۱۱علت شایع کاهش میل جنسی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان جوانی مراجعه می کنند که از کاهش ناگهانی میل جنسی شاکی هستند و سوال می پرسند که علت از بین رفتن حس مردانگی ما چیست و این موضوع، باعث نگرانی آنها می شود. در پایان این مقاله به بیماری اختلال نعوظ به عنوان یکی از مهمترین دلایل بی میلی پرداخته می شود.

انواع کاهش میل جنسی

کاهش میل جنسی به عنوان یکی از اختلالات جنسی شایع می باشد که به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می شوند:

# نوع اولیه

در این نوع به علت اختلالات آناتومی و عملکردی و فیزیولوژیکی مثل اختلال در تشکیل غدد جنسی و یا نارسایی اولیه غدد جنسی ایجاد می شود. از مشخصات این نوع بی میلی جنسی این است که یک فرد بعد از بلوغ اصلاً میل و تمایل جنسی ندارد.

این مشکل به صورت شایع در کسانی که غده هیپوتالاموس و یا هیپوفیز آنها در ترشح هورمونی محرک جنسی کم کار هستند و لذا باعث می شود که هورمون تستوسترون این افراد شدیداً کاهش پیدا کند. این نوع خیلی نادر ولی در افراد جوان در مواقعی ما مشاهده می کنیم.

# نوع ثانویه میل جنسی

در این نوع یک فرد میان سال که کاملاً از نظر جنسی فعال بوده به صورت ناگهانی از کاهش میل جنسی شکایت می کنند.

علل کاهش میل جنسی

علل کاهش میل جنسی

علل مختلفی در کاهش میل جنسی دخیل هستند که یکی از مهمترین های آن بیماری های جسمی از جمله اختلال نعوظ است که به این مورد در پایان به طور مفصل پرداخته می شود. به ترتیب این دلایل عبارتند از:

1- تشویش ذهنی

نیروی ذهنی موتور محرک مسایل جنسی می باشد. هر گونه مشغولیت، درگیری های ذهنی و یا بیماری های روحی و روانی از قبیل افسردگی، استرس و اضطراب که باعث تشویش ذهن میشوند شدیداً میل جنسی را کاهش می دهد.

2- داروها

بیمارانی که مبتلا به فشار خون و افسردگی هستند و از داروهای ضدافسردگی و ضد فشارخون استفاده می کنند اغلب دچار اختلال در نعوظ و کاهش شدید میل جنسی می شوند.

3- بیماری های جسمی

ابتلا به بیماری های بدخیم دیابت، فشارخون، بیماری ام اس بیماری های تصلب شرائین و درگیری عروق از عواملی هستند که هم قدرت نعوظ و هم میل جنسی را کاهش می دهد.

4- عدم هماهنگی زوجین

امروزه مردان زیادی را می بینیم که مبتلا به انزال زودرس هستند که این قضیه باعث ناراحتی همسرشان می شود و این افراد به علت از دست دادن اعتماد به نفس و ترس از قرار گرفتن در این شرایط ناراحت کننده به صورت روحی و روانی دچار کاهش میل جنسی می شوند.

5- اتفاقات ناخوشایند و حاد زندگی

افرادی که به صورت ناگهانی در معرض اتفاقات ناخوشایند و ناراحت کننده زندگی از قبیل طلاق، از دست دادن عزیزان، ورشکستگی مادی و غیره می شوند مبتلا به کاهش میل جنسی ناگهانی می شوند.

6- مصرف الکل و اعتیاد به مواد مخدر

با توجه به باور غلط بعضی از مردان جهت درمان انزال زودرس از تریاک و غیره استفاده می کنند که این وابستگی در نهایت باعث تحلیل رفتن میل جنسی مردان می گردد.

7- مصرف الکل

در دراز مدت باعث اختلال در نعوظ و افت میل جنسی می شود.

8- افت میل جنسی بعد از زایمان

خانم ها بعد از زایمان به علت تغییر در ترشحات هورمونی و شیردهی به درجاتی دچار افت میل جنسی خواهند شد که بسته به افراد درجه آن فرق می کند.

9-کمبود ثانویه در هورمون های جنسی و یا یائسگی مردانه

کاهش میل جنسی در زوجین

هر فرد جوانی که از کاهش میل جنسی، اخیراً مراجعه می کند ما بیمار را از نظر سلامت هورمون های جنسی بررسی می کنیم که عبارتند از:

10- بررسی هورمون های جنسی

  • اندازه تستوسترون خون

تستوسترون قوی ترین هورمون مردانه است که در توان جنسی و میل جنسی مردان جوان مؤثر می باشد. هر گونه کاهش در تستوسترون خون باعث افت میل جنسی خواهد شد.

  •  بالارفتن پرولاکتین خون

بالارفتن پرولاکتین خون به علت ترشح بیش از حد آن از مغز به علت تومور می تواند خود را با کاهش میل جنسی و بزرگی پستان های مرد جوان و میانسال نشان دهد. که باید درمان شود.

  • گرایش همجنس گرایانه

به عنوان اختلال جنسی یا منشاء روحی و روانی باعث افت میل جنسی به جنس مخالف می گردد. که باید توسط روانکاو بررسی شود

10- سرکوب کننده های میل جنسی با منشاء طرف مقابل

به عنوان مثال بوی نامطبوع، عدم ظاهر فیزیکی آراسته، ساختار فیزیکی از قبیل چاقی بیش از حد و یا لاغری مفرط و … که باعث سرکوب اشتیاق جنسی طرف مقابل می شود.

11- اختلاف و تنش جدی با شریک جنسی

با منشاء روحی و روانی باعث افت میل جنسی خواهد شد.

درمان روانی ناتوانی جنسی

اختلالات نعوظ یکی از بیماری های آزاردهنده ی مردان

شایع ترین علت های اختلال نعوظ بیماری هایی هستند که عروق خونی و جریان خون آلت تناسلی را تحت تاثیر قرار می دهند. این بیماری ها شامل سخت شدن شریان ها (آترو اسکلروزیس یا تصلب شرایین)، چاقی، مصرف سیگار، فشار خون بالا و کلسترول بالا می شوند. سخت شدن شریان ها با دیابت در ارتباط است. بنابراین، اختلال نعوظ می تواند نشانه ای از بیماری قلبی یا دیگر مشکلات جدی سلامتی باشد.

چگونه پزشکان علت اختلال نعوظ را تشخیص می دهند؟

در صورتی که فرد بیش از 2 ماه به اختلال نعوظ مبتلا باشد، باید جهت تشخیص علت آن به پزشک مراجعه کند. پزشک جهت تشخیص علت اختلال نعوظ، در ارتباط با زمان شروع مشکل نعوظ و میل جنسی فرد، بیماری یا آسیب هایی که قادر به ایجاد اختلال نعوظ بوده و هر تغییر جسمی یا عاطفی اخیر از او سوال می پرسد تا تاریخچه کاملی بدست آورد.

همچنین، فرد نیاز دارد تا دارو های مصرفی او توسط پزشک بازبینی شوند. ارزیابی پزشک اغلب شامل معاینه فیزیکی نیز می شود. پزشک می تواند بسته به نتایج، آزمایش های خون جهت ارزیابی هورمون ها، قند خون ناشتا و کلسترول را درخواست دهد. همچنین، می تواند انجام آزمایش هایی را برای ارزیابی کبد و کلیه تجویز کند. به ندرت، برخی مردان به انجام آزمایش های تست عملکرد عصب، عروق خونی و جریان خون نیازمند می شوند.

اختلال نعوظ چگونه درمان می شود؟

درمان اختلال نعوظ به علت و شدت وضعیت فرد بستگی دارد. گزینه های درمانی می توانند شامل موارد زیر شوند:

دارو های خوراکی

سه نوع داروی موثر به نام های سیلدنافیل، واردنافیل و تالافادیل با افزایش جریان خون آلت تناسلی در حین تحریک جنسی موثر واقع می شوند.

درمان های آلت تناسلی

در این مورد، با هدف افزایش جریان خون دارو هایی به آلت تزریق شده یا به میزراه وارد می شوند تا جریان خون را افزایش دهند. در صورتی که دارو های خوراکی جوابگو نباشند، این دارو ها ممکن است موثر باشند.

درمان جایگزینی تستوسترون

تستوسترون می تواند به وسیله تزریق، برچسب پوستی، ژل یا قرص هایی که بین گونه و لثه قرار می گیرند (buccal) به بدن رسانده شود. در صورتی که عامل اختلال نعوظ یک مشکل عاطفی یا رابطه ای باشد، پزشک پیشنهاد می کند که فرد و شریک جنسی او به یک درمانگر روابط جنسی مراجعه کنند. مکمل های غذایی درمان های اثبات نشده ای برای اختلال نعوظ بوده و برخی از آن ها شامل عناصر و موادی خطرناک هستند.

تمامی گزینه های درمانی خطرات مربوط به خود را دارند. ممکن است برای یافتن بهترین روش نیاز به امتحان چندین روش باشد. پزشک تا یافتن بهترین گزینه درمانی با بیمار کار خواهد کرد. در صورتی که علت اختلال نعوظ عدم تعادل هورمونی باشد، پزشک بیمار را به یک متخصص غدد ارجاع می دهد.

درمان کاهش میل جنسی

اگر مبتلا به کاهش میل جنسی هستیم چه کار باید کرد؟ درمان براساس علت ایجاد کنننده می باشد.

و اما توصیه های کلی اینجانب:

  • درمان بیماری های زمینه ای: اگر بیماری جسمی و روحی باعث ایجاد مشکل هستند باید درمان شوند. مثل دیابت، فشارخون و مشکلات هورمونی
  • حرکت به طرف ارامش ذهن و اعصاب نیروی ذهنی قدرتمندترین قمست نیروی جنسی است پس حرکت به طرف آرامش ذهن، کاهش و کنترل استرس و کاهش تنش و درگیری، کاهش عصبانیت، حرکت به طرف نشاط روحی، خواب متناسب، غذای خوب، ورزش و نرمش مداوم جزء موارد ضروری هستند که جهت حفظ میل جنسی باید آنها را داشته باشید.
  • مشاوره با کارشناسان مسایل زناشویی
  • یادگیری مهارت های برقراری ارتباط موثر با جنس مخالف
  • رسیدگی به بهداشت فردی و معطر بودن و آراستگی ظاهر برای طرف مقابل و ایجاد تنوع و جذابیت هر چه بیشتر برای طرف مقابل از مواردی هستند که باید جهت درمان و حفظ میل جنسی رعایت کنیم.

در پایان با آرزوی سلامتی و شاد کامی شما عزیزان در صورت داشتن مشکلات جنسی از قبیل انزال زودرس اختلال در نعوظ و افت میل جنسی جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دوستدار شما دکتر حسین کرمی

دکتر کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری 

4/5 - (311 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    جهت گرفتن وقت برای کرایو میخواستم مراجعه کنم ضایعه ایی کوچک در ختنه گاه مشکوک به زیگیل تناسلی دارم و میخواستم درمان رو تحت نظر شما اغاز کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام خيلي ويز است فعلا صبر كنيد
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۲۰ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    فرمودید وانکومایسن استفاده کن دوز یک گرمی با فاصله 24 ساعت زدم،تاثیری نداشته، ولی هنوز به سفتریاکسون حساسیتم بیشتر و به طور موقت با دو سری دوز یک گرمی قطع میشود، دوز ونکومایسن کم بوده و تعداد بیشتر باید باید مصرف کنم و طولانی تر، یا دوز سفتریاکسون با تعداد و زمان بیشتر؟ ضمنا اسپکتینومایسین چگونه هست؟ در بازار نیست،آیا مشابه دارد؟مرسی و ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام خوددرماني نكنيد توسط دكتر درمان شويد بهتر است
  • تصویر کاربر امين سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد حدود يك سالي ميشه كه مبتلا به زيگيل تناسلي شدم روي التم يكي دوتا بود كه با مراجعه به متخصص پوست و اورولوژي شهرستان يكيش رفع شد اما متوجه شديم كه داخل مجراي ادرارم هم زيگيل هست به اشتباه يه پماد دادن كه اصلا واسه اين مورد نبود اما در نهايت بهم گفتن فقط بايد برم بيمارستان شهداي تجريش و فقط اونجا تجهيزات مناسب براي تشخيص و درمان زيگيل داخل مجرا رو داره ١- ايا شما تو مطب تجهيزات لازم اين عمل و داريد؟ ٢- اگه بايد برم بيمارستان شما اونجا تشريف ميبريد؟ عملش سخته ؟ بيهوشي داره ؟ معاينه شدم و همه دكترا گفتن زيگيل داخل مجرايه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس خارج از نوبت
  • تصویر کاربر شیما شنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    با سلام. همسر بنده یک برجستگی از زیر پوست بالای آلت تناسلیش بروز پیدا کرده که ما با توجه به شواهد حدس میزنیم زگیله. با توجه به اینکه ما بهداشت رو خیلی رعایت میکنیم دلیلش چی میتونه باشه و اینکه شما زود ترین نوبتتون 10 تیر ماه هست و تا اون موقع بیماری رشد میکنه، باید چیکار کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر يوسف دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    درود برشما جناب دكترممنون ميشم در خصوص عكسهايي كه براي شما ارسال ميكنم بنده را راهنمايي بفرماييد كه آيا اين ضايعات پوستي ايجاد شده زگيل تناسلي هستند يا خير و در صورت مثبت بودن پاسخ به چه نحو بايد براي درمان اقدام كنمسپاسگزارم
    1. تصویر کاربر يوسف شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      جناب دكتر جواب سئوال بنده را نداديد
    2. تصویر کاربر يوسف شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      ممنون ميشم درباره اين ضايعه كه آيا زگيل هست يا نه من را راهنمايي بفرماييد
    3. تصویر کاربر يوسف یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      جناب دكتر چرا جوابي نميديد؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام زگيل است اگر شك داريد ازمايش زگيل دهيد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر س.ج جمعه ۸ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    بنده با اینکه ب نعوظ کامل دست پیدا نمی کنم اما موارد محدود دست یابی ب نعوظ کامل می تواند نشان دهد که مشکل بنده عروقی نیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      نه
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۸ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 781 مشاهده پرسش
    سلام و بعدازظهر بخیر چند وقتی است در هنگام رابطه زناشویی، بعد از مدت زمانی (شاید 5 دقیقه) احساس میکنم، آلت تناسلی ام ایستادگی و استقامت خود را از دست می دهد و آرام آرام به شل و کوچه می شود، درصورتی که در ابتدای رابطه و حتی پیش از رابطه و در هنگام معاشقه، مشکلی ندارم. بدلیل تکرر ادراری که قریب به دو ماهی است که درگیر آن هستم، سونوگرافی مراجعه کردم، همه چیز براساس نظر دکتر سونو، نرمال و خوب است. همسرم خیلی خوب با من همراهی میکند و از این بابت مشکلی ندارم اما خیلی نگران رابطه مون هستم.توضیحاتی درباره خودم: 35 سال سن دارم یک بار قبلا ازدواج کردم و جدا شدم ازدواج دومم حدود سه سال بعد از جدایی بوده الان دو سال از زندگی مشترکمان می گذرد رابطه زناشویی ما، خیلی با دخول همراه نیست، نه اینکه علاقه ای وجود نداشته باشد، نه به هیچ عنوان، بلکه بیشتر به دلیل حس خوبی است که معاشقه میدهد و عملا دخول تکمیل کننده آن است. اما به دلیل اینکه با کاندوم خیلی خوب نتوانستیم ارتباط جنسی داشته باشیم، معمولا جلوگیری طبیعی است و من هم با دست توسط همسرم به انزال می رسم.لطفا راهنمایی کنید چه باید انجام دهم، آیا بیماری دارم؟ آیا با دارو رفع می شود؟ برخی دوستانم می گویند به خاطر استرس و فشار عصبی است که دارم؛ نمیدانم چه کنم... . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بايد بررسي كامل شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر یاسر شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2470 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده 7 سوال مهم درباره HPV دارم که خیلی ممنون میشم به ترتیب و دقیق پاسخ بدهید:
    1.برای شستشوی لباس های زیر از چه روشی استفاده شود.؟ آیا ریختن ابجوش روی لباس ها موثر است یا استفاده از محلول های ضد عفونی مانند دتول همراه با شوینده ها یا هر دو
    2.احتمال انتقال ویروس از طریق ژیلتی که 3 روز قبل تنها با خون فرد مبتلا هنگام اصلاح صورت تماس داشته به شخص دیگری هنگام اصلاح صورت وجود دارد و تا چه اندازه ؟
    3.چنانچه پس از گذشت 4 ماه پس از لیزر وارت در مجرای ادراری همچنان احساس سوزش و قرمزی در محل وجود دارد آیا نیاز به استفاده از دارویی مانند آیسکلویربرای کمک به رفع عفونت و سوزش میباشد یا خیر؟
    4.ویروس دقیقا چه مدت خارج از بدن در محیط مرطوب روی ژیلت زنده می ماند؟
    5.قارچ شیتاکه یا قرص ahcc برای کسانی که بطور خفیف لیکن پلان دارند منعی برای مصرف دارد؟
    6.می گویند ویروس در خون نیست.در این صورت چطور از طریق خون منتقل می شود؟
    7.اگر پس از یکسال علائمی نداشتیم آیا می توان یقین داشت که خوب شده ایم ؟ چطور می توان مطمئن شد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      ١-نيازي نيست٢-صد درد صد است واستفاده ممنوع٣-نه نيازي نيست٤- نامعلوم است
  • تصویر کاربر مجتبي چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    با سلام در سمت چپ لبه كلاهك آلت تناسلي من يك هفته ايست كه متورم شده و چيزي شبيه سه تا جوش زده كه درد خفيفي دارد و درد هميشگي نيست ولي در هنگام نعوظ و نزديكي درد خفيف حس ميكنم ميخواستم ببينم آيا به بيماري خاصي مبتلا شدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام مهم نيست
  • تصویر کاربر ناشناس یکشنبه ۲۰ فروردین ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر... ببخشید آیا این زگیل تناسلیه؟ خیلی نگرانم. مجردم و اصلا هیچگونه رابطه ی جنسی نداشتم تاحالا.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ فروردین ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام اگر نداشتيد نيست
    2. تصویر کاربر ناشناس شنبه ۱۹ فروردین ۹۶( 7 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر. به نظرتون چیه این یه برجستگی ساده ست یا نیاز به پیگیری داره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ فروردین ۹۶( 7 سال پیش)
      ازمايش دهيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر