اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

یائسگی مردانه چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

یائسگی مردانه چیست؟ آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و 50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه یا یائسگی مردانه هستند. مردم یائسگی را واژه‌ای زنانه و پدیده‌ای فیزیولوژیک می‌دانند که در آن هومونهای زنانه وعادت ماهیانه حول وحوش 50 سالگی قطع می‌شود.

جالب است بدانید که مشابه این روند در مردان نیز دیده می‌شود ولی سیر یائسگی مردانه متفاوت‌تر و بسیار آهسته تر از یائسگی زنانه است طوری که برای مرد محسوس نیست ولی در بعضی از مردان این کاهش آنقدر سریع است که مشکلاتی جسمی و زناشوئی برایشان پدید می‌آورد.

در ادامه گفتگو با دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری چاپ شده در مجله سلامت آمده است. دکتر حسین کرمی فوق تخصص بیمارهای کلیه ومجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر درباره علت یائسگی مردانه ، نشانه‌ها و درمان آن می‌گوید:

چرا مردان یائسه می‌شوند؟

مرد مبتلا به سرطان بیضه

یائسگی مردانه با کاهش هورمون تستوسترون که نوعی هورمون آندروژنی است ظاهر می‌شود. این کاهش بعد از سن 40 سالگی برای همه مردان رخ می‌دهد. البته ترشح تستوسترون روند نزولی را طی می‌کند ولی قطع نمی‌شود و مردان قدرت باروری را از دست نمی‌دهند.

میزان کاهش آندروژن‌ها در هر مردی سالانه حدود یک درصد است. آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه هستند.

کاهش هورمونهای مردانه با چه علائمی در مردان همراه است؟

کاهش میل جنسی ، کاهش حجم عضلات، کاهش تمرکز، اختلال در خواب، ضعف، بی‌حالی وخستگی زودرس می‌توانند از علائم کاهش هورمون تستسترون باشند. البته وجود این علائم صرفا به معنای یائسگی مردانه نیست و باید بررسی آزمایشگاهی انجام شود.

یعنی باید سطح هورمون در آزمایشگاه اندازه گرفته شود؟

در آزمایشگاه سطح هورمون تستوسترون خون اندازه‌گیری می‌شود. اگر سطح هورمون کمتر از 200 نانوگرم در 100 سی‌سی خون باشد؛ آندروپوز یا یائسگی مردانه اتفاق افتاده است ولی اگر بین 200 تا 300 نانوگرم در 100 سی سی خون باشد نشان از کاهش هورمون یا شروع یائسگی دارد.

در مردان یائسه یا در حال یائسگی بیمار از نظر کلسترول و هورمون ال دی ال نیز بررسی می‌شود چون با قطع هورمون مردانه این دو افزایش می‌یابند که عاملی هستند برای تصلب شرائین و احتمال حملات قلبی و مغزی را افزایش می‌دهند. بنابراین جلوگیری از یائسگی زودرس و به تاخیر انداختن آن نقش مهمی در سلامت جنسی و جسمی مردان دارد.

کاهش میل جنسی در مردان

آیا کاهش میل جنسی در مردان همیشه به دلیل کاهش هورمونهای جنسی است؟

کاهش میل جنسی ممکن است ریشه در مسائل روحی روانی مانند افسردگی، اختلالات خلقی یا بیماریهای جسمی مانند دیابت، فشارخون مزمن و… داشته باشد. همچنین مردانی که خواب خوبی ندارند شغل پراسترس دارند و به طور کلی کیفیت زندگی‌شان خوب نیست ممکن است کاهش میل جنسی داشته باشند بدون اینکه سطح هورمون تستوسترونشان پائین باشد. گاهی علت قطع یا کاهش تستوسترون ازجای دیگری است .

ترشح تستوسترون از غده‌ای به نام هیپوتالاموس و با ترشح هورمونی به نام جی ان آر اچ تنظیم می‌شود. این هورمون هیپوفیز را تحریک کرده و هورمون دیگری به نام ال اچ ترشح می‌شود که باعث تحریک بیضه و ترشح تستوسترون می‌شود. اگر به هر دلیل اختلالی در این مسیر وجود داشته باشد ترشح تستوسترون با مشکل مواجه خواهد شد. بنابراین وقتی مردی با شکایت کاهش میل جنسی به پزشک مراجعه می‌کند همه جوانب باید در نظر گرفته شود.

مردان چه کار کنند تا دچار یائسگی مردانه نشوند یا لااقل بتوانند آن را به تاخیر اندازند؟

کاهش تستوسترون خون با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر و جزئی از پدیده فیزیولوژیک بدن است. برای اینکه یائسگی مردانه را خفیف‌تر و شدت آن را به تاخیر بیاندازیم باید سبک زندگی سالم باشد. استعمال دخانیات، الکل، عدم تحرک، اضافه وزن، مصرف غذاهای ناسالم، وجود بیماریهای روحی روانی، وجود بیماریهای زمینه‌ای مانند فشار خون و دیابت کنترل نشده، مصرف داروهای اعصاب و روانگردان به تدریج باعث کاهش هورمون مردانه و ایجاد آندروپوز زودرس در مرد می‌شود.

یائسگی مردانه درمان دارد؟

بهترین درمان برای یائسگی مردان، پیشگیری است و همه مردان باید کیفیت زندگی‌شان را به خصوص بعد از 40 سالگی بهتر کنند. مثلا ورزش کنند، غذاهای خوب بخورند و بیماریهای زمینه‌ای را کنترل کنند، بیماریهای زمینه‌ای مانند دیابت و فشار خون را کنترل کنند.

در مواقعی هم که اختلالی در مسیر ترشحی تستوسترون وجود دارد می‌توان با جایگزین کردن هورمونها جی ان آر اچ یا ال اچ مشکل بیمار را برطرف کرد. اما وقتی برای مردی تشخیص آندروپوز داده شد و هورمون تستوسترون پائین بود بهترین کار این است که درمان آغاز شود.

اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

درمان معمولا با تزریق هورمون تستوسترون است؛ البته تستوسترون به صورت ژل یا قرص هم وجود دارد که حتما باید با نظر پزشک تجویز شود چون تستوسترون زیاد عوارض خطرناکی برای بیمار دارد.چه عارضه‌ای؟ ورزشکاران زیادی را مشاهده می‌کنیم که از هورمون تستوسترون به عنوان داروئی برای عضله‌سازی استفاده می‌کنند.

تزریق این هورمون به داخل عضله و برای حجیم کردن آن دارای عوارضی است. یکی از این عوارض سرطان پروستات زودرس است. متاسفانه ترکیبات هورمونی به راحتی در اختیار مران قرار می‌گیرد و مردان به هیچ وجه نباید بدون نظر پزشک اقدام به استفاده از این هورمونها کنند.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.1/5 - (30 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمد جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید مزاحم شدم آیا درمعاینه بیضه لوله ی اسپرم برمعلوم میشه؟سونوگرافی بگه بیضه ها واپیدیدیم نرمال هستند آیا لوله ی اسپرم برمشخص میشه؟وتومعاینه بیضه هم بعضی وقت ها هم سطح پشتی وهم سطح جلویی صاف بغضی وقتا هم پشت بیضه ها لوله رواحساس میکنم واین که ممکنه با ضربه مالشی به بیضه آسیب وارد بشه؟سوال آخر این که من 5سال پیش عمل هرنی انجام دادم آیا توباروری تاثیرداره یانه ممنون میشم جواب بدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بهتون پاسخ داده شد
    2. تصویر کاربر احمد جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش)
      چرا جواب نمایش داده نمیشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش)
      چرا شک به آسیب لوله دارید؟ Mri نشان خواهد داد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر. من چند ماه پیش یک رابطه محافظت شده با کاندوم داشتم . شاید بعد از رابطه مثلا دست به بدنه کاندوم خورده باشه و بعد از برداشتن کاندوم و برای تمیز کردن آلتم دوباره ستم به بدنه بدون محافظ آلتم خورده باشد. الان روی آلتم یکسری ضایعه می بینم . خیلی نگران درگیر hpv شده باشم .
    قبلا یک مشکل شخصی داشتم که فکرم درگیر بود همزمان لیکن پلان روی نقاط مختلف بدنم زده بودم و حتی روی آلتم مولوسکوم داشتم در همان بازه‌ی زمانی که رفع شد . کلا پوست حساسی هم دارم . تصاویر ضایعه را خدمت تام ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      تصاویر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سلام زگیل نیست
    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۲ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سلام جناب آقای دکتر. بسیار ممنون . خیلی خیلی خیالم راحت . فقط جسارتا اینها چی هستند و راه درمانشان چیه ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش)
      در حد رویت عکس موردی نداره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید مزاحم شدم آقای دکتر درمعاینه بیضه آیا لوله ی اسپرم بر درمعاینه مشخص میشه ،؟یا سنوگرافی بگه بیضه ها اکو وسایزنرمال اند و اپیدیدیم نمای طبیعی دارند یعنی لوله اسپرم بر توسنوگرافی نشان داده میشه ودرمعاینه بیضه بعضی وقت ها سطحی پشتی وجلوی صاف وبعضی وقت ها پشتش لوله رواحساس میکنم طبیعیه؟سوال آخر هم من ۵سال پیش هرنی اینگوینال عمل کردم آیا توباروری تاثیر داره یانه؟ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله عمل‌هرنی میتونه تاثیر بذاره
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      ام آر آی نشون میده
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت آقای پروفسور کرمی ، بنده 72 سال سن دارم ، سال 1371 در تبریز در تست تومور گرافی در کلیه چپ هایپرپلازی ادرنال چپ تشخیص دادن ، و از آن موقع به فشار خون 150/100 و 140/90 و 120/80 دچار هستم و روزی 3 قرص 25 میلی لوزارتان مصرف می کنم و از 70 سالگی به بالا به پروستات 45 و تست psa که در 2 آزمایشگاه جدا ، به شماره 3.26 و یکی 2.85 نتیجه گرفتم و به نارسایی کلیه در سونوگرافی و آزمایش تشخیص داده شده ، لطفا برگه ها را مشاهده فرمایید و دستور جنابعالی در این موارد را لطفا پاسخ دهید ، خیلی ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      نیاز به عمل جراحی ندارید تحت نظر نفرولوژیست باشید
  • تصویر کاربر نفس پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    سلام اگر کسی hpvداشته باشه ولی زگیل نزده باشه و التش به واژن کشیده بشه و مایع منی به واژن کشیده بشه و داخل واژن نره (لاپایی) hpv به واژن منم منتقل میشه؟ و تست hpv typing رحمی بدم مشخص میشه قطعا یا ممکنه مقعد درگیر شده باشه ولی واژن نگرفته باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله امکان انتقال هست امکان درگیری جداگانه هست
  • تصویر کاربر نفس جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من 3 سال پیش با اقایی رابطه مقعدی و دهانی داشتم ایشون توی این 3 سال هیچ علائمی از زگیل تناسلی نداشتند و من خودم هم در قسمت مقعد و واژن هیچ علامتی نداشتم ولی از حدود 7 ماه پیش دچار افت های دهانی شدم و یکی از این افت ها به صورت برجستگی در لبه داخلی لبم باقی مونده و هیچ دردی هم نداره متخصص گوش و حلق و بینی گفتند زگیل نیست ولی من شک دارم ، دو دوز واکسن پاپیلوگارد هم زدم ، و تست hpv typing هم منفی شده ، ممکنه دهان مبتلا باشه؟و اینکه روماتولوژیست گفته مشکوکم به لوپوس اگر لوپوس نباشه زگیل هست؟ و اینکه با توجه به اینکه مایع منی اقا به واژن برخورد کرده و مقعد ضایعه ای نداره و تست هم منفی شده ممکنه داشته باشم و تست نشون نداده باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر نفس پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      مجدد گذاشتم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نفس جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من 3 سال پیش با اقایی رابطه مقعدی و دهانی داشتم ایشون توی این 3 سال هیچ علائمی از زگیل تناسلی نداشتند و من خودم هم در قسمت مقعد و واژن هیچ علامتی نداشتم ولی از حدود 7 ماه پیش دچار افت های دهانی شدم و یکی از این افت ها به صورت برجستگی در لبه داخلی لبم باقی مونده و هیچ دردی هم نداره متخصص گوش و حلق و بینی گفتند زگیل نیست ولی من شک دارم ، دو دوز واکسن پاپیلوگارد هم زدم ، و تست hpv typing هم منفی شده ، ممکنه دهان مبتلا باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر نفس پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      عکس ها خدمت شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Ehsanyavari چهارشنبه ۲۲ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام

    من به مدت 2 شب هست که حس میکنم آلت ام احساسات اش ضعیف شده و نعوظ نداره و در صورت استمناء هم بعد از عمل حالت خواب میگیره ... این موضوع سر بودن آلت باعث شده درست نتونم بخوابم و خوابم نبره.
    تقریباً اینقدر بی حسه که آلتم رو حسش نمیکنم و تلاش برای نعوظ(شق کردن) بدون دست زدن، هیچ تأثیری روش نداره...
    علتش چی میتونه باشه و چکار کنم برای درمانش؟؟


    لطفاً پاسخ دهید 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ آذر ۲( 2 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر ارمین جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    اقای دکتر اینا زگیل هیتن ابتدای حلق کنار زبان؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سلام بله مشکوکبه زگیل است نمونه برداری انجام شود
    2. تصویر کاربر ارمین پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      اقای دکتر من اون یکی سایت پرسیدم فرمودید زگیل نیس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      از کی ایجاد شدهگ
    4. تصویر کاربر ارمین پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      از اول این ماه بعد سرماخوردگی متوجه سدم
      دکتر گوش و حلق بینی گفت جوانه چشایی
      ولی اونجا اخه جوانه چشایی هست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بهتره نمونه برداری انجام بدین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کامران پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر کرمی عزیز از اینکه وقتتونو در اختیار بنده گذاشتین خیلی ممنونم.دکترجان من 35 سالمه حد و دو ماه که دچار عدم نعوظ شدم و به نعوظ کامل نمرسم با اینکه از لحاظ سلامتی تا به حال هیچ مشکلی نداشتم چه کار باید کنم خیلی ممنونم از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      نعوظ صبحگاهی دارید؟
    2. تصویر کاربر کامران پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سلام فقط بعضی وقتها دارم به طور کلی نعوظ خودمو ممنونم نگه دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم ۲ ساعت قبل از رابطه ی جنسی مصرف کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر واحد شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی. لطفا راههای درمان زودانزالی رو برام توضیح بدین. ممنون میشم. چه روشهایی انجام بدم که زود انزالی نداشته باشم. واقعا ممنون میشم. پاینده باشی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سایتم کاملا توضیح داده بخوانید
  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 712 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده از زمان مجردی با زود انزالی مواجه بودم و کوچکی آلت موقع نزدیکی. با همسرم زود ارضا میشم با 4 بار دخول دارویی هست که بی حس کننده نباشه چون اسپری بی حسی سکس حال نمیده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطالب زود انزالی سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر کوروش دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 954 مشاهده پرسش
    ۱- انزال با کوچکترین تحریک و بدون تماس. با سلام ، علت این نوع زود انزالی چیست و ایا درمان دارد؟ لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی سایتم را بخوانید
  • تصویر کاربر زهراپناهی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما اقای دکتر برای تست سرطان به ازمایشگاه مراجعه کردم اما بعد از یک هفته سوزش پس از مراجعه به دکتر به من گفتن به علت الوده بودن دستگاه دچار تبخال تناسلی شده ام اما روی لب تناول ندارم بسیار درد دارم خواااااااااااهش میکنم بفرمایید, ایا چون دستگاه الوده بوده است میتواند باعث ایجاد ایدز شود؟؟؟ من خانمی ۴۷ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها راه انتقال تب خال جنسی است2-نه باعث ایدز نمیشود
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر کرمی
    اندازه آلت تناسلی من در حالت نعوظ 16 سانت و زخامتش 13 سانته که به نظر خودم کوچیک میاد و دچار انزال زودرس یعنی زیر 2 دقیقه هستم و از این امر خجالت می کشم و به خاطر همین ازدواجم به تاخیر افتاده آیا راهی برای درمان من در هر دو قسمت وجود دارد .
    میشه لطف کنید جوابرو به ایمیلم ارسال کنید .
    از بذل و توجه جنابعالی سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه بالای 12 در حالت نعوظ نرمال است از نظر پزشگی
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 730 مشاهده پرسش
    سلام دکنر
    من 26 ساله هستم
    در دوران نوجوانی خود ارضایی شدید داشتم
    از 12 سالگی
    از 19 سالگی دچار عارضه شدم
    به هرجا بدنم فشار بیاد یا دست وسرم رو تکون بدنم دچار لرزش خفیف میشم
    به طوری که فقط خودم میفهمم
    هنگام اضطراب دچار لرزش شدید می شم به طوری که با میزان اضطراب مطابق نیست
    بار اول در دانشگاه به طور داوطلبانه برای حل مساله رفته بودم
    که این اتفاق برایم افتاد و خودم متعجب شدم
    بعدا دچار انزال زودرس هم شدم
    از او موقع تا حالا دکتر زیاد رفتم
    غدد-مغز و اعصاب حتی روان پزشک
    قرص هم خوردم ولی فایده داشت
    ولی راستش هنگام مراجعه به دکتر روم نمی شد اون کاری را که می کردم بگم
    و انزال رو هم نمی گفتم.
    ایا این عوارض ان کار است؟
    درمان دارد؟
    به شما باید مراجعه کنم؟
    ببخشید طولانی شد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید جز مسائل روحی و روانی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب