش، بی‌اختیاری، تأخیر در ادرار و غیره نداشتم. فقط یبوست در بیشتر این مدت داشتم گاهی به همراه مدفوع باریک وقطعه قطعه، همچنین بعد دفع مدفوع چندین مرتبه ادرارم به صورت چکه چکه میاد.

    البته بنده سابقه افسردگی و استرس دارم و رودۀ تحریک پذیر و دردهای روان‌تنی (شکم‌درد) هم در سال 93 داشتم که با قرص دپاکین و سیتالوپرام درمان شد و در دو سال اخیر افسردگیم بدون شکم‌درد دوباره عود کرده است، و الان 4 ماه است زیر نظر پزشک هستم و خدارو شکر افسردگیم تا حدود بسیاری زیادی کنترل شده است. با پزشک هم در مورد مشکل تکرر ادرار صحبت کردم و ایشان برای سه ماه همراه قرص رهاکین، بوسپیرون برای صبح و عصر نوشت ولی الان 40 روزه مصرف می‌کنم هیچ تأثیری روی تکرر ادرارم نداشته است و با همان سیکل قبلی وجود دارد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      نوار مثانه انجام بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه جهت بررسی PVR انجام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فربد دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در بیماری پیرونی من پلاک بوجود آمده کاملا مانع سفت و بزرگ شدن آلت شده؟ مصرف پابا و تزریق وراپامیل اصلا تاثیری نداشته و یکسال و نیم از شروع پلاک تا الان میگذره
    آیا راهی برای برداشتن پلاک و برگرداند طول آلت به حالت قبل یا نزدیک به قبل وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      تزریق وراپامیل داخل پلاک پیرونی
  • تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    باسلام. آقای دکتر کرمی، میخواستم از شما به عنوان مجرب ترین پزشک ارولوژی راهنمایی بگیرم.
    جوانی 32 ساله هستم که قصد ازدواج دارم.خانم گفته اند که می خواهند بچه دار شوند. هیچ گونه درد یا مشکلی ندارم فقط بیضه سمت راستم در حالت ایستاده پایینتر از بیضه سمت چپ قرار می گیرد و کمی هم بزرگتر است. به همین خاطر دکتر اورولوژ (دکتر زند) رفتم بیضه ها را چک کردند گفتند واریکوسل یا پیچ خوردگی طناب نیست. برای اطمینان آزمایش اسپرموگرافی نوشتند. پس از گذشت 3 روز از آخرین انزال آزمایش دادم. من معمولاً راحت تحریک می شوم و اگر تحریک شوم دچار تاخیر در انزال نمی شوم اما در روز آزمایش هر کاری کردم انزال صورت نمی گرفت (شاید تاثیر محیط ناآشنا بود که اصلا با دست تحریک نمی شدم). آخر سر "بدون نعوظ" و با فشار روی بیضه ها در حالت درازکش انزال صورت گرفت (البته این حالت را تا به حال تجربه نکرده بودم). نتیجه آزمایش این شد که پیوست کردم. خرداد ماه به خاطر ریزش مو دو الی سه بسته فیناستراید 1 میلیگرم مصرف کردم اما از تیر به بعد مصرف این قرص را قطع کردم. متاسفانه به خاطر شرایط کاری تحرک روزانه کمی دارم و نهایت در حد روزانه 30 دقیقه پیاده روی است. حقیقتش در زندگی روزمره کمی استرس هم دارم. نمیدونم آیا این موارد اثرگذار هست یا نه.
    لطف می فرمایید نتایج آزمایش را بررسی نمایید و بفرمایید:
    1- آیا نحوه انزال در نتیجه آزمایش موثر است؟
    2- با همین نتیجه ای که بدست آمده امکان بارداری وجود دارد یا روشهای درمانی نیاز است؟ اگر راهنمایی کنید بسیار ممنون می شوم.
    1. تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۷ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      تصاویر آزمایش ضمیمه شد.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      باید ۳ ماه داروی تقویتی مصرف کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN برای آقا و مولتی ویتامین WELLWOMAN برای خانم پودر اندروفرتی هر ۱۲ ساعت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر آرش دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 650 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی
    برای دفع سنگ کلیه دو میلی در حالب و نزدیک به مثانه که فقط دو سانت با مثانه فاصله دارد کدام مجموعه قرص بهتر است؟
    یک. لیتورکس-بی، سیستون، سنکل و پروترال
    دو. رواتینکس و پروترال
    لازم به ذکر است دو گزینه فوق توسط دو قوف متخصص تجویز شده و میخوام بدونم کارایی کدام بهتر است. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      بک
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      یک
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر واحد شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی. لطفا راههای درمان زودانزالی رو برام توضیح بدین. ممنون میشم. چه روشهایی انجام بدم که زود انزالی نداشته باشم. واقعا ممنون میشم. پاینده باشی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سایتم کاملا توضیح داده بخوانید
  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده از زمان مجردی با زود انزالی مواجه بودم و کوچکی آلت موقع نزدیکی. با همسرم زود ارضا میشم با 4 بار دخول دارویی هست که بی حس کننده نباشه چون اسپری بی حسی سکس حال نمیده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطالب زود انزالی سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر کوروش دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 947 مشاهده پرسش
    ۱- انزال با کوچکترین تحریک و بدون تماس. با سلام ، علت این نوع زود انزالی چیست و ایا درمان دارد؟ لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی سایتم را بخوانید
  • تصویر کاربر زهراپناهی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما اقای دکتر برای تست سرطان به ازمایشگاه مراجعه کردم اما بعد از یک هفته سوزش پس از مراجعه به دکتر به من گفتن به علت الوده بودن دستگاه دچار تبخال تناسلی شده ام اما روی لب تناول ندارم بسیار درد دارم خواااااااااااهش میکنم بفرمایید, ایا چون دستگاه الوده بوده است میتواند باعث ایجاد ایدز شود؟؟؟ من خانمی ۴۷ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها راه انتقال تب خال جنسی است2-نه باعث ایدز نمیشود
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر کرمی
    اندازه آلت تناسلی من در حالت نعوظ 16 سانت و زخامتش 13 سانته که به نظر خودم کوچیک میاد و دچار انزال زودرس یعنی زیر 2 دقیقه هستم و از این امر خجالت می کشم و به خاطر همین ازدواجم به تاخیر افتاده آیا راهی برای درمان من در هر دو قسمت وجود دارد .
    میشه لطف کنید جوابرو به ایمیلم ارسال کنید .
    از بذل و توجه جنابعالی سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه بالای 12 در حالت نعوظ نرمال است از نظر پزشگی
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    سلام دکنر
    من 26 ساله هستم
    در دوران نوجوانی خود ارضایی شدید داشتم
    از 12 سالگی
    از 19 سالگی دچار عارضه شدم
    به هرجا بدنم فشار بیاد یا دست وسرم رو تکون بدنم دچار لرزش خفیف میشم
    به طوری که فقط خودم میفهمم
    هنگام اضطراب دچار لرزش شدید می شم به طوری که با میزان اضطراب مطابق نیست
    بار اول در دانشگاه به طور داوطلبانه برای حل مساله رفته بودم
    که این اتفاق برایم افتاد و خودم متعجب شدم
    بعدا دچار انزال زودرس هم شدم
    از او موقع تا حالا دکتر زیاد رفتم
    غدد-مغز و اعصاب حتی روان پزشک
    قرص هم خوردم ولی فایده داشت
    ولی راستش هنگام مراجعه به دکتر روم نمی شد اون کاری را که می کردم بگم
    و انزال رو هم نمی گفتم.
    ایا این عوارض ان کار است؟
    درمان دارد؟
    به شما باید مراجعه کنم؟
    ببخشید طولانی شد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید جز مسائل روحی و روانی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب