اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درباره تنگی مجرای ادراری چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان و زنان زیادی مراجعه می کنند که از تنگی مجاری ادراری وکاهش جریان آن شاکی هستند. این افراد در شکایت خود اظهار می دارند که ادرارشان باریک می آید و قطره قطره می شود. این افراد در شرح حال خود می گویند که ادرار آنها مثل شیر قوری یا سماوری که جرم گرفته باشد باریک و قطره قطره است و ادرارشان تخلیه نمی شود و در مواردی به علت عدم تخلیه مایع منی بیمار ممکن است با شکایت از ناباروری مراجعه کنند.

در هر فردی که خروجی و سرعت پرش ادرار کاهش یافته و ادرار باریک می آید حتماً باید دو علت را در نظر داشت:

✔️ خروجی مثانه تنگ شده که می تواند به علت بزرگی پروستات که اغلب در مردان بالای 50 سال دیده می شود و یا تنگی مجرای ادراری که اغلب در مردان جوان مشاهده می شود.

عکس بزرگی پروستات

✔️ اختلال در پمپاژ مثانه که موتور انقباضی مثانه خوب و پرقدرت پمپاژ نمی کند و لذا باعث می شود که ادرار سرعت پرش بالایی نداشته باشد و ادرار در داخل مثانه باقی بماند.

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

علل مختلفی در ایجاد تنگی مجرای ادراری دخیل هستند که به شرح تک تک آنها می پردازیم:

– عفونت های مقاربتی

 در رأس همه آنها التهاب مجرای ادراری به علت بیماری سوزاک می باشد که از طریق روابط جنسی بدون محافظت شده با کاندوم از فرد آلوده انتقال پیدا کرده و بعد از چند روز تا چندین هفته می تواند خارش و سوزش مجرا و ترشحات چرکی زرد غلیظ که لباس زیر بیمار را آلوده می کند. در صورت مشاهده چنین علائمی بلافاصله به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

دکتر شما پس از معاینه ابتدا درخواست کشت و آنتی بیوگرام اول صبح روز بعد و بدون ادرار کردن صبحگاهی شما را به آزمایشگاه می فرستد. شما صبح اول وقت بدون ادرار کردن باید به آزمایشگاه بروید. تکنسین آزمایشگاه با فشار دادن مجرا توسط شما از ترشحات نمونه برداری می کند تا نوع عفونت را با آزمایش مشخص کنند.

بر اساس تشخیص آزمایشگاه در صورت آلودگی به سوزاک و یا کلامیدیاباید هم شما و هم شریک جنسیتان حداقل به مدت 10 روز آنتی بیوتیک با دستور پزشک خود استفاده نمایید. ( در صورت مصرف یک نفر دوباره عفونت از شریک جنسی منتقل خواهد شد) اگر عفونت مجرای ادراری سوزاک و کلامیدیا درمان خوب نشوند یکی از علل شایع تنگی مجرای ادراری  می باشند. این امر در گذشته که سطح بهداشت و اطلاعات پایین بود یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری در مردان به حساب می آمد.

– سوند زدن بی رویه

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

 امروزه یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری آسیب به مجرا حین سوند زدن توسط افراد غیر مجرب می باشد. افرادی که به علل مختلف دچار احتباس ادراری یا شاش بند می شوند جهت رهایی از درد آن و تخلیه ادراری جهت سونداژ به مراکز درمانی مراجعه می کنند. باید مواظب باشید که سونداژ توسط فرد متخصص انجام شود. یک سوند زدن خوب باید مشخصات زیر را داشته باشد تا آسیب به مجرا ایجاد نشود.

1) از سوند خیلی کلفت استفاده نشود.

2) موقع سوند زدن باید آن را آهسته و بدون فشار به طرف مثانه هل داد. اگر به هر علتی سوند عبور نکرد هر گونه زور زدن و خونی کردن مجرا ممنوع می باشد. 3- اگر سوند رد نشد باید مسیر توسط متخصص ارولوژی آندوسکوپی و علت آن مشخص گردد. زور زدن اضافی باعث خرابی مجرا و تنگی ثانویه خواهد شد.

– تصادف و آسیب به مجرا

 در تصادفات که مخصوصاً باعث شکستگی لگن می شوند حتماً باید به آسیب مجرا و پارگی آن فکر کرد. طبق قانون کلی در بیماران تصادفی که خون در نوک مجرا دارند نباید سوند زد و باید مثانه را از بالای مثانه تخلیه کنیم.

– ختنه

 یکی از عوارض تنگی مجرای ادراری عمل ختنه است که در بعضی از بچه ها باعث انسداد و تنگ شدن نوک مجرا می گردد که در معاینه ته مجرا کاملاً تنگ می باشد و ادرار بچه باریک می آید و خوب تخلیه نمی شود.

– آسیب به مجرا حین عمل جراحی

در بعضی از عمل ها از قبیل جراحی پروستات و مخصوصاً سرطان پروستات به علت نوع عمل و حساسیت محل تنگی ایجاد می شود که درصدی از آن با رعایت ظرافت عمل قابل پیشگیری است ولی بعضی موارد غیر قابل اجتناب می باشد.

– زگیل تناسلی

زگیل تناسلی پیشرفته نیز می تواند در موارد نادری باعث تنگی مجرای ادرار ی شود.

علائم زگیل تناسلی در آقایان

علائم تنگی مجرای ادرار در مردان

تشخیص زودهنگام تنگی مجرا به علائم آن بستگی دارد. اگر یک یا چند مورد از نشانه‌های زیر را دارید، بهتر است هرچه زودتر به متخصص ارولوژی مراجعه کنید:

  • باریک آمدن ادرار (مانند شیر قوری جرم‌گرفته)
  • قطره‌قطره شدن و قطع و وصل شدن ادرار
  • کاهش شتاب و سرعت پرش ادرار
  • احساس تخلیه نشدن کامل مثانه و باقی ماندن ادرار
  • احتباس ادراری (شاش‌بند شدن) و در مواردی ناباروری

این علائم می‌توانند با بزرگی پروستات نیز اشتباه گرفته شوند؛ به همین دلیل تشخیص دقیق توسط پزشک ضروری است.

تنگی مجرای ادرار در زنان

اگرچه تنگی مجرای ادرار در مردان شایع‌تر است، اما در زنان نیز می‌تواند رخ دهد. مجرای ادرار در خانم‌ها کوتاه‌تر است (حدود ۴ سانتی‌متر) و به همین دلیل تنگی در آن‌ها کمتر دیده می‌شود، اما غیرممکن نیست.

علائم تنگی مجرا در زنان مشابه مردان است: باریک شدن جریان ادرار، احساس تخلیه‌ی ناقص مثانه، سوزش و عفونت‌های ادراری مکرر. علل آن نیز می‌تواند شامل آسیب حین زایمان، عفونت، سونداژ مکرر یا جراحی‌های قبلی باشد.

اگر به‌عنوان یک خانم این علائم را تجربه می‌کنید، حتماً برای بررسی دقیق به متخصص ارولوژی مراجعه کنید؛ این مشکل قابل تشخیص و درمان است.

علت بی اختیاری ادار در زنان

قرص رفع تنگی مجرای ادرار

قرص مشخص و قطعی برای رفع تنگی مجرای ادرار وجود ندارد، چون این مشکل معمولاً ساختاری (آناتومیک) است، نه صرفاً التهابی یا عفونی. اما بسته به علت تنگی، پزشک ممکن است داروهایی تجویز کند تا علائم کاهش یابد یا التهاب کنترل شود. در ادامه توضیح می‌دهم:

داروهایی که ممکن است در درمان کمکی تنگی مجرا استفاده شوند:

  1. آلفابلوکرها مثل:

    •  ▪️تامسولوسین (Tamsulosin)

    •  ▪️آلفوزوسین (Alfuzosin)
      این داروها به شل شدن عضلات مجرا و مثانه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند ادرار راحت‌تر عبور کند، ولی تنگی را درمان نمی‌کنند.

  2. آنتی‌بیوتیک‌ها در صورت وجود عفونت یا التهاب مجرا تجویز می‌شوند (مثلاً سیپروفلوکساسین یا سفیکسیم).

  3. داروهای ضدالتهاب (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن) برای کاهش التهاب و درد ممکن است موقتاً کمک کنند.

عوارض تنگی مجرای ادرار چیست؟

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟ تنگی مجرای ادراری به عنوان مانعی در جلو عملکرد مثانه جهت تخلیه ادراری می باشد و لذا فشار آن به گردن مثانه افتاده و باعث می شود که :

  • ادرار در داخل مثانه باقی بماند
  • باعث رسوب و سنگ مثانه شود.
  • باعث عفونت های عود کننده و مقاوم به درمان شود.
  • ادرار باقیمانده به کلیه ها پس زده و باعث نارسایی کلیه ها می شود.
  • فرد دچار احتباس ادراری می شود.
  • به علت فشار باعث ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ مثانه می شود.
علائم سرطان مثانه خوش خیم درمردان

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟

تنگی مجرای ادرار به‌خودی‌خود یک وضعیت تهدیدکننده‌ی حیات نیست، اما اگر بدون درمان رها شود، می‌تواند عوارض جدی و گاهی جبران‌ناپذیری ایجاد کند. خطر اصلی از آنجا ناشی می‌شود که تنگی مانند یک سد جلوی تخلیه‌ی کامل مثانه را می‌گیرد و فشار را به مثانه و در ادامه به کلیه‌ها منتقل می‌کند.

  • باقی ماندن ادرار در مثانه و تشکیل سنگ مثانه
  • عفونت‌های ادراری مکرر و مقاوم به درمان
  • پس‌زدن ادرار به کلیه‌ها و در موارد شدید نارسایی کلیه
  • احتباس ادراری و ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ آن
  • به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند به‌سختی ترمیم می‌شود، مجرای ادراری است. پس تنگی مجرا را جدی بگیرید و درمان آن را به تأخیر نیندازید؛ تشخیص و درمان به‌موقع از بروز این عوارض جلوگیری می‌کند.

آیا محل تنگی در جای مشخص مجرا اتفاق می افتد؟

بسته به علت ایجاد کننده تنگی جای آن فرق می کند و لذا ممکن است بعد از ختنه در نوک آلت باشد و یا در مجرای وسطی و خلفی ادراری ایجاد شود.
امروزه قطعی ترین روش تشخیص تنگی مجرای ادراری سیستوسکوپی است که به صورت سرپایی با عبور دوربین به داخل مجرا تشخیص داده میشود مثل شکل زیر:

IMG_0222

تکلیف فرد مبتلا به تنگی مجرای ادراری چیست؟

پیشگیری بهترین درمان است. به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند درست نخواهد شد مجرا است. اغلب بیماران مبتلا به تنگی مجرای ادراری دوبار مبتلا به عود بیماری خواهند شد و لذا باید با متانت و صبوری و با مراجعه منظم به دکتر خود با بیماری خود کنار بیایند.

درمان تنگی مجاری ادراری

راه درمان تنگی مجرا ی مشخص است، رفع تنگی . درمان تنگی مجرای ادراری بسته به محل آن و طول تنگی مجرا به دو روش انجام می شود:

1- به طریق آندوسکوپی

امروزه بهترین درمان برای تنگی های سطحی مجرا که طول کوتاهی دارند باز کردن تنگی به روش آندوسکوپی می باشد. در این روش با استفاده از یک چاقو که از دوربین عبور داده می شود در ساعت 12 محل تنگی را باز می کنیم و موقتاً برای بیمار 24-48 ساعت سوند گذاشته می شود و سپس خارج می گردد.

این عمل به صورت سرپایی انجام می شود. نکته مهم این است که به علت شانس عود تنگی مجرا بیمار باید با فواصل منظم به پزشک معالج خود مراجعه نماید. مثل شکل زیر:

imagesm0

2- درمان جراحی

برای تنگی های با طول زیاد و تنگی های عمقی مجرا بهترین درمان عمل جراحی باز می باشد که در آن با برش روی مجرا که اغلب در ناحیه پرینه و یا میان دو پا و جلو مقعد است قسمت تنگی مجرا را ب جراحی برداشته و محل های سالم را به هم پیوند می زنیم. در صورتی که تنگی خیلی طولانی باشد از گرافت های دیگر اعضای بدن از جمله از مخاط دهان برداشته و به عنوان مجرا جهت پر کردن طول تنگی استفاده می شود.

indexjk index][

آیا درمان گیاهی و طب سنتی تنگی مجرای ادرار مؤثر است؟

بسیاری از بیماران به دنبال درمان‌های گیاهی یا سنتی برای تنگی مجرا هستند. مهم است که با واقعیت علمی این موضوع آشنا شوید تا زمان طلایی درمان را از دست ندهید.

تنگی مجرای ادرار یک مشکل ساختاری (آناتومیک) است، یعنی مجرا به‌صورت فیزیکی باریک شده است. هیچ دارو، قرص یا ترکیب گیاهی نمی‌تواند این تنگی فیزیکی را باز کند. درمان‌های گیاهی ممکن است در بهترین حالت فقط علائم را موقتاً تسکین دهند، اما علت اصلی را برطرف نمی‌کنند.

اتکا به درمان‌های غیرعلمی و به تعویق انداختن درمان اصلی، می‌تواند باعث پیشرفت تنگی و بروز عوارض جدی‌تر روی مثانه و کلیه شود. تنها راه قطعی رفع تنگی، باز کردن آن از طریق آندوسکوپی یا جراحی توسط متخصص ارولوژی است.

عوارض و مراقبت‌های بعد از عمل تنگی مجرای ادرار

آگاهی از روند بهبود و مراقبت‌های پس از عمل، نقش مهمی در موفقیت درمان و کاهش احتمال عود دارد. شایع‌ترین چالش بعد از هر دو روش درمان (آندوسکوپی و جراحی باز)، احتمال بازگشت تنگی است.

احتمال عود تنگی:

شایع‌ترین عارضه‌ی درمان تنگی مجرا، عود مجدد آن است. بسیاری از بیماران ممکن است بیش از یک‌بار دچار عود شوند و به همین دلیل، مراجعه‌ی منظم به پزشک معالج با فواصل مشخص بعد از عمل بسیار حیاتی است.

می توانید صحبت های دکتر را در این رابطه گوش کنید.

مراجعه به پزشک برای درمان لکه های روی دستگاه تناسلی مردان

سوند بعد از عمل:

در روش آندوسکوپی معمولاً به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت برای بیمار سوند گذاشته می‌شود و سپس خارج می‌گردد. در روش جراحی باز، مدت سوند بر اساس نوع عمل توسط پزشک تعیین می‌شود.

برای کاهش احتمال عود، در صورت تجویز پزشک، انجام منظم و با احتیاط مراقبت‌های بعد از عمل (مانند سونداژ متناوب با ژل در صورت دستور پزشک) اهمیت زیادی دارد.

در صورت مشاهده‌ی خونریزی، سوزش شدید یا کاهش مجدد جریان ادرار بعد از عمل، حتماً سریعاً به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

آیا تنگی مجرا باعث ناباروری می‌شود؟

در مواردی به علت عدم تخلیه‌ی صحیح مایع منی، تنگی مجرا می‌تواند با شکایت ناباروری همراه باشد. بررسی تخصصی برای تشخیص دقیق لازم است.

بعد از عمل تنگی مجرا کی می‌توان رابطه جنسی داشت؟

معمولاً حدود دو هفته بعد از خروج سوند، اما زمان دقیق را باید پزشک معالج بر اساس نوع عمل تعیین کند.

در صورت کاهش جریان ادراری و احساس تنگی مجرا جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید. خدمتگزار شما دکتر کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (103 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر من 32 ساله هستم. حدودا از 4 ماه پیش احساس می کردم که شبها زودتر از همیشه، نیاز به دستشویی دارم. مثلا اگر 12 شب بخوابم قبلا تا 9 صبح هم از دستشویی بیدار نمی شدم اما در این چند وقت گه گدار باید حدودا ساعت 6 بیدار شوم و دستشویی بروم. دکتر عمومی رفتم آزمایشات کامل خونی و ادراری ناشتا، اعم از کراتین و اوره و فسفر و غیره را نوشت و انحام دادم. نتیجه اینکه همه چی سالم بود به جز اینکه ویتامین d و zinc کم داشتم که قرص داد البته گه گدار هم زانو درد می گرفتم. تنها قرص زینک و ویتامین دی نوشت. اما وضعیت دستشویی من، همینطور باقی مونده و بعضی اوقات مثلا صبح زود باید برم دستشویی. در ضمن احساس می کنم که تمومه ادرارم خارج نمی شه چون وقتی دست می کشم باز قطراتی از ادرار ازم خارج می شه.
    از هفت روز پیش، سینوزیتم اوت کرد و رفتم دکتر سرم با سفتریکس و دگزا زد بعد حالم بهتر شد و آزیترو 250 هم داد دوباره پس فرداش حالم بد شد و دوباره سرم سفتریکس زد و اون روز حالم خوب شد . اما باز فرداش حامل خوب نبود رفتم دکتر متخصص داخلی، آزیترو 500 داد و چون عفونت سینوزیتم زده بود به سینم، و ریم چرک کرده بود بعد از دو روز که خوب نشده بودم و معده درد هم گرفته بودم رفتم یه دکتر داخلی دیگه. اون علاوه بر دیدن عکس سینه، یه داکسی سایکلین اضافه کرد. و گفت داروهات کم بوده که خوب نشدی. به دکتر گفتم که همش احساس تشنگی می کنم و سردرد دارم پهلوم هم درد می کرد، فشارم نیز 15 به 10 بود البته همیشه 12 رو 8 هستم. دکتر یه قرص زیر زبونی داد که فشارم پایین بیاد دکتر گفت سردردت به خاطر فشارته، که حالم بدتر شد. همون شب دل درد شدید گرفتم که بعد از اجابت مزاج بوی بدی نیز میداد.که بعد از اجابت مزاج دل دردم خوب شد. فرداش همنیجوری رفتم دکتر تا ببینم فشارم چطوره چون هنوز سردرد داشتم که یه آزمایش نوشت گفت که کراتینت دو و نیمهو اوره 65و sgot 50 , spgpt 46 ااست. باید بری بیمارستان هاشم نژاد و دیگه هیچ چرک خشکنی نخور. اونجا هم ازمن آزمایش گرفتن باز cr 2.5, bun 26, phospho 5.1, blood 1 بود گفتن فردا بیا که فزدا کراتین شد2.3. بعد پس فردا د 1.9 شد یعنی کاهش داشت فکر کنم از عوارض چرک خشک کن ها بود. اما دکتر که دید گفت باید نمونه برداری از کلیه صورت بگیره. حالا نمی دونم اصلا این کار رو بکنم یا نه. چون به نظر داره بدنم داره پاک می شه. البته سی تی اسکن کلیه انجام شده همه چی طبیعی بوده. سونوگرافی انجام شده گفته ابعاد کلیه طبیعی و ضخامت 17 میلی متر است سنگ و هیدرونفروز دیده نشده. مثانه ضخامت جداری طبیعی داره و تصویز سنگ و توده فضاگیر دیده نشده . پروستات به حجم 16 سیسی است و پس از تخلیه مثانه 10 سیسی باقیمانده ادراری دارد.
    من خودم هم یه احساسی دارم که فکر می کنم بیضه سمت راستم انگاری که تحت فشاره، انگاری که مثلا یه ضربه خورده باشه. یه درد خفیفی در اون منطقه داردم . نمی دونم بیضم عفونت کرده. اصلا مشکلم چیه. یعنی ممکنه عفونت از سینوس زده به سینه بعد بعد روده بعد کلیه و حالا به بیضه. البته من یه چند وقتی هست که احساس درد خیلی خفیف در بیضه راست دارم مثل اینکه شرت کوچک پوشیده باشم که همش تحت فشار باشه. تو رو خدا راهنمایی کنین که چرا گه گدار صبح زود باید برم دستشویی. چرا یه درد خفیف در سمت راست بیضه دارم. الانم فعلا از گوشت و تخم مرغ پرهیز کردم تا کراتینم پایین بیاد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر من 32 ساله هستم. حدودا از 4 ماه پیش احساس می کردم که شبها زودتر از همیشه، نیاز به دستشویی دارم. مثلا اگر 12 شب بخوابم قبلا تا 9 صبح هم از دستشویی بیدار نمی شدم اما در این چند وقت گه گدار باید حدودا ساعت 6 بیدار شوم و دستشویی بروم. دکتر عمومی رفتم آزمایشات کامل خونی و ادراری ناشتا، اعم از کراتین و اوره و فسفر و غیره را نوشت و انحام دادم. نتیجه اینکه همه چی سالم بود به جز اینکه ویتامین d و zinc کم داشتم که قرص داد البته گه گدار هم زانو درد می گرفتم. تنها قرص زینک و ویتامین دی نوشت. اما وضعیت دستشویی من، همینطور باقی مونده و بعضی اوقات مثلا صبح زود باید برم دستشویی. در ضمن احساس می کنم که تمومه ادرارم خارج نمی شه چون وقتی دست می کشم باز قطراتی از ادرار ازم خارج می شه.
    از هفت روز پیش، سینوزیتم اوت کرد و رفتم دکتر سرم با سفتریکس و دگزا زد بعد حالم بهتر شد و آزیترو 250 هم داد دوباره پس فرداش حالم بد شد و دوباره سرم سفتریکس زد و اون روز حالم خوب شد . اما باز فرداش حامل خوب نبود رفتم دکتر متخصص داخلی، آزیترو 500 داد و چون عفونت سینوزیتم زده بود به سینم، و ریم چرک کرده بود بعد از دو روز که خوب نشده بودم و معده درد هم گرفته بودم رفتم یه دکتر داخلی دیگه. اون علاوه بر دیدن عکس سینه، یه داکسی سایکلین اضافه کرد. و گفت داروهات کم بوده که خوب نشدی. به دکتر گفتم که همش احساس تشنگی می کنم و سردرد دارم پهلوم هم درد می کرد، فشارم نیز 15 به 10 بود البته همیشه 12 رو 8 هستم. دکتر یه قرص زیر زبونی داد که فشارم پایین بیاد دکتر گفت سردردت به خاطر فشارته، که حالم بدتر شد. همون شب دل درد شدید گرفتم که بعد از اجابت مزاج بوی بدی نیز میداد.که بعد از اجابت مزاج دل دردم خوب شد. فرداش همنیجوری رفتم دکتر تا ببینم فشارم چطوره چون هنوز سردرد داشتم که یه آزمایش نوشت گفت که کراتینت دو و نیمهو اوره 65و sgot 50 , spgpt 46 ااست. باید بری بیمارستان هاشم نژاد و دیگه هیچ چرک خشکنی نخور. اونجا هم ازمن آزمایش گرفتن باز cr 2.5, bun 26, phospho 5.1, blood 1 بود گفتن فردا بیا که فزدا کراتین شد2.3. بعد پس فردا د 1.9 شد یعنی کاهش داشت فکر کنم از عوارض چرک خشک کن ها بود. اما دکتر که دید گفت باید نمونه برداری از کلیه صورت بگیره. حالا نمی دونم اصلا این کار رو بکنم یا نه. چون به نظر داره بدنم داره پاک می شه. البته سی تی اسکن کلیه انجام شده همه چی طبیعی بوده. سونوگرافی انجام شده گفته ابعاد کلیه طبیعی و ضخامت 17 میلی متر است سنگ و هیدرونفروز دیده نشده. مثانه ضخامت جداری طبیعی داره و تصویز سنگ و توده فضاگیر دیده نشده . پروستات به حجم 16 سیسی است و پس از تخلیه مثانه 10 سیسی باقیمانده ادراری دارد.
    من خودم هم یه احساسی دارم که فکر می کنم بیضه سمت راستم انگاری که تحت فشاره، انگاری که مثلا یه ضربه خورده باشه. یه درد خفیفی در اون منطقه داردم . نمی دونم بیضم عفونت کرده. اصلا مشکلم چیه. یعنی ممکنه عفونت از سینوس زده به سینه بعد بعد روده بعد کلیه و حالا به بیضه. البته من یه چند وقتی هست که احساس درد خیلی خفیف در بیضه راست دارم مثل اینکه شرت کوچک پوشیده باشم که همش تحت فشار باشه. تو رو خدا راهنمایی کنین که چرا گه گدار صبح زود باید برم دستشویی. چرا یه درد خفیف در سمت راست بیضه دارم. الانم فعلا از گوشت و تخم مرغ پرهیز کردم تا کراتینم پایین بیاد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر امير دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقاي دكتر من امروز خم شدم يه بار سنگين از زمين بلند كردم بعد از چند دقيقه درد بيضه هام شروع شد لطفا راهنمايي كنيد كه چيكار بايد بكنم ايا خطرناك هست يا نه !؟ ٨ ساعت ميگذره براي دردش چيكار بايد بكنم ٣٣ ساله هستم و مجرد. با تشكر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر فرامرز دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام 22 سال دارم به طور میانگین هر سه ماه یکبار جنوب میشم میخواستم بدونم واریکوسل دارم یا خیر.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر reza دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام در یه تماس جنسی دو سال هست دچار علاعم پروستات هستم-ایا استافیکوک اپیدرمیس که در کشت منی هست عامل این علاعم هست؟(به تمام انتی بیوتیک قابل نفوذ به پروستات مقاوم هست)ایا خارج کردن کل پروستات راه خوبی نیست؟اینطور همش درد میکشم کراتین اوره هم بالا رفته از پس دارو بیخود خوردم سنم 26 سال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار عصب مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر p.pppa دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1854 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    من 15 سالمه
    حدودا شش ماه پیش به طور ناگهانی سوزش سر آلت پیدا کردم که زمانی که به ارولوژیست رفتم گفتتد که عفونت ادراریه و سونوگرافی هم انجام دادم که پروستاتیت و سیستیت نشان داده بود اما با دارو خوردن مشکلم بهبود نیافت پس از مدتی دچار احساس فوریت در دفع ادرار شدم که همراه با ترشحات بود وقتی که به دکتر دیگه ای رفتم به من سیپروفلاکساسین داد که باز هم بهبود نیافتم
    بعد از آن به دکتر دیگه ای رفتم که نظر ایشان التهاب پروستات بود کخ به من آنتی بیوتیک دادند ولی مشکلم خوب نشد بعد از اون حدود 60 روز داکسی سایکلین خوردم تا کمی بهتر شدم اما دوباره یک روز صبح که با حالت دفع ادرار از خواب بیدار شدم ادرار زیادی نکردم و انگار ادرار ندارم در صورتی که حالتی مانند درد مثانه داشتم
    بعد از اون دوباره پیش دکتر رفتم که برام آزمایش ivp pvc و اورترو گرافی روتروگرید از نظر تنگی مجرا نوشتند که هنوز اون رو انجام ندادم بنظرتان انجام این آزمایش ضروریه
    در ضمن الان حالت فوریت و احساس دفع ادرار دارم در صورتی که همان موقع تخلیه ادرار انجام داده ام
    هنگام دفع ادرار سوزش دارم
    و کمی رنگ ادرارم زرد رنگ هست
    تا حالا چندبار آزمای ادرار انجام داده ام که عفونتی نشان نداده
    ضمنا در سونوگرافی من سنگ کلیه دیده نشده
    بعد از خروج منی این مشکلات من تشدید می شود
    آیا ممکن است که سرطان پروستات باشد؟؟
    یا عفونت پروستات هست
    در ضمن معمولا صبح ها برای دفع ادرار باید زور بزنم ولی بقیه روز مشکلی ندارم
    خواهشا منو راهنمایی کنید
    چون من خیلی نگرانم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلتان عصبی است
    2. تصویر کاربر p.pppa دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون از پاسخگوییتون
      بنظرتون لازمه که ivp pvc و اورترو گرافی رتروگرید رو انجام بدم؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من پسری 21 ساله هستم
    بیضه سمت راست من داخل میره(با دست میشه از کیسه بیضه بردش بالا به سمت شکم) و من شنیدم این مشکا واریکوسل هست و در ناباروری تاثیر دارد.
    ایا صحت دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 687 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من پسری ۲۲ ساله هستم الت تناسلی من در حالت نقوظ ۱۱ سانته و در حالت شل بسیار کوچیکه میخواستم راهنمایی کنید مشکلی واسم وجود داره یا نه اینم اضافه کنم وزنم ۱۰۰ کیلو و قدم ۱۸۸ سانته خیلی ممنونم از شما دکتر منتظر جوابم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      وزنت را کم کن
  • تصویر کاربر hamid دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 629 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پیش متخصص پوست رفتم قرص فیناستراید برای ریزش بهم داد گفت باید حداقل تا 6ما مصرف کنم
    حالا اگه میشه معجون و دارویی برای تقویت آلت و بیضه بهم بگید
    راستی با عرض معذرت الت من از نوع الت هایی هست ک در حالت خوابیده خ جمع هستش ...
    در سایت یکی از همکارانتون خوندم ترکیب چندنوع آجیل مخصوص(پودرشون) و ی دارویی + عسل روزانه 3 قاشق صبح ها
    با توجه ب سابقه زیادتون ممنون میشم کمکم کنید
    راستی این صفحه رو هم مطالعه کنید
    نظرتون؟
    http://pezeshksonati.com/showcontent.aspx?pageid=508&ArticleID=258

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر سهیل دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید.بنده 30 ساله هستم و مجرد،مدتیه هنگام انزال در بیضه سمت چپم احساس درد می کنم . درد فقط موقع انزال و به هنگام هر جهش به صورت ضربانی هست،بعد از انزال درد از بین میره.ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر الهه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اگه دختری پرده ارتجاعی داشته باشد آیا پس از ازدواج چناچه به متخصص مراجعه شود مشخص میشود قبلا نزدیکی داشته یا نه ؟؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با معاینه توسط متخصص زنان مشخص میشود
  • تصویر کاربر سیده چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 825 مشاهده پرسش
    باسلام من۳۲ساله هستم.مدتی بخاطر یبوستی که داشتم احساس میکنم بواصیل گرفته ام ولی باز مشکوکم لطفا راهنماییم کنیید چون بعضی مواقع خونریزی مقعدی دارم وبسیاردرد موقع تخلیه وحتی گوشتهای اضافه
    بیرون مقعد هم حس میکنم نمیدونم این بیماری چیست از عمل کردن هم دیگه میترسم.بادارو خوب میشودخواهش میکنم راهنماییم کنید چون واقعا درد خسته ام کرده وروم هم نمیشود پیش دکتر بروم لطفاراهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      تخصص من نیست
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 22254 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما استاد بزرگوار
    بنده پسری 21 ساله هستم
    امروز در پی درد یک هفته ای پشت پهلو به همراه سوزش و درد هنگام ادرار متوجه شدم کلیه سمت راست دارای طول 55میلیمتر با ضخامت کورتکس کمتر از2میلیمتر! وپارانشسیم نازکتر از عادی هست در مقابل، طول کلیه سمت راست 134 میلیمتر با ضخامت کورتکس 10 میلیمتر به همراه پارانشسیم نرمال میباشد که نکته ذکر شده در سونوگرافی اظهار میدارد که هایپر تروفی جبرانی برای این کلیه اتفاق افتاده است.
    هیچگونه سنگ در مثانه یا بقیه قسمت ها دیده نشده و حالبها متسع نیستند
    با این بیان به نظر شما این بزرگ و کوچک بودن دلیل مشکل من میباشد و پیامدهای این ناهنجاری برای من چیست؟و ایا امکان دارد این عدم یکسان بودن تا اخر عمر برای من ایجاد مشکل نکند؟
    در ضمن کلیه کوچکتر«راست» هایپوپلاستیک ذکر شده و بنده تا به امروز هیچ نشانه درد یا بیماری نداشته ام
    سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با بزرگ شدن جبرانی کلیه سالم عمل هر دو کلیه را انجام میدهد نگران نباشید
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    با سلام
    اينجانب 42 ساله، چند ماهي است كه دچار تكرر ادرار شده ام .و اين مسئله باعث آزارم شده است. چندين بار هم به پزشك مراجعه كردم و داروهايي نيز مصرف كردم. از جمله اكسي بوتين-مترونيدازول-آمپول جنتامايسين-كلوتريمازول واژينال و چند داروي ديگر كه افاقه نداشت.
    در تاريخ 18 فروردين آزمايش كشت ادرار دادم كه به پيوست برايتان ارسال مي نمايم.
    من صحبتهاي شما را در برنامه خانواده شنيدم . و با توجه به گفته هاي حضرتعالي، من بيماري ديسك كمر و كمردردهاي مزمن هم دارم. لطفا مرا راهنمايي نمائيد.
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادرم زنی ۵۳ ساله است سال هاست پهلوهاش و ستون فقراتش درد می کنه و مبتلا به فشار خون بالاست هر سونوگرافی و آزمایشی دادیم طبیعی بوده تا اینکه سونوگرافی جدیدی که داده ؛دیامتر طولی کبد در بالاترین حد۱۲۷م م می باشد و تصویر یک کیست کورتیکال به قطر 13 م م در پل میانی فوقانی چپ دیده شده؛ از طرفی مادرم حدود ۲۰ سال پیش رحمش رو برداشته و حدود سه ساله که در دو طرف زیر شکمش درد می کنه من خیلی می ترسم می شه لطف کنید و بگید مشکلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کلیه نرمال است و کیست جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر انصاري جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت شما من در رابطه با نعوض دچار مشکل هستم يعني به راحتي تحريک ميشم وبه قولي هاتم ولي نعوظ کامل انجام نميشه ودر بسياري از موارد دچار زود انزالي هم ميشم به صورتي که در اکثر اوقات بلافاصله بعد از دخول ارضا ميشم لطفا کمکم کنيد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مبحث زود ارضائی سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 14 ماهه دارم که در 21 روزگی ختنه شده است و دارای آلت تناسلی پنهان میباشد و طول آلت آن در حالت کشیدگی کمتر از 2 سانت میباشد . به متخصص کودکان مراجعه کردیم که آمپول تستسترون تجویز کرد ولی ما استفاده نکردیم تشخیص شما چیست آیااین مشکل با دارو حل میشود. با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر صادق دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 647 مشاهده پرسش
    با سلام من در حدود 3 هفته هستش که ناراحتی در زیر شکم خود احساس میکنم که بعد از معاینه و گرفتن عکس مشخص گرید که پروستاتیت مزمن دارم لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حضوری هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب